Tack 2013 och välkommen 2014!

2013 årsresumé får komma 2014 då internetet hemma fortfarande krånglar !

Vi har iallafall spenderat årets sista dag med lite julmat hemma hos Henriks föräldrar på förmiddagen och nu ikväll har vi ätit 3 rätters hemma hos mamma och pappa. Blev bjudna på toast Skagen med hummer, plankstek och supergod efterrätt med kondenserad mjölk. 

Vill iallafall säga hur tacksam jag är över 2013! Detta året har gett mig så mycket styrka och byggt mig till den starka människa jag är idag. Efter mycket med och motgångar byggs man vidare och jag hoppas jag kommer att förbli denna starka kvinna för all evig tid. Man lär sig mycket om sig själv när man kämpar hårt. Jag har blivit en starkare, självständigare, kärleksfullare och nöjdare människa och det är jag tacksam över!  Topparna på 2013 var absolut USA resan och Justin Bieber konserten i Globen. 2013 kommer absolut vara ett bra minne för livet och ett år jag kan se tillbaka på med mycket glädje! 

Under 2014 hoppas jag att vi kommer bli husägare , att en till liten önskning ska bli sann och att vi kommer resa och njuta av livet och tillvaron ! Jag välkomnar 2014 med glädje även om det är med sorg jag lämnar detta underbara år! 

Jag och sambon kommer iallafall kickstarta året med detox, sen ska det spenderas mer timmar i gymmet och i naturen med Thildy! Och lite nyttigare livsstil! Med det säger jag tack och bock för iår! 

GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER!❤️




Julafton 2013

God jul och god fortsättning alla kära vänner! Hoppas ni njuter och delar en härlig jul med nära och kära! Ta hand om varandra! Kram från mig och lilla familjen❤️







Önskelista 2013

I år är julen som bortblåst.. Förstår inte att det är julafton imorgon.. Känslan finns inte där.. 

Denna julen har jag faktiskt inte något speciellt på min önskelista., och allt jag sedan kom på var liite för sent. Men i år hade det varit trevligt med ett hus i julklapp, en iPad hade inte heller Suttit fel, ett Thomas sabo halsband som matchar mitt fina armband jag fick av hjärtat i 7 års present ( ja vi har faktiskt hållet ihop så länge!) och sen en extra fin  julklapp från bara Henrik . Det är dock bara han som vet vad det är och så kommer det också förbli! Tänk att man kan önska sig något så mycket! Och en resa till utlandet hade inte Varit fel heller. Nä till nästa år då blir det andra bullar vid jul! 



Tankar som snurrar

Tanken har verkligen slagit mig att göra en låst blogg, skriva dagboksaktigt, för vem skriver jag för? Allt är för min egen skull och ingen annans men kan ändå inte skriva vissa saker man verkligen skulle behöva för att lätta på hjärtat.. I vissa lägen saknar jag verkligen en vän som är i Samma skede som jag i mitt liv, någon att verkligen kunna prata om allt med, men ibland känns allt så fel och tävlingsriktat på något sätt.. Jag har verkligen fina vänner och familj men ibland vill jag kunna prata med någon som förstår och någon som pratar tillbaka, Henrik är verkligen min bästa vän och den som står mig närmst och den jag pratar om allt med, men en tjej hade varit trevligt att kunna prata ut med.. En som verkligen är där för mig i alla lägen. Svårt att hitta sånna vänner nu för tiden. Man vill liksom att någon bryr sig lika mycket som jag bryr mig om dom, hör av sig, finns där. Livet alltså. Vissa lägen kämpar man verkligen . Herregud vad jag skulle behöva semester,! En vecka i solen och bara vara för mig själv. Njuta och lugna ner mig. Det gör ingenting om ni inte förstår , jag behövde bara ventilera mig. Jag har ett jätte fint och bra liv men ibland blir man bara så besviken på allt..  

21 december

Oj vad det blir tomt här när man inte har något internet hemma, har lyckats slösa upp det på att beställa hem bilder, titta på filmer på datorn( one direction och mortal instruments) och nu vart det slut.. Och eftersom kylan verkar gjort sitt på mina händer så är det ingen ide att mobilblogga. Stackars händer. Tänk att man måste leva med detta hela livet, operationen hjälpte liksom inte direkt.
 
