Matriell kärlek och längtan

Tänk att matriella ting kan ge sån kärlek! Vårat hus börjar ta form och dagarna till inflyttning börjar bli handräknade. Jag älskar verkligen det vi gjort med huset, tapeter, brösypanel, kök och färg.. Det har verkligen lyfts från ett trångt tanthus till ett modernt, lantligt Mimmi hus. Åh vad de blir bra! Längtar tills allt är helt klart, även om de kommer ta flera år.. Tänk att vi snart ska flytta in där och förbereda oss för att bli en större familj. 
 
Magen växer också. Sakta men säkert skulle jag vilja skriva men satan vad de springer iväg. Dock inte lika fort som innan, längtar så efter pyret! Barnsängen är så gott som ihop skruvad och nu finns det kläder så de räcker ett par dagar åt lilla älsklingen. Jag vill verkligen att denna graviditet ska vara över och jag får hålla vad som nu gömmer sig där inne i min famn. Kommer du bli min prins eller prinsessa? Vem är du? Kommer du likna mig eller din pappa? Kommer du älska snutte lika mycket som vi? Livet kommer förändras så mycket och samtidigt som jag är så redo för dig är vårat liv långt ifrån redo. Så fort vi är färdigpackade och inflyttade i huset är du mer än välkommen. Men tills dess får du gärna stanna kvar och växa på dig! Vad är 2 ynka månader kvar när jag längtat i flera år <3
 
 

Smärtor

Bryter ihop lite lätt här hemma. Har verkligen haft dom 2 sämsta dagarna någonsin nu. Antingen har jag åkt på sån jävla foglossning eller  så sitter min ichiasnerv i kläm. Ont som fan gör det iaf! Sover knappt om nätterna och kan knappt röra på mig här hemma. Fick stanna hemma från jobbet idag då det var morgonpass men imorgon hoppas jag kunna gå dit igen. Orkar inte riktigt sitta hemma längre. Man känner sig så handikappad på något sätt. Inte sjuk men ändå kan jag inte röra på mig. Skulle så gärna vilja få lite gjort här hemma, skulle behöva städa, packa, baka skulle vara trevligt meeeen. Inte då.  Nu skulle jag så gärna vilja ha bäse här bara, inte i min mage. Bara kunna röra på mig, kunna använda vanliga kläder igen och att ha någon att snuffa och vara med hela dagarna förutom snutte kommer inte göra något. Åh vad jag längtar! Januari känns så fruktansvärt långt borta men ändå så nära. Några veckor till på jobbet sen är det dags att gå hem. Snart kommer jag säkert ha en gående bebis här hemma, så fort springer tiden iväg..

Bebisshopping

Förra veckan blev en riktigt bebis vecka. Vi bockade många viktiga saker på inköpslistan så som vagn, spjälsäng, skötväska och babyskydd. Känns skönt att ha det gjort även om de mesta inte är hemma så är inköpet klart iaf. Kan man fokusera på lite roligare sakerna, så som kläder ;)
 Jag är så nyfiken på vad de är för skrutt där inne och längtan är enorm! Undra om du är en liten pojke eller flicka. Bara du är frisk är jag mer än nöjd!
 
Lillskruttens säng som ska få stå i sitt eget rum. Längtar tills jag får börja inreda! Vi börjar iallafall med en att lägga skrutten i en vagga som gått i arv i Henriks familj, så fin!

v.28..

.. och jag känner mig ärligt talat bättre än vad jag någonsin gjort under graviditeten. Vet inte varför men det är väl för att jag inte har dom smärtorna jag hade innan och att jag börjat röra på mig betydligt mer nu när de känns lite lättare. 
Var ju och tog sockerbelastnings prov i veckan och de såg fin fint ut tyckte dom. Så ingen jävla diabetes här inte! Och så hade jag gått ner lite i vikt( inga större siffror men allt ä välkommet) så lite disciplin och mer motion gjorde sitt. Nu känns de dock som man går upp igen.. Har ju inte kännt mig överdrivet stor egentligen förens kanske idag. HAHA. Julia var snäll och kom och knäppte några bilder. Då ser man verkligen på svart och vitt.. Stackars Henrik som måste krypa ner bredvid den här flodhästen varje kväll. Längtar SÅ tills jag får hoppa i gymkläder och köra stenhårt på gymmet. dream on..Ska väl försöka vara duktig och börja knäppa lite bilder varje vecka nu när de sätter fart i magen.
Alla kilon är dock värt alla känslor man har i magen. Det är äntligen en livlig kabrat där inne. Och idag fick Mormor känna de första sparkarna äntligen. Den glädjen. Då blir man lycklig !
 
V.28 (27+0)  Ja vi växer. Lite överallt. Precis som de ska vara ! 12 veckor kvar..
 
 
 
 

v 27 och fet

Idag går vi in i vecka 27 med bäbis (26+0)..Vet inte vart tiden tar vägen men snabbt går den iallafall. Börjar verkligen bli dags för vagnshopping och säng mm. Har väl egentligen ingenting just nu. Haha. Fick alltid klagomål för att jag tittade för tidigt och nu har tiden sprungit iväg och nu känner jag mig stressad för att jag inte köpt en pryl.
 
Känner mig absolut inte fint gravid längre. Mest fet.. Och kilona tickar uppåt. Kommer få köra stenhårt efter bäbis har ploppat ut med träning igen. Fick tyvärr klagomål från min Bm om mina kilon så den här veckan har varit sockerfri och nyttig. Har kommit igång med simning vilket är det enda nästan min kropp klarar av nu, och lite kortare promenader. Så får vi se om nästa veckas vägning blir bättre.. Tycker det är tråkigt att man ska behöva "banta" som gravid. Vill njuta av tiden men nu när dom gnäller så pass är det inte alls roligt längre. Saknar gymmet med! Åh vad de skulle vara gött och köra ett hårt pass på löpbandet med svetten som rinner och lyfta tunga vikter och känna hur musklerna pumpas!
 
 

RSS 2.0