4 mindre jordbävningar

det har faktiskt varit en ganska skrämmande natt.. haha , kanske inte precis som de är i chile just nu med allt , men något halvt liknande har vi haft i vårt hus under nattens gång .. vilket har resulterat 4 små jordbävningar i vårt hus ^^ haha . näe men skakat ordentligt har de gjort iaf ! men snön är borta från taket nu ju .. de enda positiva !

En till mer lycklig grej är att vi har små grästussar på gården .. dränkta i vatten men de spelar ingen roll, nu känns de dock som snön kommer försvinna iaf .. vilket gör de lite bättre enligt mig :) Dock har vi ju stora högar med snö på gården som säkert kommer finnas kvar ändå till maj ..

Skola imorgon med.. inte riktigt pepp på't. Men men .. ska ju iaf köpa kort på friskis denna vecka med, så förhoppningsvis så kommer man igång lite :)

Nu ska jag nog ta och krypa tillbaka i sängen en stund.. eftersom alla andra ska göra något, men man är tydligen inte så välkommen längre .. Då får jag la helt enkelt umgås med mig själv och mitt OTH, true friends ;)

Take Care peeps!

inte kladdkaka okej ?

it's all fine liksom !

daddy och jag har precis stått nästan klart i köket iaf, vi håller på och laga lite goo fredagsmat tills alla kommer hem sen , hoppas den uppskattas ju ! Men lite trevligt äre iaf när man kan göra sånt tillsammans, lite mys sådär .. Sen när man inte är hemma så ofta så får man passa på att umgås när som ju :)

Tänkte iaf berätta att jag smakade på ballerina kladdkaka förut & jag är mest besviken faktiskt, själva kexet var ju gott, men geggat i mitten, vet i fan vad de skulle föreställa , de kladdiga i kakan antar jag, men de smakade mest grädde :( nä usch och fy !

Sen så klickade jag och syster hem lite från Nelly förut, satsade på ett par härliga pumps som jag hoppas sitter som en smäck, najs kommer dom vara till brun bara ben iaf :)


(Alla tummar ner liksom ! bilden är lånad från google )

fredags mys .

okej det har varit ett par riktigt härliga sista dagar på sportlovet nu , mina sötnosar kom ju hit och det blev lite kalas & fina paket på de , tack så mycket brudar ! ♥
Sen stannade mina finingar från skolan kvar och sov över och hade de riktigt mys med lite sällespel och film , det får vi göra om !

Har även slagit lite smällar i att träna och sånt, ätit med för den delen så det jämnar nog ut sig.. Man får ju passa på när man är hemma liksom ;)

Även tagit tag i det och klippt frippan idag , kunde blive bättre , men vad ska jag säga.. Det var riktigt välbehövligt, dock blev luggen lite kort.. Eller nu ska ni inte tro att jag klippt lugg, för de har jag verkligen inte ;) Men klippte upp min långa så nu hänger den inte riktigt med bakom öronen och i frisyren, de tycker jag inte om.. Men de växer ju !:D

Take Care peeps !

no more liksom?

Nä nu får det nog liksom fan bara vara nog ?

Snön har bara blive för mycket nu & jag är riktigt glad att far min gör mesta delen av skottandet i den här familjen för nu pallar jag inte mer, to much säger jag bara !

Ska snart ta tag i att och städa lite med, för ikväll är planerna att gellis ska komma hit , om dock vädret tillåter, man vet ju liksom aldrig, men jag hoppas verkligen hon tar sig hit :) & imorgon kommer resten av gänget och pull,fannie,tilla och fie hit på lite kalasande :) De tycker vi om ! Så kanske bäst att ta tag i de där med städandet jue ?

