Mot Turkiet!

Dagen d är inne och vi är på plats på Norrköping flygplats! Planet lyfter om 1,5 timme typ och vi saknar våran vovve båda två!

Ska bli riktigt skönt med semester och sol med tanke på att det har regnat non stop dom senaste dagarna! Ha det bra här hemma för de ska vi ha!:)


Hundar vet än man tror

Bara ett par timmar kvar tills vi lämnar bort våran bebis för att sovs första natten utan henne sen vi hämtade hämtade hem henne..

Någon har verkligen förstått att något är på gång här hemma, hon har bara velat vara i knät och svansat efter vart man än gått! Kommer kännas lustigt och vara utan henne, usch!

Det var iaf någon som ville följa med på resan! Gud vad skönt det ska bli!!


Från varmt till kallt

Ligger i soffan och päser med filt, te och raggsockor på! Tänk så underbart att jag ligger på en strand om 4 dagar med 31 jävla grader varmt!

Känner för att syssla med något samtidigt inte! Måste ta tag i att åka till gymmet snart så man får tillbaka lite energi, är helt slut om dagarna.. Åh måste också betala dessa roliga räkningar innan vi åker, lika bra att få de gjort!:)

I måndags kom mitt hjärtegull hem med blombukett! Så gullig han är! Tyckte att vi skulle börja veckan på bästa sätt, min fina..


Monsters

För ett par veckor sedan styrde jag ihop en moussetårta med bokstaven M från monsters drycken som var beställd på jobbet. Enkelt och kul!


Housekeeping!

Förberett inför resan nu hemma iaf, hjärtat mitt har städat hela lägenheten och jag har faktiskt varit duktig och klippt gräset hemma! Känns gött och slippa göra de nu och så är de fint när man åker iväg:) dock tyckte lille snuttan mest om att jaga dammsugarn, moppen och grösklipparn!

Min älskling kom hem med blommor idag efter jobbet! Så fin han är! Tyckte att vi skulle börja våran vecka på bästa sätt nu när vi snart åker iväg! Mitt hjärtegull! Tänk att han fortfarande lägger ner tid och energi på sådant efter snart 7 år tillsammans! De är kärlek de!:)

Ta hand om er!


Mot simhallen

Åh så skönt att mobilblogg äntligen funkar igen! Idag om en helvecka ligger jag och älsklingen på playan och lapar sol och saknar snutte!

Om en halvtimme ska jag hämta upp min gullunge till lillkusin för att åka en sväng till simhallen för lite bad! Mysigt!

Resväskan är nästan klarpackad vilket känns skönt! Insåg dock att halva resväskan är fylld med nya kläder, har det verkligen varit så himla dålig sommar?? Sorgligt! Men tur att vi bokade en resa! Haha!

Nähä nu ska badväskan packas och fikat! Trevlig söndag på er!:)


Saturday fever

Lördagen är äntligen här och idag bockade jag av mitt lördagspass för dom här 3 veckorna!

Drog hem och sov efter jobbet och sen tog vi och åkte upp en sväng till lönneberga mat och hantverks mässa:) kul att dom styr ihop lite sånt här hemma!

Bara 1 vecka kvar tills vi åker till Turkiet nu!! När vi bokade var det 156 dagar typ och nu 7.. Vart har tiden tagit vägen?? Men som jag längtar till att bara få vara och ligga i solen!


Min lilla älskling börjar bli stor tjej nu också, förstår inte vart våran fina lilla valpis tog vägen!?


älskade lediga dag

måndag och jag är ledig, vet inte när jag var ledig en vardag sist och känner mig bara mer slö än vanligt nu när jag varit ledig 3 dagar i rad. Men nackdelen är att jag jobbar fram till lördag sen och måndag till fredag sen jäklar åker jag och älsklingen till turkiet en hel vecka. Känner på mig att det kommer bli den slappaste och skönaste veckan på länge..

Sitter fortfarande i pyjamasen, inte borstat och inte rört mig ur soffan sen jag steg upp. imorgon vid den här tiden slutar jag jobba efter 8 timmar, känns ju sådär nu men skönt och bara vara för en gångs skull, bara ensam med. förutom djuren. Men skönt att vara ensam hemma ibland, och välja och vraka själv på tvn utan klagomål!

Nähä dags att skaffa sig ett litet liv idag med, dags och klä på sig antar jag!
TC!

Höstkänslor

slog upp mina små blå idag med en härlig känsla. hösten är verkligen på ingång nu men extra fint väder idag så då får man passa på och vara ute. Jag och hjärtat har pysslat i trädgården på framsidan, sågat ner lite träd och rensat och bytt ut sommarblommorna i krukorna till höstblommor. Blev mest "blommor" från naturen, mossa och blåbärsris och lite kottar, billigt men ack så fint. Känns kul när man kan använda naturen och göra det fint i trädgårnden hemma.

Gårdagen blev en långdag i kalmar för er som inte vet, drog iväg med mammsen vid kvart i 7 på morgonen och kom hem vid 6 igår kväll. Redig heldag men det kändes skönt att bara gå och strosa. Kände att man saknar Kalmar lite med, absolut inte pendlandet varje dag men Kalmar är en sån fin stad, skulle absolut kunna tänka mig bo där faktiskt. Alldeles lagom stor och fin. Gjorde av med lite pengar också men nu när de är rea och man hade presentkort så sparade jag nog 1400 på mina köp. Skönt och inte göra av med allt för mycket men pengar är ju till för att spenderas, även om jag hellre lägger dom på hög!

Nu ska jag straxt bli bjuden på raggor med fläsk, idag är det inte jag som är kocken i köket, ska bli mumsigt!

TC!

RSS 2.0