jag vill bara fälla en tår och hoppas på det bästa..

herreguud.. hoppas på det bästa älskling .. <3


En grytig måndag ..

oj oj oj vilken dag . finally står maten på spisen iaf efter mycket om och men ..

Blev en kanon skön dag i skolan iaf, butik gruppen, vilket betyder att jag imorgon ska stå vid en kassa, ta hand om kunder och ge dom vad dom önskar sig vilja ha från butiken ;p öjöjöj, vi kan ju bara hoppas det går bra iaf ;)

Hade bestämt mig för köttgryta idag , göra en dubbelsize på den så jag får över till morgondagen , men jag vene , när jag börjar knyta upp mina påsar som legat uppe i cirkus 2 timmar och märker att det är skink jävel i båda påsarna ? Försöker lugna ner mig själv men det går ingen höjdare, tar upp en ny påse som det är kött i och en till som jag antog också var kött, värmer till den i  micron för att inte slänga i isklumpar i stekpannan, japp, tacka fan då märker jag att den ena påsen som jag värmt också är skinka ? Jaha , kokhet skinka.. Går ju inte så bra att göra gryta på den , så bara låta den svalna och in i frysen med den igen .. Så till slut hittade jag iaf en till köttpåse, så nu jävlar kokar grytan . Får hoppas att den blir lika god som min och Carros som vi gjorde i hemkunskapen , men ska jag berätta att jag glömde tomtater.. Så får trixa och fixa lite med den ..

Take Care!

Fredag, Lördag , Söndag all in one !

Söndag igen , men nu är det ju ändå inte vilken söndag som helst faktiskt, första advent .. Kan ju vara mysigt sådär, fast just nu känns det nog ändå inget speciellt, inte som förr, då alla steg upp runt 9 tiden , åt gemensam frukost och kollade på lite mysiga tv program och så brann det första ljuset i staken ner sakta men säkert, men i år så var det absolut annorlunda, pappa sov eftersom han jobbat nätter och kim är inte hemma .. så det blev bara jag och mamma .. vid varsin tv och varsitt program . jaao lite taskigt kanske, men så kan de vara ..

Helgen har traskat fram ganska fort iaf , var ju lediga i fredags så det blev en sväng på Hultsfreds gymnasium och Albäck, som förövrigt såg förjävligt ut, för mycket skrikande färger och allt såg mest lustigt ut .. Diskuterade med Lelle om att man saknar tiden där när man inte är där, men när man väl är där då jävlar är man glad att man slipper alltså .. haha , hoppas ni fattar .. Men är verkligen glad över att man har gjort färdigt sina år där ..

Gårdagen ( alltså Lördag ^^) gick ju fint , blev lite fotbollsträning som kändes riktigt skönt .. Sen blev det lite lussebak är hemma, katterna blev ju ganska fina , lite knasiga såg dom dock ut men dom smakade ju mumsfilibabba i munnen ska jag tala om :) Så dom hade mor och jag gjort bra :) Sen blev det lite julmarken i skolan som inte alls var så kul, lite folk och dåligt med stånd , men efter det blev det iaf en sväng till mormor och morfar på fika ;) Åt alltså lussekatterna då ;d 

Söndag nu då , sov ut ganska rejält eftersom jag vet att jag kommer få stiga upp klockan halv 6 imorgon bitti, ingenting jag uppskattar sådär, men skönt att sova hemma en extra natt faktiskt.. Sen blev det lite styrketräning då man får passa på när man är hemma , så det blev 1 och 1halv timme där , och nu sitter jag här och inte gör någon nytta .. Nyäten oxå , schnitzel och pressad potatis, fint ska de va när man är hemma , ja då får man passa på :)

Nu får det vara färdig bloggat för idag , ska nog göra soffan och tv:n lite sälle.. Sounds Najs :D !
Take Care !


New Moon later tonight :)

Okej, hade skrivit ett as långt inlägg igår men sen strulade datorn och nu vill det tydligen inte komma upp ? Illa illa.. Lite irriterad blir jag också..

Mitt svenska arbete med katarina von bredow är iaf färdig så jag anser att jag får skriva ett litet inlägg här liksom.. Good work Mimmi !
Skolan idag kommer inte vara fullt lika rolig, onsdagar är aldrig kul liksom och emma är sjuk, så det blir väl en lugn dag idag måste jag säga, stackarn har fått feber.. Eller stackarn och stackarn, hade inte själv haft något emot att ligga hemma i sängen, lite varm choklad och mamma som kommer med lite goda mackor , sen ett par bra filmer på de ! Åh, synd att jag inte kan vara sjuk så mycket mer.. Missat lite för mycket i skolan nu på sistone..

Ikväll blire bio iaf , New Moon ! :) Linn, Gellan & Gabriella blir det att se den med, ska bli kanonens ! Ser verkligen fram emot filmen alltså !! Hoppas dagen går fort bara , så vi så snabbt som möjligt kan röra oss mot stan, gå lite ärende och innan så blire donken :) Myspys på det brudar !:)

Imorgon åker jag hem, ska bli sjukt skönt! Slutar redan 20 i 12 pga rugbyn så är hemma redan halv 3 .. Känns som förr när du var hemma runt 3tin med bussen, ja det var albäcks känsla de .. Nu är det något helt annat.. 

