Justin Bieber globen 130423

vilket minne gårdagen.. Justin Bieber i globen var mitt och julias enda fokus igår. 
 
Började med att jobba 3 timmar för att vid 8 tiden ta bilen till Sthlm, julia körde första biten och jag inne i Sthlm sen. Bara det ett äventyr, kör i fel avfart mot globen 5 gånger men sen kommer vi rätt..Stolt över mig själv ärligt talat för att första gången köra i Sthlm och utan att vi hade en susning om vart vi skulle om vi inte hade haft gps:en( som slutade fungera i tunnlen där vi skulle byta fil till globen).. 
 
Vi fick hur som haver parkera i ett bostadsområde med gratis parkering , haha, eftersom det skulle bli för mycket folk vid parkeringen vid globen som kände vi oss säkare med att få gå 5 minuter istället. Vi gjorde iordning oss i bilen bytte kläder och stylade upp oss för vårt bieber besök. Och traskade upp mot köningen vid halv 3 tiden..
 
Köade utomhus från halv 3 till 18 med tusentals andra beliebers.. Vi lyckades hamna i mellanstängslet och det fylldes snabbt på bakifrån. Vid 6 tiden ruschade vi in med biljetterna och hängde av oss i garderoben för att få visa våra fina linnen i strl 158, haha, vad gör man inte för JB.
 
Fick iaf sitta på golvet i arenan i 1 timme till klockan 19, och lite innan tyckte jag det var dags för att köpa öronproppar, tog mig allra längst fram för att få tag i tjejen som sålde och då börjar förbandet spela. haha. Julia fastnar långt bak och jag kirrade suveräna platser med 1 tjej mellan mig och staketet.. Julia lyckas iaf ta sig fram och vi kände lyckan över att slippa se Justin som en prick på scen och en människa på storbild. Nu kunde vi verkligen se honom nära. Och som tur var hade vi en liten kulle att stå på så trycket mest tog i ryggen och neråt, för tryck var det vill jag lova!
 
Efter förbandets 4 låtar så fortsätter trycket och ingen Justin dyker upp.. Från 19,30 till 21.15 trycker det som aldrig förr och man får verkligen luta upp huvudet för att få i sig lite luft och vakterna var mer vattnare för alla var tvungen att få i sig vatten.. 
 
JUSTIN på scen.. 21.15 kliver JB upp och glider in med sina robotvingar. Gör en sån mäktig konsert att det är ingenting jag någonsin kommer glömma.. Alla danser alla himelska låtar och alla videos han gjorde och hade på skärmarna på scenen. När han sedan sjunger one less lonely girl vill vi bara dö .. Han tar upp en tjej på scen och sjunger till henne. åh vilken känsla för henne. och där står vi och kämpar! Har nog aldrig varit avundsjukare .. Får iallafall se honom ännu bättre när han hissas upp på en platå och glider runt och sjunger akustiskt och bara glider ovanför våra huvuden. vilken syn!
 
Han avslutar på ett kungligt sätt och jag vill bara ha mer när konserten är över.. 100 minuter med Justin kändes som 5 och tiden hade bara sprungit iväg och svettigt var det.. Vi avslutade med ett par tårar och suger in upplevelsen innan vi beger oss hemmåt med 4 timmar från Sthlm. 
 
Hela dagen hade vi kämpat för 100 minuter med Justin.. Allt var så värt i slutet men kämpigt i början.. Hela resan, vilket minne, vilken upplevelse.. Så lycklig och glad att vi fick tag i biljetter och gjorde det här jag och julia.. Åh inget man någinsin kommer glömma. Och nu är det exakt 1 dygn sen allt började dra igång på globen. Fasan vad tiden gått fort. Åkte hem samma dag iaf och trillade in halv 4 idag på morgonen. Det var en redig käämpaa resa hem men hem tog vi oss. Och idag.. Idag sörjer vi, vi hade velat vara där igen.. njutit extra mycket. vi har verkligen kämpat idag.. mått så dåligt, haha. men så är livet som en Belieber.
 
and we love you Justin. Never say never. Forever Belieber <3
 
 
 
 
 
All kärlek till Justin..<3
 
 
 
 
 

Pancakes for breakfast

Klockan är inte ens 10 och jag har hunnit med rätt mycket! Betalat räkningar, deklarerat, tittat på ett PLL avsnitt och stekt pannkakor till frukost.. Älskar frukostar.. Och mat.. Haha! Mat är livet!


