Snart bal 2012

Idag är det 1 vecka kvar till balen, sinnes! Trodde aldrig dagen skulle komma till ens egen bal och nu är det bara 1 vecka kvar! Hoppas på bättre väder än idag! Åh vad kul de ska bli!!:)


Sun baby sun

Helgen har trillat förbi som vanligt, lite mer sol än andra bara vilket bara var härligt! I torsdag stod det klart och vi hade då officiellt bakat våra sista bröd och kakor här på Jenny! Tänk vad de 3 åren har gått fort. Man trodde inte det fanns en chans att ens hitta i våra lokaler första dagen och nu stod vi där och både bakat tårtor och bröd och kakor helt själva!! Tänk vad stolt man kan bli över sig själv, stolthet att man faktiskt klarar sig själv. Att jag kan faktiskt helt själv, nästan iaf;) i helgen har vi haft nattbesök av Frida:) blev en film och esc12 och jävligt mycket marängschwiss ! Lite solning hann vi också med! Färgat min förbenade utväxt så nu är jag fin och ljus i håret iaf till bal och student! Ett besök till mormors grav hann vi med. Miss u! Tänk vad en saknad kan växa .. Vill bara krama om dig, i ett annat liv kanske?
TC!


Dagjävel!

Allt som har gått snett idag har ta mej tusan gått snett.. Åkte vid 6 idag på morgonen och har vatt i skolan till 18 nu på kvällen.. Arbetat med slutprovet som bara har knölat.. Tråkigt när inget vill samarbeta med en!
Blev ersättningsbuss hem nu med så lär ju inte vara hemma till 8.. Finns nog ingen lyckligare än mig över att ta studenten för just pendlats skull för det tar knäcken på en!
Hungrig och jävlig är man med, tänk att skolan får för sig och servera de tråkigaste maten en dag som denna.. Bara hem och äta och gå och lägga sig sen.. Upp med tuppen , måste åka bil imorgon och åka redan 05.15 för att hinna in till 7 tiden.. Ibland är man ju lyckligare! Tur att vi är lediga på fredag, de kommer sitta som en smäck! Usch på allt just nu. Sova eller plugga i bussen iaf, jävligt synd att man har plugg alltså! Vilket peppat inlägg, men vissa dagar är bättre än andra!
TC!


Lunch!

Ledig måndag slår aldrig fel! Varit på promenad med Pullan och sen rensat våran maskros matta till en gräsmatta.. Fortfarande endel kvar men har lyckats få blåsor på mina små händer:/ även hunnit varit hos frissan på morgonen och kollat balfrisyr! Så härligt! Kännt mig som en riktig housewife när man sprungit runt och gjort massa saker i fin frisyr! Härlig känsla! Dagens härliga lunch som var poängen att komma till blev en omelett med tomat och purjolök och räkost i.. Och ett avsnitt heart of dixie! Mys! ❤


Chocolate chip orange cookies!

Som söndags fix slängde jag ihop lite chocolate chip orange cookies! Gott och smaska på ute i solen när man fikar! Några åkte i en glasburk här hemma och några i en present påse till inflyttningsfikat!:)❤
TC!


Inflyttnings fika!❤

Nu traskar jag och mina paket bort till grannen för inflyttningsfika! Mys!


Big bbq!

Gårdagen var härlig och massa gott åts det! Slog på storgrillen!
Idag väntas bara en lugn söndag , ska bjuda mamma och pappa på middag som kommer hem ifrån Varberg idag.. Och med sig har dom beställningen jag gjort ifrån Ullared;) vad annars!
TC!


Färg och form

Lyckades luska fram nagelacks lådan som varit försvunnen sen vi flyttade in i lägenheten, så nu ser händerna fina ut igen! Ikväll ska vi bjuda in sambons familj på grillat, så köttet ligger i marinad och snart är det dags och sätta igång grillen! Smaskens!


Saturday morning

Precis hemkommen från ännu en arbetsnatt. Började vid 3 så helt okej faktiskt när man har hela dagen på sig nu. Igår var första arbetsdagen och började väl i lite kaos, tänk så knepigt det kan bli. Men blev lite övertid så gick inte hem förens vid 14 och började vid 4, lite trött i kroppen sen. Men bara gilla läget, var och sådde lite i morfars land hoppas på att det blir lite morötter och sallader där nere. Sen Blidde det att bjuda lille gubben på tacopaj. Sen lägg dags för mig.. Illa när man går och lägger sig innan pensioneren själv. Men livet är hårt. Spännande och se vad som händer idag! TC!


När det inte finns någon stopp på tiden

Sitter hemma hos mammsens och är mätt på både grillat och jordgubbar med glass till efterrätt! Idag har varit en lugn dag men vi har myst rejält på Lill tjejen, tänk att djuren kan ge så mycket kärlek! Även ringt på en liten valp men alla var tingade.. Synd! Men hoppet är inte slut. Vem vet, om några månader kanske vi är föräldrar;) på tal om annat blir det lugnt både ikväll och imorgon, för nu vankas det jobb både fredag och lördag! 4-12.. Gilla läget, är man bagare så är man!:) men kul att man känner att man gör något vettigt!:)
Trevlig torsdag! TC!

