midsommar 2011 är förbi

helgen har gått fort förbi och redan söndagkväll? sitter hemma ensam med henrik då päronen åkt till systeryster i halmstad för att få lite semetser ett par dagar, ensam i hela huset. känns knas.

helgen har varit kalas annars, midsommar med tilda och tim var mycket trevligt o igår var vi på 100 års kalas för min kusin och morfar ! alltid lika roligt och trevligt att det blive en tradtion :) både mycket mat och dricka så idag blire inget annat än lugna puckar, orkar liksom inte mer.

imorgon blire en hel veckas jobb. känns tufft. hört att de ska bli bra väder mer, hoppas på att det inte stämmer eftersom jag jobbar 11-19 flera dagar..

Take Care peeps!


tårttävling i skolan!

innan vi tog sommarlov tog vi och körde ett sista race i skolan, nämligen tårttävling!


(Mitt bidrag, vitchokladmousse med hallonmousse och sprayad med vitchoklad och dekorerad med macarones)


(Banantårta gjord av Rasmus!)

(Gellans tårta!:)





Det var ett par stycken bidrag utav alla 23 :)

utgång som slutade i tidig säng !

vart lite mys med brudsen i lägenheten som inte slutade som vi tänkt oss. Men kul vare och bra avslut på detta skol år med !









hoho don't hate me !


work hard work!

2 timmar kvar till jobb.. första dagen på "sommarjobbet" sommarjobb äre ju inte egentligen eftersom jag jobbat där hela året.. men nu är det fullt ös hela lovet!

tömde nyss kameran som haft bilder sen jag fick den, 16 februari.. där i finns de mycket roligt ska ni veta!

här är some sneakpeak!


(studenttårta till i torsdags, mycket nöjd måste jag själv säga!:)


(ännu en till tårta till Filip som tog studenten:)


(Studentmöss-muffins eller bakelser, hur man nu vill se det .. Till mina söta studentvänner!)

mer bilder kommer när tiden finns till!:)

schools out for summer!

1 dagen på sommarlovet i 2:an, sista ommarlovet egentligen.. för nästa år är man arbetslös vid det här laget, eller kanske har jobb, vem vet?

chefen ringde nyss om lite jobb, men har fullt upp dessa 2 dagar så blir inget förens nästa vecka då jag börjar sommarjobba där igen:)

idag är planerna att baka 3 studenttårtor till pappas jobbarkompis dotter, ska baka muffins för lite hemligheter och sedan så ska jag även hinna med och göra lite glass! måste ju testa min nya glassmaskin så idag blir det smörkola glass, kondenserade mjölken står på plattan och är klar vid 2 .. vilken jävla tid det ska ta !

nu ska de njutas lite !
Take Care!

moving life

sitter i köket, kletig o jävlig. fint väder, nope!

packat ihop det mesta som är småplock i kartonger som är redo för att förflytta sig till bättre tider. bara ett par dagar kvar i denna lägenhet sen flyttar man hem.

känns sjukt att det är min 3:e flytt, fyfan.. endel av ens vänner har inte ens flyttat hemifrån medans en annan har hunnit bo i en källare, en fin lägenhet och är redo för att förflytta mig hemmåt till en annan lägenhet. sjukt. hur gammal är man egentligen? känner mig som 25 o inte 18? och när fan blev man 18? borde fan vara 15.. såå hårt känns de .. tiden går förjävla fort .. som alltid.

dags att pyssla vidare, ska städa och hinna tvätta.. kanske få i mig en bit mat , så ser denna torsdagjävel ut!

för att nämna att vi hade våryra idag med, 48 tårtor bakade vi och serverade till dom små djuren på jenny. så kan de va !

TC!

smooky eyes

nyss hemkommen från skolan, känns .. surt? inget stekväder ute heller så sitter här i min ensamhet, som vanligt.. men snart blire skillnad, bara 5 dagar kvar i skolan och sen flyttar jag hem:) & 15 juli flyttar vi in i nya lägenheten, känns as skönt:)

luktar rök som fan nu med, mys .. hade grill dag i skolan för vuxen slutade och efter de blev de jordgubbstårta !:) fint som smör!

borde börja packa ihop hela jävla lägenheten, men skulle också behöva lite mer o packa saker i .. får se hur långt jag kommer, gå o lägga sig och titta på film lockar mer..

take Care !

RSS 2.0