Hoppas alla får en lika härlig onsdag som jag ska ha ;) Ska verlkligen satsa på lill-lördag idag :D !
Take Care !

My little doggy


(Saknar min lilla snutt massa mycket :( & sommaren med .. )


Hektiskt dag and way to many cykelturer..

Jaa efter mycket om och men börjar denna dag faktiskt gå mot sitt slut, äntligen!
Skolan var helt okidoki idag faktiskt, bakade way too much bröd bara , så inte världens roligaste , men pinglorna mina gör alltid dagen kanonens ! :)

Efter promenixen hem så vare bara att ta hojen till Netto, well, tittade ju på för mycket annat skit och gjorde inget riktigt det jag skulle, så det slutade med att jag kom hem med lite julklappar, nötter och lite glitter som nog blir mitt enda julpynt här, ja för lite kärlek måste jag ju ändå ha här oxå, även om all kärlek är hemma i dalen, men men.

När jag kom hem insåg jag ju självklart att jag glömt det ungefär mest viktigaste, LÖKEN ? det var ju mest därför jag tog mig till lilla Netto för att löken var slut och man måste ju ha lök till köttfärssås.. Så det var bara att hoppa på hojen ännu en gång, cykla mot ICA denna gång eftersom mjölken jag ville ha inte heller fanns på Netto, så det blev en sväng i ösregnet som lyckligtvis hade hunnit komma till min sväng då.. Aja var hemma efter ett tag iaf, så då blev det att tvätta lakanen ( man får ju passa på när tvättmaskinen är tom :O? ) och sedan har jag dammat och städat här lite, hade ju faktiskt bestämt mig för det redan idag på förmiddagen, så det var ju bara att ta tag i skiten, blev möjligtvis lite slarvigt men det är smällar man får ta ;D

 

Ska iaf ta mig en dusch strax , en jävla lång varm dusch, precis vad jag är värd nu efter denna jävla dag ..  Sen ska jag tända lite ljus och göra det myspys, krypa ner tidigt och kolla på massa bra tv , halv 8 hos mig, ullared, mamma till en mördare, melrose place ( säsong premiär!!!) och sen blire nog nana kudden , men härligt att alla program går i bra ordning, alla nästan precis efter varandra, me like :)

Take Care !



(One step closer to the christmas feeling ♥)


Lugnande lördag

Sitter hemma nu , alltså hemma hemma, som hemma i Silverdalen, som jag oftast annars också gör på lördagkvällarna . Tar det ganska lugnt, har kännts att det har verkligen varit behövligt eftersom det var en hektiskt vecka med massa prov och allt, men nu är dom avklarade iaf, skönt tycker jag . Slått in lite klappar också, känns ganska skönt att ha det gjort, fanns när granen åker fram får vi ha en sånn där snörar dag här hemma eftersom ingen av klapparna har något snöre om sig, så det blir nog mycket tid åt det sen.

Har inte hänt så mycket idag heller om jag ska vara ärlig, blev lite träning vid 12 tin och sen så har jag vatt ute på en promenix bara , så varit en extremt lugn dag faktiskt, riktig skillnad emot gårdagen. Då det var utvecklingsamtal och sen provning av balklänning, blev en hel del provade men fann sedan en favorit, ryggen var det nog som gjorde susen, måste bara skaffa lite brun färg på kroppen och lite tillbehör sen jävlar är jag ready to go ! :)

Nästa vecka går vi ju bara till Torsdag också, förbannat skönt ska ni veta, lite ledigt, precis vad man behöver ! :)

Nu ska jag se om jag kan hitta något att styra med, börjar bli liet långtråkigt ;)
Take Care !

Svenska och sen freeedagsmyyys :)

Jahop, sitter på Svenskan nu och borde skriva på mitt arbete om Katarina von Bredow, men så vill jag också skriva ut ett par papper för att ´göra allt lättare och eftersom vi sitter i en NO sal eller ngt, så går det ju tyvärr inte, och sen är datorn förbannat efter så lägger helst inte så mycket energi på de, får fixa de nästa vecka ist, inte så att jag hamnar efter precis när hälften av klassen spelar spel istället för att göra lite nytta, haha , speciellt Ronja och Linn som absolut inte är tysta om de.. ^^

Idag så blir det matteprov klockan jao, halv 12 kanske ? Efter det så ska jag hem sen vidare mot Hansa och sen på Utveckling samtal, och efter det ska jag vidare och prova min balklänning och sen ska jag la äntligen hem, jao hon lär väl bli ganska sent, men det är smällar man får ta .

Nähe, om man ska söka vidare ..
Ha en bra fredag :)
Take Care! ♥


Homecoming Queen :D

OH i couldn't be happier !!!