Blive mycket snack om värme runt omkring här med.. på bloggarna alltså .. haha . Går inte att gå förbi en enda blogg förens man ser ett sommar kort och allt de där med värme .. & jag är la desamma, nu har vintern vekrligen gått för långt .. & inte nog med de så gör den här jävla snön att det kommer bli översvämning här igen, fast som tur är så bor vi ju inte nere vi sketåa och inget hus har vi att ta hand om där heller, så denna gång drabbas vi inte :)

Take Care peeps !

and one more thing .. kollar på lite ruskigt gamla bilder .. shiet vad man älskade den tiden & mitt hår .. my gad vad långt de var ? Vart tog de vägen liksom..


första sportdagen på sportlovet !

Första sportlovet i gymnasiet, jo jag är en sånn där som tänker lite fööör mycket.. Men men, första dagen på sportlovet annars med ju .. Gött som tusan !

Har iaf hunnit med att styrketränat och simmat en del och sen bastat lite för er som är intresserade, gött som fasen vare iaf ! bastun är någon man längtar efter i denna kyla !

Påtal om allt så låängtar jag förbannat till sommaren och ändå så öser de bara mer och mer snö ner här . fi fasen !

Take Care !

(Bild från egypten i somras, som jag längtar tillbaka !)


the break !

sitter här och är ganska duktig av mig faktiskt, eller inte just nu dock när jag skriver ihop ett inlägg, men innan och efter alltså, behövde bara en break . Finurlar lite på en bokrecension som jag försöker att få färdig idag så man har gjort den färdig för terminen så man kan koncentrera sig på annat. Som sällskap till 14 år till salus bokrecension gör mig Mayday parade som Emma så glatt presenterade för mig, ruskigt bra är dom, lite blandning av fall out boy och jimmy eat world ! Som varit mina favvosar sen länge , så hallå liksom? , kunde ju inte bli bättre :)

Igår vart det iaf kalas, jag stod för de hemma gjorda tårtorna med den överraskande sugerpasten på, lättare sagt än gjort så fick mamma bli min nödhjälp då tålamodet inte räckte till.. Resultaten blev iaf kanon och bilder får ni se när sportlovet är över, då kommer det väl in ett långt bildregn med härliga foton. Fick ju lite presenter med, OTH säsong 1, har ju redan 2,3,4,5 så 1:an var ju kanon !, sedan blev det 2 silikon bakformar med rosor och solrosor av syster :) Sedan så fick man ett tårtfat & massa storamuffins formar och en härlig handduk med muffinsrecept på av mina kusiner :) & sen fick jag ett fint tårtfat och goa ljus till av moster och kusinen & sen trillade de ju in lite pengar och presentkort med, sånt uppskattas verkligen också ju !

Nä om man ska se till att bli färdig med läxorna så man kan åka och handla lite till kalaset på Onsdag då mina underbara brudar kommer hit, fast sötis gellan kommer på tisdag istället, kommer bli great flickor ! :D Sen ikväll ska jag försöka få med mig Henrik så vi kan hyra lite filmer och mysa, sånt behövs ! Denna gång ska jag övertala honom om att jag får välja film dock, är inte så sugen på wallander, men riktiga tjejfilmer ser jag dock fram emot. Hoppas henrik tycker desamma bara ;)

Take Care peeps !


(En riktigt känsloladdad bok, dock värd att läsas av alla !)


Sånna där lyckliga stunder :)

Det är rackarns så lycklig man kan bli ibland när en planer helt förstörs, då man får planera om nästan hela dagen , ja ibland finns det faktiskt sånna lyckliga dagar med .
Varför jag är lycklig ska jag tala om , våran en och en halvtimmes matte är inställd vilket betyder att jag går på sportlov om sisådär 2 timmar.. 11.05 med andra ord. Vilket betdyer att jag att jag är hemma 2 timmar tidigare, alltså 2 istället för 4 och att det riktigt snart är sportlov !


