GOTT NYTT ÅR!!


Årsresume September- December 2012

 
September började och pappa fyllde år så vi gav honom en födelsedags present han sent skulle glömma!
 
Vi for till Göteborg och gick på årets stora match mellan Barca och Manchester! Vissa betalade 200 för biljetten och vissa 1000, haha givetvis hamnade vi på den högre summan men de var så värt de!
 
Vårat lilla hjärte växte och växte också under månaderna och vi har nu inte längre någon valp här hemma i huset. Tänk att tiden måste gå så fort..
Älsklingen och jag tog en veckas semester ihop  och åkte till Turkiet. Det var första gången vi åkte någonstans utomlands själva och det gick kanon! Längtar tillbaka såå.
 
 
Vi hann även och få 2 kusinbarn i släkten, Anotn och Axel. Vi blev bjudna på Antons dop och jag fick äran att göra tårtan. Föräldrarna var mycket nöjda och det var jag glad för. Mycket strul men efter mycket om och men fick jag ihop 3 fina doptårtor,
 
Lucia dagen blev det dags för min efterlängtade operation. Efter många läkarbesök och mycket härj är nu högerhanden opererad och fick äran och vara handikappad under jul , fick ju även lite längre "julledigt" än andra eftersom det blev 6 veckors sjukskriven från jobbet. Men blev bjuden på jultallrik på jobbet och insåg att jag verkligen saknade arbetskamraterna och arbetet, skönt att man har ett så bra jobb!
 
 
Det var vad året haft att erbjuda.. Ska bli spännande och se vad 2013 har att erbjuda. Jag hoppas på mycket jobb, lång sommar med mycket sol, ett par veckors semester till USA i höst och att vårt hus ska bli sålt till oss också.. de vore härligt de!
 

Årsresume Juni- Augusti 2012

De 3 första bilderna är Juni bilder! Juni måste varit den bästa månaden på året som gått.. Vi gick på bal på Kalmar slott, jag och mina kära och mina fina vänner. Hade sjukt kul och dansade natten lång innan vi tog in på vårt hotell. Någon vecka efter var det dags för student. Det var glädje och sorg i ett. Jag trodde bara att min familj skulle vara där men när jag hittar familjen hittar jag också min släkt och mina underbara vänner.. på det första 50 studentkorten tjuter jag.. Av lycka ! Lyckligaste dagen i mitt liv.Dagen efter tog min kusin studenten, 2 fartfyllda dagar.I Slutet av juni hämtar vi hem vår nya kärlek. Vi två blev 3 och en familj. Thildy fick följa med oss hem!
 
I mitten på Juli var det min älskade mormors 75 års dag. Exakt 6 månader hade gått sedan hon lämnade oss, så vi tog med fikakorgen och en del av släkten och åkte upp för att fika vid graven. Vissa tyckte inte om de, men vi ville vara med våran älskade mormor och så fick de bli !
 
Dagen efter min mormors födelsedag var det min kusins Nikkis dag! Hon fyllde 4 och vi hade ett riktigt prinsesskalas!
 
Många dagar vid poolen och värmen, lilla hjärtat fick följa med på en tur på madrassen.
 
Slutet av Augusti och vi fiskade kräftor i bjärken. Längtar redan tills nästa år!!
 
 
 

Årsresume Januari- Maj 2012!

Det har varit ett händelserikt och jobbigt 2012 år!
Januari var lugnt med plugg och hårt kör i gymmet eftersom jag bestämde mig för och ta tag i min kropp och ville känna mig nöjd med mig själv på min bal och student och inte känna något ånger senare på åren. Jag tränade hårt och åt nyttigt.. Vi åkte även till Idre hela familjen på skidresa!
 
 
 
 
Februari var värre.. Bandyn i Silverdalen skulle bli sista gången jag träffade min mormor i livet och jag sa aldrig hejdå.. Den dagen lämnade jag min mormor för jag glömde att säga hejdå innan jag gick iväg men insåg att de iinte gör så mycket för jag träffar henne igen.. så vart inte fallet.. Mormor blev dålig från ingenstans tyckte vi alla och fick proppar i kroppen och hamnade på sjukhus.. På min 19års dag åkte vi in till henne för att kolla till henne, alla andra åkte hem utom jag, själv stannade jag och läste tidningen för henne och grät mig igenom ett par ensamma timmar innan mamma och moster kom. Det var absolut inte den födelsedag jag tänkt mig och vi spenderade vad som skulle bli mormors sista natt i livet på sjukhuset i en extra säng och en fåtölj på mormors rum. Dagen efter kom alla syskonen och på kvällen skulle vi ha kalas och vi genomförde det trots allt som hänt, klockan 19.30 somnar min fina mormor in och kalaset blir en stor sorg bara, alla vi är samlade och kramas och gråter.. På kvällen åker vissa in för att ta farväl, jag åkte hem..
 