Valpmys

Frukostdags igen på jobbet och idag är det äntligen fredag, som jag längtat efter fredag, inte för att vi har planer utan bara för att få gå hemma och ta det lugnt! Ska bli så härligt att äta frukost hemma med familjen och morgonmysa med snutte:)

Påtal om det så träffade vi på 4 5veckors valpar igår ute på vår promenad, grannens vovve har fått sina bebisar! Så himla underbara!! Tuggar på fingret med endast 2 tänder typ och gnagar och skuttar omkring! Tänk att vi hade en valp för 1 år sen bara! Snutte blev rätt så avis när mamma gosade med valpar och när man sedan bar upp henne i famnen som brukar kännas så liten kändes hon som en golden typ, haha så himla stor hon kändes! Åh tänk och få mysa med 4 valpar hela dagarna..

Nähä dags att arbeta! Har suttit och ätit en nystekt omelett med lite gott i och utanför sätter kommunen upp vårat sommarstaket på jobbet! Känns skönt och se andra jobba medans man njuter!


When the gym hits me Hard

Precis fått i mig frukost och fixat lite vetebröd som ska bli till skorpor på jobbet!

Vaknade upp med världens magvärk idag och illamående, men bara ta sig i kragen och åka och jobba nu när det är så många andra sjuka, tänkte se hur länge jag stog ut och tog ett par tabletter och som tur är har det värsta gått över, vet inte varför det vill spöka och inte vidare roligt och vakna halv 4 när man ska upp vid 4 på morgonen.. Vet inte om det kan bero på att magen fått sig en smäll av för mycket ägg på senaste, blev ju äggröra på 3 till frukost och 2 kokta till kvällsmat.. Men ägg ska ju vara nyttigt har jag hört!

Tog en runda på gymmet igår, jävligt gött när man får till ett starkare pass! Blev 40 minuter på löpbandet med JB och sen mage och skuldrorna då jag inte hann köra dom när jag var sist för det var för mycket folk.. Men gött och ha de gjort! Önskar bara man hade lite mer pepp på sig att ta sig dit oftare! Blev lite bänkpress med, måste jobba upp armmusklerna så jag orkar köra lite mer än 30 kg, men då måste man också ha lite vanare folk i gymmet med sig ifall hjälp skulle behövas , höhö!

Ta hand om er!


Sol vind och våfflor

De bästa dagarna är när man får spendera dom med dom man älskar, när solen tittar fram och vi kan njuta av att sitta ute i värmen.


Never say never❤

Å vad dagarna flyger förbi! Hade en redig dag för min själv i lördags, ensam hemma bara jag och tvn och Pretty little liars! Klev ur sängen runt 3 men gick och la mig igen runt 5 på eftermiddagen, kändes som en såndär sjuk dag men skönt och vara frisk och bara vila upp sig. Har ju hunnit nöta PLL s 2 säsonger nu då på cirkus 1 vecka, varit en mindre rolig sambo denna vecka som varit med andra ord!

Idag om en vecka sitter jag och Julia påväg upp till Sthlm just nu! Påväg mot justin biebers konsert, hur härligt? Bara vi 2 hela vägen, haha såå rörigt de kommer bli, men de blir våran Goa och minnesfulla resa! Vi och Bieber! Där ska vi stå i våra tröjor i storleken 158 eftersom JB inte verkar vilja göra kläder till oss vuxna, justin du har faktiskt fans äldre än 14! Vi och alla fjortisar, och deras mammor! Vilken resa, längtar redan! Mindre roligt att åka fram och tillbaka till Sthlm på en dag men vad gör man inte för att få se JB live? Känns ganska sjukt att vi lyckades kirra inte bara 2 utan 3 biljetter, fast vi inte fick tag på några när dom släpptes. Ibland är det bra med kontakter! :)

Nu är det dags för arbete, tänk att dagarna går så fort! Snart helg igen ! ;)


RSS 2.0