Walk idiot Walk

bara för att intresse klubben ska veta lite bara , så har jag precis varit ute på en promenix, dock blåste det som fan och sen snöade de :( s promenaden blev inte så lång, kan ju oxå ha med saken att göra lite att jag inte riktigt hamnde där jag ville hamnat ^^ men jag hittar som en kung här nu iaf :D ! Har iaf tränat nästan 3 timmar idag, 1 och en halv timme dans, promenad och massa sånt fint ;) Nu har jag varit duktig iaf ! :)

Nu får det bli Fame, varit sugen att se den länge nu .. så får varva lite med halv 8 hos mig sen , finalen i Calmare jue ;) Hade också gärna ätit något gott till.. dock har kylen absolut INGENTING att bjuda på ..

Over and Out !

we don't love klt anymore !

sitter i skolan nu efter mycket om och men och borde egentligen ha gympa, men efter att tåget blev inställt och det kom en ersättningsbuss så var jag typ en halvtimme försenad och inte nog med de så kunde ju inte busschaufför jäklen stanna vid en hållplats nära skolan utan skulle nätt och jämnt köra in på kalmar station.. lite irriterad blir man.
Kändes iaf som att det var onödigt att byta om så gick till skolan för att vänta in dagens andra lektion.

Igår blve det en lugn och skön dag, pysslade lite med min nya mobil som jag helt totalt glömt bort att berätta att jag fick i födelsedagspresent :) Snälla päron jag har :) ♥ Aja, det tog ett tag bara innan jag kom igång med den helt och hållet, och ett jävla tag innan jag hittade Ä på skiten, men nu äre funnet iaf, men ska ju bara berätta att om ni undrar varför det tar lång tid innan jag svarar på messen så äre för att den är sjukt svår att skriva på, just so u know, tar ju ett tag innan allt flyter på :)

Blev också att man tog tag i och gjorde lite sugerpaste för första gången med som ska vara till tårtorna tills kalaset på lördag, alltså ska jag ha sugerpaste istället för marsipan över dem, det var sjukt knöligt först fast jävligt smidigt egentligen om ni fattar ^^ borde dock inte kört ne näven i den kletiga massan då den satt som berget sen. Men hoppas på att den blire bra iaf , den skulle vila något dygn så får titta till den imorgon och hoppas på de bästa nu :)

Kanske dags att bege sig och hämta böckerna, nu vet ni allt trevligt som hänt iaf ..
 
Take Care !

the day after the big day

sicken dag.. igår, ja jag hade the time of my life ! kunde inte blivit en bättre dag, fira med vänner & sen familj och sen få en massa härliga paket som jag inte ens kunde ana, vilket kändes kanon ! Sen avsluta sin födelsedag med lite sällskapsspelade med 2 av sina finaste vänner, ja så bra trodde jag inte dagen skulle blivit iaf.. folk kan verkligen överrska en !:)

Idag blev det iaf en lugn dag, stannade hemma i dalen vilket innebar att  jag missade en skoldag, men de var de så värt.. Varit på långpromenix med vovven och sen städat min garderob då mamma inte längre tyckte att dammråttorna höll hemma där, iaf inte nu när vi ska få fin besök på sportlovet ! ;)

tänkte slänga in bilder på vad jag fått, men eftersom jag ska vara hemma nu under sportlovet och så, så får jag slänga in bilder från kameran efter antar jag, men kan ju nämna lite iaf ;)

adidas bag
7 olika sorters plåtburkar att ha mina kakor och stuff i , über söta !:D
2 muffins burkar
elektrisk juciepress ♥
jeans tights
ett supersött förklä :)
lite andra kläder och smått och gott :)

Skulle också bara säga att, jag älskar min familj :)♥


It's my birthday !

sicken dag .. en härlig dag ! vaknar av en massa sms på morgonen, även mitt i natten då nån jäkel trivs att vara uppe cirkus 3 ? men  härligt ändå :)

Fått en massa gratulationer med och klassen har sjungit med deras skrövliga fina röst (A) näe men jag tackar och bockar ! Även klämt i mig en semla eftersom de är semledan, & för att vi fick i matsalen ;) Så ska ju berätta att vi LP09 bakat och fixat 900 semlor till denna dag, lite kul sådär ;)

