hur kärlek ser ut på bild

 
'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you
 
vad jag älskar er.Låter klyshigt men ni är ljuset i mina dagar. Ni ger så mycket kärlek och glädje i mina dagar. Ni är det finaste jag har.<3

2 smällar på en dag..

Idag känns det som jag fått två känslomässiga käftsmällar och slag i magen. Jag blir så ledsen och besviken att det jag verkligen vill, mina drömmar om framtiden, är det kämpigaste jag kommer att uppleva att nå dit. Att ingenting går min väg, att så mycket läkarbesök och pengar.. Och inte till någon hjälp. Idag hade jag gjort vad som helst för att inte behöva bry mig, lägga energi och tankar på det vareviga dag. Åh vad jag så mycket hellre legat på en strand, sörplat cola och inte behöva bry mig om dieter och träning. Bara flöta in pizza och choklad och godsaker. Ja det blir man ju inte smal på. För den intresserade gick 5:2 åt helvete idag... Åk aldrig till jobbet utan lunch... Fick gå milen när jag kom hem, som straff! ILLA.. Nästa vecka blir det andra bullar, och då menar jag inga bullar. Då blir det vardag igen, dessa småhelger förstör för mig.
 
Skönt och ventilera sig lite. nu ska jag ta den här dåliga dagen och gå och lägga mig. Denna dagen kunde inte gått sämre och 2 dåliga svar på 2 viktiga frågor. Kämpa Mimmi. Allting har en mening. 

TAKIDA 140425

Haha Takida alltså! Vilken kväll! Så rackarns kul trodde jag liksom inte vi skulle ha. Mycket folk, många "kändisar" , lite roliga äldre människor. Så kul att gå ut och det bara inte var "småttingar" utan äldre också. Nästan dom som kan bete sig värst ibland, men så roligt att se folk släppa loss . Hade lite svårt att se vissa utav mina kunder på jobbet i ögonen idag efter mött dom på en utekväll.. Men alla har väl rätt och komma ut. Roligt att Takida drog en sådan blanda åldersgrupp. Vi började iallafall på dansgolvet när dom började spela och slutade längst fram, där utav lyckades jag fånga ett plektrum. Så jäkla kul! Fullt ös och dom bjuder verkligen på en bra spelning. Efteråt haffade vi dom för en kram, och en autograf var vi ju tvugna att skaffa oss. HAHA. Kände mig som 14. Men helt okej att vara 14 för en kväll. Vilken urgo människa Takidasångaren var ! Det var så riktigt härligt att faktiskt komma ut, jag är verkligen för hemmakvällar med mys och familjen. Men ibland behövs det en utekväll. Och denna var precis vad jag behövde !
 
 
 
 
 

När min syster upplever en dröm

Idag fick jag stiga upp extra tidigt, lite inna 4 ringde klockan, endast för att vinka av min syster som lämnat lilla landet lagom. Efter ett par kramar så var det dags att åka och jobba och familjen åkte vidare mot Landvetter. Om någon timme är hon framme i New York, staden som aldrig sover. Skillnad från lilla Dalen, stället som alltid sover. Jag är så fruktansvärt avundsjuk men ändå så glad för hennes skull över vad hon kommer få uppleva. Jag hade nog aldrig klarat mig undan familjen i 1 helt år. Inte nu när jag har min egna lilla familj. Men hon är en kämpe! Bara 8 månader tills vi kommer ses igen om hon stannar och trivs. Då blir det julafton i värmen! Har nog aldrig längtat till julafton så här tidigt som jag ärligt talat gör nu! 
Om jag ska vara ärlig är jag glad att vi hann till USA före. Hade nog inte klarat av att hon åkte till mitt drömland innan mig. Men nu kan jag USA, haha kan och kan, men vet. Varit och uppfyllt mina drömmar och vet att jag kommer återvända. En semester i Grekland eller USA, det liksom kvittar lite. Semester är till för att njuta, uppleva och samla energi. Det är precis det USA också ger. Bara ingen 7 dagars på solstolen när man är där. Utan mer sola medans man upptäcker världen.
 
