Presenter från Moster to be.

För några veckor sen kom "moster" hem från USA. Inte bara med paket till mig själv utan även till lille bäsen. När lillen ska knata runt i sina första skor blir nog lite senare dock..  Vet inte om min syster tror att vi ska få en lite pojke dock. Man kan nästan tro så.. haha. Mammsen var iallafall nöjd med sina presenter, ett par nike air Max, Nike promenadskor och sen Maroccanoil. Köpte en flaska förra året när vi var för 40 spänn som jag fortfarande har halva kvar. Underbar och dryg kan jag lova! Så passade på att lägga in en beställning när syster ändå var där.
 
 

Sjömonstret Thildy

På ett sätt tycker jag det börjar bli riktigt mysigt med höst men på ett sätt så saknar jag sommaren. Lilla älsklingen njöt så mycket i somras när hon slutade vara rädd för vattnet och blev som en sjöjungfru istället. Mer i vattnet än uppe på land. Hon älskade verkligen och jaga allt med i vattnet, kottar, pinnar och skräddare. Kommer aldrig någonsin glömma när en kotte åkt under ytan ett par cm så hon såg den, men fick inte upp den med tassen.. Och dyker ner hela huvudet. Den förvåningen för henne själv. Som vi har skrattat och njutit åt att se henne så lycklig. Denna hemska värme som var har ju också hjälp till eftersom de blev mycket mer badväder iår. Ett tvång nästan för att överleva dagen. Jag vet att hon kommer älska hösten som gör att vi kan busa med löven som faller och i vinter kan hon jaga snöbollar. Men denna sommar var ändå något speciel..
 
 

2:a ultraljudet och 100års fest<3

För två veckor sen var vi bara i vecka 19. Sista helgen på semestern och det var dags för 100års fest. Då passade vi på att knäppa lite bilder, när man ändå är uppklädd till tänderna och vädret var på vår sida. Tyvärr så kisar man på varenda jäkla bild men de får jag överleva. Kul och ha lite bilder tillsammans på oss, fler ska det absolut bli. Man tycker liksom själv att magen inte växer någonting och "varför ska man då ta kort.." men de börjar röra på sig och allt växer tycker jag nu för tiden..  Skulle slängt in bilderna redan i måndags då vi var på andra och förmodligen sista ultraljudet för bäsen. <3 Vi hade skött oss och allt såg prefekt ut. Bebisen kunde inte ha det bättre.. Tyvärr är det mamman i detta faller som får ta stryk, men vad gör man inte för sin skatt . Under tiden vi låg och kikade började bäsen att "äta" man liksom såg hur munnen öppnades och stängdes, då sa hon att NJUT av detta ögonblick, inte alls många som får se detta.. Jag njöt så dant att jag grät. Skönt att se att de funkar med. När man ligger där och kikar på tv:n så liksom ligger man som en supertönt och bara ler.. Häftigaste känslan är de allt <3 Du är så efterlängtad <3
 
 
 
 
 
Nu är jag ju dock inne redan i vecka 21. Tiden flyger verkligen förbi!

20 Magiska Augusti

Magiska dag. Som jag tyvärr fått spendera i soffan.. Men tänka sig vad tiden går fort, ett helt år sen förlovningen. Inte nog med det är det på pricken halva tiden kvar tills skatten vår ska komma. 140 utav 280 dagar. Vart försvann dom här 5 månaderna? Som om det inte vore nog så var det besiktning på vårat hus idag. Kan väl nästan säga att vi så gott som är husägare. Så många som tydligen redan vet så inget att hålla för sig själv längre ;) Tänka sig så mycket roligt som ska hända nu för oss.. Och pengar som ska spenderas. Tackar mig själv att jag sparat som en gnu.. Tråkigt att dom försvinner men det är ju detta vi sparat inför. Hus, bebis och en bil.. Det sist nämnda får vi se när de blir.. Men dyrt äre och skaffa barn och hus. Vagnar är inte gratis och tillbehören kostar.. Huset ska renoveras och nya möbler ska inhandlas. Så där går dom sparpengarna. Att leva är dyrt.
 
Som jag längtar nu till framtiden som ska komma. Vi har så mycket spännande framför oss. Det trodde jag inte i början av året då det såg ut och bli ett riktigt skit år. Men det ordnade sig tillslut. Tänk att vi äntligen köpt ett hus.. och att vi ska få en skatt som är hälften Henrik hälften Mig. Tänk att jag bär på ett litet människobarn. Älskade vän. Jag längtar <3

1årig förlovningsdag <3

Alltså idag är det ett helt år sen vi förlovade oss.. Efter 7 år var det dags och iår är vi inne på vårat 8:onde. Herrejesus. Vad jag har växt upp med dig Henrik. 13 fjuttiga år var jag bara när vi träffades. Och idag sitter jag här gravid med kärleken i mitt liv, världens finaste vovve och världens finaste familj! Tack för att du finns, för att du är du, för allt du gör för mig. Kommer föralltid att älska dig! Jäd u<3<3<3

USA för ett helt år sen..