Livet har det varit full rulle på iaf, veckan som varit har flyge förbi i lite kaos och jag har hunnit med att jobba 3 kvällar, 1 biokväll i Oskarshamn med min bäste Belieber .. Biebers nya film Believe kom ju ut i torsdags, trogna fans som vi var bokade vi biljetter.. Vilken flashback det gav. Fattar inte vart dessa 9 månder sen konserten var tog vägen. Men lyckliga var vi.. Fällde ett par tårar( eller en flod) under bion med. Så fin!
Hunnit med julgodis och lussebak också veckan som varit..!
 
Ett rörigt inlägg med plikten kallar.. Ifall vi inte hörs innan, God Jul på er allesammans! Puss & Kram

15 december & julfrukost

Igår åkte granen upp, lussebullarna blev också äntligen bakade och lite saffranskorpor och snickerskakor. Så mysigt det här med julstöket. Det enda jag önskar när jag bakar är ett större kök med diskmaskin. Fan vad det är tråkigt att diska! 

Blev en tidig morgon idag, men vad gör det? Såg julkalendern och åt risgrynsgröten jag kokade igår och en julskinkesmörgås. Juligare än då blir det inte . Ibland är inte december så dåligt trots allt. Nu är det bara vänta in att de andra i familjen ska vakna både Henrik och snutte sover än, lyxlirare




Lilla pepparkaksgubben, rest ända från Canada för att få vara en del av vår gran. En julklapp från familjens vänner i Canada!

Lucia 2013 & Julkorv

Full rulle blev det efter det lilla morgonmyset här hemma..
 
Började med Luciaövning kl 10 eftersom jag medverkade i kören iår, 2 timmar senare for jag mot hultsfred för att göra lite julkorv med svärmor och henriks mormor och morfar. Mycket trevligt och enklare än vad jag trodde, första gången jag gjorde korv men de lär nog inte bli sista. Hann tyvärr aldrig smaka eftersom tiden rann iväg och fick slänga i mig lite middag och fara hemåt mot Silverdalen, byta om och åka ner till folketshus där Luciakröningen skulle ske. Klockan 3 på eftermiddagen drog allt igång och vi sjöng för fulla muggar, lite falskt, lite högt , lite lågt och lite mörkt. Men ack så fint tyckte alla. Själv tyckte man ju mest att man själv hördes bara och att rösten gav vika. Men vad kul och så mycket julkänsla man får, så mysigt med Lucia, och att få mysa och umgås med sina vänner. 
 
Men äntligen är allt och alla måsten bockade.. Nu är jag äntligen ledig om helgerna, kan pyssla och gå i pyjamas hus länge jag vill.. Snart är det jul och lite extra ledigt .. Kommer sitta som en smäck. Hade dock gärna varit ledig lika länge som sambon som lyckats pricka in 2 veckor på raken.. Jag får nöja mig med lite lediga dagar bara. Men ska bli skönt iallafall. 
 


 




Mortal Instruments: City of Bones Sista bästa dagen i USA

Nu ska vi laga lite kvällskäk, kolla på Mortal Insturments som har kommit ut på internet. ÅH vad den kommer ge flashbacks. Såg ju den filmen på bio sista dagen i USA. det var såååå fruktansvärt varmt, vi hade inget boende och behöve sysselsätta oss. Kvinnan i biografen sa att hennes vänner sagt att den var ganska dålig, men vi behövde verkligen fördriva filmen, Väljer den eftersom det var den längsta 2,5 timme.. 7 jäkla dollar! Och alla vi tyckte att filmen bara var så JÄVLA bra ! Fick gåshus flera gånger.. Så eftersom vi behövde ännu mer sysselsättning i väntan till att åka till flygplatsen såg vi filmen igen, 4 timmar efter första gången. från 10 på kvällen till halv 1 på morgonen, sist ut ur salongen kliver vi, de enda som var på filmen. Och så avslutade vi våran semester.. 5 timmar på en biograf. i kylan. med världens bästa film. på chinese theaters.
 
