Datorn vill nog aldrig bli en vän med mig ? why..?!

Igår precis innan jag skulle stänga av datorn fick den för sig att mucka lite med mig , så nedåtpilen knappen lossnade, buhu , och jag som bara har haft datorn ett tag , men lite iriiterad blir man ju iallafall , man vill ju att skiten ska hålla mer än ett par veckor. Jag får iallafall ta med mig datorn ner till kalmar nu när jag åker och lämna in den , hoppas bara att det inte tar allt för lång tid..

Vädret måste jag ju erkänna är mycket bättre idag än var det var igår , men i och för sig var vädret bra på morgonen också igår och sen helt plötsligt kom allt regn , men hoppas vekrligen att det blir uppehåll idag , för ikväll blire grillat , och grillat är alltid roligast och man kan sitta ute och njuta av samt med lite bra väder iallafall ju ;)

gw och apelsiner

äntligen , för inte så länge sedan var det åska och dunder här med allt för nära till översvämning borta hos grannen .Så i och med det tråkiga vädret tog jag mig tid och gjorde lite frallor till kvällen så det var något som var mycket smaskens. Tror faktiskt inte att det finns något godare än när man äter lite ljummet bröd , smöret smälter och man bara njuter av att det inte är köpebröd. Eller jo , marabou choklad, det måste jag nog erkänna är godast ;)

Så nu för tillfället iallafall även om jag är mätt och go , ligger jag i sängen och smaskar på lite apelsinklyftor och kollar på ghost whispere och även spanar runt lite på bubbleroom, för just nu är det ju nästan reor överallt, så har man tur kanske man fyndar något rför en billig peng , och det tycker vi ju verkligen om . Men jag själv är så illa tvungen att hålla kvar mina pengar , får vänta tills kalmar på måndag , då kanske jag kan fynda något iallafall ;)

Nu var reklamen slut och serien fortsätter , så jag säger god natt för kvällen !

Take Care !


Garaget !!


(Vilken sötnos ju ;)


(Ena Dörren)


(Väggen)

Smått och gott :)

Idag är jag på hugget med att ladda in bilder på bloggen , strax kommer bilderna från garaget som jag lovade om för hur länge som helst , men snart , snart trillar dom in och ni  ska få se våra fina garage väggar :)

Förresten så köpte jag ju en fin väska på Second Hand för ett tag sedan men då jag tyckte att axelremmen var lite för kort så snyggade jag till det , och här är resultatet och väskan blev perfekt :) Me like it !♥

 

(29 kr, inte så pjåkigt va , och sen är jag ju the one and only om denna ;)


Heldag i Egypten med snorkling och lite bad och fin utsikt över havet och massor med fiskar !




(Titta vattnet bakom liksom hur klart är det inte ?!)














(Kim och Henrik red på stackars kamelen Oskar)

Tyvärr blir det inga bilder på fiskarna eftersom dom är tagna med undervattens kameran , men får se om jag kan fixa in några lite senare ..

Egypten in photos !



(Så här trötta var fjantarna bakom oss efter att ha varit vakna i 26 timmar)



(Den ljuvliga utsikten från vårat rum)


(Daddy dearest in the pool )


(Inte helt fel med poolbar ska jag säga er )


(Bokslukarn)


(Vitisarna, som spenderade mesta dels av tiden under parasoll ?! )


(Henrik tyckte definitivt inte om när jag vann över honom när vi spelade ;)


(Dessa fina skapelser fanns vi buffé bordet)








(Utsikten ner till havet)

Kommer fler bilder strax , och då från våran heldag med snorkling :) ♥


Guess who ?


Hey gissa vem som sitter här snygg och färgar håret ;) haha !


Home a'la boyfriend

Sitter hemma hos Henrik nu efter en sväng på gymmet , riktigt skönt och komma igång faktiskt , dock glömde jag och strecha ut lite så det kommer nog kännas lite imorgon, plus att jag ska cykla hem från Hulstfred imorgon , jippie, nej men extra motion i kanten ju så , bara bra egentligen ..
Nu äre dags och för lite mys och bara umgås , härligt och stänga av allt annat för en stund .
Take Care !