Jag hoppas verkligen Kim kommer trivas. Snutte kommer sakna sin dagisfröken men livet finns kvar när hon kommer hem också. Kan inte förstå att hon redan åkt. Tiden bara flyger förbi. Men tänk vilken upplevelse, hon ska bli en Texas tjej. Med fräsig accent. Ja livet kommer nog vara lite grymmare än det lilla livet vi har här hemma. Längtar tills vi ska skypea när hon är hos familjen! Hoppas du har det bra i NYC dessa dagar. Njut åt mig med! PUSS Lillasyster .
 
 
 
 

Little red dress and heels

Ja några fler träningspass blev det inte denna vecka, får vara nöjd över de lilla jag fick med en mils promenad, löpningen och sen 2,5 mils cykling. Istället har jag spenderat mina timmar på jobbet, utomhus, i solariumet och med dammsugaren. Dagarna går ju ändå, och om jag så önskar att det vore fler timmar på dygnet så är det bara ynka 24. 
 
Idag hörrni. Gissa vad ! Idag är det äntligen fredag, fick jobba morgonpasset, vädret är to die for ( inte vad jag trodde när jag satt i bilen idag vid halv 5 med mössa och vantar).. 1 timmas sömn inatt men jag känner mig pigg ! För idag har vi inte legat på soffan, jag sitter inte i mina vanliga mysbrallor redo för att se en film och mysa med godisskålen. NEJ HÖRRNI! Här sitter jag, uppsnoffsad till max, strumpbyxorna på, findressen på och redo för en UTEKVÄLL.. Dra mig baklänges, trodde aldrig jag skulle gå på metropol igen efter Daniel Adams Ray. Inte för att artisterna är dåliga utanför alla snorungar som finns på plats. Men ikväll är det jag och kidsen. På dansgolvet.. Jag ska visa mina skills och moves. Har nästan längtat hela dagen. Inte för att se på Takida som spelar. Utan skaka lite rumpa och höfter. Det var inte igår. Dansar ju gärna inte i mina mysbrallor precis ;)
 
Om det är dags att ställa sig i klackarna, packa väskan och gå mot gänget. Först ska vi se på lite fotboll, innan vi kör järnet! Åh hoppas många kommer ut ikväll alltså! Vädret gör nog sitt med, vem fan vill sitta inne?
 
 
 
Och förresten, tack för alla stöttningar ! Jag är ju liksom en öppen människa här. Ganska så ärlig. Så är glad att dom som man känner som läser faktiskt skickar styrkekramar, ni ska veta vad livet känns lite bättre då i vissa lägen. Kärlek till er <3

Kämpa bör man annars dör man

Alltså vilken vändning på en riktigt skit dag! Inte nog med att vara tillbaka efter en härlig liten "semester"vecka så har det varit ett mindre krig på jobbet. Ibland blir jag riktigt ledsen över hur mycket skit jag får ta och hur mycket energi en viss person suger ur alla rum på jobbet. Tänk om livet vore rättvist. Nog för att jag vet bättre och inte borde ta åt mig, kommer man inte undan och suger upp alla dåliga kommentarer den här personen fäller. SÅ TRÅKIGT ! Jag borde veta bättre, det här är inte något föralltid, men man kan ändå inte undgå dessa dåliga vibbarna. Om ändå livet vore enklare, att vissa gick enligt lag och jag inte behövde kämpa för minsta lilla lagliga rätt jag har. Buu...
 
Hur som haver avslutade vi, lilla familjen, dagen med en löparrunda. Ska vara ärlig så var den egentligen inte lång, inte snabb, men hem kom jag! 4 ynka kilometer, men satans så nöjd jag är! Är världens sämsta ute löperska , föredrar inne och på löpband. Men idag gick det, med sambon bredvid och snuttan med glädje framför. Hon är en liten suris innan hon kommer igång men efter ett tag sprider hon så mycket glädje och kämparglöd när hon studsar fram på vägen.. Slänger lite kottar om hon har tid för en paus och sen glatt springer vidare. Åh vad du ger kärlek, älskade djur <3
 
Vi avslutade våran runda med ett magpass och några armhävningar i extra rummet. Hade någon gått förbi hade dom lätt trott att vi gjort något annat, men icke ! Här kämpar vi för beach 2014! Får försöka hålla i tempot sambon har som kör en variant av Paolo Roberto 15 minuter. Den mannen! Där snackar vi diciplin över sitt psyke ! Ska försöka intala min psyke något liknande. Tv ska vara en belöning, godis är till för helger. Söndag är ingen äta upp sista godiset i skålen dag, inga sena tvnätter. Sova är guld! Sovmorgon är lyx man unnar sig på helgen. Cykla till jobbet om det inte regnar( ifs är regn inget man dör av !).. Ja positivt tänkande över en hälsosammare livstil! 
 