Efter att ha riiingt och riiingt till det dära stället så fick vi äntligen tag på henne ! Så imorgon blev det en bokning, imorgon ska jag åka och titta på balklänning till my darling's bal :) Det kommer bli kanon ! :) Har bara ingen aning på hur jag vill att den ska se ut :/ Ingen aning om vilken färg och ingenting, får väl helt enkelt blir surprice surprice !

Men det kommer bli en lååång dag imorgon , prov, utv.samtal, shoppa lite på hansa, åka till massa ställen.. Men sen ska jag hem till min käraste bara och myyyysa !

 
 
(Oj oj oj, jag kommer bli helt knas efter det här, alla fina , lite mindre fina.. Valet kommer ju bli skit svårt.. Haha, hoppas henrik valt en färg han vill ha bara ^^)

Dagens fynd

Dagens fynd idag nere på stan var :


(Massa julklappar, eller dom som jag bestämt mig för att köpa)


(Ett as sött örngott från Lagerhaus,29:-, fast som jag sa Emma är det typ dubbelt så stort mot en vanlig kudde, får köpa mig en sånn där riktig jätte kudde som dom har i USA.. haha , ska jobba på det fyndet ! )


(En klänning som jag fick med mig hem från BikBok för 140:- i think, det var 30% i butiken, men är inte säker på om jag ska ha den, får testa den lite senare i lite snyggare frisyr haha ^^ men kanon kanske till sommarn eller nyår ju :)


Mardrömmen..

Nåå, efter mycket om och men idag är jag nu äntligen hemma.. Har hunnit plugga lite innan jag satte mig här, men skulle nog behövt sitta lite längre med de där matteböckerna för att vara helt säker på att jag klarar matteprovet som vi har imorgon..

Måste bara berätta en sak som alla klasskompisar fick höra om idag i skolan så fort jag kom, haha , men grejen var det att jag hade världens jävla mardröm inatt.. stackars mig.. och länge sen var det jag hade de med, så lite på tiden kanske, och däför kanske den skulle vara extra hemsk med ?
Aja, det som hände var iaf att jag var i hultan eller närmare sagt kanske gymnasiet där, så lång koll hade jag inte , men så hade jag iaf ihjäl fanny med en flugsmällare, gul var den oxå ?, och sen så kom det massa folk och dom undra vart hon var, och jag mådde ju skit dåligt över att ha haft ihjäl henne så kunde inte riktigt betsämma mig om jag skulle berätta för dom som var där eller inte ? (Mådde iaf skit dåligt över de fanny ska du veta ;) haha ) men sen så gick jag därifrån där alla var, tror faktiskt det var ngt kalas, jaja, who knows, men då när jag gick viare mot hagadal iaf så började en kille skjuta mot mig och jag får där som en fjant och hoppade förbi varenda kula( jävligt atletiskt ska ni veta ) haha näe men jag såg dom svisha förbi mig så det var nog ingen superpistol.. Men sen fick den där nissen tag i mig iaf och då så drog han med mig ut och sprang alltså inte jagade mig utan vi sprang tillsammans, haha , och jävlar vad jag orkade mycket, var överlycklig över mig själv och vilken kondition jag hade kvar, tyvärr sen så vaknade jag, svettig som fan . haha , men så är det ju när man drömmer ;)

Hade engelska prov idag med, gick ganska galant faktiskt, har varit en riktigt sånndär sista minuten plugga inför prov den här veckan, mindre bra, men jag har ju klarat mig än så länge, är mest nervös inför imorgon..

Sen drog emmsi och jag ner till stan efter skolan iaf och fyndade ganska rejält, köpte lite julklappar också, tyvärr har jag ju en hel del kvar, men är på god väg iaf och inte pank än så länge :D

Nu ska jag strax göra lite käk, varit dåligt med sånt idag, eller mat vet jag inte heller om det är, mer 2 toastmackor.. Men gott som fan ;D

Mot Matten nu iaf, den ska vi oxå klara !
Take Care!
&förlåt fanny;)


Mardrömmen..

Nåå, efter mycket om och men idag är jag nu äntligen hemma.. Har hunnit plugga lite innan jag satte mig här, men skulle nog behövt sitta lite längre med de där matteböckerna för att vara helt säker på att jag klarar matteprovet som vi har imorgon..

Måste bara berätta en sak som alla klasskompisar fick höra om idag i skolan så fort jag kom, haha , men grejen var det att jag hade världens jävla mardröm inatt.. stackars mig.. och länge sen var det jag hade de med, så lite på tiden kanske, och däför kanske den skulle vara extra hemsk med ?
Aja, det som hände var iaf att jag var i hultan eller närmare sagt kanske gymnasiet där, så lång koll hade jag inte , men så hade jag iaf ihjäl fanny med en flugsmällare, gul var den oxå ?, och sen så kom det massa folk och dom undra vart hon var, och jag mådde ju skit dåligt över att ha haft ihjäl henne så kunde inte riktigt betsämma mig om jag skulle berätta för dom som var där eller inte ? (Mådde iaf skit dåligt över de fanny ska du veta ;) haha ) men sen så gick jag därifrån där alla var, tror faktiskt det var ngt kalas, jaja, who knows, men då när jag gick viare mot hagadal iaf så började en kille skjuta mot mig och jag får där som en fjant och hoppade förbi varenda kula( jävligt atletiskt ska ni veta ) haha näe men jag såg dom svisha förbi mig så det var nog ingen superpistol.. Men sen fick den där nissen tag i mig iaf och då så drog han med mig ut och sprang alltså inte jagade mig utan vi sprang tillsammans, haha , och jävlar vad jag orkade mycket, var överlycklig över mig själv och vilken kondition jag hade kvar, tyvärr sen så vaknade jag, svettig som fan . haha , men så är det ju när man drömmer ;)