Sweet Dreams

Natti Natti allesammans, vet att jag lovade att slänga in bilder från Egypten och planerna var att göra det idag men eftersom blogg.se inte ville ge sig så får det bli efter torsdag .
Imorgon beger vi oss till Västervik då syster ska opereras och sen får vi göra stan lite och se om vi kan fynda lite :) Sen ska jag till gymmet och träna ett tag , det var faktiskt riktigt länge sen jag var där , typ innan sommarlovet kanske , nej gud , nu måste jag ta tag i det där ! Sen blire en natt hos hjärtat iallafall och vem ser inte fram emot det ?!♥

Sweet Dreams !♥

Börjar bli riktigt irriterad!

Åh , börjar bli riktig irriterad på det här blogg.se då mina inlägg som jag ska publicera bara försvinner och sen sparas inte min text, GAAAAAAH !!!! Aja, får väl se om jag har lust och berätta om det , just nu kan detta bara fara och flyga !


BOKTIPS !



"Stormvarning.
När den storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig inne. Vindarna kommer från norr med is, snö och dimma och drar med sig allt i sin väg.


Åluddens stora gård har stått öde och igenbommad vid en automiserad fyrplats i många år. Det sägs att trähusen är byggda av timmer från skepp som gått under i fåken. Till slut får gården nya ägare, Katrine och Joakim Westin har tröttnat på Stockholm och flyttar till Åludden med sina två barn. Westins är ergarna husrenoverare ovh inte det minsta vidskepliga. Men på hösten när de har flyttat in får de höra den kusligaste sägnen om Åludden: att alla som dött där återvänder till jul."

Boken tyckte inte jag lät så bra när jag läste vad den handlade om , men jag har nog aldrig varit så fast i en bok innan , så spännande hela tiden och man vill bara läsa mer. Sen är det ju en fördel med att man känner igen sig eftersom det utspelar sig på Öland . :)
Fem PLUS av mig :)


Home sweet home ..

Ja det är ju oftast vad man brukar säga men om jag ska vara ärlig hade jag helst viljat vara kvar i Egypten en vecka till och njuta av det vackra och varma vädret och bara bada och sola och bara låta dagarna rinna iväg i sanden.
Veckan har iallafall varit underbar och det var riktigt härligt att komma iväg någonstans och till ett ställe man aldrig varit på innan var spännande.
Under denna vecka har jag iallafall hunnit med att gå på två gudomliga massager , ack så härligt det var . Och i fredags gjorde vi en riktig heldag ute till sjöss och snorklade i röda havet och det var så jäkla fränt , att se fiskarna simma precis bredvid en och se stora stimm med alla möjliga fiskar och simma runt korallrev , nej får man chansen ska man verkligen passa på måste jag säga , det var nog den tuffaste grejen jag gjort i hela mitt liv och just bara kunna ligga och flyta där på ytan men ändå se alla dessa fiskar , det var som att simma i ett stort akvarium fast ändå inte , vi var ju liksom i ett stort öppet hav ! :)
Ja, absolut ska jag nog åka till Egypten igen 45+ i solen och 29+ i poolen var ju inte helt fel , och en hel vecka utan ett enda moln på himlen , det är vad jag kallas semester ! ♥

Förresten läste jag en (utav många) bra böcker nere på playan , så slänger in ett boktips lite senare ! :)

Och bilderna ja , haha , dom kommer lite senare dom också , när jag har letat fram all skit ur resväskan , kan ju ta ett tag ;) Nä , men dom kommer snart ! :) ♥

Klappat och klart !

Om bara någon timme så drar vi :) Håller typ just nu på att slänga i dom sista grejorna i resväskan , dubbelcheckar så allt är med och väntar på att mitt hjärtegull ska komma förbi , sen sticker vi ! :)
Känns lite extra skönt att veta att man ska till ett soligt land nu också då det har regnat här hela eftermiddagen , så nu är jag extrapepp !