Jag klappar mig på axlen idag igen! Jag hade likaväl kunnat ligga i soffan efter en dålig natt och dålig arbetsdag. Men jag snörade på mig löpardojjorna trots allt! Och ingen mörk  choklad idag!! ÅH vad jag har velat stoppa en ynka bit i munnen, men ICKE! Mot ett hälsosammare LIV!

Njutsamma måndag

Häärliga ledig påskhelg. Nu har ångesten om att det är jobbardax imorgon slagit in men jag har ändå njutit till fullo utav 4 lediga dagar. Med godmat och bara tid med familjen.
 
Idag började vi dagen med en promenad på milen. Ett litet glassstopp innan vi kom hemåt och sen har vi bara njutit utav solen. Klippt gräset för första gången iår. Det är lite sommarkänslor och dofter i det. Under denna helg som varit har solen kikat fram extra mycket. Antar att det inte bara är jag som fått lite färg i ansiktet i helgen. Så underbart härligt !
 
Nu ska vi njuta utav eftermiddagen vi har kvar tillsammans innan vardagen och rutiner kommer igen. Längesen man kunde njuta såhär en måndag ! Ta hand om er!

Skärtorsdag och LEDIG

Äntligen hemma efter dagens gym och simhallsbesök. Blev 1,5 timme i gymmet med mag och benpass och efteråt en halvtimmes simning i plurret. Och nu är jag officiellt LEDIG ! Den känslan hörrni, ledig med min sambo.. Min sista 5:2 dag är snart över den här veckan och jag är inte hungrig med ack så sugen på all påskmat som jag tyvärr kommer trycka i mig. Och lite choklad.. mörk..  Detta sug som sätter in när man knappt äter vissa dagar är inte att leka med.
 
Nu ska jag njuta av mina lediga dagar. Gå på långpromenad med min lilla snuttunge, ligga och pilla navelludd hela dagarna i min soffa. Njuta av solen och lite fika ute på trappen.  Bara vara ledig och göra det jag känner för och inte massa måsten. Känns riktigt bra.
 
Glad Påsk på er. Ja hur många sådana texter tror ni inte jag skrivit idag på tårtor? Tillräckligt iaf! Men bjuder på sista för i år till er!
 
PUSS&KRAM

Bättre än ingenting alls..

Jag drog mig faktiskt för att träna idag. Har haft så fruktansvärt ont i svanskotan efter gympasset i måndags och ännu ondare i mina privatapartier efter cyklingen. Helvete att det inte finns sköna sadlar. Tänk om man kunde få sitta på en perfekt sadel, skulle nog kunna cykla flera dagar i rad då.. Men efter middagsmaten som inte blev speciellt nyttig idag och den lilla kexchokladen jag unnade mig när jag tog en kaffelatte i solen kändes det inte okej. Blir besviken på mig själv när jag kör stenhårt en dag, utför den andra. HUR SOM HAVER, så kom jag iväg på en löparrunda. En kort en. Men bättre än ingenting. Tummen upp! Imorgon väntas sista dagen på 5:2 och gym och sim. Förhoppningsvis minus på kalorier än plus minus noll. 
 
Dock vet jag att jag kommer synda i helgen. Bevsiken på mig själv redan nu. Och då har jag inte börjat påskat än. Kommer bli så mycket onyttigt och jag som legat i hårt denna vecka. Men när vecka är slut. Då blir det andra bullar. Hårda bullar och mycket träning. Måste verkligen komma igång med löpning utomhus. Mitt svagaste moment. Löpband kan jag springa i timmar. Ute ger jag upp runt knuten. Får bli ett mål att sikta på! Men allt är bättre än inget! 
 
Nu blir det sängen, spikmatta och Edward Cullen. Vem tittar inte på twilight på 6:an liksom?
 
 

..

KLAPP PÅ AXLEN IDAG IGEN!!
 
