Mors dag :)

Idag är det ju faktiskt mors dag, men det har hänt så mycket annat här hemma och runt omkring så det har inte blivit något speciellt "firande" fast jag vet inte om man brukar fira på något speciellt sätt, ge gåvor mest antar jag bara , eller ?

Gårdagen på metropol blev inte redigt som jag hade hoppats, tyckte det var lite tråkigt och sådär, mest skummisar och fulla fjortisar, och sen var faktiskt melody club inte så värst att ha den här gången, jag hade nog lyssnat på för lite låtar med dom innan eftersom jag typ intekunde någon just då, mest de från förra året bara ^^

Blev en seg morgon idag iallafall eftersom vi kom hem sent igår och inte nog på det så hade vi match klockan 2 ute i
hettan, inget jag uppskatta faktiskt. Men vad ska man göra, vädret kan vi ju inte bestämma , men skönt att det är sol nu iallafall och sommarn börjar visa sina framsteg.
Som lite morsdag firande idag så gav vi vår mor en present jag och syster, sen åt vi även kladdkaka, MUMS ! :)

Nej, syster behöver hjälp och jag ska fortsätta lyssna på kings of leon som även kommer till Hultsfredfestivalen i år ju, så i can't wait !
But got to go !

Take Care !

Update !

Tänkte att jag precis nyss skulle skriva att jg höll på att måla naglarna i fransk manikyr, men då fick den lilla naglacksflaskan för sigg att ramla ner på golvet och rinna ut några streck vitt naglack, men som tur är fanns det ju aceton hemma men nackdelen nu är ju att hela mitt rum luktar inge vidare acetondoft.

Kalmar var iallafall hyffsat ifall ni undrar, studentboendet som jag var och kollade på var absolut inget att ha, för jag menar vem vill ha ett rum med slitna och trasiga tapeter och sen finns det en toa på typ 5 personer och ett kök, sen delar du med folk som är 25 plus, nej tack. Men på bondegatan så hittade jag ett mycket fins och mysigt boende då det är i en källare hos en familj, källrn var typ nyrenoverad och jätte fräsh, så i början av agusti flyttar jag in dit på halvtid, eller på skoldagarna iallafall, det som också kändes jätte skönt att familjen var som ett par släktingar vi liksom aldrig träffat, allt klickade direkt och sånt är ju himla skönt ! :)

Ikväll blir det ju Metropol som sagt , Melody Club ska spela där så det ska bli riktigt skoj :) Bäst att göra sig iordning kanske ? Stänga på lite av deras låtar och komma igång innan man drar iväg på efterfest, det låter som en bra plan tykcer jag ! :)
Ha en bra kväll !

Mot Kalmar och kanske mitt framtida hem ?

Idag beger vi oss mot storstaden Kalmar för att kolla på lägenheter :)
Kanske dags att fixa sig eftersom vi strax ska åka, förresten ikväll är det ju melody club, ska bli skoj ! :)
Nej förtusan, nu måste jag nog kila, får skriva vidare sen :)
Take Care !

ÄÖ i skolan

Sitter i skolan nu och har ÄÖ och eftersom jag och Åke är färdiga med vårat arbete så finns det inte allt för mycket kvar att göra,men fast är vi här iallafall till kvart över ett.
Mamma ringde även förut och berättade att det var en gubbe i Kalmar som ringt och berättat att dom hade en gillestuga som dom skulle hyra ut, så imorgon blir det en sväng till Kalmar och kolla på den eftersom den lät väldigt lockande då man hade allt för sig själv och det var tillochmed möblerat, men vi fårse hur det blir för det var visst en annan tjej som också skulle dit fast det var inte förens på Onsdag, men vi får hoppas på det bästa.

Ikväll blir det fiskning i Västervik och jag får visa upp mina skills( ni ska bara se vad jag kan när det gäller fiske;) haha. Nej, men jag hoppas jag får lite napp iallafall, vi får väl se det blir lite av en surprice ;)

Dags att gå tillbaka till inget arbete alls kanske, nej men Åke och jag borde nog läsa igenom våra Tyska uppsats som ska redovisas på Måndag ju , typ sista läxan , YES ! :)

Kalmar nappar !

Gah, är faktiskt ganska uppspelt nu !
Huvudet går i högvarv .. Skickade för en stund in på blocket om att ajg behövde ett ställe att hyra i Kalmar och har redan fått napp. Detta känns ganska gutt måste jag säga, fast nackdelen är ju att jag delar med 4 andra tror jag det var. Men vi får se hur det går ! :)

Uppdatering

Dagen har gått undan, mamma kom hem lite tidigare från jobbet så vi drog en sväng till Vimmerby.
Själv så hittade jag inte allt för mycket, fyndade lite smått i dom olika affärerna, och eftersom jag inte var ute efter något speciellt och jag inte slösade några pengar då jag hade presentkort eller likande till de affärerna så tyckte jag att jag själv gjorde en bra deal ;)
Var inne i en second hand butik och måste faktiskt säga att det är nästan lite roligare att gå i sådana affärer då man kan hitta lite roligare saker och ändå veta att man gör en bra gärning då de flesta pengar skänkes osv. Själv hittade jag inget, men mammsen fyndade massa pocket böcker som var nyutkommna typ, så nu har vi en hel del sommarläsning :)

Eftersom jag ska klippa mig på Måndag och håret har sett ganska träligt ut så slingade  mammsen håret på mig så sitter i med det nu och sen blir an nyklippt också, känns perfekt in för skolavslutningen och sommarn, känner sig lite snygg i huvudet också, det måste man ju ibland ;)

Take Care !

