Januari klagomånad!

Jag hade hoppats att 2014 skulle bli ett bra och ett "inte lägga energi på skit" år men ack så fel! Januari har varit en riktig skit månad och jag är glad att den snart är slut! Jag blir så trött och irriterad och uppstressad av så mycket onödig skit att det finns inte. Jag orkar inte mer! Varför i helvete bryr jag mig? Ibland känns livet så fruktansvärt värdelöst, jag har inget viktigt jobb , inga speciella vänner som bryr sig ( okej nu kanske jag tog i men så känns det oftast! Det verkar som alla andra är så mycket viktigare än mig och jag orkar inte med att det är så mycket falskhet i en del personer ..) bara familjen och min lilla familj . Men varför sliter jag då ihjäl mig på jobbet och umgås med folk som knappt vill vara med mig ändån? Klart jag måste jobba. Och jag gillar ju mitt jobb, oftast.. Men ibland som nu känns livet lite hårdare.. Fan vad jag blir trött på all skit. Jag vill kunna bli en sån människa som bara bryr sig om sig själv  men då får man ju höra det. Det har blivit mycket klagomål i inläggen nu men jag blir bara så trött . Och utåt ska allt verka så himla fint och bra och flashigt och så mår man bara skit och är ledsen och besviken på insidan. Men efter veckor av skit klarar jag nog en vecka till innan det är februari och då hoppas jag att det blir en bättre månad! Mycket kalas och andra sysselsättningar med släkten som jag faktiskt njuter av och umgås med. Min släkt är absolut inte värst. Glad att den är stor och alla har ett hjärta av guld! Länge leve Engströms! 

Pastell i köket och skumtimmen

Hur härligt och energifyllande är det inte att börja dagen med ett hårt pass på gymmet. Idag körde vi så hårt att jag höll på att kräkas. Allt till kusinens förtjänst. Blir alltid lite hårdare när man har lilla militären ( ja, en äkta faktiskt) som trycker och pushar på att man orkar lite till. Vi körde marklyft bl.a . vilket var min första gång och 3x10 på 40 kilo satte sina spår så då vände det sig i min lilla mage. haha. Men gött nu efteråt. Skönt och kul att göra någonting nytt. Få lite mer inspration och energi.
 
Hann med ett besök förbi blombacka i Hultsfred vilket resulterade 2 nya pastellkrukor för mitt presentkort så äntligen ska jag ta tag och kasta ut det burriga i köket och in med vårfint. Ska bli skönt med ljusa fina färger. Kul med lite nytt också. När man bor i lägenhet är inte insprationen på topp och jag tänker mer att "vi ska nog inte bo här så länge till, tänk om det inte passar sen, orka lägga pengar på saker som vi kanske inte kan använda sen".. Vilket har resulterat i samma krukor i vårat kök i nästan 2 år. Så nu blev det nya. & förhoppningsvis så går dom ha i nästa boende också. När det nu blir flytt. Verkar som att det hus som kommer bli vårat aldrig kommer ut... Denna eviga väntan och längtan. Vem fan vill bo i lägenhet?
 
Ikväll blir det äntligen filmer skumtimmen för oss segisar som inte sett den än. Läst alla böcker så filmen har vi väntat länge på, och hemmagjord plankstek till det .. Hur gott? Glad att jag kan laga mat ska jag säga er!
 
 

Längtar till ett bekymmersfritt liv!

Istället för att åka till gymmet idag, gick jag direkt i duschen efter middagen och sen direkt i sängen. Kl 18.00. Bröt ihop en stund. Sov en stund och är nu i liv igen..

Alltså jag blir så trött på folk. Varför kan man inte göra det man ska? Ta inte på er en så stor uppgift i livet om du förvandlas till en jättebäbis så fort det kommer lite motgångar. Bli vuxen ! Det är inte meningen att jag ska göra allt åt andra i livet. DU GER MIG MAGSÅR!! Jag tror seriöst min mage är så skadad av all psykisk nersågning och all orohet jag känt i vissa lägen. Inte vad jag behöver just nu. Jag vill bara gå vidare, leva mitt liv och njuta . Du sätter käppar i mitt livshjul. Snart klarar jag nog inte mer. Det är sådan press nu på så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vart min väg ens leder, hur framtiden ser ut och hur mycket mer skit jag ska orka gå igenom. Du blir starkare säger dom. Ni tjatar hål i mitt huvud, som redan är bombat med tankar att era åsikter inte får plats. Jag vill bara att du ger mig frihet . Ger mig tillbaka mitt liv. Så jag orkar. Jag längtar tills vi går i pension. Då ska sambon och jag fly Sverige på vintern. Hur fantastiskt kommer inte det vara. 40 år kvar Mimmi ! Kämpa! Du ska hinna med mycket innan dess.