Alltså jag blir så nöjd över mig själv ibland. Igår fick jag med mig min kusin som fick agera PT till mig. Kunde inte undgå att stå där när han lyfter 120 kilo marklyft att tänka på Oliver förr. Alltså min lilla kusin som jag delat hela livet med eftersom han bara är 9 månader yngre och olyckligtvis född på julafton. Lilla tvspelsnörden som han var förr till nu. Gått ner 30 kilo och helt på egen hand. Innan var jag den utav oss som tränade lite lätt. Nu tränar han verenda dag och jobbar inom militären. Blir lite lätt stolt. Han är så duktig ! Och när vi står där på gymmet och han ger mig tips, puschar och hjälper mig orka mer. Oliver från nu och då. Älskar när han kommer hem. Han ger liksom en spark i baken och man får lite extra pusch att dra till gymmet. Så igår tog vi ett rygg och axelpass med marklyft och militärpress bl.a. Jäklar så gött och köra hårt på gymmet! Önskar han kunde följa med mig varje gympass. Vilken form jag hade varit i !!
 
Inte nog med ett hårt pass på gymmet igår gjorde jag årets första långcykling idag! Tog faktiskt cyklen till jobbet och hade ett jäkla tempo till jobbet, hem var de en annan femma. Hade så jäkla ont utav sadlen och benen var som mos och inte nog på det hela MOTVIND... Men hem skulle jag ju.. Tog emot när alla lastbilar susar förbi och cyklen går mer bak än fram. Men känslan när man stiger av cyklen. GÖTT ! Blev totalt 2,2 mil på cyklen då det är 1,1 till jobbet. Gött mos!
 
På torsdag väntar ett gym och simpass. Sen tar jag välförtjänt påskledigt ! SÅ SKÖNT !
 
XX

Efter regn kommer solsken

Idag började vi dagen helt underbart! Gofrukost i soffan med täcke och Carrie Diaries.. Ibland är det skönt att vara ensam faktiskt. Vi tog det lugnt och kom inte ut på långpromenaden förens runt 12 tiden. Eftersom dagens planer varit få så drog vi milen. Bara det att när vi gått 5km och hade 5km hem, mitt i skogen.. Börjar det ÖSregna.. Tyvärr höll det i sig och vi fick speeda upp promenaden och skynda oss hem. Men som dom säger efter regn kommer solsken. Och solen bjöd på riktig värme innan vi hann in. Tråkigt när man är dygnsur bara och gått i en tunn långarmad med väst. Inte ypperliga regnkläder precis.. Men vem har dött av lite regn?
 
Om en timme väntar en underbar helkroppsmasage nere hos mamma utav Tom. ÅH så skönt det ska bli och jag hoppas han kan göra att min rygg mår liiite bättre. Härligt när mammsen har lite kontakter och vi får 1 timmes masage för en billig peng. Ska bli så satans gött med masage att ni förstår nog inte. Sedan ska mamma bjuda på våfflor, inte fy skam heller. Tur jag gick en långrunda idag iallafall!
 
Imorgon är en ny vecka och nya tag, vilket också gäller bättre och hårdare tag i gymmet och träning.Besviken på själv nu på sistone. Dock har jag ju varit halvt handikappad vilket inte var ypperligt för ett gymbesök. Men när man har mål är det mycket lättare att kämpa för vikten än att kämpa för innerhälsa. Som inför balen och studenten. Det var så sjukt mycket lättare att träna varje dag och äta nyttigt för att vara fin. För kort man ska ha förevigt. Har aldrig varit så nöjd och vältränad som jag var då. Men kämpa på Mimmi!
 
Om ett par timmar kommer äntligen sambon hem, som vi längtat hela helgen! 
 
 

Längtan

Tänk att man kan längta efter någonting som inte finns. Som man ännu inte vet någonting om. Men ändå vill ha så gärna. Att jag längtar efter framtiden. Efter att få veta vad som komma skall. Att längta efter någonting jag kommer sörja. Att jag inte kan njuta av det som finns. Att tänka att man vill ha det som ska komma, någon gång i livet. Men inte njuta av nuet. Fokusera så mycket på det jag vill ha, inte det jag har. Att framtiden kommer spela så stor roll. Att jag vill veta hur mitt liv kommer se ut om 40 år. Att jag kan längta efter något som också kommer betyda att jag kommer mista någon annan. Att tiden ska flyga när jag redan nu har tidsångest. Att jag inte får tiden att räcka till samtidigt som jag vill att tiden ska försvinna. Att fokusera på minuter, timmar, sekunder och ha denna ångest. Men samtidigt som jag vill att tiden ska fly. Att längta efter ett liv i framtiden. Att veta att jag längtar efter något som kommer ge mig mer ångest och mer tidspress. Att försöka släppa taget. Att försöka leva i nuet. När allt jag vill är att veta vad som komma skall...
 