Hade engelska prov idag med, gick ganska galant faktiskt, har varit en riktigt sånndär sista minuten plugga inför prov den här veckan, mindre bra, men jag har ju klarat mig än så länge, är mest nervös inför imorgon..

Sen drog emmsi och jag ner till stan efter skolan iaf och fyndade ganska rejält, köpte lite julklappar också, tyvärr har jag ju en hel del kvar, men är på god väg iaf och inte pank än så länge :D

Nu ska jag strax göra lite käk, varit dåligt med sånt idag, eller mat vet jag inte heller om det är, mer 2 toastmackor.. Men gott som fan ;D

Mot Matten nu iaf, den ska vi oxå klara !
Take Care!
&förlåt fanny;)


POWER TO THIS WOMEN ..

that is me ! Oj vilken dag .. Mot gårdagen som var bajs åt helvete så är den här( eller än så länge varit) kanon !!

Började ju igår med att mitt msn vägrade fungera och jag ringde min kära syster som är familjens datanörd och inte ens hon visste hur vi skulle lösa det .. Så igår var nog den ensammaste dagen i hela mitt liv kändes det som , det där msn ljudet saknade jag riktigt mycket , men idag då jävlar !! Hade verkligen bestämt mig för att antingen skulle datan själv löst problemet och det var bara att logga in när jag kom hem, näe riktigt så lätt ville det ju inte vara . Men jag grejade det iaf , jag hade ju liksom bestämt mig för de ! Så klickade runt lite och titt, nu känner jag mig som mig själv igen :)

Nu har jag iaf slängt på lite soppa som står och kokar på spisen, och nej det är ingen sånn där färdig burksoppa från findus utan den här är all made by love, skalat potatisen själv och allt annat gojs som nu snällt ligger där i och puttrar, det enda som jag fått lite hjälp med var när jag köpte sånn där mixpaket med morötter/palsternacka/kålrot och grejer, liten purjolök låg nog där i med, men sen jävlar är den klar gjord !:D Gött ili GÖTT GÖTT säger jag ..

Men ikväll ska jag nog bli osocial vid msn iaf, har massa plugg att göra fortfarande så det står på schemat, men jag ska nog ändå lyxa till det lite och fira lite med att jag är så jävla bra ! Får se vad kylen har att erbjuda ;)

 

Tog ju förövrigt svinsprutan idag med , så nu jävlar växer det inga knorrar på mig inte .. men lite ont i armen gör det allt, annars känner jag mig kanonens idag ! Men vi får la se hur det känns imorgon..

Take Care !


tiiiisdaaag ..

Åh, efter att precis ha bråkat med min frys då jag nu insett att den är ALLT för liten! får nog ta och skicka med lite bröd och bullar hem till mamma och pappa eller så får jag leva på bröd hela veckan, men hur kul är det ? Och om jag ska leva på bröd hela veckan kommer andra problemet, min ostjävel har möglat sönder , inte lite alltså, den var nästan helgrön efter bara en vecka hemma.. Det är illa.. För jag tog ju liksom bort påbörjingen på möglet förra veckan och nu fan är det tillbaka.. :( Får nog ta och köpa sånndär färdig skivad ost , lite dyr, men jag äter ju inte så mycket, eller får vi se  om dom har någon liten billig jävel !

Nu efter mycket om och men ska jag dra och göra min absolut favoritsyssla med att bo själv ! Handla mat ! Haha . Så skoj det är, man kan liksom gå där inne hur länge som helst, bara glo på allt, och önska att man fick ta med massa hem, men sen kommer snålheten fram och man får bara köpa det man verkligen behöver .. bajs tycker jag ! Men så illa är de ..

Och ikväll har man massa plugg man ska fixa, tråkigt att lärarna bara snackar man aldrig fixar så man aldrig får alla jävla prov på samma vecka, cause it's shit ! Och den veckan har kommit.. Så massa plugg, grönsaker hit grönsaker dit. Några firrar här några firrar där.. Engelska hit, Matte dit.. Jao.. Har jag nämnt att jag går på LP ? Ja det är en konditor bagarlinje och jag lär mig om firrar och grönsaker ? Vart fan är världen påväg ?

Mot Netto nu iaf ! Någon lycklig stund ska jag väl få ha för mig själv..