Middag och gym!

Här kommer det eka tomt ett tag eftersom vi är utan internet igen och väntar på att vårat fibernät ska komma och kopplas in! Sen kanske vi kan ta tag i det igen! 

Ska straxt inta dagens middag som blir grekisk sallad med kyckling! Vi kämpar på rätt bra, både jag och Henrik! Men egentligen borde vi lägga i en högre växel ! Får se hur det blir med det. Efter middagen är det dags för veckans första träningspass, ska bli gött! 



Ofrivillig egentid , tummen upp!

Blev utkastad från vardagsrummet och in i sovrummet eftersom sambon med vänner spelar FIFA! Så här ligger jag , tittar på high school filmer och myser. Ganska skönt trots allt, ligga i sin ensamhet , med tända ljus och kolla på vilken film man vill . Ibland är egentid precis vad man behöver. Inte alls dumt! Något man borde ta tag i och njuta av oftare! 


Thildany bus

Äntligen helg. Efterlängtade helg! Om den bara vore 5 dagar längre än 2 snabba ynka dagar, 48 fjuttiga timmar. Varför??
 
I julklapp hur som haver fick jag ju en systemkamera av familjen, som jag pratat om systemkamera och äntligen äger jag en Nikon D3100 . Så inga mer piss bilder, utan fina bilder med fin kvalite. Skillnad. Ska bara komma på hur jag blir mästerfotograf också, och ta med den överallt. Ingen smidig lite grej man drar omkring på. Första reaktionen när jag öppnade julklappen, 3 månader för sent. HAHA. Hade varit trevligt med feta fina bilder från staterna. Men min gamla kamera fick duga gott och väl!
 
Jag nämnde ju att min lilla älskling älskar snön. Hon sprang med hoppandes med munnen öppen när första snön föll. Och nu vill hon bara ut . Åh lilla kärleken. Tänk vad djur gör! Skulle iallafall ge mig ut på en liten fotorunda. Lättare sagt än gjort när man ska fånga fina bilder utav en hoppande, springande hund. Men mysigt vare! & några bilder blev det.
 
Nu måste jag bara hitta ett bra program att redigarea bilderna i på datorn. Inte photoshop. Bryter ihop där! Så kom med förslag!
 
Nu får ni nöja er med oredigerade bilder sålänge!:)
 
 Lilla bebis så fin <3
 

Så orättvis värld

Lilla fega jag. I vissa lägen. Kan vara så stark. Men sänkas så snabbt.
 
Idag lyfte en sten från mitt hjärta. Ibland finns det hopp om medmänskligheten.
 
Men ändå är allt jag tänker på hur orättvist livet kan vara. Varför? Någon så liten. Alla mina tankar, inte mycket till hjälp. Men hoppas ändå alla styrkekramar vi skickat är ett litet ynka hjälp på vägen. 

Uppe på toppen genast till botten

Man är inte katig när man sätter sig i bilen lite efter 4 på morgonen och inte kört bil sedan den lilla olyckan.. Men tog mig till jobbet och hem och det är ju huvudsaken. Men man får liksom flashbacks när bilen börjar få sladd. Kändes som bilen gick i 200 men säkert bara 60 km/h.. För fort iallafall , och dunket i hjärtat, Pulsen bara stiger och chocken. Ja jag ska absolut vara mer försiktigare i trafiken, speciellt så här års. Usch!
 
Har iallafall inte haft några vidare positiva dagar. Känner mig så extremt stressad över ingenting och allt. Hur jag ska hinna med, hur framtiden kommer se ut, hur jag ska hinna till gymmet, hur jag måste hinna duscha,äta,laga mat, städa och maila mitt fackombud.. Åh denna stress . Man mår ju inget vidare av den. Och känslan över att jag inte hinner med våran lilla vovvsing. Skulle bara vilja gosa och mysa med henne dagarna långa. Det verkligen skär i hjärtat att vi måste lämna ifrån henne varje dag. Även om det är till min syster. Vet att hon trivs och mår bra. Men det känns ändå så fel och uppstressande. 
 
Är nöjd med dagens insats iallafall. Hunnit med jobbet, 1,5 timme på gymmet med både crosstrainer i en halvtimme och knäböj på 55 kg. Så nöjd att jag orkar ta så mycket men vill verkligen ta mer! Men då ska man nog inte vara ensam. Men känner att jag blir så mycket starkare av knäböjen. 
 
