Valborg ?

Sista dagen i april och valborg är nu här ju ..
Och lyckliga som vi alla har varit över hur solen och värmen har kommit till oss ska det nu förstöra vårat valborgsfirande ?
Elakt skit det där, tycker jag iaf ! Förra året blev det ingen brasa för att bron över till andra sidan där brasan alltid är i SIlverdalen var för rutten och allt vad det nu var , men den rustade dom trevliga gubbarna här omkring upp så nu har vi fått en ny och fin bro, men nu ska det bli för torrt också och då ska det förstöra allt .. usch säger jag bara :/
Nej ikväll får det väl blir en lugn kväll, får gå och kolla när hjärtat mitt har match och sedan får vi väl bara mysa och ro om varandra.. För imorgon blir det en lång dag och eftersom vi är lediga ¨då ska jag sova utav bara den och sen blir det match mot gullringen för att senare på natten dra mot Deutschland ..

Puss&Krams


Blandning av gratulationer och saknad...

Nå, antingen får jag skylla på att det har varit för fint väder för att sitta inne vid datorn, eller att jag helt enkelt inte haft något att skriva eller gjort mig tid till att göra de.. Aja, kan inte redigt bestämma mig, men förlåt iaf..
Inga nya bilder blir det iallafall eftersom systra mi tog med sig den bra kameran vi hade till cypern där hon nu har varit i några dagar.. Ganska lugnt och skönt hemma måste jag säga , även om det varit lite tomt ;) Det är väl så det ska vara , man både tycker det är skönt och saknar dom lite grannar ..
Nå väl, pojkvännen min tog ju även körkort igår, så nu har jag ju någon mer som kan köra på mig (A) , nej jag ska inte vara elak, är glad för hans skull, han har varit så nervös , men det är ju så det ska vara ..
Ska säga att det känns som vi är ett gammalt par , liksom 2 år tillsammans och vi är ju inte alls gamla, men när jag frågade honom förut idag om han var tvungen att dricka eller om vi kunde ta en sväng lite senare ikväll, ja då kände jag redigt hur fort tiden har gått och vi börjar faktiskt bli tillräckligt gamla för allt.. shit..


( Nu har kärleken min blivit gammal nog, efter allt tjat.. ;)

Sunny day !

Vilken härlig sol det är ute idag , måste jag faktiskt säga att det tycker jag riktigt mycket om .
Idag är det som sagt match i Vena mot Rödsle och efter det så blir det typ hem och käka bara och mot Metropol för att jobba. Känns som att dagen kommer gå ganska trögt eftersom när jag vaknade var hela kroppen slut och jag kände mig lite hängig, men får se om det blri lite bättre senare kanske, får hoppas jag får lite energi iallafall så jag blir pepp till matchen ju , vila för jag göra på metro ;)
Mormor kom även förbi en liten sväng med min 9 månader gammal kusin, Nikki , och stackarn har haft vattenkoppor , så hon var inte heller på topphumör, men lika söt för det faktiskt, synd att jag inte har tid att gå bort och leka lite med henne om dagarna, tiden går ju så ruskigt fort och hon blir ju bara större och större :/
Well, that's it for today i guess.  
Förresten , jag jobbar på att syster ska be en kompis fixa min blogg, hoppas bara hon ber henne innan hon drar , annars får ni stå ut med denna tråkiga bakrund ett tag till ;)
Nu ska jag ut och njuta av solen iaf ! :)

Take Care !



roligare samtal !

Jag måste bara fråga om det är någon som tycker om när det ringer hemma ?
Här är det iallafall inte så, ringer det så redigt väntar man på att den andra familjemedlemmen ska svara och den andra gör precis likadant vilket gör att den som ringer oftast hinner lägga på innan någon av oss lyfter på luren, men vi brukar oftast vara påväg till telefonen då också, är det inte typiskt ?
När jag var liten kan jag ju säga att jag älskade att prata i telefon, jag kunde prata i flera timmar bara för att driva lite tid liksom, bara ringa till folk för ingenting ? Nu är det tyvärr tvärtom, jag skickar hellre ett SMS hoppas att den andra nissen ska svara annars ger jag fan i att , eftersom jag inte liksom orkar ringa ..
Jag funderade på om det kanske skulle vara lite roligare eller liksom typ att folk tog sig till telefonen om inte alla hade en vanlig svenssonlur eller en bärbar ( även om man kan ta med sig dom överallt med så svarar ingen fortfarande hos oss ? lustigt alltså !) men just då kanske vi skulle typ sitta mer i telefonen eller iallafall svara om någon ringer, om inte telefonen såg så tråkig ut . Hittade lite roligare telefoner på en sida som hette roligaprylar och lite annat smått & gott faktiskt, men just telefonerna var lite roliga. Och telefonerna kostar bara 299 kronor, det kan det vara värt tycker jag att göra vardagen lite roligare sådär. Sen kom jag på att jag har sett den där hamburgetelefonen någonstans, vet bara inte vart ?