Kiti fyllde 10 år 2 februari och fick en hundtårta!:)
Jag bar ett kors på min födelsedag och bad om hjälp att allt skulle ordna sig.. Dagen efter skulle min värld rasa samman..
 
Tova fyllde 11 och jag skulle baka en hästtårta.
 
Mars var en sorgsen månad och jag fortsatte pendla till kalmar och hem och grät en skvätt på tåget i flera veckor efteråt.. Tänk att jag aldrig mer kommer få träffa min älskade mormor.. Vi var på begravning och sedan känns dessa månader som ett minne som försvann..April , Maj försvann..
Vi åkte till sthlm med klassen och bodde på hotell och såg Ranelid på stan. Linn och jag hade de bäst på dessa sthlm/hotellresor med klassen.. Herregud vilka minnen!
 
 
 
Vi skickade upp 8 rislampor efter begravningen , 1 för varje familj och 3 hamnade hemma hos mamma..
 
 
 

Tejpat kött

Näst sista dagen på året och här sitter jag och precis ätit lite och kollar första Twilight filmen.. Undra hur många gånger jag kan ha sett denna film , speciellt ettan, den bäste ! Såg alltid på den när vi var lediga från skolan , känns som evigheter sen..

Igår for jag och Alex förresten och handlade till nyår som vi ska spendera ihop! Med god mat som toast Skagen , basilika gryta och crème brulee och gott sällskap så kommer de bli kalas!

Påtal om bananas så är jag ju fri från bandage och stygn med tyvärr så sprack mitt dåliga läkekött vid de två sista stygnen så måste tejpa sketen nu! Öm och seg men försöker och gå från dålig vänsterhänt till högerhänt igen.. Kämpa kämpa! Ska bli så skönt och kunna bli som vanligt igen!


Mot sjukan

Äntligen ska mitt feta bandage bort och mina 7 stygn som hållit ihop min uppskurna högerhand! Nu är det bara rehabilitering som väntar !


Planerad framtid

Idag blev det Kalmar med min käraste för lite mellandags rea och äntligen träffa min fina Linn! Tänk att det gått mer än ett halvår sen jag sov hos henne för att vakna upp som en student och sen skildes vi åt med både glädje och sorg! Tiden går bra för fort!

I Kalmar blev det dåligt med shopping, alldeles för mycket folk och rean var inte billig nog för att kalla de fynd för mig! Vi spenderade mest pengar på Ikea och ljus.. Gick även runt och planerade hur inredningen i vårt framtida hus ska se ut, vi är nu överens om kök, badrum och sovrum.. Nu är det endast huset som fattas! Vi är så inställda på ett av mina vänners hus att vi vill nästan flytta in imorgon, haha, men dom måste ju tyvärr vilja flytta och sälja de med, alltid är det något i vägen..

Min bäste och jag på en av dom lyckligare dagarna i livet


Julen 2012

Julen var kanon, mycket mys och mat och allt där till.. Fick massa fina paket av nära och kära, mer än nöjd! Fick mig en gammaldags våg av mitt hjärta , precis vad jag ville ha! Även massa annat smått och gott ! Idag har kusinen med familj varit på middag och då blev det även lite axel mys som är 3 månader!


GOD JUL ALLESAMMANS!🎅

Precis avnjutit en julfrukost hos mamma och pappa, myys och gott! Har också fått årets första julklapp med, någon som kan gissa vad det är? Höhö


Thildy 7 månader

Tänk att lilla älsklingen blev 7 månader igår!


6 års dagen ❤

Tänk vad tiden går fort.. 6 år sedan vi två blev ett ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50cd9cfaddf2b330f80028d0.jpg" class="image">


Framflyttad operation

Operationen blev framflyttad som väntat, så pappa och jag har precis varit på kinan och avnjutit en buffé och suttit vid våra iphones för att dra ut på tiden.. Men nu ska vi dra oss upp mot sjukan igen och se om de blir någon operation! Trevlig lucia på er förresten! Hoppas ni får se på något luciatåg idag!:)


Operations dagen

Slängt i mig lite frukost och hunnit med en morgondusch med min desinfektions svamp som även skulle duschas med igår kväll.. Så sitter här torr och dan, håret är svinto och skulle inget annat än att vilja dränka de i balsam och kamma ur de, men de funkar inte riktigt så nu.. Om cirka en timme kommer pappsen som ska följa ned till Västervik , så bäst att packa väskan med alla tidningen och kallelser! För nu är det endast 2,5 timme kvar till operation på höger handen, tänk att jag äntligen ska få en frisk hand, eller förhoppningsvis så hjälper det iaf, annars vet jag inte vad! Men helt handikappad blir jag väl i 2 veckor minst, så nu får lilla Henrik agera min högra hand! Stackarn! Men skönt att äntligen få det gjort.. Tänka sig att denna dagen äntligen kommit, kunde man inte tro för 4 år sen!


Morgonmys

Idag börjar vi morgonen med lite fönsterspaning!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50c85ab9ddf2b36a8f001250.jpg" class="image">


Julgranen 2012 uppe!