Take Care ! ♥

Calm Monday!

jaha, denna måndag har ju vatt en extremt lugn dag.. gick ju inte till skolan idag heller så har varit hemma och gjort absolut ingenting typ, tagit ett välbehövligt bad , sedan pluggat lite och sen mest tittat på tv och sånt strunt, och ändå har tiden bara rullat iväg och nu är klockan redan 7?

Men har ju iaf laddat upp mina batterier för en riktigt rejäl skoldag imorgon , eller vi får se hur lång den blir, men jag ska gå iaf :)

Så ikväll blire mest lugnt, Ullared går ju på tv:n och sen så är det Helens små underverk eller så blir det Mamma till en mördare, har inte riktigt bestämt mig.. Men vi får se, kanske blir att man blippar lite mellan båda ..

That's all for tonight !
Take Care!


( Bara för att alla ska veta liksom så är det bara 4 månader kvar till min födelsedag igen, inte klokt ju ;)


Gamla Godingar !

Nu jävlar talar vi om bananas alltså ! Har precis slukat runt här lite på datan och hittat sånna gamla godingbitar från fyra fem år sen .. Nu jävlar blir det bildregn ! Men skratta inte ;) haha !


(Sista julen med farmor, i think, men vi hade fan världens goaste tomte ! i miss it sometimes. julen var en tradition där !)

(Hallå världens sötaste Mimmi )


(Hello old times)


(haha den är liten , men wtf! )


(Öj öj öj, 2006, och vi är snart i 2010, hallå oldie.. Men ni kanske ser att tandställningen inte hade kommit på än , what a glugg ^^ Men kan tänka mig att det var fotbollsavslutning i folketshus iaf, tilla tog kortet , så långt vet jag !:D )



(Kalas hos fröken Lockström)


( Bara för liksom , SOMMAREN 2006 ! och den får vi avsluta med !)


Söndagens härligheter..

jaao nu är man ganska många hundra kronor fattigare.. känns lite, jaa tråkigt sådär.. lite så det kommer eka på kortet nu innan pengarna kommer igen .. men men , det är ju sånt som händer liksom, ibland iaf, inte mig så ofta, men nu , jaa , någon gång måste ju vara den första för alla ..^^

haha, nä men nu är massa julklappar beställda, erkänn att jag är söt mot min mor som letar vart min klapp som jag önskar mig är billigast , jo ibland skiljer det en tia sådär, men på endel ställen skiljer det fasen flera hundra , vilket känns knas.

har vatt en lugn dag faktiskt, följde med hjärtat mitt igår till västervik för han skulle göra en tatuering, japp, kanonens fin blev den, 1991 ska det stå för er som undrar ^^ haha . Sedan gjorde vi stan en snabbis, mimmsan hon själv var ju förbaskat trött även om jag sov mestadels av dagen, men stan är ju ett måste , så det blev lindex, halva rea priset bara skrek ut från fönstrena , så hallå ? klart man går dit, fyndade en riktigt kanon fin kjol ska jag få meddela, för cirkus 70 riksdaler som hade kostat 249 i think.. Aja, fynda ska man göra iaf !

 

Men idag blev det en lugn dag iaf , har inte gjort allt för mycket mer än varit med älsklingen typ, elelr vatt ute en sväng med pullan, som var mer än behövligt och allt för längesen !!!! Fy skäms på oss ! Näe det får faktiskt ta tags i , allt för sällan man uppskattar att få i sig lite frisk skogs luft och en massa skit diskuteras .. Nä sånt ska jag bli bättre på när det gäller här på hemma fronten , umgås med allt folk.. Får se om jag kan hålla det jag lovar, annars får ni gjälpa mig lite ;) thihi.

 

Nähepp, nu ska jag ta tag i att, och då menar jag mest göra dom andra sälle vid tv:n , allt jag orkar nu liksom .. Ska ju skaffa så mycket energi som möjligt för att ta mig till skolan på Tisdag, saknar ju mina brudar liksom? Och sen har dom varit utan mig allt för länge nu , mycket skit jag missat ;) Sen ska vi ju ta sprutan mot det där jävla svinet, och sen möta Emmas Kev med, så den där Tisdag kan jag ju inte missa !! Och ska vi slå vad om att jag kommer bli jävligt sjuk av den där sprutan ? Sånn där tur som jag har ni vet , ligger redan efter så jag får magsår bara när jag tänker på att , och att vara mer sjuk, näe det har jag inte tid med ! Så säger som jag sa till Linnsan, vi håller tummarna helt enkelt !

 

Nä som sagt, nu ska jag ta tag i att !

Take Care !


(La familia på Kimsans student, syster skickade dom nyss eftersom morsan ska dra iväg dom till Canada, så tänkte att då kan jag ju ändå slänga in dom här , haha !)


( Haha , tror både jag och Kimmy får skämmas lite för den här bilden, bättre kan vi ! Men det jag vill ha fram är, najsig tårta jag ställt upp och gjort för min syster va ;)


Pluggar på min fredagkväll :(

Sitter och gör lite nytta faktiskt, skriver terminens bokredovisning som jag snart ska slänga iväg till min lärare Calles spost, inte världens bästa ska jag säga er, märks att jag är sjuk.. Allt går så riktigt mycket segare och huvudet hänger inte riktigt med som det ska, lite synd men man får göra det bästa utav situationen..