Men just nu hjälper inte gymmet att känna mig starkare när jag känner mig som krossad inombords. Så besviken på vissa människor och hur jag kommer få kämpa och må dåligt i ett par dagar framöver. Kände mig så stark och som att livet bara kunde gå uppåt men när man är på toppen är det givetsvis någon som ska krossa en ända ner till botten igen. Jag kommer få kämpa, slå och stå på mig för mitt eget bästa och enligt lag så har jag rätt. Men jag hatar att vara på botten. Känna mig underlägsen och må så dåligt inombords över allt detta. ÅH vad jag behöver positiva besked!
Späckhuggare. Från Sea World i San Diego. Vilket djur! Så mäktig. Så stor. SÅN KÄNSLA att se en live.
 
 
Åh genast nu kändes mitt liv så hemskt och fick ännu värre besked ifrån en nära vän. Att man vågar klaga över att livet går emot en. Skickar alla styrkekramar till eran familj. Kämpa på! Det känns genast som mitt hjärta krossades lite till...<3
 

Bilolycka med pärlan

Dagen började inte riktigt som jag tänkt mig och denna vecka kan bara bli bättre emot hur denna måndagen började. Och eftersom jag jobbade eftermiddag for jag till jobbet runt halv 10 tiden. TACK GODE GUD att jag var ensam när jag åkte på vägen mot jobbet. Jag lyckades nämligen få sladd på bilen och for från ena sidan till den andra och fick snurr och hamnade sedan i diket med bilen. På fel sida av vägen och med bilens framdel mot  fel håll. Hade inte bilen stannat direkt i diket hade jag åkt ner för slänten och ner i vattnet som rinner nedanför. Så tur i oturen. Men herregud vad skakis och chockad man blir när något sådant händer .. I dagens läge tackar jag att jag bor i ett litet samhälle och att det inte var så mycket trafik, för då hade jag varit mos just nu. Inte suttit här hemma med inga större skador. Sen tackar jag även alla snälla som stannade och frågade hur allt var. Men Pappsen var snabbt på plats och hjälpte mig och bilen. Tänk att man varit i sin första bilolycka idag. USCH !
 
Pärlan är verkligen ingen vinterbil. Så nästa vinter får det bli en annan bil. 
 
Lilla fina pärlan. Inga större skador skedda idag förutom lite punktering och trasiga bitar. 

Årets första snö 2014.

Undra om det är någon mer än våran lilla kärlek som njuter av snöovädret? Det lektes och hoppades och åts utav snön. Man blir så lycklig i mammahjärtat när man ser glädjen i de små livens ögon. 
Trodde ärligt talat vi skulle slippa snön som alla andra fick igår då vi fick njuta av ett regnväder istället, men när man klev upp och tittade ut så låg den så fint på marken. Känslan inombords var mer " åh jag orkar inte".. Är inget fan av snön!
 
 
Kärt barn har många namn .. Thildy är ju vad hon egentligen heter men vi kallar även detta lilla hjärta. Snutte, Nutte, Sado, Bäbis, Mammas hjärta, Bäbissorken .. Tänk att ett litet djur kan ge så mycket kärlek <3
 

Lördagsmys

Mamma och Pappa bjöd på grillat nu på kvällen, inte igår precis! Dock gör det sig inte desamma att äta inne när regnet faller ute. Grillat avnjuts bäst på altanen, en sommarkväll med tv:n på och ljudet från dammens vattenpump och under en filt . Men det var gott idag också för den som undrar!
 
Då var det hur som haver lördag igen, imorgon söndag och sen arbetsvecka. Första hela för iår. Men har inte varit långledig som endel andra så jag vet inte om det känts som semester. Men lite lediga dagar satt inte helt fel! Nu är det all in med lördagsmyset. I soffan och framför brasan. När vi skaffar hus är en brasa en given sak för oss. Mysfaktorn tas till en helt annan nivå och så älskar vi ju värmen också!
 
Ta hand om er!

One time

 
You look so deep, you know that it humbles me
You're by my side, them troubles them not trouble me
Many have called but the chosen is you
Whatever you want shawty I'll give it to you

145!!!

145 dagar sen vi satte oss på ett sketet plan mot Amsterdam. 145 dagar sen vi satte oss på ett fett plan mot Staterna.145 dagar sen vi åkte på vårt livs äventyr, semester och mot drömmen som slog in. 145 dagar som jag skulle vilja spola tillbaka. Till dagen 1 , till den dagen, jag skulle uppleva världen med mina två bästa. Å vad jag skulle göra allt för att få tillbaka dom. Dom bästa veckorna i mitt liv. 
 