When time flies by..tiden läker inga sår, men det går att bearbeta det bättre. Men saknade efter dig mormor går inte att beskriva, du kommer alltid finnas i mitt hjärta och det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Tänk vad fyra månader går fort. Skulle göra allt för att ge dig en sista kram och puss i pannan! You are always on my mind!<3<3


När allt löser sig..

Vilken härlig känsla! När det till slut fixar sig och det finns hopp om ett kärt liv på radhusvägen.. Kylen har äntligen alla hyllor och lådor, frysen lika så.. Äntligen har vi fler tv kanaler än 4 för nu har vi alla.. Efter ha gått från tv beroende till att inte ens kolla vissa dagar.. Tur i oturen, vi har ju fått mycket gjort iaf. Imorgon kommer även någon och kollar på våra gamla tvmöbler, hoppas hon köper!:) och snart kommer mattan hem med så det börjar lika vårat hem äntligen! Tänt upp ljus i detta dystra väder.. Men vem klagar.. Ledigt ett par dagar från skolan som varvas med 2 jobbdagar.. Livet är gött ibland!
TC!


Långhelg !

Snart är första lektionen slut och bara 2 till sen blir det jobbhelg! Ska även fotograferas idag med klassen under lunchrasten, mys! I helgen blir det jobb, måste ju komma in på det nya stället:)
TC!


Hallon

Härligt och lämna hemmet vid 10 istället för lite innan 6 som det annars blir på vardagar. 1 lektion känns lite onödigt men snart är det över.. Piffat upp outfiten idag med ett par hallon/rosa converse! Lite sommarfeeling!
TC!


1 månad kvar!

Till studenten! Helt sjukt vad tiden går fort nu och känns knappt som det är någon skola kvar men ändå ska vi hinna med 3 prov.. Lite lång skoldag det blev och 3,5 timmes rast är ju Inge vidare, men nu rullar snart tåget hemmåt! Ska fara till Vimmerby ikväll och göra sista provningen tror jag på balklänningen, spännande!
TC!


En sockerbagare!

Pajen blev bra, fast smakade inte alls som jag trodde så gör nog inte om den;) lite kul och testa på nytt iaf! Idag fredag vilket betyder att vi började med våra Slutprov igår i bageri & konditori! Gick ganska bra, mina bullar tyckte dom fick lite för mycket färg,men det fanns saker som såg värre ut så ska inte klaga!:) idag ska vi baka wienerbröd och kondiskaka:) när jag kommer så fortsätter bara baket! Ska baka 3 chokladtårtor till mammas arbetskamrat som fyller 40 och imorgon även jobba av min balklänning på hennes 40 års fest! Smidigt värre:) Henrik ska åka och inhandla en tvättmaskin idag också, skönt och smidigt! Går åt mycket pengar nu när vi köpt ny soffa och tv möbler och så tvättmaskinen sen, men det blir fint och känns skönt ändå! Pengar är ju till för att spenderas , inte lägga på hög;)

TC!


Royale royale

I brist på.. Haha hör finns det inte brist på något för här finns det något och pyssla med i lägenheten om man vill hela tiden.. Men tar en break idag och kör på en fika med mina brudar, idag ska det smakas en fransk royale paj! Återkommer om den lyckades! Tänk, nu börjar grannfikat äntligen!!!


When it goes alright

Efter första natten i en riktig säng och i vårt fina nytapetserade sovrum känns det genast mycket lättare! Hjärtat mitt är så duktig som både fått toan, köket och sovrummet klart redan! Nu ska bara grejerna upp:) har precis smällt i oss en riktig hotellfrukost med ägg och bacon och jordgubbar! Så nu är vi redo att göra lägenheten klart och sen tvätta! Grillen åker upp idag med så man kan ju hoppas på lite grillat till kvällen!:)

TC!


För trött

Frågan är hur trött man egentligen är när man sitter i bilen 5 i 6 halvvägs till tåget och inser att jag har faktiskt glömt att sätta lite smink i ansiktet! Känner mig trött i både kropp och huvud men om ett par veckor är lägenheten hel klar förhoppningsvis ! Just nu målar vi om den gula toan till vit och köket blir också vitt och fräscht! Tur att det är helg snart så man kan vila upp sig och röja undan i kaoset!

TC!


Moving day!

Idag flyttar vi! Idag är dagen då vi får bo med trädgård och blir silverdalsbo igen, tänk att tre flyttar senare ändå hamna där man är ifrån.. Känns både bra och dåligt.. Haha! Nähe, endast 20 minuter kvar tills vi får hämta nycklarna så vilar upp oss lite, mycket grejer och fixa med!

TC!


RSS 2.0