      
 
( tänk vad kul det skulle vara och svara i telefonen nu då !)

om det bara kunde bli 30+

satte mig i solen förut och målade mina naglar, fasen vad härligt det kändes när man kände att solen stekte lite på kroppen , en underbar känsla, längtar just nu bara på att allt ska bli grönt och fint och busken utanför huset ska blomma ut , då är det sommar liksom hörrni ;) Kan ju även säga att jag har färgen rosa, eller som syster sa typ "chockrosa" , men jag tycker faktiskt den är riktigt snygg, skulle bara varit lite brunare på kroppen hade det gjort susen faktiskt ! Och under det rosa har jag nagelförstärkning som i ett lack jag köpt från depend, skit bra om man har sånna där naglar som hela tiden går av och så .

Nu förtillfället står syster bredvid och packar inför sin Cypern resa som sker på måndag, kan ju säga att jag är lagom avis faktsikt, bli lite förbrun nu innan sommarn och det får mig lite att längta till egypten som vi ska åka till i juli, även om det kommer vara typ 40+ där då , så ska jag sola som tusan ! :)

Pappa ja vad ska man säga, att han klipper bort mossan i gräset ? haha inte vet jag vad det heter, men iaf , det luktar jävligt gott ska ni veta , en riktig sommardoft där med.
Måste nog säga att jag ger denna fredag en 8 poängare för sommarkänsla ! :)



(Linnen)

God bless Friday !

Åh, fredag för mig är nästan som en helig dag alltså, man slutar tidigt i skolan, slappa lektioner och början på helgen , kan det bli bättre ? Nix ! :)

Gårdagens inlägg får bli en snabbis här och nu istället eftersom direkt efter skolan så gick jag hem till min morbror,
pluggade och sedan gick vi och handla middag och sen så gick vi och tränade, sen var kvällen slut typ ..

Skolan idag gick kanonens, blev färdig med arbetet som skulle lämnas idag redan igår så idag fick jag lite tid på mig att göra sånt som vi inte hunnit med och måste bli klara med innan skolan slutar , vilket inte är långt kvar till , iih :)
När det gäller kvällens planer så blir det ganska lungt, lite mys med pojkvännen och en massa godis( är sugen som jag vet inte vad ) så vi får dra till willan när jag kommit till han och inhandla lite :) Sen kanske en film eller om det är något bra på tv:n , får se vad han har hittat på helt enkelt ;)

Detta blir väl även typ helgens enda inlägg eftersom Henrik inte är så förtjust i att jag sitter vid datorn där och sen imorgon är det ju Match med A-laget och sen ska man jobba på metropol då Agnes ska vara uppträdandet , vi får helt enkelt se hur jag ska hinna med helgens bravader helt enkelt ..



( hade på mig mitt rea fynd för 49:- idag i skolan, uppskattande kommentarer , det tycker vi om :) )



                                                                                         take care !

LC is doing the right thing !

hey , vad händer egentligen mellan the hills ex-friendsen Heidi Montag och Lauren Conrad?
Heide Montag ska ju på lördag gifta sig med idioten Spencer Pratt och Lauren tänker inte komma.. Äsch, jag tycker hon gör rätt för sig, Heidi's mamma som varit emot Spencer ända sen början sväljer sina ord och går på sin dotters andra bröllop eftersom hon hade det första i Mexico då dom rymde och Spencer( enligt mig) tvingade på Heidi bröllopet och nu är snart stackarn så dum att hon gör det igen, inför familj, släkt och vänner ? Det är lite fel det här, och hon gör ett stort stort misstag för nu kommer hon typ vara ett fast namn till honom hela livet ? Ska det verkligen vara så? Är inte kärlek att man älskar den man är tillsammans med och skulle göra allt för den ? Det är Hedi's kärlek, Spencer's är lite annorlunda måste jag säga, synd att Heidi inte ser bara .. Well i'm a TV nerd, and that's my thoughts today !