 
 
 
 
 
 

År 2014 lovord.

Jodå. idag går det bättre. kändes som pest och pina att ta sig till jobbet men tack och lov har man härliga arbetskamrater som förgyller dagen och en sambo som hade städat och fixat maten. men det är så tråkigt att man ibland inte kan visa uppskattning på allt alla gör. för idag kände jag mig tom. och besviken. 
 
Detta år, 2014.
Önskar jag att jag blev mer tacksam, uppskattar det lilla.
Inte bryr mig om allt och alla. Utan kan lägga saker på hyllan och låta det ligga där. ifred. Jag är så trött på att gå runt och älta gammal skit och helt onödiga saker.
Bli mer spontan. Jag måste veta allt och planera minsta lilla timma på dygnet. Då mår jag bäst. Men ibland önskar jag att jag bara kunde dra iväg utan att känna att dagen går till spillo för något annat. Bara åka iväg med mitt hjärta och bara leva i en bubbla. 
Bara uppskatta dom som uppskattar mig. Bara bry mig om dom som bryr sig om mig. Varför i hela friden ska jag lägga energi på någon som suger musten ur mig och stjäl all min energi. Men det gör jag. Och jävligt dumt är det.
 
Kommer jag att göra detta? Om jag gör det, då skulle jag nog må mer toppen än jag gör nu. I detta läge känns det som jag är på botten. Det vet jag egentligen att jag inte är och varför klaga tycker vissa. Men varför inte? 
 
 
Livet på en pinne skulle jag behöva nu. ÅH FÖR SEMSTER ! bara ligga och sola hela dagarna. skulle vara guldvärt nu.
Your my one Love, My one Heart, My one Life for sure. <3
Kärlek till denna man. Vad jag älskar dig!
 

När ingenting stämmer.

Hur ska man orka med vissa dagar.. Idag har varit en sådan där dag då tiden går i slowmotion, allt är skit och man bara önskar att dagen är över. Jag kan förstå att folk blir deprimerade, bara vissa människor gör en deprimerad. Jobbet ibland, livet ibland. Allt. Usch! Tanken har verkligen slagit mig att gå till teraput. Kanske vore skönt och prata ut hos någon som inte dömmer.  Men känns ändå så fel. Önskar ibland att jag kunde sätta stopp för mig käft. Varför har jag sånna problem med att inte kunna sluta prata ? Varför kan inte bara jag vara tyst ? Vara i en bubbla. Hålla mina tankar för mig själv? Det slår mig varje dag ändå öppnar jag munnen och pratar? VAR TYST ISTÄLLET! Men det känns så fel, vara tyst och inte säga något. Jag har alltid något att prata om, svar på tal och frågor. vilket dilemma,  men egentligen inte.
 
Ibland vill jag bara säga att jag stormtrivs på mitt jobb, det gör jag. Vissa dagar slår det tanken att göra något annat? Varför skrämmer cheferna upp en ? Varför vågar inte jag stå på mig? Vara vuxen? Varför kan inte alla bara följa det som är rätt, det som är LAG och så som det ska vara. Ibland orkar jag bara inte ta tag i allt. Varför är det inte lättare, efter 1 år på samma ställe och ändå kommer det nya frågor med nya svar. 
 
Idag är en sådan dag jag skulle viljga tröstäta. Förstår också att folk tröstäter. ÅH vad jag behöver socker i min kropp efter allt utmattande funderande och tänkande. MEN vi bantar här hemma. Inget socker i vardagarna och jag har gjort mitt 3:e Gympass den här veckan, alltså har jag tagit mig till gymmet varje dag än så länge. paus imorgon. påt igen på fredag. det känns i mina muskler. 
ÅH vad jag vill ha socker! haha. 
 
 
När var livet bekymmerlöst?

Årsresumé 2013

Detta året började jag med en nyopererad hand och sjukskriven.Vi bokade även biljetterna till älskade USA i januari. Blev uppsagd från jobbet och inom 24 timmar hade jag fått ett nytt jobb. Jag jobbade och slet och var med på öppningen av fiket jag jobbar på idag. Detta året har varit händelserikt samtidigt som det känns som jag mest jobbat. Jag jobbade hela sommaren, tog semester i slutet och och drog på mitt livs äventyr. Sen fortsatte jobbet och dagarna flöt på och här sitter vi i 2014 helt plötsligt!
 
Vi började året med lite rehab& sjukhusbesök, en arbetsintervju och att jag fyllde 20!
    