Längtar nu bara tills jag får åka hem iaf, öppna alla paket och ha mig ! Smälla i mig en god tårta med, hallonspicy, får se om jag hinner ta bild på den, men smaskig ser den iaf ut att vara :)

Take Care Peeps, för nu ska jag ha en rackarns bra fortsättning på denna dag ! :) ♥

sickness ?

känner mig .. ni vet .. sådär lite .. sjuk ? jodå, det är så det känns nu.. är sjukt trött i kroppen, har bara lust att spy upp min mat som jag fick slänga för den inte riktigt slank ner, så har tryckt i mig 3 knäckebröd med smör istället, tur att jag kan frossa imorgon, eller kan, jag ska .. äta god mat ! tårta och grejer, de kommer sitta fint, hoppas bara att aptiten är bättre då..

borde verkligen plugga också, men jag fryser lite för mycket om fötterna för att hämta min bok som ligger i väskan tillsammans med den där digestiven, mums ! kanske borde hämta att ändå ;)

Helgen har iallafall varit ganska underbar, lite alla hjärtans dag då man fick 12 söta silikon muffinsformar i hjärtan av pojkvännen, sånt tycker vi om :) & för att vara snäll fick han en mugg och en nyckelring med vpra namn och vårat datum tillsammans på, samt lite annat smått och gott :)

Morgondagen närmar sig riktigt snabbt, ja för det är ju inte vilken dag som helst , klockan 13.18 imorgon var det 17 år sen min mamma tryckte ut mig och fick en söt liten flicka ;)
Kan faktiskt erkänna att jag har lite ångest, känns lite jobbigt att fylla dom där sjutton åren, men ett steg närmare körtkortet iaf ! Dock får jag inga presenter på sängen och ingen skrövlig sång att vakna upp till, känns lite ruttet om jag ska säga det själv, men vi får la se kanske nån ringer och väcker en med sång :) & paketen får man ju på kvällen sen  :)

 

Well i guess att läxorna måstes göras om jag ska få lite fritid denna vecka, sen får man ju inte missa halv 8 hos mig denna vecka, för nu är dom ju i självaste kalmare ! Sen måste man ju vara väl utvilad till morgondagen som jag hoppas kommer bli en dans på rosor !

 

Take Care !

okej, update om att inlägget är 19 timmar försenat inlagt .. illa på blogg.se ?!


lycklig för första gången i kalmar?

vilken underbar dag jag har haft idag alltså :) Känner mig helt glad, förutom att jag är proppmätt fortfarande och har sjukt ont i magen ^^

I stora drag så började det med att vi hade chokladprovsmakning på våran livsmedelsteknik med kicki, dock msakade typ all choklad skit, men det blev lite tranbär, salmiak & blåbär bla. Sen efter skolan så blev det en sväng på stan med Emma då hon var med mig och sökte lite sommarjobb, så hoppas verkligen att nått av dom 8 jag sökt nappar.

Sen blev det också lite shopping, först och främst för jag var ute efter en BH till balen och det var ju inte världens lättaste, fick iaf gå till bröllopsbutiken efter mycket om och men och det verkar som jag ska slänga ut 300 spänn på en liten BH , men så får de bli, tänker inte gå nude iaf ^^

Sen så blev det Zorbas med Gellan, Emma & Bejja :) Fasen vad härligt det var, åt dock to much, men den känslan att ha dom nära och vi pratade om allt, vilket kändes riktigt skönt. Satt iaf där i cirkus 2 och en halv timme, haha, tror dom som jobbade där ville ha ut oss, men vi satt och åt och åt och bara hade allmänt trevligt , det är en sak som är säkert iaf, att vi lätt ska göra om de ! ♥

Kom ju hem för en halvtimme sen ungefär, så har egentligen lite att styra med, duscha, diska och packa om , men jag är lycklig ! Imorgon åker jag hem, najs ska de bli, för nästa vecka blire inte allt för många skoldagar och sen äre LOV ! Mi lajki ! Då står det kalas på schemat, och lite ferre och lite myspys med mina flickor som kommer och sover över, gosh vad härligt de kommer bli !

