just hard work no sleep

blev ju lite arbete igår natt tills idag, eller lite och lite, började 21.30 kom hem kvart över 10 idag på morgonen, så känner mig rätt mer död än levande.. grädden på moset är ju att man endast hunnit sovit 3 timmar eftersom vi ska ha kalas här om 40 minuter eftersom en fräsig brud blev 18 för två veckor sen :) Hoppas pååå ruskigt mycket paket ärligt talat !;p

Nattarbetet gick hyffsat lugnt , agerade kondior och bakade ett par hooper med tårtor, pysmys när alla andra låg o sov !

livet är fläshigt ! Nu ska jag vila upp mig lite extra, man måste ju vara alert när gästerna kommer :)

TC ! 

working 8-8

sista dagen på lovet har nu stilla passerat, haha stilla o stilla .. Har slitit som ett litet odjur på jobbet, bara lyckats med massa fel och har fått torka kaffe från golven twice eftersom den lilla maskinen verkar vilja läcka ut den djävulska drycken !

Blev en sväng på family house innan jag o mammsen drog hemmåt, lyckade få med mig en kofta och ett par tights med skinndetaljer, 70% och 120 spänn blev allt tillsammans, tycker jag känns fint !:)

om 2 och en halv timme möter jag upp chefen igen, för ett låååångt nattpass ! Föreslog förut att vi fick ta med fredagsmyset dit och mysa undertiden, får se vad som blir utav saken ;) Men ikväll ska man alltså agera konditor ! massviiiis med tårtor, najs natt !

men de var detta sportlov, har iaf dragit in lite cash, fått löneförhöjning, sovit .. Någon direkt vila eller sportande har de la inte blive, men thats life !

Take Care !

U SUCK !

jag är sjukt ledsen, besviken o allt på samma gång .. tänkt att en så pundad person kan förstöra o sänka en så mycket. men vem fan ger upp ?! jag ska då kämpa vidare tills lyckan blir min och efter de kommer jag aldrig mera lämna tillbaka den ..

jag vill ha sommar ! snön och kalmars jävla snöstorm förstörde hela min vecka ! tack för den!!!!!!!!!


nu avslutar vi detta kapitel !

första dagen på mitt näst sista sportlov! tiden bara springer iväg och man får ingenting gjort !

jag laddar mest inför att avslutska  ett kapitel imorgon.. ska bli så himla skönt !

sportlovet är ganska dåligt men ändå härligt planerat, jobba ons-tors och på fredag blire vimseby :) Lördag släktkalas med , känns fint ! :) Hoppas på en bil nu då, haha ;) Fick ju endast en leksaks range rover av syster, i svart? ville ju ha en vit.. men jag kom inte riktigt i den så behöver nog en lite större om de nu blir ngt körkort sen :)

we'll ska spendera myspys kväll med mitt hjärta, stannar ju hemma resten av lovet så blir sista natten ihop på länge :( saknar honom redan lite men ibland kan de vara bra med paus med, och bli ompysslad av mor och far är ju aldrig fel heller !hoho:)

Take Care peeps !


(en hultsfredsfestival för miljoners års sen , haha nä ! Hoppas de blir en riktigt trevlig en iår !:)

KONSUMBAGARN!

4 veckor som en arbetare på konsumbagarn har äntligen gått mot sitt slut..  från början verkade de ju jävligt skönt o börja vid 17.00 till 01.40 .. Men efter 1 vecka är man inte så katig, sover bort den lilla tid man har hemma, synd nog !

Men efter 4 veckor har jag hunnit med en heldel här har ni exempel!

-På alla ♥-ans dag gjorde vi 82 ♥an tårtor, utöver allt annat !
-Hann även på alla ♥-ans dag göra 1710st ♥an bakelser!
-Strö russin på 150 liter butterkaka!
-Rulla ut 500 minivåfflor!
-Göra säkerligen 4000 bakelser , buda,nappe och prinsess!
-Lägga 10000 frallor på plåt!
-Göra 200 olika tårtor!

jaa som sagt, när ni andra sovit har en annan slitit som djur så utav den här erfarenheten har jag bestämt mig att aldrig jobba på ett större industribageri!! hoho..



the big day is over !

födelsedagen är över , för 2 dagar sen ärligt talat .. Men har som alltid fullt upp, men nu är man hem hemma och kan ta de lilla lugna och njuta av en skön helg :)

Tänkte att de skulle blivit en lugn födelsedag med bara hjärtat, men runt 12 tiden får man en överraskning av att mamsen,papsen mormor och morfar står och sjunger utanför dörren, kan inte annat än bli glad :) Så de blev lite Zorbas och sen lite fika hemma i lägenheten :) Fick massa fina och bra presenter, pengar med ! Så kan ju inte klaga precis :) Kalas blire en annan dag för hela tjocka släkten , för vem får in 50 pers i en 2:a? ja då borde den fan va stor isf ^^

Sportlov nu med, ganska skönt ska jag tala om. Blir lite jobb här hemma på kondiset och sen vila upp sig för ett par veckor i skolan :)

Take Care !♥


Fick bl.a en sånn här liten goding av älsklingen :)♥

DAGEN MED STOR D !

today is the big day . 18 ÅÅR !


2 days left !!!

2 days left for my B-day !:) Fan vad tiden går fort, men snart är äntligen allt över och jag kan inte annat än och längta lite att komma tillbaka till skolan och få en rutin , normal rutin!


Någon av dom här hade ju inte sutte fel i födelsedagspresent:) höhö!





H&M

klickat hem lite vårsnajs från H&M. inte fel någonstans!



        


stuuudiiie

om någon timme blire en sväng förbi körskolan, plugga lite bla. Sen är det andra planer att följa och är lite spänd faktiskt..

8 dagar kvar till 18årsdagen !:):)

this is life !

im so excited that I just cant hide it !


jädrans vad livet rullar på bra idag .. framtiden ser förbannat säker ut !

praktik i bara 6 timmar idag, känns skönt !

halka och mörkerkörning/omkörning bokad. damn !

take care ya'll!

sover, äter, bakar..

14 dagar kvar tills 18årsdagen .. tiden bara flyger förbi och denna månad har jag absolut inget liv ! Hade önskat att jag såg fram mer emot födelsedagen än vad jag gör, skulle ärligt talat gärna skjuta på den .. dock vill man ju fixa sitt körkort så snabbt som möjlligt så antar bara att det är och gilla läget !

Förövrigt så har jag praktik på konsumbagarn här i kalmar, helt ok faktiskt , iaf när man väl kommit dit .. Tiderna är 17-01.40.. inget jag hurrar över och dagarna är som förstörda eftersom jag sover bort andra resten av dagen .. Så just nu är allt jag hinner med att äta,sova och bo på körskolan och konsumbagarn .. så roligt känns de lilla liv man har nu . Men bara 2 veckor kvar hos dem sen är man tillbaka i skolan . känns jävligt skönt måste jag säga !

now you know !

jobb i helgen , endast ledig på fredag , känns ju gutt .. Åker hem i helgen iaf, ska vli ganska skönt ändå.

Take Care ! ♥

RSS 2.0