Försöker få mig på lite bättre humör och lyssnar på lite fina låtar på Spotify och smaskar lite halvt på en tigermuffins ;) Nammi !

Men snart är det idol, eller om ett par timmar och då hoppas jag vara färdig iaf, man får ju liksom räkna med att allt tar lite längre tid att göra nu . hihi, men så äre..
Kom även på efter mitt första inlägg idag att det var fredag den 13:e, ta det lugnt nu allihop ! Mej kommer det nog inge hända eftersom jag inte lär gå utanför dörren mer ikväll och det värsta vore ju om tv:n paja eftersom det är där jag kommer vara, men tv:n är ju inte så gammal än så de ska nog funka ;d haha.

Take it easy !

Ännu en snabb fredag lär passera..

Äntligen fredag igen, hade det vatt en vanlig dag idag så hade jag suttit på en mattelektion nu och en timme frammåt, så lider verkligen med brudarna ;) Inte för att jag ska säga något, lär ju få jobba arslet av mig när jag kommer tillbaka till skolan eftersom man har hamnat efter en del, no fun with that !

Blir en ganska lugn dag idag tror jag , skiten kliar och har sig fortfarande och sen är kroppen skit sleten, så man orkar liksom inte med så mycket, så det blir nog med idol och grejer ikväll, skönt de.

Ska nog även baka idag tror jag, få något vettigt gjort? Det står mellan tigermuffins, chokladmuffins eller apelsinmuffins :) Vad tycker ni ?!:)

Nix, nu ska jag göra vovven sälle i soffan och fortsätta se på Sjunde Himlen, ack vilket härligt program, synd att det är lite fight mellan annie och eric nu bara ;)

Take Care !


Still sick..

Inte nog med att man är hemma och är sjuk, då ringer folktandvården och vill ha dit en på sitt årliga trevliga besök.. Usch, har aldrig egentligen vatt sånt stort fan av att åka till tandläkarn men det är ju liksom bara att bege sig dit, men men, inga hål som tur var , men mycket skit fick jag gå igenom, synd att tanterna är så jäkla tröga, och snabba är dom ju inte heller för den delen .. Åhh , fanns så mycket som jag störde mig på där !

Men men, nu ska jag ta och bege mig till soffan och kolla lite film, har inte så mycket ork idag så vi får la se om det händer något mer intressantare sen ..

Take Care!

Jäfla skit..

Ojojoj så kul då.. Nu ska jag bli knarkare på helt tid och må rejält dåligt antar jag ..
Dr B hade absolut inget bra att säga, bältsros IGEN, lustigt tyckte han, men så vare.. Skit kul verkligen tycker
jag , wiho, not !

Ska käka sisådär 5 tablettisar om dan i en vecka, inga minisar heller, dom största apoteket hade, och på min lediga dag.. Javisst då fan ska helvetet komma..


Får se hur de blir med skolan imorgon , brorse på hur jag mår, men det var visst inget smittsamt sa dom, men man kunde väl må dåligt ändå eller något förklarade dom .. Ja , jag mår bajs ! :(


TACK & HEJ !


Dr B !

Klockan 14.40 har Mimmsan fått tid hos farbror doktorn.. Hoppas på goda svar !

SHIT, SHIT ,SHIT !!!!

OMG !
Jag tror jag har fått bältros igen .. men hoppas inte , verkligen inte..

Soft Tisdag, even better onsdag !

Sitter hemma i dalen och prussiluskar lite , ganska skönt ska jag få be och tala om .. Prata lite skit med mammsen och härja lite med daddy, precis så de ska vara , och få hemlagad mat, bara sätta sig vid matbordet ! Fy vad härligt det är ska ni veta !

Kollat in lite julklappisar på Cocoo's där min syster var så snäll och gick med på en liten julklapp där ifrån , fast sen kommer den snåla delen fram av mig och jag tycker det är för dyrt och så hittar jag inte det perfekta ! Önskar att man kunde fått mixtrat och blandat runt lite som man ville av deras prudukter, då hade jag jäklar blivit nöjd alltså !

Kom ju hem med massa fika idag från skolan oxå, alltid lika härliga tisdagar, liksom vem tackar inte nej till gratisfika typ:D Parisebullar och Mazariner och Dammsugar och Frukostbullar och allt sånt, u name it !:D

Har förresten haft lite problems med min arm idag , skum har den varit och öm, och nu är den ännu värre !:( Och inte nog med det så har jag fått massa utslag under ena bröstet !?!?!?  haallå, vad är det som spökar ? jag tycker inte om att iaf , vill vara superb frisk .. :/

Får se vad som händer imorgon , kanske blir en tripp till hultans gymnasium, ja för dom stackarna är ju inte lediga ;) muhaha . Så får gå och härja lite med dom kanske, annars blire nog ganska lugnt, ligga hemma på soffan och bara jäsaa. gött de med ju :D !