Här är iallafall dagens fynd ;


( Ett par fotbollsskor för 350:- då dom var lite nedsatta ;)


(Ett linne från Cubus för 39:-, med lite virkat där uppe, så perfekt till sommarn ju, och ett rikttigt fynd då ursprungliga priset var 129:- )


(Solglasögon från Lindex, 49,50:- )

Denna allergi tar livet av mig..

Nå efter att jag dumt nog igår kväll åkte och tränade fotboll så tog min allergi över alldeles för mycket och just nu sitter jag här med svullna ögon och ser lite knapert. Stannade hemma från skolan idag för hur kul är det på en skala att ungefär sitta och tjuta på lektionerna när ögonen bara rinner och sen koncentrera sig på saker, nej idag åkte jag inte dit. Så sitället tog jag lite sovmorgon, ska njuta av en trevlig lunch med pappsen, kanske måla mina naglar sen ikväll ska jag nog slinga håret, ja det är nog dagens planer, kanske lite sims med ;)
Nej, för imorgon blir det andra bullar ! :)

Men måste ju tacka för regnet som kom imorse, inte för att det var så där hemskt mycket, helst skulle det regna hela dagen, men det var ju iallafall en hjälp på traven, får hoppas på att det blir mer sen , så jag kan bli friiiisk !

bara en gnutta regn , snälla !

Jag börjar bli lite lagom irriterad på att jag inte kan sätta mig ute i solen nu , eftersom jag är allergisk mot pollen och sen så är det ju frömjöl överallt och just nu är mina ögon röda som tomater, jag kan sitta ute en stund, tills det blåser till och då jävlar så börjar ögonen klia och massor skit. Jag kan nog slå vad om att jag inte är ensam, och visst älskar jag solen, men bara en liten regnskur kan väl komma så skiten försvinner, jag börjar bli trött på det nu :(

Förresten så hade ju systra mi's skola bal i helgen och jag har ju inte fått upp några bilder, och eftersom jag inte känner folket så känns det lite sådär att slänga upp bilder på dom , men en slänger jag upp ;) och det kan ni väl lista ut på vem ?! ;)


(Syster med vår kusin på balen)

Gåvor, i love it ! :)

Igår när min sötnos kom till mig hade han med sig en liten gåva som han hade gjort i skolan åt mig, det tyckte jag var väldigt sött av honom ! ♥




(Henrik gav mig hemma gjort lypsyl, det är vad jag kallar kärlek :)

Två ynka veckor kvar av grundskolan ?!

Slutade för ungefär en halvtimme sen, och det känns jävligt gutt .
För att inte säga att idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi slutar skolan och ungefär just nu om 2 veckor skulle jag kunna tänka mig att vi sitter och äter en god avslutningsmiddag och nästan tjuter lite för att det är typ sista gången man kanske kommer se folk på riktigt länge, ja det känns faktiskt lite sorgligt redan nu även om jag sett fram emot att slippa allt detta från skolan och så jätte länge, så känner man nu att det kommer kännas riktigt tråkigt att inte få träffa endel och alla vänner kommer man ju absolut sakna !
Nehe, jag får inte redan börja tänka så negativa tankar , det är ju faktiskt 2 hela veckor kvar och sen har man ett helt sommarlov och umgås på ju och sen får man ju hålla kontakten på annat sätt..
Måste bara säga att tiden går så ruskigt snabbt, liksom det känns som att det var 1 mpnad sen kanske som vi började 7:an och nu är vi här, sista veckorna kvar i Albäck och ett helt nytt liv framför oss...

Sunshine , i love it !

Efter en riktigt bra dag dag med massor av sol, inte allt för mycket lektioner och att känna lugnet inför hela dagen känns det riktigt skönt faktiskt. Är precis inkommen efter att ha luggit ute i solen och försökt få lite färg på kroppen, men när solen gick i måln så gav jag upp lite och gick och satte mig här istället.
Henrik ska nog komma hit om en stund då vi ska ge oss ut och gå eller kanske ut och springa, vet inte redigt vad jag får med han på, men jag ska försöka med att han går med på ngåot av det iallafall, känner att jag vill ta tag lite i det här nu när jag inte gör för mycket om dagarna.
Imorgon blir det en lugn dag då med, slutar skolan vid 12. Så om jag fixar skjuts hem så känns det jäkligt gutt att ha hela dagen på sig att göra en hel del. Kanske sola lite då med, det märks, hoppas iallafall att vädret håller i sig ! :)

Ha en bra dag ! :)


Dessa snabba måndagar ..