Nå, ingen annan Laguna Beach/ The Hills nörd som håller med mig ?


(Lauren Conrad och Heidi Montag, förr..)


Om jag vore en nörd, skulle det gå bättre då ?

well, well my friend..
idag har skolan tagit upp all plats typ i min dagsplanering?!
vaknade med Henrik vid min sida idag vilket var väldigt härligt, inte för att jag var så pigg, hela kroppen var skit slut efter gårdagens bravader men man får ändå se det lite positivt när pojkvännen ligger bredvid, bara synd att vi måste rusa upp typ till skolan eftersom jag inte har så mycket tid på mig och sover gärna längre än att vara klar och sitta och vänta på att gå till bussen, så jag brukar alltid få lite tight om tid när Henrik sover här, men vi hinner ju alltid med bussen iaf ;)
Idag blire mest plugg och sen får jag se vad jag mer hinner med, ska måla mina naglar med tror jag och iallafall se på Grey's Anatomy ikväll ju :)
Pluggandet är ett måste då det är Nationella Prov i matte imorgon och på fredag så är det prov i "Hållbar framtid" och imorgon ska jag ju till min morbror efter skolan så då hinner jag nog inte med så mycket plugg, och heller inga inlägg tror jag inte eftersom jag inte är hemma förens 10 kanske, jag måste säga ännu en gång, 24 timmar på dygnet är för få !
nå, om jag ska få något gjort, så jag kanske kan ta en sväng förbi P15(kanske?) aja, dom splear match iaf, en hel fotbolls vecka måste jag säga..
Jag måste säga att jag tycker det är synd att vi inte redigt är så taskiga som i USA där dom populära kan tvinga nördarna att göra ens läxor, för då hade jag absolut jobbat lite på, hemskt att berätta, men jag är trött på skolan bara , thats it !
Nej, matten kallar..

take care !


( passar mig bra va ? )


en riktig fyndardag !

hej :)
förlåt för att det inte blev något inlägg igår men ibland måste man kanske ta paus eller som jag åka och shoppa i Västervik med mammsen och fynda en massor och sedan åka på fotbollsträning för att sedan efter det kolla på när pojkvännen min stog i mål på b-lagsmatchen.
nej tillbaka till mitt fyndande då som jag faktiskt är väldigt stolt över, men är ju lite mer känd för den grejen, fynda är liksom min grej ;) hihi (A)
först och främst gick vi till Lindex där allt mitt fyndande blev typ, där köpte jag 2 par trosor, 1 par spetstights, 1 klänning, 1 spets t-shirt & i stickad väst :) usch, måste själv säga att jag är bra på det där, fick allt för typ 223 kronor och bara klänningen skulle egentligen gått på 249 kronor men eftersom 2:an på prislappen syndes lite dåligt fick jag den för bara 49 kronor, lucky me ! haha :) Sen var det ju ta 2 plagg betala för 1, good i'm good;)
Sen köpte jag lite wax med inne på H&M då jag för första gången nu måste testa att vaxa benen inför sommarn eftersom det ska hålla längre och det vill man ju verkligen att det ska till sommaren !

       

  
( här är de flesta av mina fyndar klipp )

vi speedar upp farten..

 
 

(kände för att slänge in lite egos, ibland måste man ju (A) )



äntligen hemma från första skoldagen på typ 2 veckor.. Har kännts jävligt gutt med lov men det är faktiskt lite skönt att vara tillbaka i skolan eftersom det är typ bara 7 veckor kvar så får man ju passa på att vara där den sista tiden nu ju :O ..
Nu så sitter jag och ska ta och ändra mina gymnasieval så jag får det gjort innan det stängs ner och sen så ska jag ta och plugga lite engelska till provet som är imorgon och sen blir det att gå och kolla på när a-laget spelar match med tilla :)  Mamma har även varit snäll åt mig och fixat ett par byxor som har varit lite förstora och en förstor jeansjacka som jag hittade på rean i höstas som kommer perfetkt till anvädning nu, lite annorlunda, men det tycker jag om ;)

take care !