3 månader senare, äntligen i sverige. tänk att det gått 3 månader sen vi åkte hem..
Längtar så till andra filmen ska komma ut .. fan så bra! Se den, ni kommer inte bli besvikna!

Morgonmys

Morgonstund har guld i mun.. Dessa drömmar, förstår inte hur jag kan drömma så mycket sjukt om nätterna .. Antingen handlar det om Henrik, Julia eller Justin bieber ! Haha! Vaknade hur som haver att Kahn snällt skottade gatorna vid halv 6.. Då var det dags! Kom massa med trälig snö igår! 

Idag är schemat fullspäckat, ska redan iväg nu vid 10 på sångövning och efter det hel till svärföräldrarna. Trevlig lördag, dagen lär bara flyga förbi ! 

Nu ska jag vila upp mig till bunheads!

Bebisgos. Tänk att vi fick världens finaste nutte ❤️


Var är julkänslan?

Idag har det varit en effektiv torsdag, vilket torsdagar brukar vara eftersom det har blivit en städdag här hemma.. finns inget bättre än en ren lägenhet att komma hem till på en fredag! Har hunnit med en sväng till affären med, laga go middag , städat och plockat ! Så nu är det bara ett arbetspass kvar sen går jag åter igen äntligen på heeeelg! 
 
Försöker för övrigt ta mig i kragen och bestämma mig för vilka bilder som ska beställas från vår resa. Inte det lättaste. Skulle helst bara vilja kunna skicka iväg mappen, få alla bilder iordninggjorda i ett fint fotoalbum och med lite text till varje bild och sen bara in i bokhyllan. Det finns ju så många arbetslösa nu för tiden, vem vill jobba åt mig ? hoho.. 
 
För den intresserade så är mina adventsljus äntligen uppe.. lagom till 2:a advent. Vad har hänt med mig alltså? Var fan är julkänslan?
 
 
 
Sista julen med fina mormor... åh kärleken till denna människa är fortfarande så stor. Dagen efter min 21 årsdag är det 2 år sen. VART TOG TIDEN VÄGEN??

4 december , första julklappsbocken.

Herregud.. 1 ynka timme på nätet och har redan slösat 6 tusen spänn.. Illa där men smidigt med internetshopping. Blev ett par tusenlappar på apotea, vilken smidig grej. Klicka i lugn och ro vad man vill ha och läsa och kika lite.. Lite billigare  också än på apoteket, det gillar vi ! Skickat efter första julklappen idag också.. vad hat hänt med mig? brukar vara klar och färdiginslgen med alla innan december. 4 december idag och jag hade inte ens börjat? Jag orkar faktiskt bara inte.. Julen kommer ändå vara tråkig iår eftersom vi bara firar familjen då släkten ska vara med sin andra sida. Kände också att julklapparna får vara dyrare men vältänkta iår än mycket och billig skit. Så hoppas familjen blir nöjda. 
 
På tal om annat.. Är så förbannat trött på mig själv och alla sjukdomar. Vad fasan liksom? Magproblemen kan ta sig i brasan och sjukvården med för den delen, tack för ingenting på 3 månader. Så vid nästa krämper och ståk blir det akuten direkt så dom fattar och inte bara tar det som skit. Njurstenen fick också stanna kvar, skulle se om den växt nästa år igen. Och min hjärna. Alltså ta inte detta illa men ibland undrar jag fasen om det inte är något skumt med den? Jag sluddrar och talet är helt galet ibland, får inte fram hela ord även om jag vill säga dom. Minnet? Ja vart försvann det.. Kommer aldrig ihåg någonting .. Får skriva minneslappar till mig själv över måsten som jag behöver göra för att komma ihåg. Vem tog mitt minne? Går det bara utför vid 20.. Har ju inte ens hunnit fylla 21 och känner mig som en 85 åring ibland. Knäna bråkas, minnet sviker, magen knölar .. Jag var defenitivt den i familjen som fick alla fel iaf. Syster fick ett dyrt och träligt synfel, men det vet man ju vad felet är.. Mig finns det nog mer fel än rätt på. Tråkigt nog! 