Ännu en måndag är förbi passerad och jag känner att kroppen och allt inte redigt orkar med ..
Aja, efter skolan så blev det att gå på Shiatzu som jag fick av mammsingen i julklapp och det var som en slags massage fast ändå inte , han tryckte mest på massa ställen på kroppen och sen kände så allt låg rätt till och så, lite annorlunda och så , men ska nog säga att jag föredrar riktig massage.
Efter Shiatzun så kände jag att kroppen är lite väl blek och även om det var fint med sol ute kände jag att jag var tvungen att sola solarium, så det var nog det sista inför sommarn, för nu får solen göra sitt !
Sitter här med hårinpackning i håret nu, kände att mitt hår var ruskigt slitet att jag knappt ens vill ta i det , även om jag ska klippa mig om en vecka vill jag inte ens erkänna för Maria hur ruskigt dåligt jag har vårdat det pa sistone, får ta tag i det där eftersom jag vill ha långt hår ju , fy på mig !
Nej om 40 minuter spelar A-laget herrar match på Silvervallen, så om jag ska gå och skölja ur min hårinpackning och ge mig iväg bortåt kanske.
 
Take Care !  ♥

Den 23:e maj.

Klockan är inte alls för mycket men jag har redan hunnit käka frulle, gjort endel läxor som är de sista innan sommarlovet och börjat fundera på lite annat smått och gott.
Känns som om dagen kommer gå bra iallafall, Henrik kommer hit efter sin träning och det är bal i Vimmerby som min syster ska gå på.. Det är typ dagens planering . :)
Nej, dags att återvända till sista läxan ever i Albäck, och kanske ta och lyssna lite på vinnaren från eurovision songcontest, ja varför inte :)

Fredag .....

Sitter nu äntligen här ( om man ska säga så ;)? Efter hela dagens långa väg är jag äntligen hemma med trötta ben och ett väldigt tungt huvud nu .
Det blev att man vaknade upp på Öland där vi stannad till ungefär 12 snåret, Öland var verkligen ungefär vad vi behövde , en stund för oss själva och ite mys och sällskapsspel och lite sånt :) Det blev nog faktiskt en lite för kort tripp men vi får åka på sommarlovet och stanna lite längre, men det kändes skönt iallafall att komma bort en sväng , även om det kändes lika skönt att komma hem , och jag som inte varit borta mer än ett dygn blev snabbt hemmasjuk ju? Illa..
Bilresan gick faktiskt snabbare än väntat, men innan vi igår åkte så gick jag igenom mitt cd-ställ uppe ( hallå, skivor från 1994 typ ? haha !) Men iallafall så hittade man lite godingar som underhöll oss och inte minst så fick jag med mig en Eva och Adam ljudbok som vi lyssnade på , och lustigt nog efter den blev jag pömsig och inget roligt sällskap i bilen eftersom jag somnade ? Men det som mer spelades högt på våran roadtrip var cartoons, 100% semester, Eva och Adam samlingarna och toybox.. mycket underhållande iallafall när man kunde sjunga med på de flesta låtar..

Påvägen hem blev det ett stopp i Kalmar där vi gjorde stan och fick med oss varsin grej hem (?!) , ja, jag har nog aldrig köpt så lite saker faktiskt, men det var en mascara jag skulle ha och tur nog fick jag med mig en hem också , men det var de enda med tyvärr..

När vi kom hem blev det att snabbt packa om igen då det var match kl 19.00 på Silvervallen och vi tog hem segren mot Krokstorp med 2-0 , efter 511 målchanser så fick vi ju iallafall in 2 mål, tur ju ..
Nej , sen blev det grillning och nu har jag hamnat här, har faktiskt också hunnit med och spana lite på blocket om lägenhet , men jag tycker det är lite tråkigt att det finns så få i Kalmar iallafall ettor, men jag gör mitt bästa .
Dags att gå till sängs nu kanske , eller iallafall sätta sig vid tv:n och slappna av , det är ju trots allt helg ! :)

Take Care & Trevlig helg !


(Det blev inga bilder från Öland och Henrik klagade på att han var med på för få här på bloggen , så jag får väl slänga in en på sötnosen min från förra sommaren, även då Öland ! ;)

Loppis och Öland !

Shepp o hoj !
Dagen har gått lite lagom framåt, har jobbat på en loppis för våran folketshus förening och sålt lite lotter och se dom lyckliga vinnarna få sina priser.
Någon som jag inte har tänkt på innan är att det finns faktiskt endel mycket roliga och fina grejor där, lite gammal dags, men det är ju det som är mysigt . Även fast jag själv inte fyndade något gjorde mor min och syster några kap.

Just precis nu kikar jag lite på blocket då jag pratade med en nere på loppisen om att man kan kolla på blocket om lägenheter och sånt då jag gärna vill flytta till Kalmar ju , men shit , det är liksom inte lite folk som vill dit, får jag tag i en etta eller något, då är jag jädrans lyckligt lottad alltså, synd att det ska finnas så få bara och för multum i summor, 5000 för en etta tycker jag är lite väl.. Men men , vi får väl se hur det blir, men jag hoppas på något bra !

