Semledagen..

Är nog den värsta dagen att vara bagare på! Såå sjukt mycket att göra! Men idag hade vi mycket hjälp och jag gick hel vid halv 1 så missade de största ruscherna vilket jag är glad för, orkar inte med mer härjiga dagar på jobbet, rörigt som de är ändå!

Har varit en effektiv dag om inte annat, jobbade 8 timmar men slutade ändå vid halv 1 så hade ju hela dagen ledig ändå nästan ! Stack på möte direkt på banken, pratade pension, alla pengar som ska sparas och placeras! Och även pengar på lån ifall vi skulle behöva de till hus om de nu kan tänkas att de blir något..

Hur som haver så har mammsen slängt i färg i huvudet på mig nu så utväxten ska försvinna för stunden! Skönt att se vettig ut och inte flötig längre! Efter de blir vi bjudna på hemgjord pizza och till efterrätt bjuder jag på semlor från jobbet! De är ju trots allt semledagen!


Första arbetsveckan på nya arbetet

Alltså herrejesus vilken vecka det har varit. Från ha gått till att göra ingenting i 2 månader så har jag jobbat 9 timmarspass i 6 dagar i rad. Snacka om slutkörd brud här borta. Hjärnan har ´varit helt kaputt och mina stackars fötter har varit helt mörbultade, har knappt kunnat stå när jag kommit hem.. Det har verkligen varit en annorlunda vecka, en spännande, med mycket folk och mycket härj! Från att ha någon som alltid är vid ens sida och kunna rådfråga så står jag helt själv, med ingen hjälp av kunnig bagare. Hjälp får jag ju av de andra men de är ju skillnad med hjälp av folk som varit i branschen. Vecka har hur som haver gått snabbt förbi och är ju slut efter denna dag, idag ska jag verkigen slappa för nästa vecka kommer bli minst lika intensiv. Det är semledagen, Alla hjärtansdag och på lördag min 20 årsdag. Så om en vecka igen kommer jag vara slutkörd.. Men sen är de lite lugnare framöver, skönt!
 
Nu ska jag ta mig i kragen och söka visum till min resa till USA, kan vara bra att ha det gjort! Och lite annat fix, måste vattna, haha, våra stackars blommor dör snart här.
 
 
 

20 års önskelistan!

Åh exakt två veckor kvar tills jag fyller 20 idag. Herre.. vart tog alla åren vägen? Precis slängt in en plåt med kokosdrömmar i ugnen och innan de så slängde jag och hjätrat ihop en rulltårta då han skulle få fikabesök och de ekar tomt i vårat fikaskåp, illa för att vara en konditor.. Så tänkte baka ihop lite småkakor och slänga in i frysen så vi har eftersom de inte kommer finnas tid eller ork att baka något på ett par veckor..
 
Men eftersom jag fick tiden över nu då så har jag länge funderat över vad jag skulle vilja ha när jag fyller år, haha, listan är lång fast jag egentligen har allt, men lite till skulle ju inte skada. Har får ni ett par exempel:
 
-Nya träningskläder, helst dessa nya löparbrallor och toppen i militär mönster på Gina, to die for!
-Nya träningslinnen, de ska vara roligt att träna men hjälper ju lite på fronten om man känner sig lite snygg också!
-Någon som dubblar min shoppingbudget till USA, jag vill kunna unna mig.. De 3 veckorna som vi är där ska det inte snålas, med andra ord, shoppinglove!
-Ett presentkort till ett frisör besök, måste klippa mig och kommer aldrig till skott??! Förövrigt skulle jag behöva färga skallen med men de får mammsen fixa då jag aldrig blir nöjd hos frissan med färgen..
-Massor med presentkort, kan man aldrig få nog utav!
-En hel shoppingdag på Ullared då någon annan betalar vagnen, tänk vilken lycka och bara plocka på sig! Då hade jag verkligen gått all in!
-En vit Range Rover, kan alla 16 åringar i USA kan väl jag få en när jag fyller 20?
-En hund som älskar att vara hemma själv, tänk om man kunde lämna henne utan att känna ens hjärta krossas..
-Massor med ny inredning till hemmer, blommor med.
 
Ja de 2 första var väl helt okej önskningar men resten på listan får jag nog drömma vidare om, vill jag ha något där får jag väl kämpa själv. höhö..
 
hur snygg är inte denna? Åh skulle känna mig som KUNG om man fick köra denna till jobbet..
 
 
 
 
 

Shoppaloss!

Blev en runda i Vimmerby igår då jag fick min dagersättning för min sjukskrivenhet.. Kliade så dant i shoppingfingrarna och de var riktigt längesedan jag kände att jag behövde något men även kosta vad de kosta vill! Så igår jag jag loss, åh jäklar vad gött de var! Lite nytt i garderoben nu och även på köksfronten! Dyraste delen var ett par välbehövliga löparskor, hoppas dessa blir bättre än mina innan var!


Kiti 11år

Idag är det 11 år sedan kiti kom till världen, i nästan 11 år har hon varit en i familjen, lille sötnosen!

Vi firade med lite med en hundsmörgåstårta. Bröd varvat med hundmat och sedan täckt med skinka och leverpastej. Kiti fick något liknande förra året så, tycker faktiskt man ska fira dom små djuren med på deras dag! Snutte var skapligt avis och ville hela tiden springa fram och sno en bit innan vi hade sjungit färdigt för båf! Tillslut fick hon tag i en skinksnutt och drog ljuset med sig så några morrhår försvann, haha! Hon var aldrig nära ljuset så men morrhåren stack väl ut för långt! Men inget som märks och hon bryr sig inte dom tur är! Efteråt delade jag tårtan så djuren fick varsin bit, så efteråt var dom skapligt mätta! Lyckliga små liv <3


RSS 2.0