allt gult är över !

vart tog mitt påsklov vägen?
även om jag sedan länge bestämde mig för att på detta påsklov inte göra något speciellt så har dagarna bara sprungit förbi och nu är det redan söndag och imorgon skola, vilket jag inte alls ser fram emot ! Även om det nu typ bara är 7 veckor kvar och dagarna kommer springa förbi är det sista tiden på albäcksskolaan och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ?
Helgen har ju iaf varit ganska slapp och jag har nog förberret mig inför skolan nu när jag bara slappat igenom den typ (A)
Nej men igår var det fotbollsträning och sedan åkte jag till Henrik för att ha lite mys, då vi senare på kvällen hyrde en film som hette "My best friend's girl" som faktiskt var ganska bra ytycker jag , även om jag är en sucker för tjej filmer så, men jag tror Henrik också tyckte den var ganska bra så ;) hihi . Efter filmen och allt godis som vi knökt i oss så blev det veckans Andra Avenyn avsnitt som jag alltid missar på tisdagar eftersom det är Desperate Housewives så jag och Henrik har typ som en övernskommelse att vi ser på det på helgen tillsammans :)
Idag har vi faktiskt med hunnit med en hel del, först vid klockan 12 var vi på kalas hos hans Farmor och Farfar då hans Farfar fyllde år, så vi käkade lite god mat och efterrätt och pratade massor med släkten :) Sen drog vi vidare till hagadal där vi hade stämt möte med Andreas att vi skulle träna så det blev ett styrketräningspass på det också :) Så jag och Andreas bestämde även att vi skulle dit igen på Torsdag så jag får väl dra hem till han efter skolan så får han bjussa på lite mat, tycker jag iaf !:)
Nej , om jag kanske ska gå och göra en räkröra nu till mina smörgåsar som jag ska äta sen vilket kommer bli vädligt smaskens:)
Vi får väl se om jag slänger in ett inlägg imorgon eller om skolan rent ut sagt tar all ork från med eller bara häver över läxor på oss, vi får väl se. Ett litet tråkigt surprice blire.

take care !

Mot Vena..

Jobbet på metropol igår gick faktiskt ganska bra, det var hyffsat mycket folk men vi hade roligt och tiden gick ändå väldigt fort. Icka hade ju varit så snäll( eller bara jävligt sötsugen?) att hon köpt med 1kg godis(?) som vi åt av hela kvällen vilket gav en hel del ont i magen må jag säga. Men även om vi kanske inte var så mycket folk som jobbade var faktiskt godiset slut efter ett par timmar bara :O .Annars var det ju bara synd att baren stängde vid 1 för dem som var där, när allt egentligen skulle varit öppet till 2 ?
Det var ju även sistadagen på påsklovet som kändes lite surt eftersom jag typ inte hunnit med allt för mycket, men skola på måndag och ett par stressiga veckor, sen är det ju sommarlov typ :D
Idag lät nog dagen rulla på ganska bra faktiskt, har fotbollsträning om 1,5 timme och sedan är det bara åka hem, fixa sig och sedan packa med sig lite saker för att åka till Henrik och spendare den långa natten där :) För på söndag blire kalas för hans härliga farmor och sedan måste jag nog ta tag lite i det där med att styrketräna, så får dra med mig Henke och min morbror dit. (eller så var planerna iaf ;) )
Riktigt härliga väder idag med ju så jag får nog ta och gå ut och sätta mig i solen en stund innan det är dags att bege mig bort mot sporthallen .

dinner time.



varför sitta och deppa när man äter middag själv ?
det var nämligen så att min mamma jobbar tills ikväll och pappa är och bowlar med jobbet och Kim är och grillar hos Tracy och jag skulel ju stå för kvällsmiddagen som bara jag och mamma ska äta utav .
Men jag tänker iaf inte deppa när jag äter själv, utan gjorde det lite mysigt istället och njöt utav middagen. :)
nej, nu måste jag skynda mig att fixa allt innan jag ska dra, tur att jag nästan var färdig med allt då det nyss kom en ivrig granne som har färgat håret och halva ansiktet?!, ringer Lindell e klocka för alla som känner han ;)

take care !