Idag om någon timma bär det av till Öland med Henrik då vi ska ta det lite lugnt tillsammans och bara umgås och mysa, för det har varit allt för hektiskt nu på sistone och vi behöver lite mer tid för varandra då fotbollen och skolan och allt annat jämt lyckas komma ivägen ? Men det ska bli skönt och åka bort ett tag :)

Förresten, känner ni någon som vill hyra ut en lägenhet eller som hyr ut rum eller något, vore jätte tacksam om ni hade mig i åttanken. :)

Nej, dags och packa !
Take Care ! ♥

(Mammas fynd på loppisen då muggarna ska bli en 50 års present , lite roligt tycker jag , och 10 spänn är ju rena kapet ! :)


(Den lilla mysiga stugan jag och hjärtat ska till om några timmar  ♥)

Vårshowen mot sitt slut

Nu har vårshowen gått mot sitt slut och allt har varit fantastiskt bra , alla som har varit med har varit så enormt duktiga tycker jag ! :)
Det har varit så himla skoj att se alla som vågar och har utvecklats och blivit så himla bra .
Igår kväll när showen var för allmänheten var det mycket folk som ville se , kan tippa på nästan 120 pers, sen så idag har dom haft 2 shower inför skolan .. Grejen är att jag har sett alla tre och aldrig blev man uttråkad, allt var lika bra varje gång , sånt är kul och se faktiskt :)
Det är lite roligt att höra att de flesta som sjunger och spelar låter bättre än de själva artiserna , sånt är lite roligt ! :)

Senare idag blire fotbollsträning men det är ju om ett par timmar och eftersom vi fick sluta mycket tidigare som hjälpt till och så i showen så ska jag se om jag får tag på Lindell och om han vill ställa upp på att köra ett lite One Tree Hill maraton med dom nya avsnitten som jag missat , jag får se om jag lyckas övertala honom ;)

Take Care !

Måste bara förvarna att bilderna från showen blev väldigt mörka, kanske dags att inskaffa sig en ny och riktigt bra kamera?

(Becka, Carro, Amanda& Becka med coola brudar,  mycket underhållande ! )


(Carro & Jimmy med Kom änglar )


(Lisa och Vickan med Everything Changes)


(Lisa Lönnehed som sjöng en låt av Avril Lavinge,
Becka och Becka i bakgrunden som skulle föreställa ett sött par !:)


(Carro, Becka & Elin, som svarade på frågor, mycket underhållande var det ! :)


(En bild jag & Carro målat som visades upp )

VÅRSHOW !

Idag har det bara stått en grej på skolschemat och det har varit VÅRSHOW med feta bokstäver. Jag sa från början ifrån men tyckte sedan att visst okej, baka är en kul och simpel grej som jag kan göra och hjälpa till med. Och känn på den sen vilket slag i magen, när man hade varit med och bakat var man ju inkluderad på att hjälpa till på den stora dagen  och det var inget roligt jobb , jag ska ju säga att jag hellre satt kvar i skolan och se till att jag fått något vettigt gjort än att springa 20 gånger framåt tillbaka till skolan. Nej och mot dagens slut insåg jag att jag hade tagit abslout fel skor för dagen och att min kofta var försvunnen.
Tillbaks till vårt lilla "arbete" om cirkus 1 timme och då ska jag se till att ha sköna skor på mig och se om min kofta har dykt upp , sen är det fullrulle igen eftersom showen är redan ikväll. Men jag måste säga att vi har endel talanger i skolan och extra beröm till Lisa i klassen , Åh vid sånna tillfällen önskar jag verkligen att jag både kunde spela gitarr och sjunga någorlunda bra till.
Nej , ska se till att hinna trycka i mig en glass innan vi drar och sen kanske hitta något bra pogram på tv ! :)

Take Care !


Muffins !

hey what to do ?
när vädret inte är som det ska och det regnar ute ?
så idag fick jag ta mig själv i kragen och baka lite :


(Choklad och Marshmellows muffins ! tänkte även visat min skills på att photoshopat till en lite snyggare bakgrund, men det helvete sket sig , så det får bli en natruell tills jag blir bättre på sånt där ^^)

Inte nog på att photoshop inte ville vara lite hjälpsam så har jag ett förbannat munsår som jag nästan stör ihjäl på mig på? Varför ska allt sånt komma just nu ? Räcker det inte med all annan skit som jag redan är sjuk av ?


Måndag?

Ännu slutet av en Måndag..
Dom här måndagarna brukar gå väldigt sakta men sen mot dagens slut bara svishar dom förbi ?
Gårdagen blev ganska mysig då jag och Henrik åkte till Västervik en sväng och allt jag fick med mig hem var muffinsformar , som käraste bjöd på , men får ta den där shoppning på fredag kanske eftersom då förhoppningsvis är affärerna i Kalmar öppna ? who knows, vi får väl hoppas vi har turen på våran sida .
Efter våran mysiga dag i Västervik blev det lite kalas hos kusinen som fyller tonåring imorgon , och han var helt i sig över hans bärbara dator som han fick av sina päron, men det är väl så det ska vara , som han sa till mig, igår var det ju hans dag även om han inte riktigt fyller år ..
Skoldagen idag har lunkat på ganska bra då vi började med ett doktor besök vid kvart i 9, men tyvärr(?) hitta dom inget fel på mig, och jag som har varit krasslig hela helgen , svullna köttlar och mått rikigt dåligt, allt han skicka med mig var ett plåster om fingret och ett recept på ögondroppar ? det var ju förfasen inte ens ögonen som jag hade ont i , gubbe säger jag bara !
Nej , ska nog fortsätta ta det lugnt resten av dagen , se om jag kanske får lite gjort på sims, det har blivit mycket spännande nu ska ni veta ;)

Take care !


(Räkor, kräftor och paprika, mums !)
 

(Helgens tempura som smakade gudomligt gott !  Only chicken btw .)

Bal..