Kan ni förstå att det idag gått ett helt år sen vi satte oss på ett plan mot andra sidan jorden för 3 veckors semester. Ett helt år? Nä jag fattar inte heller. Vart har det här året tagit vägen? Min mest händelserika, lärosammaste och underbaraste resa. 3 nötter påväg mot en helt ny värld. Ensamma. Det går nog inte en enda dag utan att jag tänker tillbaka. USA var den bästa resan jag gjort. Slår alla solsemestrar just för att den blev en "dream come true".. Att vi faktiskt tog oss iväg. Åh vad jag längtar tillbaka. Ska definitivt ta med mina barn dit när dom blir äldre.
 
 
Haha jag kan skratta så mycket när jag tittar tillbaka på bilderna och faktiskt kommer ihåg hela resan.. vilket galenskap!

Bullmamma!

Denna hela vecka har verkligen flygit förbi. En hel kämpig arbetsvecka och en alldeles för kort helg. Avslutade fredagens arbetspass med ett besök hos Läkaren. Tänk vad läkarvården blivit skit, iallafall här i hultsfred. Min läkarae skulle jag lätt kunna anmäla så illa var mitt besök, och mitt i hela samtalet tycker han att jag kanske ska säga upp mig från min arbetsplats och avslutar det hela med att vi inte kommer längre. Inte en gnutta hjälp alls, utan han satt mest och googlade sig fram svar och läste på 1177. Fan pinsamt! Var så förbannad att jag sa att han var värdelös och slängde igen dörren efter mig, gick direkt till receptionen och krävde en ny tid. Fick dock ingen förens om en vecka, men fan alltså. Besök ALDRIG Göran Linder på Hulsftred Vårdcentral. Ett rent jävla skämt. Vete ifan vart han fick sin läkarlicense ifrån.. Vann kanske på en trisslott.
 
Lördagen gick i kräftornas tecken och vi startade med att hämta upp kräftburarna vi lagt i dagen innan och det blev lyckligtvis en heldel! Efter fisket bjöd Henriks farmor på frukost och efter det kokade jag kräftor hela dagen.
 
Idag har jag mest hållt till i köket hela dagen. Bakade frallor på morgonen och slängde på söndagsteken som blev den möraste hittils. Kokade i 6 hela timmar och bara trillade isär.Mumsmums säger vi! Mitt i allt slängde jag ihop en liten bulldeg som just nu är färdigbakad. Nu väntas duschen och en maskin tvätt och sedan blir det soffan och en film med nybakat till fika! & Ikväll blir det hemmagjord pizza, så än är jag inte klar i köket!
 
Vet inte vart veckorna tagit vägen men det är 7 veckor sen vi var på vårat senaste Ultraljud och imorgon är det dags. Halvvägs redan och magen växer så de knakar. Har även en liten som gärna buffar och kickar lille mammsen på kvällarna. Myskänslor <3 Ska bli så mys att få se den lilla igen och hoppas verkligen allt är bra. Har stressat så mycket senaste veckan att jag är lite orolig att något ska ha hänt. Måste lära mig att säga ifrån och stressa ner. tyvärr är hela den här veckan inbokad med möten flera gånger om dagen lite överallt så vet inte hur jag ska hinna med. Både Bank och Barnmorska och Västervik och allt. Kommer vara skönt att gå på helg på fredag!
 
Puss&Kram

100års fest och hemlisar!

Då var första arbetsdagen avklarad.. Jag ligger i soffan helt utslagen, slut i mina ben och i min kropp.. Har verkligen kämpat mig igenom dessa 8 timmar idag. vet inte hur jag ska stå ut i månader till.. Inte nog med de så har min kämpe och stöttepelare sagt upp sig idag.. Hur ska man orka jobba när hon inte kommer vara där? Hur ska man orka ta all skit ensam, tur jag inte har sååå många månader kvar!
 
Vi avslutade iallafall semestern på bästa sätt för den som undrar, ja, eller de var lördagen som var bäst! Söndagen bestod verkligen mest av ångest, världens mest nyktraste bakfylla och en Bengan Special från 3 kronor( en pizza)..  För i Lördags var det storFEST i Fallhult. Min morbrors tjeja Jenny fyllde 40 och hennes moster 60 så de vankades 100 års fest! Vilket röj! Inte haft så roligt på länge.. Enda gången jag någonsin önskat att jag faktiskt fick dricka! Då hade jag varit bra i gasen kan jag lova! Men hade så jädrans roligt ändå! Skottkärran var alltid välfylld med öl för de som önskade och ur högtalarna dunkade gammal härlig musik! Musikquiset gjorde alla galna och mest njöt nog 40åringen! Så lycklig! haha.. Oj vad jag kommer minnas denna kvällen länge och önskar att vi gjorde detta lite oftare.. Pelle (Jennys pappa, men en riktigt gammal vän till mig.. växt upp med Pellebusen sen 1a klass i lågstadiet).. Han satt och klappade och myste med magen och var så glad. Åh vad jag älskar Pelle. Prata minnen om hur man smet ner till honom i pannrummet på skolan ( han var vaktmästare) och skojjade med honom, smet undan kylan och in i värmen! Glad att vi äntligen får vara "lite släkt" älsklingsPelle! 
Vid 2 på natten rullade mazdan hem och trötta var nog hela bunten och den gravida och slutdansade kvinnan fick äran att köra..
 