Ska skruva upp volymen på OneRepublic och hoppa in i duschen nu, kanske hinna se slutet av Vampire Diaries, fast har ju redan sett allt, men missa inte de nu iaf, bästa serien på länge ska jag berätta för er !:)

Take Care sweeties ! ♥


(Blev detta härliga fotvårdspaket som jag suktat efter länge, nu var det totalsänkt så jag slog till på att , 30 spänn istället för 130, så ska de se ut :)


(Still going strong ! )

 


Valentine's day on movie

ja eftersom det fortfarande är lite mer än en timme kvar tills vi börjar skolan så sitter jag här och kolalr på days of our lives. efter de kanske man ska ta och fixa sig och dra och käka lite lunch i skolan innan lektionen, annars lär man nog gå hungrig hela dagen.

Förresten kan jag ju nämna att det vatt lite dött på film fronten hos mig, men nu jäklar finns de en film som jag att jag absolut SKA se , valentine's day, den verkar riktigt bra faktiskt, lite smått rolig sådär och sen äre ju många bra skådisar med i, så efter den 12:e nu så ska den ses !

påtal om ala hjärtans dag så ska de bli ganska mysigt faktiskt, har köpt lite söta presenter till mitt hjärtegull som jag tror han kommer tycka om :)


sudda sudda sudda sudda bort din sura min..

okej, idag har jag varit extra duktig mamma :) Istället för att mest ligga på soffan på min halvt lediga dag så betsämde jag mig för att sportlovsstäda, ja de kan vi kalla de, har iaf dammsugit & dammat och haft mig, gjort det extra fint eftersom det förmodligen kommer bli den sista gången jag stödar här nu på ett par veckor eftersom jag har fullt upp med att typ vara hemma och fylla år och sånt, u know ;)

 

Hade också tänkt att snygga till mina naglar, får passa på till måndag, för sen måste de bort igen :( Men så äre när det är sånna regler i skolan. & sen även plockat ögonbrynen då en viss pojkvän tyckte att dom var påväg att växa ihop, jag håller dock inte med.. men nu äre gjort iaf ! haha ..

 

Kan också berätta för mammsen att jag har med mig mycket gott hem på fredag, eller tisdag kanske, smidigast så när man får åka bil ( TAAAAAAAAAAAAACK ICKA !:D) måste dock göra massa påminnelselappar till mig själv här för fan så glömsk man kan bli, ska ju beställa lite smått och gott till nästa vecka :) me lajki !

Nä, kanske ska ta tag i mitt nagelmålande och se på lite One tree hill till.. gå bort från msn också, det börjar bli ett jävla tjatande om sommarjobb där ^^

Take care peeps !


(Städa suuuuucks, web cam är ju såååå mycket roligare :D ! )


with a few extra hours

dagens sista lektioner blev inställda, så vet inte om jag har så mycket mer att säga.. Dagen blev iaf ganska fri, så får la ta tag i att och göra någonting.

har huvudvärk också . nu vet ni !

kan ju också nämna att om jag hade en bättre mobil kunde ni fått sett mina snygga bullsvampar, ja de inte alla som kan misslyckas och få till ett par riktigt fula flugvampeaktiga bullar !

one week left people !
sen jävlar ska jag bli bättre med bilduppdatering ;)

Take Care !

About Monday !

well well peeps, dagen har rullt förbi i en ganska bra takt, bröjade med att man vaknade upp i kära dalen, en timme senare nästan än vanliga måndagar eftersom vi inte började förens 10 idag , det var väl omtyckt :) Sen blev det ett fartfyllt pass med medelgympa på friskis och fasen vad skoj de var, vilken fart det var i kvinnan som hade de, ska iaf ta och köpa ett gympakort där efter sportlovet då jag riktigt ska komma igång med träningen, då får de vara slut med uppskjutandet !

