better than worse

sitter i bibblan för tillfället, ska ner o baka om en halvtimme så ska bli ganska najs :)

idag hänger Ronja med hem för en liten sleepover, en torsdagsvana börjar de bli nu .:) Men innan de blire stan för lite fyndning, skulle dock behöva spara mina pengar till liseberg och ullared till helgen .. Men ska nog klara mig ändå, cashen rullar in lite bättre nu ;)

Gårdagen blev de helstädning i lägenheten.. dammsuge o moppat hela skiten, så nu skiner de ganska bra :) Sen blev de lite kvällsgym meed mallan o gellis, inte fel någonstans :)

Take Care :)

don't bring flowers after im dead.

sicken underbar helg, mor o far är ju i turkiet denna vecka men kommer hem imorgon :) Så passade på att stanna kvar i Kalmar och fick även lite sällskap av min finaste pojkvän o vovvsingen :)

Sötnosen kom med en as fin blombukett , inte helt fel måste jag säga :) Sedan hann vi göra stan lite och även hansa med under helgen .. Blev lite IKEA o city gross med för den delen ;)

Så helgen har varit mer än kanon, längtar verkligen tills varje dag kommer bli så underbar, bara om de fanns mer jobb i kalmar så skulle jag inte klaga :)

Studie dag idag, inte fel det heller.. Så sitter hemma nu och är fortfarande hundvakt :) Blir lite gym när Henrik slutat jobba sen lite gos efter de med hoppas jag :)

jag klagar inte på att vara kär, livet är för underbart just nu !

Götet nästa helg med, liseberg, halmstad, varberg och ULLARED ! inte en dålig helg måste jag säga !

TAKE CARE !

one goal closer, half a finger gone ..

oj de är nästan så att man skäms.. skulle ju komma igång med bloggen här i kalmar igen, dock är de mycket annat som händer o sen har jag ju ett liv o sköta så bloggen hamnar tyvärr lite längre ner på den listan..

Kan ju iaf berätta att jaag har varit en duktig jävel som har skrivit in mig på körskolan ! Mona trodde ju inte att de var några problem o få körtkortet i februari/mars .. dock vet hon ju inte mina englandsplaner än men de ska la dock lösas.. Har även slagit på stort o lagat egen minestrone soppa.. kunde ju blivet lite bättre dock känns de alltid som maten blir SÄMST jämt när man lagar till en person .. lyckas ju alltid laga för typ 100?  skulle ju iaf skära upp ett bröd som inte riktigt hunnit tina upp.. o vips så var de blodbad här på arrheniusgatan.. nu efter 2 timmar har de la lagt sig lite , dock är jag ett finger fetare men en hand fattigare ?!

annars har de inte hänt så mycket mer.. jag lever ju fortfarande som ni ser !

Nu jävlar väntar en fet lång jävla dusch !

Take Care !

RSS 2.0