sunny sunny day :)

systers dator fick stå för bilden då det blev en på familjens vovve Kiti !:)

such a beautiful day :)
dagen har rullat på ganska bra, var med mammsen och handlade på morgonen då vi sedan svängde förbi och kollade i en second hand affär där jag hittade en sån über söt väska, men velig som jag är så slog jag inte till och köpte den, men
får se om jag kanske köper den lite senare eftersom den var ju verkligen inte dyr om jag får säga så ;)
Fick ju även min allergi spruta, den sved(!), men nu har jag ju iallafall tagit den så får hoppas på att den hjälper nu bara , så ska jag gå runt med mitt söta lilla plåster på armen, eftersom i år fick jag välja, så det blev armen istället för skinkan ;)
Blev en sväng direkt sen till Vimmerby för att göra daddy sälle och kollade även på vad Kim hade tänkt köpa som studentklänning, men finare måste jag ju säga att det faktiskt finns, bara lite dåligt med sådana klänningar nu faktiskt :/
Ikväll blire att jobba åt Icka mfl. på metro med Marica & Malin bla. blir nog skoj, och får verkligen önska dem lycka till eftersom det är ett projektarbete eller något som dom gör :)
Nej, får se om jag hinner slänga in något mer inlägg innan jag drar eftersom jag måste styra upp kvällens smaskigheter som blir potatissallad & revben, yumi !

take care ! :)

hey those shaky hands ..

om ändå vädret höll sig så vackert hela tiden ?

vem visste att jag skulle hinna med allt detta idag ?
fick äntlogen en dag då jag kände att nu har jag verkligen påsklov, grejen var ju oxå det att jag skulle plugga på den dagen, men det gjorde jag faktiskt oxå ! :) Inte nog på det fick jag faktiskt tid över med, så jag drog med mig Tilla till Hagadal där vi skulle styrketräna typ och basta, men sen drog min syster med oss på pumpen eftersom det typ fanns platser över, men trodde ju att det skulle vara värre faktiskt, men det lär nog kännas mer imorgon, men jag lär iallafall aldrig mer gå på pump eftersom mina lagom shaky hands kom fram ganska så bra mycket då och jag kunde knappt hålla något still, så det var inget att hurra över eftersom jag inte kunde koncentrera mig, men nu har jag ju testat iallafall :)
Och eftersom mami&papi jobbar fick jag stå för kvällsmaten då det blev smaskiga toast och smoothie, so good and piece of cake :)
Morgondagen är ganska fullspäckad och min sista dag på påsklovet i albäck, (HURRA !) men det blir även en spruta mot min allergi, den behövs men det är inte alls lika roligt att få den ..:/
Well nighty nighty !

everything is ...



everything is happening in the NYC !
åh, om ändå.. ja för inte är det bara new york livers som bor där nu , nej nu även Sofi, från Sofis mode, Filip och Fredrik och nu drog även Kenza dit som driver en av dom mest kända bloggarna. Äsch om man ändå hade turen med sig för en stund och var känd, så även jag kunde fått haka på, det hade ju varit underbart !  Nej jag får väl ta och göra lite engelska plugg som måste hinnas med innan påsklovet är slut, vilket bara det är 1 dag kvar på? vad gör jag med dagarna egentligen ? Nee, nu får jag ta och rycka upp mig lite , gå ut och sätta mig i detta svenska väder med sol men blåsiga vindar och stirra så gud förbaskat ner i engelskaboken. Bege mig ut på en promenad med Icka lite senare kanske, ja då har jag ju något att se fram emot iaf ?!

Finally !

Äntligen efter mycket om och men här kommer mitt första inlägg i bloggen. Det tog lite för lång tid innan jag fick tid till att skaffa den efter som dygnet har för få timmar och jag har för mycket att stå i så känns det ganska härligt att äntligen ha fixat klart det . Nu ska vi bara se hur ofta inläggen kommer och hur mycket jag orkar hända med, men det ska nog gå bra.  Äsch, ska se om jag dona till lite här omkring på denna sida, kanske snygga till den lite , ska se vad jag kan fixa fram :) Slår nog till på ett inlägg lite senare :)
Puss&krams

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0