Åh vi har så mycket nytt och spännande på gång nu , inte minst nästa vecka men denna vecka med! Avslutade verkligen semestern på bästa sätt idag innan jag började jobba! Nu längtar jag bara till september! 
 
Puss och kram från en sliten 21åring.. Det är verkligen ingen dans på rosor att vara gravid. Bara hälften kvar nästan! Vart ska detta sluta ????

Grekland<3

Atlantica Thalassa - Bild 1
 
Äntligen fått tummen ur och beställt oss en resa till Grekland! Åh så gött de ska bli!! Även om jag bara ska ligga under parasollet eller i poolen så ska de bli så gött och bara vara.. Sluka bok efter bok, götta oss hela dagarna med all inclusive och spendera allra sista veckan som bara vi 2 <3  åh vad jag längtar...

Lata dagar

bara älskar när sambon igår kväll frågar om jag börjat känna mig osäker i min kropp, för jag klagar så mycket.. Nä men alla älskar väl att bli tjocka?! eller inte.
 
åh, äntligen kom iallafall en kallare dag på semestern. Och vi har gjort absolut ingenting. Tog oss inte ut förens vid halv 1. Hade jag ägt ett hus idag hade jag nog haft att göra, och om inte. Hade jag bakat bullar, piroger, fyllt på med kakor och annat gott i frysen. Tyvärr har vi delad kyl och frys i lägenheten och varken bullar eller piroger får plats..  Vad jag önskar de här med hus kunde få bli ett avslutat kapitel och början på ett nytt. Men någon dag ska väl vårat hus också dyka upp..

Tjockångest...

Måndag och inne på sista semester veckan! Har verkligen bett om lite svalare väder, värmen tar livet av mig även om jag kan ligga vid en pool eller sjö hela dagen, vilket är de vi har gjort dom senaste dagarna. Så tacksam att vi har poolen hemma hos päronen och gå till och en stuga ute i Bjärkensjön som ligger precis vid vattnet. Snutte älskar verkligen att bada där och springa lös och bara vara precis där hon vill.. 
 
Ärligt talat blev det en liten runda till poolen idag och ett dopp innan vädret blev sämre, mulet och kvavt! Så idag har jag gömt mig framför fläkten inne, så gött!
 
Nu när man springer runt i bikini är de här nog min sämsta beach kropp jag någonsin haft. haha. av en god anledning dock men ändå! Känner mig så tjock och stor och fläskig. Allt jag bara vill är att börja banta just nu och träna stenhårt! Meen.. Funkar ju inte så i dagens läge. Får ligga i och röra på mig ändå men ändå blir man bara större. I början var de så svårt att förstå och fortfarande är att vi ska ha en bäse. Men då ville man bara nå över vecka 12 och få börja njuta. Men nu känns det verkligen så långt borta. 4 kämpiga månader kvar. 4 hela månader. Helt sjukt att jag klarat mig över 5 redan men nu känns det som tiden är så långt borta. Tänk att man ska gå hela 9 månader med något som lever inom en. Ett barn som växer. Något som jag ska leva med resten av mitt liv. Och älska så länge jag lever. tänk vad häftigt.

1 månad utan dig...

Ja semestern blev inte så långvarig tyvärr.. Det är svårare att resa med hund än man tror, speciellt om man har en bortskämd och mammig och pappig en.. Haha. Men mysigt var de. Vi spenderade första dagen vid stranden i Ängelholm och snutte sprang ner mot havet direkt. Var först försiktigt med tassarna och sen var de badning som gällde, tills det kom en våg som sköljde över hela henne och ansiktet och efter det var havet inte så roligt. Önskar jag haft med mig kameran, men trodde ju att de skulle bli fler stranddagar. Men så söt hon var! Lilla älsklingen<3 Dagen efter var det muligt så vi drog vidare mot Helsingborg och väla centrum. Där pratar vi köpcentrum, inte vimmerby precis. Blev lite fynd till bebis och lite annat smått och gott. Tycker varken de är roligt att handla kläder eller inredning nu när jag bara vill här ifrån och inga kläder passar heller så..
 
Snart har iallafall första semesterveckan gått mot sitt slut. Juli är över och Augusti är här. En spännande månad om inte annat. Ska först njuta lite av semestern som är kvar innan allt drar igång, för när jobbet börjar , börjar även möten hos BM och vi ska på ultraljud igen. Tänk att vi snart gått mot hälften. Tiden springer iväg <3
 
Något som tiden också springer iväg på är att det redan gått en månad sen Kiti lämnade jorden. En månad sen jag klappade dig sista gången, en månad sen jag såg dig en månad sen jag tog dina tassar en sista gång och du tog ditt sista andetag. 12 och ett halvt år på jorden och i en månad har du inte funnits hos oss. Det ger mig lite ångest hur fort tiden går. Att det redan gått en månad. Som jag saknar dig <3
 
 

RSS 2.0