Bilder från balen i Hultsfred :)


(Bella med pojkvännen )


(Åsa med pojkvännen)



(Gina med hennes partner)


(Icka och hennes partner)


(Malin med pojkvännen Jocke )


(Sen tjuvade jag en bild på Elin och Josef också, lite oförberett, men ack så söta dom var)

Här endel av de alla vackra paren! :)


Lördag :)

Denna lördag har faktiskt gått ganska fort.. Kom nyss hem från balen där alla vackra människorna var och de vackra flickorna i sina jättefina klänningar , jag slänger in bilderna imorgon kanske, så fort jag hinner eller får tid iallafall.
Märkte även idag att min stubin har blivit väldigt kort på hur snabbt jag blir iriiterad på saker. Pratade med en klasskamrats mamma och våra skolpengar som vi har samlat ihop och vad vi ska göra med dom , så vi hade lite olika tycke , men alla vill ju inte göra samma tyvärr , och sen hade vi ju inte allt för mycket cash för att göra så roliga saker för, men vi får se på måndag vad vi kommer fram till, alla är ju iallafall värda sin del av pengarna, så det är ju inget snack om saken där .
Snart kommer Henrik, så jag får väl ta och lugna ner mig lite , sen ska vi laga Tempura och grillat till kvällen, får försöka komma ihåg bilder och visa er om det blir misslyckat eller om man kanske har lite talanger i det svåra friterade ;) haha.
 
Ta hand om er ! ♥

God morgon !

God morgon allesammans !
Det är nog första gången på länge måste jag nog säga att jag är uppe så här tidigt på en lördag, inte klokt , men vad ska man göra när man inte kan somna om ?
Gårdagen blev ganska bra iallafall efter mitt lilla utbrott och även om matchen inte gick så bra så spelade vi iallafall en bra första halvlek och jag är nöjd över min insats, man kan tycka att vissa borde kämpat mer, men det är svårt att börja klaga när man inte att det inte kommer hända.
Idag blir det en fruktansvärt lugn dag har jag bestämt , känner mig fortfarande lite krasslig så det är precis vad jag behöver. Men vid 3 tiden är det bal i Hultsfred, så det ska bli skoj och titta på , måste vara med me kameran också så ni får se lite bilder senare idag kanske eller imorgon :)
Hoppas ni får en härlig lördag, för det ska jag iallafall ha ;)

Inget går som de ska?

GAH !
Ingenting går som det ska nu ? allt bara går emot mig, jag blir så förbannat trött på det !
Idag skulle bli en härlig dag , en så kallad lugn fredag , men bara mys och god mat till kvällen och lite familje spel, och efter en kämpig dag i skolan såg jag fram emot det sonm tusan då jag och mamma skulle fixa lite friterat käk till .
Och då , då ringer Ove och bara vill förstöra hela min fredag , efter mycket missförstånd och jag som tackat nej till alla helgens matchen .. Åhh , men jag ställer upp, kämpigt nog med min förkyldning och mitt pisiiga humör, jag ställer upp . Men sen är det krig !


(Om ändå, då hade jag krossat med ett fotkliv bara ! )

Sicken skit !

Islam ska jag berätta för er går väldigt sakta .. Inget av mig är på humör just nu och halsen är så tjock den bara kan bli och nosen rinner, usch , kan ju inte bli sjuk nu ju ?! jag skulle inte ställt upp på det där fotbollsgrejen , eller minst av allt skulle jag inte cyklat.. Sånna dålig val jag gör och nu får jag för det . Pest och pina, nej nu ska jag se om jag kan bli färdig med Islam, sen ta en kopp te och bara glo på tv , så ser den roliga kvällen ut :/


äntligen

klockan är redan halv 1 men jag är hel slut för dagen !
det var ju friluftsdag på schemat idag i skolan så efter det så tog jag och Marica våra cyklar och tog vår andra cykeltur hemåt idag.. Det gick lite lättre igår faktiskt, för idag var jag mör och hel slut.. Men nu har jag iaf kommit hem, duschat och laddat upp med lite lunch för att sedan ta mig tid att installera sims och plugga på tills Islam provet vi har tills imorgon ..
Måste även tacka Karolina som har fixat min blogg , jag älskar den rent ut sagt ! ♥
Nu ska jag ta och hugga in i lunchen som ska bli pasta och kycklingsallad med något mumsigt bröd till ! :)

xoxo'M

2 galna cyklister ska det bli !

Dagen har gått ganska lugnt framåt faktiskt, hade endel simpla lektioner och sen vid klockan 1, ställde vi till med storbak inför nästa veckas vårshow, och idag blev det ett hundratals kolakakor , mycket smaskens:)
Om någon timme är det dags att dra iväg på fotbollsträning, även om jag tackat nej till veckans matcher måste man ju fortfarande träna , men jag ska säga att det har gått två dagar utan fotboll och jag är fortfarande inte redigt utvilad, det tar verkligen tid alltså.  Men igår vann dom iallafall matchen dom spelade för att gå vidare i smålandscupen och vi får väl hoppas att det börjar gå bättre för oss nu , jag tror dte har varit lite mycket fotboll för alla.
Nej, jag kanske borde ta och packa lite , för efter träningen ska jag och Marica cykla direkt till Hulstfred för att sedan sova hos pojkvännerna :)
Imorgon blir det friluftsdag i skolan och även då blir det fotboll, efter det tar vi våra cyklar igen och beger oss hemmåt mot SIlverdalen ! :) Så vi hoppas på fint väder nu ! :)


Take Care !