Som sagt , hoppas ni förstog att jag är LEDIG imorgon , om ni liksom missade att förstå kanske... haha men fint ska de va ! :D

Take Care suckers..

It's all crazy !


( Här har ni bananas flätan Fanny gjorde :) !)


Lovely sunday ..

Hade en supertrevlig kväll hos mandie igår, mest bara mys och snack med brudarna om allt och ingenting, precis som de ska vara , och en drööös med skvaller, haha , det är så det går till ju ! :)

Påtal om bananas så gjorde Fanny en hel vild fälta i mitt hår, haha , såg utt som ett snakespel, eller ni vet när ormen far fram och tillbaka, men as frän verkligen !
Tyvärr har jag inga bilder på flätan , men fanny tog en och lovade att skicka, så får slänga in den så fort jag får den av henne, men de var just de där om flätor, hittade lite fler härliga förslag på endel olika fast helfina flätisar :) Så kika in på sidan för att få mer förslag.. Om man bara kunda fixa det själv hade de ju vatt as kul att pyssla med håret , men tyvärr är mitt för tjockt och tålamodet räcker inte till ,haha !

Nu blir det söndagsmiddag med familjen, eller Kim saknas eftersom hon är i halmstad och lever studentlivet ^^
Take Care !♥

Finally Saturday !

Jaaha nu jävlar har man suttit här i en timme och fixat med ett jävla skolarbete, sökt grönsaker på nätet av alla möjliga sorter, skrivit om skiten osv, inte världens roligaste grej , men nu jävlar äre färdigt och NUU ska jag ta helg !

Blev träning idag vid klockan 12 , kändes skönt att träffa alla igen faktiskt, och märka att jag inte var den enda med dålig kondis alltså ;) haha , men de är så de är i början ju , sen jävlar ;)

Ikväll blir mys hos mandie med flickorna bus och våran bacill pullan , haha , så det blir någon god surprice middag där och sen lite sällskapsspel och lite filmer osv , ska bli skönt iaf :) Och mycket trevligt med !

Dags att gå och käka lite dinner kanske , se om mor min kommer hem snart eller om hon har fastnat helt i virserums köttaffär, haha, såå spännande skulle de blir tyckte hon ;)

Take Care !

     
(Jaa, sånna här roliga bilder har jag fått titta på nu , någon som vet vad det till höger är ;)? haha )


Snart är det fredagsmyyyys..

Kom hem för en stund sen efter en härlig höstpromenad med Fanny, skönt att inte mycket har förändrats ! :)

Skoldagen idag har vatt helt ok , förutom att Linn och jag hade lite fight sista lektionen, men det var nog bara för vi visste att vi inte skulle träffas nu på ett par dagar ju , eller hur gullet ;) HAHA.

Sitter för tillfället och tittar efter lite årspresenter till Henrik, liksom nästan bara 1 ( JAAA EN) månad kvar tills vi har 3 år , känns lite skumt sådär, har bara levt ett liv på 16 år och 3 år har jag gett till Henrik, men ack så underbart ! :)

Ska strax ta tag i att och slå in pappas fars dag present tror jag med , den måste ju iaf vara klar tills han kommer hem så han inte hinner se något ;)

Nej, dags att kila vidare kanske, kiti känenr sig nog lite ensam i soffan helt själv ..

Take Care !


Hemsk torsdag:(

Jao det här har ju varit en rolig dag , började med att man fick cykla i ösregnet till skolan och se ut som en slickad katt när man kommer in , vem fan har beställt regn liksom? Inte nog med det möter jag mina klasskamrater som klär på sig ytterkläderna , ja då tacka fan är engelska lektionen inställd, men det kunde ingen berätta innan liksom ?  Jao då var det 2 och en halv timme kvar tills nästa lektion skulle börja, så jag, angelica och emma drog ner till stan, och det regnade ju fortfarande (?!) så in på baronen gick vi allihop som tre slickade katter i huvudet .. Fick iaf med mig 2 fars dag presenter där ifrån , en skit söööt sak från Village :) Hoppas pappsen oxå tycker den är rolig (A) hihi.

Sen hade vi LMK med Kicki, fick reda på provet som vi hade för två veckor sen , kände att liksom lätt, jag är godkänd och har inte oroat mig ett skitöver det på lovet , jamen visst då fan ska man ha blivit godkänd på det ena och ig på det andra , WIHOOO ! More homework. Undrar om det var oss det var fel på eller om hennes krusifix, för mer än halva klassen hade nog ig på den andra delen , såå så skoj var de ! Lagom glad var jag ju oxå liskom .. Shit pomfritt.

Kom hem nyss iaf , eller har hunnit dammsuga upp lite skräp från gårdagen och sen bytt kläder, skönt med lite torra kläder ska jag säga er. Ska nog ta och slänga i mig lite mat nu också, sista skinksåsen kvar nu , har ju bara ätit det 3 gånger den här veckan , på FYRA dagar , mumma ju , njae inte längre . Hoppas på något jävla gott hemma i helgen nu alltså !