4ever alone, 4 now

Idag är det tredje dagen som det bara är vi tjejor här hemma i lägenheten. Henrik och min Pappa har nämligen åkt iväg på Henriks julklapp/ födelsedagspresent från mig och min familj. Dom är och njuter en weekend i Manchester och går på fotboll och dricker öl . Haha. Nu mår dom nog, bara grabbgrejer och ingen shopping och bara massa fotboll..
 
Här hemma är det riktigt ensamt. Man liksom får dubbelt upp när man är ensam, man ska städa, handla, det ska promeneras med vovven, laga mat, jobba och hinna med och ha ett litet liv. Men vi har njutit också. Tittat på tjejfilmer och serier som inte sambon gillar ..
 
Igår kom mammsen och syster över och bjöd på go mat och lite lets dance mys. Och ikväll kommer Julia över på grillat och gott och förmodligen lite film. Och imorgon kommer äntligen min andra hälft hem.
 
Nu ska grillen tändas och bordet dukas. Hoppas ni får en bra lördag!
 
XX
 
Alltså 2013 var verkligen mitt och Julias år. Herrejesus vad vi upplevde mycket tillsammans. USA var ju en stor del men den upplevdes också med min andfra hälft. Men vi gjorde så mycket annat minnesfullt Jullan och jag. Bieber, Träning, De soliga sommardagarna, Röj med Jossan.. Så mycket roligt! Hoppas på en minst lika bra sommar iår! <3
 
 
 
 

Back on track

Idag tog jag mig äntligen till jobbet, det tar emot att åka till jobbet när jag dagarna innan bara legat i pyjamasen hela dagarna och tittat på tv.. Regnet h'nger fortfarande kvar och allt man vill är att stanna inomhus och kolla på mysfilmer. Men det drar man inte in några större cash på..
 
Igår såg vi klart på sista avsnittet av Sons of Anarchy som finns ute på swefilmer. Jag skrev ju att jag längtade tills det var över men igår tjöt jag som en gris när avsnittet var slut och ville bara se nästa.. Åh vad ledsen jag blev över allt som hände och jag är nästan lite besviken på att det inte kommit ut fler så nu får jag ju titta på något annat när vi kryper till kojs. Jag vill ju ha mer Jax och Samcro! Får kämpa till säsong 7 kommer ut. Har dock fått dille på en annan serie som jag drog en säsong på nu när jag var sjuk, Carrie Diaries. Härlig feelgood serie.
 
Å Sambon packar för fullt och styr. Blir lite ledsen över att han ska lämna mig och nutte i 4 dagar. Är ju dock jag som bokat för att skicka iväg honom på en lite vacay. Men nu tar det emot att han ska lämna oss. Vad ska vi 2 hitta på en helg? Ska jag behöva sova helt ensam i denna unkna lägenhet..? Längtar redan tills han kommer hem! Och då har han inte ens åkt än ;)
 
Nu är det dags för kvällens sista runda med piller, lite kvällsmat i min sista dag för en 6:1 som det blev denna vecka. Har ju kört hårt med 5:2 de andra veckor tills denna. Med lite sjukligheter och annat på hjärnan så får 1 dag räcka. Får köra hårdare nästa vecka! 
 
P&K
 

over feeling it

Idag är känslorna lite all over the place..Jag är trött, har ont , illamående och en touch deprimerad. Är inte alls mig själv och kroppen är bara hängig och besviken. Så trött att inte få hjälp och att käka massa tabletter hela dagarna får mig att känna mig som en missbrukare. Svälja tablett efter tablett .. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, ha ork till men ändå så orkar jag knappt ta mig ur soffan. Känns skönt att vi har dystert väder med, blir lite lättare att inte göra någonting då. Ångesten hade varit i topp om det varit sol ute och jag legat här inne..
 
Ibland finns bara gnistan i livet där. Jag är liksom i ett väntrum och väntar på att livet ska börja.. Med så mycket motvind att man liksom får kämpa sig upp.. Svårt att se framtiden här. Åh vad jag önskar livet vore lite lättare mot mig.
 