Äntligen är julgranen på plats , för första gången i denna lägenhet! Tänk att jag hunnit med 4 jular och alltid i nya lägenheter.. Hjärtat och jag och givetvis thildy som hjälpte till genom att bita lite i granen och hänga lite i julkulorna satte upp allt till årets julkalender , så himla mysigt! De flesta av klapparna är även fixade så det känns skönt! Tänk att det är vår lilla bäbis första jul iår! Spännande och se vad och hur hon reagerar på tomten och allt stå och hej!


Maskinen på metropol

I lördags var det julbord med hartvigs som gällde och det satt inte fel någonstans! Hamnade med Henriks chef och oj så trevligt vi hade, några shots senare så var det full gång! Efter julbordet drog jag och Julia vidare till metropol och maskinen! Fick dock köa överallt eftersom det var slutsålt men efter mycket om och men var festen igång igen! Vilket ös och satans så trevligt det var! Man uppskattar verkligen att gå ut när det är sånn här bra kväll, synd att inte alla var sånna! Avslutade kvällen med 3 kronors kebabtallrik efter jag och Julia letat oss fram efter vår skjuts i den jäkligt långa bilkön! Klockan halv 4 var jag i sängs och igår gjorde jag inte annat än att vila, sova och dricka ett par liter juice, för satans vad törstig man blir dagen efter! Haha! Mycket trevlig kväll med andra ord, dagen var inte heller så pjåkig egentligen eftersom vi var på silverdalens lucia och kollade när hon krönades!


Närmar sig jul!

Tänk vad fort tiden går! Dagarna bara rusar förbi..


brunch fukost!

dagen började mer än perferkt idag! startade med en frukost/brunch med bäste fanny så till snöovärdet hade hon köpt hem lite nybakta frallor och jag hade fixat lite omelett och bacon, fy tusan så mysigt de är och bara prata över en frukost som drar sig så långt att det nästan hinner bli lunch.. 3 snabba timmar hann vi bara sitta och njuta och prata blaska i lugn och ro. sånna dagar är det värt att vara hemma och man ändå bara känner att man har hela dagen på sig ändå efteråt!
 
Fia och Sara var ju på en fika här igår och fick världens finaste blomma med kruka, precis sånn som passar hit hem så de var bara tacka och ta emot så snälla! så trevligt och ses när man inte setts på länge och har sååå mycket att prata om att man inte vill missa något!
 
Idag är det i vecka kvar till operation, 7 ynka dagar och om en vecka om allt går som planerat är jag ganska nyopererad nu.. ska bli skönt och få det överstökat! känns som att det bara blivit värre och värre nu med tiden jag har gått hemma fast jag inte gör så mycket.. tråkigt men skönt att det är bokat en tid!

Fikatanter

Igår fikade jag med grannarna, mycket trevligt! Efter det åkte mammsen till Vimmerby för lite julshopping och en fika till! Mycket mysigt när det är vintrigt ute och lagom eller rättare sagt dött med folk.. Slippa trängas gillar jag!

Idag har snutte och jag hunne med en go frukost och skotta.. Jäklar vad de tar på krafterna, och skiten försvinner ju knappt!! Ska straxt gå och lägga ingredienser i min kitchen aid som ska få vispa ihop dagens sockerkaka som ska bjudas på när mina gamla grannar och fina vänner kommer på besök! Tänk att man hållit ihop sen barnsben! Tur att min assistent kan vispa ihop kakan så mina stackars händer slipper arbete. Skönt! Mycket fika blir det när man är hemma såhär, men har mycket och ta igen med alla vänner! Sen skottar man ju av sig alla kilon man äter upp sig nu under vintern, haha eller inte! Önska kan man ju!;)


Telefonist

För den intresserade har jag nog fått krupp 10 gånger minst på försäkringskassan idag! Tänk att det ska vara så jävla svårt! Fick ringa 32 gånger innan jag ens fick komma fram någonstans och sen var det 7 minuters kö på de.. Älskar hjälpen man får! Även suttit och väntat 40 minuter på vårdcentralen vilket resulterat i att jag är sjukskriven, föralltid känns det som.. Kommer vara hemma i 8 veckor minst som sjukskriven, 1 har gått och jag är redan uttråkad...,,. Sicket liv!


Kusin tid!

Idag har vi haft kusinbesök hemma då jag var och hämtade lillkusinen för en bakdag hemma hos oss då vi gjorde både lussekatter, pepparkakor och pepparkaksgrottor med lingonsylt! Roligt när man hinner spendera lite tid med varandra och man märker hur roligt dom små tycker att de är:) efter de kom en utav de större kusinerna på lite prat och fika! Var ju tvungen och prata om hans tjänst inom militären som han fått för sig om att han ska göra, men lycklig är han, de märks!:)

På kvällen nu har vi ätit middag hemma hos mamma och nu ligger vi i soffan och myser! Skön lördag med andra ord!:)


RSS 2.0