(Bulgarien sommaren 08, jag längtar tills vi åker i sommar ! )

uppfräshning efter fotograferingen

känner att håret är dränkt i hårspray och ansiktet dränkt i smink, känner för en redig avkoppling.
nej, jag ska nog ta mig ett varmt och skönt bad nu faktiskt samt göra ansiktsmask och hårinpackning och lyssna på gamla godingar , det låter perfekt , men lite apelsiner på sidan om ! :)
just det fick sommarjobb idag med också, på vandrarhemmet i lönnerberga i 3 veckor, känns som en säker sommar nu faktiskt, känns skönt att veta nu iallafall !
Nej, mot mitt lilla "spa" :)

SPEX :)

Efter allt mitt tjat om det där med utklädnad och allt till Spex-foto så har det ätnligen blivit av . Idag var fotograferingen och allt gick faktiskt ganska bra , lite knepigt att dra runt på all skit , men det har varit en rolig dag iallafall eftersom nästan alla 9:or var utklädda , så det var mycket trevligt, sen på morgonen hade Nationella i Fysik, men det gick nog inget vidare faktiskt och även då fick vi reda på Nationella i Matte, nej jag är nöjd faktiskt :)
Idag har jag sagt nej till fotbollsmatchen, har även sagt nej till resten av matcherna denna vecka för jag tycker det har varit för mycket och jag har helt enkelt tappat gnistan, men nu ska jag få igång den igen , men ska bara ta det lugnt idag iallafall, funderar starkt på att installera Sims 2 , gosh, länge sen men gud vad kul jag har haft där, och tid jag har spenderat framför det där spelet , inte klokt :O , nej får se vad jag gör åt saken .

Här kommer iallafall spex bilderna :)
Måste även säga att jag tyckte verkligen om Becka Davidsson outfit , STARKT ! ;)

( Moi, inte så pjåkigt va? )


(Härliga Juliet)


(Min Nörd vän Sofie och trollet Kicki :)


(Ronja a.k.a Ella, Amanda som docka, Super"women" a.k.a Becka, Catwomen a.k.a Elin och Elin som docka )


(Klass 9D )

Puss&Krams

Helgens Sammanfattning..

Helgen har varit fullt upp med arbete och annat pyssel att göra, Hassle på metro i lördags och jag sprang in och spanade ¨på han när han spelade och vilken sötnos, ett riktigt underbarn, han sjöng iallafall fantastiskt och han var riktigt söt med för den delen :)
Inte nog på det var det bara hem och sova sen ge sig iväg på match igår som gick lite för dåligt faktiskt, vi förlorade med 5-2 och det var en riktigt usel match över huvudtaget ?! Dommarn sög, det vart skit uselt spel och jag hade inget Go i mig, så jag har sagt ifrån veckans matcher och ska verkligen inte vara med, känner mig som en gammal kärring i både knän och rygg, och jag vill hitta det där lilla extra som gör fotboll roligt, nej måste faktiskt ta en paus ..

Snart ska man gå och kolla på match, när hjärtat står i A-laget , vädret är inte så kanonens men får ge det en halvlek, sen har jag lite annat och pyssla med, packa bland annat , imorgon ska det ju bli spex-foto så man måste ju se till att få med sig allt, får inte glömma kameran heller, hoppas på en förbannat rolig dag iaf ,  inte för att Nationella i Fysik lättar upp det kanske , men får se vad vi har med och göra, kanske borde gå och läsa igenom det lite så man kanske kan ett och annat iaf ?

Här är bilderna från metropol iaf !


(Kvällens outfit iaf , Kjol från Ullared & Linne & Bälte från H&M)


( Arbetskamraterna som jag höll till med )


(Pullan var tvungen att visa stödet till Hultsfred '09)


(Jag gjorde det samma i en hemsk min)


(Hassle var iallafall KANONENS !)

Puss & Krams 'M

Erik Hassle , oh god !

tiden går nu sakta men säkert framåt mot kvällen och om några tråkiga timmar är jag väl överlycklig som *förhoppningsvis* får se lite av erik på hans uppträdande ! iih:)
Ska ju också kanske skriva av det lite här så jag har en påminnelse om att Ove lovat att jag ska få träffa honom backstage på festivalen, han får fasen hålla vad han lovar annars blir jag inte glad, men det ska nog fixas ;D
Såg nyss även färdigt på another cinderella story som inte riktigt var vad jag hade tänkt mig, den vanliga måste jag ju säga är bättre för denna var nästan för tillgjord kändes det som.. får ge upp dom där tonårsfilmerna och se på annan skit, drama funkar ju alltid också ;D
Nehe, jag fortsätta peppa upp mig med att lyssna lite på Erik och sedan göra mig iordning och käka lite innan vi drar :)
om mitt minne är på topp kanske jag kommer ihåg att ta en bild på dom roliga "arbetskläderna" ..


(vilken über söt pärla ! GOSH ! )

Tidsfördriv ?