Sen är det ju torsdag oxå , det betyder att man ska packa, och hoppas att tiden tickar fram emot fredag eftermiddag då jag äntligen sitter hemma i dalen igen . Ja man kan ju alltid hoppas.

Förhoppningsvis har ni alla inte haft en sådan pissig dag som jag har , isf får ni gärna joina min klubb  ! haha .
Take Care !

Feeling little bit sick...

Bah , är trött dom en shleten gris, and i don't know why ? Sov liksom ganska mycket inatt , och har ändå sovit en timme till nu på förmiddagen och ändå är jag hur nanig som helst ?

Gick iaf hem från skolan idag , kände mig inte helt pigg, hade tänk stanna till lunch , men eftersom engelskan (sista lektionen vi har innan lunch) var inställd så drog vi och åt en och en halv timme tidigare och sen åkte jag hem, så efter det kröp jag ner och la mig , riktigt skönt vare iaf .

Ska se om jag ska ta tag i att lite här omrking och gå och fixa käk, potatisbullar med bacon och massa lingon står det på schemat , man vill ju variera lite, haha, har ju ätit pasta och skinksås nu i två dar, inte allt för kul. ^^

Take Care !

LP is the shit !

Ni borde verkligen förstå vilken lyx det är på LP , inte nog med allt provsmakande och massa annat gött ;) Vi får ju även med oss massa hem :O Och OJ vad våra päron blir stolta då ;)

Idag efter mycket om och men fick jag med mig 1 tårta, 1 bakelse, 1 baguette fylld med tonfiskröra( Hallå mumma kvällsmat?), 1 kardemumma längd och 1 brödlimpa. Yummi !

Haha , nej men jävligt härligt äre, och skoj som fan har vi ! ♥


 

 


Ullared!

Nu jäklar har de dratt igång , ULLARED !! hahaha..
Så korven ligger i pannan och snart redo för att ätas ;D

Påtal om bananer, snacka om att jag blev förbannad när jag stog i duschen och kom på att jag glömt och köpa smör? De var bara att ge sig ur duschen , se ut som ett as bara sätta mig på cyklen och dra mig bortåt.. Ingen rolig känsla precis .

Men men , thats life när du glömmer skiten !

Natti Natti !♥

Redan inne i november, tiden går verkligen fort "

Ja efter cirkus 9 dagar hemma är jag tillbaka i det ruskiga Kalmar, och stormen håller i sig än , vem kunde tro de ?!!!

Dagen har faktiskt gått segare fram än vanligt, don't know why , men känner på mig att det kommer bli en seg vecka , då vi fick reda på att idag om rugby -biljetterna som ställer till att rejält ? jag menar alla kan faktiskt inte stanna kvar i skolan 4 timmar efter man slutat , men men .. Sen måste man ju planera att dra ner mot stan på torsdag och köpa daddy en present till fars dag som är på Söndag..

Måste ju även berätta att vi bytte grupper idag i skolan , denna verkar lovande faktiskt , kan nog tro att jag kan hålla lugnet i 6 veckor med dem , annars så har jag ju alltid Ronja där nu som får pigga upp humöret på mig isf . Vi fick iaf börja rejält idag , vi blev tårtgruppen ;) haha . Så idag jävlar har det bakas prinsessbakelser , jag och ronja gjorde dom almost helt själva ;) Sen vart det 2 ros marsipantårtor m.m.. Imorgon ska vi även få göra varsin ! Och säljs dom inte får vi ta med dom hem , så Malin och Karin , hoppas på att ingen vill ha min isf för då blir det fika på onsdag ! HAHA :D

Måste även notera ju att vid kvart i jävla fem var det mörkt här .. känner verkligen att jag behöver lite mer lyse, it's to dark for my taste ! Familjen hemma vet att jag älskar ljuset ;) haha.

Hoppas ingen har missat heller att Ullared har ju premiär ikväll på 5:an , själv kommer jag nog mest skratta mig igenom programmet , ta en varm dusch innan och sen blire nog lite smaskig korv undertiden jag skrattar, shoppade ju loss rejält idag på netto , så nu jävlar har jag korv och bröd och rostad lök, vilken kvällsmat ;) YUMMI!

Take Care!


Time for bed.

Well its time for me to say natti natti ^^

Blev en helskön lördagkväll med ett litet halvt "julbord" då mamma bestämde maten , haha ^^ Sen efter så slank det ner lite kräftor också, mina allra första kräftor iår och dom sista med för i åt skulle jag tro.. Lite kul när man tänker efter, det är halloween och här kör vi på julbord och halvt "kräftskiva"..
Blev lite jepordy efter maten också då mormor och morfar var lite sega på kanten så det var mest mamma och pappa som tog hem stor summorna, och det betyder ju att jag fick vara , jaa vad fan han nu heter är ju en annan sak , men den som läste upp frågorna iaf ;)

Nej, ska satsa på en tidig kväll idag , så nu ska jag bege mig mot sängen :)

Good Night !

RSS 2.0