Sen blev det en sväng i bageriet/kondis där det blev bakprov, gick ju kanske inte som man skulle hoppats på, har iaf typ hälften kvar tills imorgon då ska det pikeras, göras rosor och sen doppa biskvier :) Var iaf bara typ 3 pers som skulle göra provet, så ganska chill i dill att vara typ ensamma i lokalerna :)

Sen blev det hem en snabb sväng bara för att sen bege sig till stan för att göra Gellan sälle, hade också några ärenden på apoteket att ta tag i så de var bara gilla läget, kom dock inte hem med fler påsar förutom en riktigt full påse med mat från netto, så nu är kylen full :)

Nu ska det strax sovas iaf , internet strular så får se på tv ist :) har ju sovmorgon imorgon emd till 09.40, så här ska det sovas till minst halv 9 :)

Sleep tight !

Derriére La Porte !



En sak är helt säker iaf, när jag nu skaffar ett riktigt eget ställe ska dessa söta burkar från Derriére La Porte pryda mina kökshyllor!

Skulle ju inte vara helt fel heller och få några av dessa finingar i b-day gift. Liksom bara 9 dagar kvar nu ;)




very last year ?

okej okej, det är lördag äntligen , dock är la den snart förbi också. Tänkte bara slänga in en liten sak som nog kommer överraska er alla, idag har jag faktiskt tagit tag lite i att och varit på min första fotbollsträning på 3 månader nästan , kors i taket va ? Gick hyffsat, haha, kunde ju gått bättre, men så äre när man lägger av lite och tappar kontakten med bollen , men skoj vare iaf :) Thats all i've got to say  !

Take Care yall !

sweet home ala dalen !

sitter hem, hemma nu som vi säger :) i älskade lilla dalen, känns ruskigt skönt att vara hemma igen efter en vecka sisådär.. började ju iaf nästan bra idag , alla lektioner var ju "tyvärr" inställda, så istället för att komma hem vid 4 var jag hemma vid 12 , det gillar vi lätt !

Var med pappsen och hämtade ut ett paket, sen blev det lite provning och ett par boyfriendjeans, som dock var lite stora, men riktigt sköna.. ah , dom fick iaf stanna kvar & sen lite annat smått och gott :) Lite dåligt att jag hade kameran i kalmar, annars kunde ni fått se alla mina senaste hundra fynd typ ( och jag skojar inte! ) haha (A)

Kvällen ska iaf spenderas med mitt hjärtegull, med lite film och mys hemma hos han :) Men först blire att åka och kolla när han testar lite kostymer och sånt till balen, ska bli grymt spännande ! i miss him ! Så längtar verkligen tills han kommer snart , om crikus en halvtimme kanske, så bäst att jag kanske slåt in hans lillasysters paket som hon ska få idag eftersom det är hennes födelsedag :)

 

& imorgon fyller Gellis år ♥ det gillar vi också skarpt ! för de betyder ju att det är min tur snart med, och längtar efter att riva upp alla stora paket som ligger här hemma ! ja nu vet ni ;)

Take Care peeps !


Pyssel

när man ändå är hemma och har tråkigt så får man passa på och pyssla lite tycker jag :)
fixade en framsida på mitt fotoalbum som annars var svart och tråkigt , men med lite bokstäver från gamla FRIDA tidningar och sånt som annars bara skräpar så blev de ganska fint faktiskt :)



inställda lektioner= torsdags mys :)

kom hem för en stund sen nu . jo de var så att dom 3 sista lektionerna blev inställda så de var bara att pallra sig hem efter nationella, som jag inte har en aning om hur de gick, hoppas på bra iaf, men känner liksom att jag inte har en susning..