Humöret har blivit lite bättre och mamma hittade lite härligt glitter som jag ska fixa till min utklädnad.
Har absolut så ruskigt tråkigt så jag funderar verkligen på vad man ska hitta på , funderar på att vara lite duktig och utnyttja tiden och kanske städa mitt rum, för det skulle nog behövas, sen kanske måla naglarna lite som dom ser lite fina ut tills ikväll, sen kanske jag ska se på den där filmen jag köpte i ullared som jag inte haft tid med innan, men något ska man väl kunna hitta på . Om inte annat är det ju Swee Sixteen på MTV, inte för att jag ska säga att det är bra , men det är lite komiskt och se hur bortskämda och diviga dom är egentligen.
Nej, back to buisness, datan är förövrigt väldigt seg, så det är nog bäst jag går härifrån innan mitt goda humör försvinner.

take care ! ♥


(Gårdagen, och jag var pepp ! )

Lite irriterad , men bara lite grann ..

Klockan är tolv och jag är lite förbannad faktiskt.
Gräver mig ned i buddhismen och hinduismen eftersom jag inte blev färdig igår , men dom förbannade frågorna går ju inte göra klart förens man har läst om Islam vilket jag inte tänker börja med förens nästa vecka ? lätt att bli färdig då?!
Spex foto på tisdag också ju , och nu vill mamma inte hjälpa till och fixa min utklädnad, utan nu ska jag få leta fram all skit som jag inte ens har en aning om vart det ligger ?
Sen ikväll ska jag ju även jobba på metro, erik hassle uppträder så det gör mig väl på lite bättre humör , men imorgon är det äevn match och jag var bestämd på att jag inte skulle vara med, men nu en jävla sucker som jag är gav jag mig med .. Fan också, får jobba på det där om att säga ifrån . Ska iallafall inte spela någon match i helgen , den saken är säker !
Gårdagens fest ja , om man ens vill kalla det fest, dom vill ju bara ha en orsak till att dricka, vilket dom inte kan göra med måtta utan det ska vara i mängder endel, dom måste ju vara fulla ?! , nej fy vad irriterad jag blir.
Ska nog sätta mig en stund vid tv:n kanske, se om jag kan hitta några andra läxor som kanske kan bli gjorda.

grillade revben med fest på schemat !

väntar på att Marica ska komma snart , ska väl ske om en 45 minuter kanske.. Ny äten av grillat och annat mums så nu äre bara att se vad kvällen har att erbjuda, men jag tror det kommer bli kanonens, men imorgon kommer bli UNDERBART ! i can't wait ! ♥

Gnöttlerum.

Fredag, äntligen.
Har varit en ganska lugn dag faktiskt, har bara arbetat om Hinduism och Buddhism idag i skolan vilket har gått sakta men säkert och snart äntligen är jag nog färdig med allt detta helvete :P
Egentligen ska jag väl erkänna att vi har fotbollsträning nu , men jag liksom hade lite annat att styra med och sen så hjälpte jag pappsen med lite andra saker, så det blev ingen fotboll iaf. Men vi hade ju match igår mot Vimmerby och vann med 3-1 , känns riktigt härligt :)
Snart blire grillat och sen så drar vi till gnöttlen en sväng på fest , får se om det blir lite bilder där ifrån, det bir lite av en surprice ;)
Nehe , nu är det the Hills på tv:n kanske ska gå och bänka mig där , förresten tittade jag lite på Martha Stewart förut på tv:n då dom bakade cupcakes. Gudomliga måste jag bara säga ! :)


(
TrophyCupcakes)

Fysik ?! But why not ;)

Ännu en lång Torsdag har gått och nu har vi ungefär 2 hela Torsdagar kvar i skolan vilket jag tycker är mycket skönt ! Hade Fysik på sista timmen, och fysik är inte mitt starkaste ämne precis , jag är mer än nöjd med mitt G där faktiskt , för att inte förstå allt för mycket ?! ;) Nej, men förra veckan hade vi prov i transformatorn och vi fick tillbaka provet idag , och ett VG trodde jag nästan på eftersom jag förstog hyffsat mycket  faktiskt, men ett MVG var jag inte berredd på , jag är sjukt nöjd iallafall, måste ju skryta lite med liksom , det är nog den enda gången det lär hända, så kunde inte bli bättre faktiskt, hoppas bara att våran lärare höjermitt betyg nu lite med då efter den fina insatsen ;)

Ikväll är det iallafall match med damlaget för mig  som gäller, matchen är mot Vimmerby i självaste Silvervallen , är ganska på G faktiskt , men vi får väl se hur det blir när vi klätt om och kommit ut i kylan , blir spännande iallafall och se hur det går , vi har ju luggit ganska bra till nu på sistone.
Imorgon är det fredag och sen helg, vilket kommer vara fullspäckat för min del, fest och jobb på metropol och läxor i hög, vi får se hur det ska gå ...

Kom förbi matchen vid 7 vettja ! :)


( Min älskade sötnos ! :)


Detta är vad jag kallar Kärlek, fast Henrik också ;)

Åh, sitter och snokar runt lite och skulle leta efter ett kort på min utklädnad, men hittade istället denna ljuvliga sida.. i'm in love ! Jag kan faktiskt inte bli mer lyckligare att jag faktiskt ska gå en linje och lära mig massa av detta gojs och bli redigt duktig, något jag verkligen ser fram emot, så 3 år i Kalmar och sedan är min ljuvliga framtid försäkrad och jag kommer bli konditor ju ! :)
Gå in och kolla sidan cakehouse , helt über vackra tårtor och dekorationer till dom .. Gosh , im soo in loooove!  ♥

här får ni se ett par bröllopstårtor dom gjort :) 

(Choklad)


(Glitter och Glamour)


(Massa rosor och hjärtan)

tredje världskriget ?