Gullungens kalas var också trevligt , saknades lite( eller ganksa mycket) folk faktiskt, då vi alltid brukar vara runt 20- 30 pers på kalas men idag var det ju Sonisphere festivalen då Metallica spelar och halva släkten är ju insatt i det där , så tyvärr var allt folk där , men Nikki hade även åkt på feber så hon tyckte nog det var ganska lugnt och skönt idag , tur nog , för annars brukar det vara en massa liv , men det är väl så det ska va i stora tjocka släkten ! :)

Nä , nu är det dags och käka lite , då vi inte kommer käka på ungefär 12 timmar eller typ förens 1 imorgon på förmiddagen så är det nog bäst att man får i sig lite i magen så man har lite basmål och gå på iallafall !
Ta det lugnt allesammans här hemma , och njut av erat vackra väder jag beställt åt er ;) hihi ♥

Ny lackade...

Ny lackade naglar i en fräsch rosa färg , nu fattas bara en solbränd hud till detta sen har mitt sommarlov gjort sitt :) Sitter just nu bara och väntar på att tiden ska gå fortare , om en timme drygt är det kalas och om 7 timmar typ så börjar vi våran roadtrip upp till Stockholm för att sedan ta planet till Egypten :)

Nu dags och fixa sminket och byta om , packa lite till kanske också , eller se till så man får med sig allt iallafall ;)
Take Care !


One night to go :)

Idag packas det för full rulle här hemma fast jag känner att jag är nog ganska klar med allt . Har bara de sista småsakerna kvar som neccesär och sminket och sånt , så allt annat är klappat och klart, nu längtas bara efter att komma dit och kunna lägga sig i poolen eller på stranden och bara ta det lugnt .♥

Vädret här hemma har ju faktiskt blivit bättre så det känns som en liten bra start iallafall, hoppas att det håller i sig lite imorgon också eftersom det blir kalas för min kusin och mormor då, man kan ju alltid hoppas att dom fårr en fin dag att komma ihåg det på . Så eftersom vi inte åker förens runt 22-23 imorgon kväll mot arlanda så gör det ju inget om det är varmt på dagen :)
Take Care !


(Tänk så härligt, 35 grader varmt och all inclusive, shit vad detta kommer bli härligt :)

Chillin out..

Sitter och grunnar på lite småsaker just nu ..
Målandet blev iallafall nästan helt färdigt idag och sen har jag fixat det mesta av min packing tills vi far till egypten på söndag. Så nu känns det gansdka skönt , kan iallafall ta det lilla lugna nu ett tag :)
Nu ska jag nog faktiskt ta och skynda mig ut och ta kort på våra väggar i garaget, ja man måste skynda innan pappa flyttar tillbaka all skit igen där den stog ;)
Så nu någon dag framöver kommer ni få se våra mästerverk  :) ♥

Har äntligen ..

Har äntligen fått igång min bärbara dator så sitter just nu i sängen och kollar runt lite , lyssnar på beyonce- single ladies, som faktiskt är ganka bra , man blir på sånt där lite härligt humör ju :) Sen kollar jag lite till och från på Dumpad som går på tv:n just nu .

Idag har vi faktiskt kommit ganska långt i garaget så förhoppningsvis hinner vi bli färdiga tills på fredag så jag slänger in lite bilder på de vackra väggarna vi fått fram när vi är färdiga :)

Take Care !

Halmstad igår ...

Halmstad igår var ingen höjdare , åkturen tog ungefär halva dagen och på stan fyndade jag ingenting , eller jag kunde väl ha gjort men då jag kände att det kanske är bättre att vara lite sparsam nu så fick det klia lite extra i fingrarna och plånboken blev inte tom .
Men något som var lite roligare på stan var att vi hade lyckats åka dit när det var en massa evenemang där så det fanns lite olika tält med tex maxfactor och tidningen klick! . Där fyndade vi en påse "Sofis Mode" som det låg lite tidingar i och lite make up bland annat :) Såg även härliga Sofi Farhman traska runt bland tältena :)

