fortfarande renovering här hemma

Åh jag tycker så synd om Henrik som sliter som ett djur i huset.. Medans en annan knappt orkar laga mat och styra här hemma. Så ska han både hjälpa till och renovera. Är så evigt tacksam för mina föräldrar som hjälper till fast dom inte alltid vill.. Som lilla pappsen får vara här och slita. Och mammsen som kom hit och hjälpte mig och storstäda, handla mat, sätta upp julpyntet och riva tapteter och måla ett bord. Det finns så mycket som vi har att pyssla med även fast det känns som vi redan gjort så mycket så är det såå mycket kvar. Henrik slet från 6 till halv 12 igårkväll med källaren. Så förhoppningsvis kommer det snart upp tapeter och vi kan äntligen få lite ordning där nere.
Min största sysselsättning idag har varit i tvättstugan. Har äntligen tvättat upp skruttens alla kläder och lakan som legat där och väntat. Är så mysigt och pilla med små små pytte plagg och små strumpor och mys. Tänk att de ligger en knodd i min mage som ska bära dom. Förstår nog fortfarande inte. Fast det känns skönt att vi börjar komma iordning lite iaf. Nästa vecka hoppas jag vi får hämta vagnen och att skötbordet jag vill ha ska komma in på lager på hemsidan. Sen är jag nog så gott som redo. Så det är en lättnad. För tiden springer ju iväg. Har inte packat BB väskan än men litar på att skrutten kommer stanna ett tag till. Tänk att det redan är december på måndag och första advent imorgon. Den månaden kändes såååå långt borta ett tag men nu är den här. Vet att den bara kommer springa förbi. Samtidigt vill man att det ska gå undan men sen vill jag fortfarande njuta lite till utav allt. Men man känner att det börjar bli en stor bäse där inne och att det börjar bli trångt. Är ju knappt cirkus 5 veckor kvar.. Jag är såå nyfiken på vad du är för skrutt som gömmer dig där inne!!
 
..Förresten måste jag klargöra en sak, Jag ljög lite tydligen när jag skrev att Henrik gjort sin gesäll efter 2500 timmar.. 4000 till för att vara exakt så nu vet ni hur hårt han slitigt för sitt gesällbrev! 

En vecka i hus !

Imorgon har vi bott i huset en vecka. En helg med stress.. Som jag förhoppningsvis inte behöver känna på många många år igen. Tänk att det redan gått en hel vecka. Känner mig fortfarande inte som hemma nattetid, men dagarna, ja då älskar jag huset för var dag som går. Önskar bara att allt vore klart, att vår trädgård inte såg ut som ett gyttjebad för grisar, att vår källare hade fina tapeter och pappen kunde vara borta, att huset speglades lika fint på utsidan som insidan. Ser ut som tattarna bor här på utsidan, sen välkomnas man med så mycket värme och kärlek på insidan. Älskar det verkligen. Allt vi gjort, alla möbler . Det är så jag vill bo. Tänk att det precis blev som man tänkt sig. Till o med så bebisrummet snart är klart. Då kan jag börja tvätta, packa upp och bona in. Bara tapteterna vi ska vänta med. Det ska vara ett "könsrelaterat" rum. Blir det en tjej, rosa. En kille, blått. Inget mer beiget eller vitt eller brunt eller grått. Som resterande av huset går i. Vitt, beiget, brunt och trä. Nä det ska vara en färgklick. Och när allt annat kommer vara klart kommer det inte ta några längre tider för sambon att smälla upp lite tapeter ;)
 
Önskar jag hann med och orkade mer här hemma, att jag var till nytta. Känner mig liksom som "tafatt" för jag inte kan göra någonting pågrund av smärta. Men utav allt ont kommer något gott. Som jag längtar. Att vi redan kommit in i v.34 idag. Sex veckor kvar, "48" dagar ( man kan ju aldrig vara säker.. även om jag och henrik kom på exakt datum;) sen är vi 4 här hemma. Du får gärna komma tidigare lilla älskling, bara inte på julafton eller där emellan.. haha. Annars är du välkommen när som!
 
Måste även säga att min stora älskling är så jäkla duktig! ÄNTLIGEN! har du tagit gesällen älskling, äntligen är du färdig målare! 2500 timmar med slit och kämp så är du äntligen klar! Fasen vad du är duktig! Så jäkla skönt!
 PUSS&KRAM
 
ska försöka slänga in bilder på huset så fort jag känner mig nöjd, fortfarande små fix som fattas som fönsterbrädor tex.. Men sen! Oj vad jag ska skryta ;)

Inväntar bara bebis..

..Oj vad tiden springer iväg...
 
Igår traskade jag hem från jobbet, på långledigt. Kändes ju både skönt och konstigt att jag nu bara ska vara ledig, vila upp mig och vänta in bebis ankomst. Som jag längtat efter denna dagen och sen när den väl var kommen, ja, då vill man nästan inte gå hem. Tiden bara springer iväg när man jobbar och nu kommer den säkerligen gå lite saktare, dock så kommer jag inte behöva gnälla mer över hur jobbigt de har varit, tungt och påfrestande för både mig och bebis. Tänk att det snart är bebis dags. Redan inne i vecka 32. Vi firade iallafall gårdagen och min ledighet med att finaste Henrik kom hem med en stor bukett blommor och sedan bjöd han ut mig på brygghuset. Ryggbiff med goa tillbehör. Vi satt där och redigt kände lugnet, hur mysigt det var och hur sällan vi faktiskt unnar oss och äta ute. Pratade om framtiden och huset och livet.. Var trevligt att faktiskt klä upp sig lite extra, även om utbudet på "finare" kläder inte är något vidare i min garderob nu för min tjocka mage. Men lyckades klämma i mig några utav mina vanliga kläder. Åh vad jag längtar tills jag kan ha alla mina fina kläder igen!
 
Med huset då. Jorå, det går framåt, tanken var flytt i helgen med då "vår" elektriker blivit sjuk så har de hamnat lite efter.. På fredag är det iallafall dags! Ska bli så mys och spännande samtidigt så har de hänt så mycket roligt och tråkigt i den här lägenheten att det känns jobbigt och packa ihop. Ska dock bli så jävla skönt att slippa leva i flyttkaos. Längtar tills vi kommit iordning i huset och man känner sig hemma. Då mår man!
 
Nu ska vi snart unna oss 3rätters! Är bortbjudna imorgon så firar Henriks farsdag idag med lite middag.. Toast skagen, inkbakad fläskfilé med potatisgratäng och cremé brulee till efterrätt. Blir sista gomiddag i den här lägenheten. Åh längtar tills vi får äta finmiddag i huset!
 
'
 
 
Jodå såhär tjock har jag gått och blivit. Och nej det är inte 2, och nej det är inte dax än. Och nej jag äter inte chips varje kväll.. Älskar folks kommentarer när man är gravid. Ingen tänker på att man själv känner sig fet och inte sååå jätte snygg.. TACK för kvinnor som kommer fram och tycker man är liten för och ha gått så långt.. Oftast kommer dom övriga kommentarerna från MÄN. Ja vad vet dom..
 
(Önskar också att sambon visste lite mer om "vinklar" då han oftast får agera fotograf. Ja vissa vinklar är man ju smalare och tjockare i. Sambon hittar alltid den sistnämde och jag lyckas alltid se ut som ett hus... Ja vad vet han som varit smal hela livet..)
 
Trevlig helg på er!

RSS 2.0