Dagen började riktigt lustigt faktiskt, kände inte alls för att gå ur min alldeles för sköna och varma säng, men sen började tiden lustigt nog gå och jag fick lite brått.. Aja vid frukosten så skummade jag lite i Vimmerbytidningen och såg att det fanns något om "lilla" Silverdalen , så visst tänkte jag och trodde först det handlade om ett ställe uppe vid radhusen , men självaste fan efter att ha läst lite så handlar det om vår egna lilla gata ?! Ja, efter ett anonymt tips så har dom sett att det finns folk som har sågat ner träd i skogen här runt om kring och nu är det tall och vedstöld dom talar om , vi annat folk som bor runt omkring försöker bara få ha våra hus kvar i några år till innan träden rasar på dem och kommunen gör ju precis inget åt det själva, så vem annars ska göra det ?! Nej fy fan för dom , och nu är skiten anmäld också, det är bara så jävla tragiskt att folk är så ruttet nyfikna och måste ha koll på en massa skit för att sen när dom inte vet vad det handlar om sätta andra i skiten , USCH! säger jag bara för sånna männsikor ! Och för att vara rättvis ska jag även säga, ska vi in i skiten drar vi resten med oss , ja för sånn är jag !
Aja, dagen har inte bara varit hemsk, faktiskt, vi hade stor bak idag till Vårshowen som snart är och då skulle vi se till att på 10 pers baka 500 muffins, men det tog faktiskt inte så jätte lång tid, och kul hade vi ju faktiskt, bara 2 plåtar brända tror jag , och ingen av dom var mina.. yeah, i know im good ;)  Annars är dagen ganska lugn , grubllar fortfarnde på vad jag ska ha på mig på Spex fotot på tisdag, men nu har jag lite emr idéer och lite mer kläder att välja mellan, så det känns ganska bra nu , försöker även få Lelle på min sida och flytta med mig ned till Kalmar , men får försöka jobba mer på den grejen ..rikigt övertygad är hon inte än ^^

take care !


(Lite choklad muffins jag bakade inför en picknick)


(Och sen dom heliga cupcake'sen som jag bakade åt pappa till att ta med till jobbet , tänka sig att dom grisarna fick sånn här lyxighet , men mitt framtida jobb iallafall !:)

Ullared :)

Ullareds fynden !


      

   



(och min kärlek till nya resväskan som jag äntligen lyckades få med mig hem ! Gah, i'm happy ! )




Spex.. help me !

Idag när det är tisdag betyder det faktiskt sedan länge en lugn dag med avslutning av fotbollsträning som är jäkligt gutt, då är man ju lite sleten när man sedan ska gå till sängs ju ! :)
Även om vädret idag inte har varit allt för kul med regn och massa tråk, ingen sol .. jag lider nästan .. höhö nej , ibland kan det vara lite skönt med, nu fick jag ju lite tid till att sitta här och fixa och styra..
Fick reda på idag att nästa Tisdag när våran klass skulle åka till Kalmar egentligen att det är dagen då vi ska ta Spexkort , så resan till Kalmar blir nog inställd och jag har ingen susning om vad man ska klä ut sig till, idé någon ? Behöver lite hjälp på traven på så här kort varsel faktiskt..
Nej, ska kika runt lite om jag hittar något intressant och sen ska jag lägga in mina ullared fynd från gårdagen, en perfekt dag med inget folk alls, bättre kunde det inte bli ! :)

remind me ?

glömsk som jag är , men tur att mamma finns och påminner mig ju !
Om en halvtimme (typ?) börjar en förbaskat bra film som är värd att se ;) 
så vid 21:00 allihop, bänka er vid tv:n och stäng på 3:an , då är liksom kvällen fixad :)



(tonårs underhållning, men jag gillar det ;)


mumsfilibabba !

hey , nu blire smoothie och gossip girl :)

denna roliga söndag?!

äre söndag så äre :)
i fredags kväll efter våran fotbollsmatch mot gullringen( som vi vann med 8-3 ;) drog ju jag och pappsen och morfar iväg till tyskland och vad vi gjorde det är i största vetenskap hemligt (?) ;) haha . Nej, resan dit kändes faktiskt enormt kort eftersom jag var urtrött efter fotbollen så sov jag typ hela vägen dit och halva vägen hem, övningskörde lite också som gick för bra måste jag ju faktiskt säga ;)
Igår kom även hjärtat hit på kvällen men alla typ var übertrötta men jag fick iallafall med dom på en omgång alfapet som gick hyffsat bra , ett roligt spel måste jag ju faktiskt säga , om man är bra på ord ska man absolut satsa på det :)
Idag var dagen ganska lugn då vi nyss bara kom hem från gymmet typ, alltid bara att träna lite ju efter att ha mosat i sig all skit under helgen ;)
Imorgon bär det av till ullared med mammsen och emmsi , så jag hoppas jag hittar lite nödvändig skit ;) Kim kommer även hem imorgon med, kan ju alltid hoppas att hon köpt något, vilket troligtvis inte hänt, men kan ju alltid hoppas ju...


puss&krams

RSS 2.0