Blev ett stopp på Ullared också där jag fick ta och växa upp lite och köpa mina egna strumpor, så ett steg närmare vuxenlivet ;) Sen blev det även en kaffekokare med hem till lägenheten i Kalmar men den betalade mamma för , allt kan ju liksom inte hända på en och samma gång ;) Bredvid Ullared låg även en NetonNet affär där jag äntligen fick med mig en bärbar dator hem, så nu har jag en ny svart älskling  ♥

Nu ska jag nog gå och kolla till min käraste hund Kiti som vi tror har blivit sjuk, hon är helt uppsvullen i ansiktet och är inte alls lika pigg som annars , hoppas verkligen att hon snart blir bättre så vi alla slipper oroa oss :(

En djävulsk romans

Beställde för ett tag sen en film som jag har för mig om ska vara riktigt bra , har velat sett den länge iallfall och snart trillar den väl ner i brevlådan :)


(En djävulsk romans)

En summering.

Ja att leva livet som en festivalare har jag verkligen inte gjort, jag har jobbat och slitit som en gris, tjänat lite extra cash i plånkan och förlorat ungefär 10 timmars sömn och sett 1 helt band på festivalen ?!
Ja, jag kan ju inte direkt säga att det har varit den roligaste festivalen alltså, inte alltför många band som jag ville se och ville jag se dom spelade dom för sent för min smak eftersom jobbet gick först och endel av banden har redan varit på metropol ?
Jag ska nog mest säga att jag är lite besviken på årets festival , vädret har också varit skit och gummistövlarna kom verkligen till andvädning och blev endel av festivaloutfiten.
Det är iallafall skönt att dessa fyra låånga dagar är över men det känns lite fel att vi liksom redan är i juli och den nyss slutade eftersom det precis brukar vara direkt när sommarlovet börjat och sen har man hela sommaren på sig , nu är det typ en månad kvar till skolan börjar bara .

Men något att se fram emot har jag ju , om en vecka idag så ligger vi förmodligen på playan i egypten och bränner fläsket :)

Men innan vi drar så ska det hända endel hemma hos oss i veckan också, pappa och jag ska nämligen "piffa" upp garageväggarna(ni ska få se hur fränt det kommer bli när vi är färdiga :) och sen imorgon drar vi iväg till Halmstad för att kolla lite på Kims skola och dagen innan vi åker så fyller min yngsta kusin Nikki 1 år :) ♥
Take Care !


(Årets i stort sett ända festival bild och KOL var den enda hela spelingen jag såg, men sjukt bra avr dom :)

Nu är dagen kommen .

Idag börjar det !
Fyra rena musikaliska dagar nere i Hultsfred och sen var en av sommarens planeringar färdiga !
Vad som är planerat och ses idag är Kings of leon klockan kvart i 12  !:)

Kom precis ur duschen och tänkte fixa och styra lite innan vi drar neråt för att gå bland den äckliga lukten och dom härliga människorna som har humöret på TOPP !
Tänkte lacka naglarna strax i lite chockrosa och sen är det bara gummistövlarna som åker på sen är jag ready to go ! Dom där gummistövlarna har verkligen varit till hjälp dessa två första dagar på veckan och eftersom vädret inte ser ut att bli kanonens resten så blir nog planerna att dom åker med hela veckan , men jag slipper ju iallafall bli blöt om fötterna ! :)

Take Care , nu ska jag leva livet som en halv festivalare  ! ;D

Bättre lite senare än inga alls .. inte sant ? ;)

Äntligen har jag faktiskt hamnat på pappas data vilket har gjort att jag nu faktiskt har lagt in bilderna från kameran , så nu efter lite mer än en vecka så kommer bilderna från gull-emmas födelsedagsfest :)

 

(Hade min nya klänning som jag fyndade för 50 spänn från JC , well of course, jag är ett vandrade kap oftast , and i LOVE it ! ♥)


(Sötpullan var min bordskamrat som efter en stund blev mycket underhållande ;)


(Efter en stund så såg alla vid vårat bord ut så här efter som vi spelade något sjukt spel, vi döper spelet till "Harry" nu iallafall ;)


(Som jag sa .. ;)


(Fies bild av spelets nära förlorare, "psycho" ;)



(Eftersom jag mitt pucko inte insåg att batterierna i kameran nästan var slut så hann jag aldrig få något bra foto på födelsedagsbarnet , men här lyckades jag stjäla till mig ett , hoppas dagen var som du tänkt dig gummsan  ! ♥ )


La festivala ..