Happy Birthday

Idag har jag gjort min allra första sjukdag sen jag började det nya jobblivet. Feber och ryggen från helvetet passar sig inte riktigt på ett stressigt café. Det här med ett besök på akuten visste jag skulle bli skit, sa tillochmed när jag pratade med 1177 sjuksköterskan att jag vill inte åka om jag inte får någon hjälp. Jag fick komma in till läkaren, han drog lite i benen på mig och drog i ryggraden sen skulle han ge mig ett "tips".. "Tipset" var att äta 2 panodil och 1 ibumetin 4 gånger om dagen i en vecka. JA MEN TACK! Tack för mina 3 minuter i ditt jävla läkarrum för 250 spänn, för 2 timmars bilresa för inte ett piss....... Så idag har jag kurerat mig och inte ett öre bättre. Så besviken på läkarvården för man inte får någon hjälp. För ingenting som jag inte redan visste. Hatar verkligen att vara så sjuk att behöva söka hjälp. Man får liksom aldrig hjälp utan man får nästan ta reda på sin sjukdom själv och sen komma till läkaren och berätta.. 
 
Ja jag känner mig fortfarande som en 100åring i ryggen, kutar och får krångla mig upp när jag sitter ner. Så trött på aldrig vara helt frisk. 
 
& Grattis till lille Mammsen som fyller år idag. Firat med paket och grillar och lite fika! Älskar dig min bästa. Vad vore världen utan dig bästa mamma <3
 
 

Stämpel : avlivas

Jaa, så hade de nog stått i min panna om jag vore ett djur.. Just nu vill jag bara att denna dagen ska vara slut.. Jag är vad man kallar dåligt kött.. Så mycket problem och sjukhus besök och stämplar i min journal .. Så trött på alla besvär.. Inte nog med att mina händer är dåliga, njursten som knölar , ryggen som jag kan dö av när det känns som allt låser sig och ska gå sönder.. Inte nog med all skit man haft som mindre, ambulanser , bältros och problem med magmunnen. Att sedan bo 1 timme ifrån ett sjukhus gör inte saken bättre.. Vissa dagar vill man bara gräva ner sig.. Att vara ett "problem" barn är inget att hurra för. Vi alla är olika och i vår familj är jag svarta fåret och fick tacka och ta emot alla sjukdomar. Kan det här med sjukhus nu.. Hade väl känts bättre om man hade en och samma sjukdom men nu kan jag fan bocka olika på listan.  Tackar Gud för en kärleksfull och snäll sambo som lyft mig ur sängen, soffan och hjälpt till med strumpor och diverse saker. Och familjen ❤️ Och mammsen för lånet av bilen då båda våra gått sönder nu. Bra tidpunkt. Ibland är det bra med många extra fordon i familjen . Får hoppas på ett snabbt sjukhusbesök och att vi är hemma skapligt ikväll, dock är sova inget att hurra för just nu.. Man vill ju liksom bara dö varje gång man ska vända sig i sängen.. 
Hälsningar 
En 21åring men känner mig som 98.. 

En tripp till sjukhuset

jorå får bli en vända till akuten i västervik och se vad som spökar i ryggen.. jäkla bestyr och jag är inget åkabil fan och speciellt inte till västervik.. Får väl se vad som sägs. Känns så synd att lämna bort vår lilla råtta ikväll med, känns som hon alltid får vara hos mina föräldrar ibland. Detta humöret som kommit denna vecka vet jag inte vad som har hänt med, allt med en gång. Vill bara känna mig normal mänsklig igen.. 

Henrik 23 år

herremingud, jag vet inte alls vart jag ska ta vägen, jag känner mig som en 200åring i kroppen.. Min rygg har totalt ballat ur och jag kan knappt röra mig, den låser sig och jag kan varken sitta, ligga och sova eller stå bekvämt. Och detta har hållt i sig i en vecka eller två men nu har det verkligen gått för långt. Får be sambon om hjälp ur sängen, upp ur soffan och allt möjligt. Handikappad till max. Så nu är det jag och värmekudden som umgås framför tv:n. Frågan är bara hur jag tar mig upp ur den här fåtöljen sen, får väl kräla och krångla..
 