USA del 2,HOLLYWOOD

Hollywood.. Åh vad jag älskade Hollywood, älskar kanske man ska säga!Längtar varje dag tillbaka till vårt underbara hotellrum på Loews. Kunde verkligen inte bott bättre. Precis utanför dörren till vårt hotell fanns ett shoppingcenter och på streetan så låg Walk of Fame.. Vad vi har traskat på denna gata. Upp och ned fram och tillbaka.. Ni förstår nog inte hur lång den är, vi hann inte ens med hela och när vi åkte våra rundturer i bilen så hittade vi ännu mer stjärnor som vi inte gått på. Hollywood är så mäktigt, så stort , så fint. Bara älskar att kolla tillbaka på bilderna, finns nog inte en enda bild som 1 av oss 3 inte kisar på. Åh vad solen var stark ! 3 veckors underbart väder och sol. Man ser verkligen hur lyckan lyser igenom hela ansiktet på bilderna på oss. älskade usa. du gav så mycket kärlek på så lite tid. vill tillbaka direkt!
Walk of fame. Precis utanför hotelletsdörr fanns ett underbart shoppingcenter och utanför shoppingcentert fann man walk of fame. nätterna långa mötte man look a likes och danser och artisteri.. Som vi gått på denna gata.. Och ändå hann vi inte med hela..Den tog liksom aldrig slut.
 
HOLLYWOOD SIGN, det var precis det vi knappade in på GPS:en.. uppför en slingrig snar liten gata med hus på båda kanter och på kullar åkte vi.. Tills vi fick parkera i uppför, där alla andra turister parkerat. För att ta den världsberömda bilden. HOLLYWOOD. jag kunde liksom inte ens se mig mätt på skylten. när vi sedan såg den efter alla våra utflykter så kände man sig "hemma" när man såg skylten. Eftersom vi såg den från hotellet. Men den där skylten. den ska jag ABSOLUT se igen. 
 
 
 
 
 
Känner ni glädjen? Lyckan? Solen steker , vi är världens lyckligaste i världen. Tredje dagen på världens härligaste semester .Tack till gubben som hjälpte oss att knäppa detta kortet. Tänk vad människor i världen är hjälpsamma!
 
En äkta hollywood bild. Solen, palmer och gatan. bara hollywood skylten som fattas.
 
Beverly Hills skylten, ett givet stopp och ta kort vid! Parkerade på en bostadsgata, gick vilse. Hittade inte den satans skylten. Fick fråga en brevbärare om hjälp, gick och gick.. Hälsade på några hemlösa, trodde vi var helt vilse och rätt som det är dyker den upp.. Beverly Hills. Ganska nära roedo drive streetan. Men fråga oss aldrig och vägvisningen. Skulle nog vara lika vilse nästa gång jag ska dit! haha.
 
Beverly street. Jag och turisterna. Dom kommer liksom på köpet på de flesta bilder. Vi alla är ju där för samma saker. Gatan nedför Roedo Drive iallafall. Blev absolut ingen shopping i roedo drive. lite dyrare. Inte mycket kändisar tyvärr. Men vi fick se vår första filminspelning där.
 
Väääääärldens finaste och skönaste hotellrum och säng. Utsikten var to die for. Sängen skulle jag lätt ta med mig hem.. Dessa amerikanska kuddar. stooors fluffiga och så sköna. Kändes som man hade en hel 160 säng för sig själv fast Henrik sov bredvid. Åh vad jag älskade den sängen. Vi började verkligen på topp.. Inte julia dock. haha . Badrummet var helt underbart med ! Ett rum för värsta handfatet och soffor och sen innanför det rummet fanns toalett med badkar. Sånt vill jag ha i mitt hus!
 
JOHNNY DEPP. WALK OF FAME
 
Om hollywood skulle jag kunna skriva hela dagarna. Det går inte riktigt beskriva känslan att ha varit där.. Men varenda krona spenderad i usa är med glädje. Lätt värt varenda krona!
 

RSS 2.0