Jag kan ju inte direkt säga att dagen har varit lång iallafall , gick upp runt 10 tiden för att sedan vid ungefär halv 12 snåret börja mitt första pass på festivalen , så först var jag och hjärtat tvungna att hämta ut våra band och lite mer stuff :)
Aja, efter 5 snabba timmar i campingentrén så var det dags att bege oss hemmåt , och sen nu har tiden gått för jävla fort, käkade lite och sen spelade jag lite wii med kusinen som följde med hem som även ska sova över här inatt , inte varje dag vi har gäster över natten , om det inte är Henrik förstås ;)
Snart 90210 och sen natti natii för min del faktiskt , men måste ju faktiskt också berätta att årets festivalarmband är ganska snygga faktiskt , lite eld-aktiga ;) haha .
Take Care !


(Snart drar det äntligen igång  :)


(Våra (funkisarnas) armband, inte så pjåkigt tråkiga dom heller fakitiskt ;)

2 weeks to go !

Sista dagen på denna vecka år 2009 ;)
Haha , näe , eller jo egentligen , men det var inte det jag skulle komma fram till , om det lilla jag har att säga ens är nödvändigt ?
Jag sitter iallafall och snaskar på en härlig liten marabou chokladruta och tycker det är fruktansvärt gott ska alla veta , den där choklan kan verkligen få en på gott humör ! :)
Idag var det sista dagen på vandrarhemmet viklet känns otroligt skönt eftersom nu börjar (ÄNTLIGEN) mitt sommarlov !♥ Nu ska jag börjar göra som alla andra som inte orkat jobbat gjort under halva juni början på juli, jag ska SOVA,  vila min stackars trötta lilla kropp och huvudet därmed, sola i förbannelse så jag inte bränner mig i Egypten , för brun ska jag bli och min färg ska inte få flängas bort , eller brun lär jag bli hur eller hur eftersom det typ bara  är 50 grader där nere nu , gah , ska bli spännande och se om poolvattnet ens svalkar, men inte nog med det så börjar ju festivalveckan på Onsdag och det betyder med andra ord att mitt första arbetspass där börjar redan imorgon , så då blir det dags att hämta ut banden . Eller jag kanske får betsämma med mig själv att mitt sommarlov börjar vecka 29 istället, eftersom denna vecka ser ganska full ut den med , men men , shit happens , jag får väl vända på dygnet denna vecka för att få sova rätt , ibland måste man offra lite ju liksom ;)
Nej , dags att träna lite kanske , först blir det tennis och sen blir det en runda med pojkvännen , ska bara fixa min mp3 först så jag har lite dundermusik att springa till ;)

Take Care !


JAAAAAAAA!

Jag skulle liksom bara vilja göra ett jubeltjut för hur glad jag egentligen är ! Fick hem brevet idag från Kalmar gymnasium och där det stog att fröken själv var intagen på Livsmedelsprogrammet , och tacka fan för det , för efter ha sett vilka som skulle hamnat i min klass om jag gått i vimmerby är jag ganska glad att jag inte känner endel , för vissa personer där hade jag aldrig stått ut med. Men iallafall så känns det riktigt gutt , för nu är ju allt fixat , bostad och en bra framtid , detta kommer bli kanon! :)
Men ville bara att ni skulle få veta ;) Så från och med den 27:e Augusti befinner jag mig på Jenny Nyströmsskolan och om inte där i min helt egna lägenhet ;) Lite spännande måste jag faktidkt erkänna , eller både spännande och skrämmande .
Nehe , nu måste jag gå och byta om för strax blir det en tennis match med mamma och sen ett dopp o linden :)

Take Care ! ♥

RSS 2.0