Idag blire iaf chill- i- dill dag, ska inte göra ett skit, är så förbaskat trött att jag inte orkar ens stänga på en film, vilket jag borde nu efetrsom de bara är skit på tv:n fram till typ 3, sen ska jag nog dra igen mina gardiner så jag får lite myspys .. fint ska de va :)

Imorgon drar jag hem iaf, i can't wait ! dock ser de ut som en fullspcäkad helg vilket jag inte tycker om .. men vi får se helt enkelt vad jag hittar på.. lite kalas blire iaf, de är jag säker på :)

sitter och kollar igenom lite bilder från egypten med, gosh gosh vad jag längtar till sommaren.. bara vara brun alltså .. ack vilken härlig känsla, värmen och allt !♥

 

Take Care !


sälle.

väntar på lite sällskap just nu.. som faktiskt är på G , mallan och karin lär nog stampa in när som .. men trevligt skare bli ,eftersom jag vet att dom redan åkt kan jag ju slå till med och berätta att karin ska få en försenad födelsedags present idag , tror hon kommer gilla den faktiskt :)

Känner att jag varit grymt duktig idag , städat, tvättat, diskat u know .. allt sånt där tråkigt, men nu äre fint och fräsht här .. sånt tycker vi om :)

Var ju även en sväng till skolan idag med, trots att vi var lediga , men skulle fixa lite alla hjärtansdag presenter, synd bara att jag vet att pojken min läser denna kassa blogg (A) haha.. annars hade jag gärna slängt in en bild, för ack så fint de blev, gellis gjorde ju med lite fina saker, får iaf ta och visa er efter den 14:e helt enkelt :)

Sen har de nog faktiskt inte hänt mer idag, bäst jag loggar ut in mitt sälle kommer, för snart blire halv 8 hos mig och sen andra avenyn , får se vad mellan programmet blir ^^

Take Care !♥

kan ju också dock berätta att detta inte varit min vecka, pajat min data lite till och sen glömt mitt smink hemma i dalen , så har varit hemsk blek och uttråkad ^^ haha .. men hoppas iaf att ngt datasnille kan fixa den , eller lite lim .. datan nu då alltså:)


( Här har ni en halv dagens, osminkad och allt :) Näe men hittade min gamla skinnjacka som jag inte använt allt för mycket , men nu jäklar har jag dragit på den.. & bara så ni vet är min spegel tvättad nu !! haha )

en ledig onsdag (Y)

jodå , här är jag nog sämst med uppdateringar , och egentligen har jag massor att berätta men ingen ork ..

Är iaf ledig idag , efter att en lektion blev inställd så lyckades vi få med våra andra lärare att ställa in dom andra 2 med , så vi fick lite hemuppgifter istället, så jag njuter verkligen , sitter fortfarande i pyjamasen och hare gött :) Ska dock till skolan om en timme för att möta upp gellan , ska köpa lite alla <3-dags present till min käraste :)

I helgen var jag iaf i halmstad för er som missat de (?) agerade mest städtant till den skitiga lyan kim och hennes kompisar skaffat sig ;) men efetr att jag och mammsen fixat och donat lite så började de faktiskt se ut som ett riktigt fint hem , ska iaf bli kul att åka ner lite senare och se vad dom gjort, om de fortfarande är fint ;)

 

Blev också ett stopp förbi ullared på vägen hem, man får ju faktiskt passa på när man är så nära ju , inte varje dag man åker dit.. Så fick med mig lite fina grejer hem , lite reakläder, haha jaa, då tänker man fasen , rea på ullared, men jag har faktiskt fyndat för billigare pengar i stan än på ullared, så det är ju faktiskt inte så billigt trots allt, lite födelsedags presenter hängde också med, till både mig själv och några andra :) Inte så långt ifrån nu ju;)

 

Idag ska jag iaf ta det lugnt, städa och tvätta lite.. Sen får jag la ladda upp tills nationella imorgon, eller nationella och nationella, vet i fasen vad vår svenska lärare sa att han kallade, men alla andra här i kalmar är iaf lediga, resursdag .. medans vi andra måste gå :(

 

Take Care så länge iaf :)


(Bättre sent än aldrig , men en bild från metro i think :)


RSS 2.0