 
 
Dagen efter min födelsedag var det 1 år sedan min mormor dog, vi bakade lite, jag fbörjade få till det här med frisyrer och julia och jag övade på kort till dagen D vid Hollywoodskylten, Silverdalsskylten på berget fick duga!
 
April kom, vi kirrade biljetter till Justin Bieber på Globen, bakade lite och sjöng alla Bieberlåtar, håret och jag kom överrens och vi fikade och njöt utav solen som äntligen tittade fram!
   
 
23 April kom och två nötter drog till Stockholm. De galnaste 24 timmarna jag varit med om. Ett sant minne för livet. Vi hamnade längst fram.. Och i Aftonbladet och Expressen! 
 
 
Slutet av våren, jag köpte min pärla, Snutte fyllde 1 år och jag gick på bästa vännens student!
 
Sommarn kom, vi åkt till öland, njöt, jag blev sjuk och solen stekte.
    
    
 
Vi räknade ner, dagen kom, vi åkte till andra sidan atlanten , njöt , levde livet, förlovade oss och åkte hem med sorg i hjärtat men ett sant minne för livet. Hösten hade kommit och det var dags för skördefest på öland.
 
      
 
Hösten innebar, lugg och mycket bus med löv och kottar i skogen!
 
  
 
 
 Sedan kom vintern som innebar jobb, julafton och lite hemmagjord korv!
 

Söndags LOL

Här sitter jag nog och har tråkigast i världen, en söndag kväll.. När hände de ? Vet inte när jag var så rastlös sist. Tittar LOL för andra gången idag, blev så rastlös att jag just nu gör ansiktsmask och bleker tänderna. Jorå varför inte. Testar Apotekets tandblekning, vi får se om det är något att ha !:) Kan ju ta tag i min årsresumé iallafall, blir nog dock en snabbvariant. Och usa är jag ju inte heller färdig med. Dra mig baklänges vad det finns att göra nu helt plötsligt . Skönt med ledigt imorgon iallafall, älskar ledighet!
 
Slänger in en bild på mig och sambon.. Haha. Kan det vara Hultsfred08, 09? Festivalen iallafall. Vilket minne. Tänk vad åren flyger förbi.
 
 
 

On my 21st wishlist

Herrejesus, iår har jag nästan krav, kanske inte krav meneftersom jag fyller 21 om cirkus 1 månad så har jag iår äntligen lite saker jag kan önska mig i present. Jag hoppas att du som läser för vidare vad jag önskar mig så man bara inte får massa "bråte" iår. Visst blev det lite dyrare saker iår, men värt. 
 
+ En Daniel Wellington klocka, blå,rosa och vit. Med silvrigt ur. Fick en cognac i läder av sambon, inlove!
 
+ Ett Thomas Sabo halsband med fint hänge. 
 
+ Just Do It Tights. 
 
+ Gymkort verkar vara välbehövligt eftersom mitt går ut straxt.
 
+ En snygg kameraväska till min Nikon D3100. Gärna vit. Helst Leopard ;)
 
+ Berlocker till mitt Thomas Sabo armband.
 
+ En Iphone 5 eller ny mobil iallafall. Min börjar ha gjort sitt. 
 
Jovars, det verkar vara årets wishlist. Återkommer väl om påfyllning behöver ske!
 
 
 
Daniel Wellington Classic Southampton Klocka
 
 
 
 
 
 
 
 

Vänskap som varar <3

ÅH idag äntligen så hände det . Jag och världens finaste Linn tog oss i kragen och sågs. Jag lämnade hemmet vid 9 och var hemma idag vid 20 ikväll. vilken heldag i Kalmar. Bara strosa på stan, göra lite fynd och prata lite. Efteråt tog vi en 2 timmarsmiddag på Zorbas, rundade med en timmes fika på 4kök och avslutade med en Cola på Donken. Att man kan ha så mycket att prata om och att en person kan ge så mycket glädje och skratt. Oj vad vi har skrattat, åt allt! Våra klasskamrater ( på gott och ont) haha! Om allt som hände i skolan, utanför, efter och innan. Det blev mycket prat runt omkring med, våra resor och livet. Vi har liksom inte umgåtts sen vi tog farväl på studenten , i Juni 2012. Vart tog tiden vägen. Varför tog det sådan tid. Men ändå kändes det som vi sågs igår. Denna tjej alltså, glad att jag har henne!  
 
 
 
 
Dessa två bilder. Vilken skillnad , men ändå två sorters känslor, glädje och sorg. Älskar den ovanför. Det är verkligen så det kändes. ÅH den känslan att vi skulle lämna varandra.. Vad vi tjöt!!
 
 

RSS 2.0