Igår fyllde sambon 23, herrejisses sicken gammal man jag har. Började dagen med skönsång och frukostmys i sängen med paketöppning vid halv 6. Sen blev det jobbet till 4 och efter det vankades det kalas vid 5 med smörgåstårta och rice krispie tårta. Mumma tyckte alla! Sambon var nöjd med paketen och överraskningen fick äntligen komma fram så snart ska han packa resväskan. Tyckte jag gjorde ett bra jobb iår med paket och han var mycket nöjd, kaffemaskinen Dolce Gusto verkade vara den mest omtyckta, bra tycker jag !;)
 
Har iallafall börjat denna dag med ett besök i Berga på fiket med mina fina vänner, lite skitsnack i 2 timmar och gofika. Då mår man. Imorgon vankas jobb och jag längtar till nästa helg då jag är helledig och en massage väntar och förhoppningsvis 3 sovmorgnar. Så skönt att denna kalas vecka är över, bara mamma kvar imorgon sen är det ett helt år till nästa gång vi kör fullt ös med kalas i en vecka. 
 
Kikade lite på fina balbilder på mig och lövis. Så fina och nöjd jag är med dom. Har väl visat dom förut men är så stolt över att dom är så fina på oss. Var verkligen i perfekt form och klänningen blev precis som jag tänkt mig om inte bättre. En helt unik sydd efter mig. Ibland har man lyxen till en egen skräddare.
 
 
 

Klapp på axlen

åh idag klappar jag mig själv fan på axlen, flera gånger om! Hur lätt är det inte att när man kommer hem vid halv 7 efter 8,5 timme på jobbet bara slänga sig i soffan och ligga där tills man ska förflytta sig mot sängen?  Jodå,  jävligt lätt om ni frågar mig! Men idag tog det emot, hade energi att rasta av och eftersom ingen av mina vänner hade tid för en promenad blev det en löparrunda! Jävlar så duktigt ! Hela lilla familjen gav sig ut, dock åt varsit håll. Henik har lite bättre kondis och tålamod för längre rundor och är lite hurtigare än jag. Så snuttis och jag tog en kortare runda. Men huvudsaken är att vi kom ut och sprang! Nöjd att jag ens gjorde det, hur lätt är det inte att bara skita i det är kondisen ligger i botten och astman i toppen. När vi kom hem så möttes vi upp i vårat extra rum som får agera träningsrum och körde ett styrkepass. Ibland så kan man allt! Nu är kroppen mör och nyduschad. Ryggskadan jag lyckats dra på mig gör ju inga glädjetjut nu precis men jag överlever. Och imorgon är det fredag ! Äntligen är snart denna arbetsvecka över! 
 
 

Plus och Minus

Igår visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta när jag öppnade deklarationspapprena. Hela den här grejen har gjort mig lite nervis och gått på spänn, har liksom undrat om det ens trillar på plus. Om jag kunnat lita på att chefen skattat för mig eller om det kommer som en smäll på käften i skulder. Icke då. Hade sagt åt han att skatta extra, man vill ju liksom ligga på plus sidan. Har oxå tyckt jag tjänat lite lite pengar, ja nu vet jag ju vart dom tagit vägen. Kommer kännas fint som snus i kistan när 2 HELA JÄVLA månadslöner trillar in. Fick en smärre chock att det var så jävla mycket jag skulle få tillbaka, jag tackar och bockar och tar emot. Kändes ju bättre att jag ligger på extra plus nu när min bil ligger på SUPERMINUS. Fan satans bilar. Skulle aldrig köpt en. Pärlan kommer inte bli fixad förens om 3 veckor. Och dubbel så dyrt, som om de inte var dyrt nog innan. Kan väl räkna på minst 10 tusen minus på kontot innan skiten är fixat..... Tyckte att Henrik kunde blivit mekaniker istället för målare igår när jag fick reda på att bilen inte gick och fixa smidigt. Eller skulle jag nog själv blivit det. Fan bilhelvete. HOPPAS satan i gatan att det är fint jäkla väder så jag kan caba ner varenda dag efter påsk!
 
Om någon timme ska vi straxt bocka kalas 2 utav 4 denna vecka. Syster i måndags, Svärmor idag, Henrik på lördag och lille Mammsen på måndag. Oj vad fika och kalasande de blir.  Ja jag gillar ju och fika, inte mig emot. Dock funkar inte fika och banta jätte bra ihop. Men man lever bara 1 gång.
 
Trevlig Onsdag på er!
 
 

RSS 2.0