Operationstid bokad!

Sjukhusbesöket är över och jag kan lugna mina nerver nu! Skönt! Operationstiden blev bokad om nästan 2 veckor så snabbt och smidigt gick de! Fick dubbel förtur bara för att det skulle gå undan antar jag. Så jobb tills dess och efter är det minst 4 veckors sjukskriven.. Men nu måste jag bli bra helt enkelt, ibland måste man bara tänka på sig själv!


När tvn får ta över tankarna

Klockan är straxt 8 och jag har hunnit sett 2 avsnitt av sjunde himlen, 1 summerland avsnitt och 1 american teenager.. Har alltså varit vaken för jävla länge nu på morgonen.. När man väl vaknat så går det inte alltid somna om. Fick ju iaf ett par timmar inatt! Snart går bilen hur som haver mot Västervik., skönt och få det överstökat!


Snart domedag

Bara 13 timmar kvar till domen kommer på västerviksjukhus! Holy shitty nervous.. Nä eller ja, mest över om jag kommer få någon hjälp eller inte, orkar inte med mer härj snart.. Tänk att det ska vara så jävla svårt och få hjälp av några som är utbildade för att hjälpa människor.. Ibland blir man bra knäpp på dom. Nu ska jag snart försöka få en blund, helt trött efter inte ha sovit något pågrund av allt tänkeri som hinns med på dessa nätter när man inte kan sova.. Lite på farmor, lite på mormor, en tår här, lite på jobb och lite på framtidens liv.. Tänka sig vad man ska behöva tänka på allt..


Advent snart!

Nu är adventljusstaken fixad och på söndag är det äntligen dags att tända första ljuset. Tänk vad tiden går fort!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50b79d50ddf2b33f8500050d.jpg" class="image">


Dagens kvällsmat

Mums!


Sjukhus Hit samtal dit!

2 sjukskriva dagar har gått och jag har inte gjort så mycket, precis så som de ska va! Igår fick vi dock upp lite julsaker och gardiner och några hyllor vi köpt så nu känns det mysigt och ombonat här hemma, bara inte orkat bry mig så hårt innan men nu känns det mysigt här hemma..

Men är så trött nu när jag är hemma, var tvungen och ringa sjukhuset idag på morgonen angående en sak så fick ställa klockan eftersom de var telefontid.. Fattade inte att skiten ringde, var så jäkla långt borta ifrån världen att det tog ett par minuter innan jag förstod vad och var jag var.. Sedan dess har det blivit frukost på sängen och middag i soffan.. Skönt! Blev även ett besök hos um och det ser ut som jag måste boka ett till besök hos läkarn.. Orkar inte med dessa sjukhus saker nu. Vet inte hur många läkare och hur många samtal jag haft med dem de senaste 3 veckorna. Mer än jag haft på år tillsammans innan. Hoppas de är över snart och jag får den hjälp jag behöver , för jag orkar inte mer.. Nu ska jag vila lite till! Ta hand om er!


Julbord på Ikea

Påväg hem från Kalmar nu med en som vanligt full bil och mätt mage men denna gång från julbordet på Ikea och inte kyckling och pommes. Julbordet var mycket godare än förra året men lite mycket folk idag så lite tråkigt! När vi kommer hem ska det bytas blommor i fönstren, köpte massa nytt på plantagen ! Juligt och röda! Fint! Så i veckan åker nog julpyntet upp och vår nya byrå som blev dagens köp!:) skulle även blivit en hylla med skåp och grejer men de fanns tyvärr inte kvar på lagret så då fick det vara!
Imorgon blir förövrigt en lugn dag, har fått sjukskriva mig en vecka pga handproblemen så nu blir det lugnt! Roligt och vara 19 år och sjukskriva sig.. Hade ju känns bättre om man fick hjälp från sina doktorer direkt ist för att bli omkring kastad.. Nehe straxt hemma! Skönt! Har verkligen vatt en heldag så ska bli skönt och vila lite!:)


Godissäljare

Gårdagen var perfekt faktiskt för att stå ute och sälja godis! Fint väder och sol dock blev det ju lite kyligare mot eftermiddagen men det var helt okej. Var ju osäker i början om jag ens skulle sälja slut mitt godis men ojojoj vad det fick åt! Sålde slut mitt först så efter 2 timmar endast hade jag bara mina tomtar kvar. Men efter en stund gick dom med så åkte hem tomhänt med lite mer pengar bara:) roligt när det går åt:) var mycket mer folk än jag trodde med och dom uppskattade verkligen det jag gjort:) fick även höra av en tant som smällde i sig sina brända mandlar direkt att Karamellan i mariannelund kunde slänga sig i väggen, haha sånt är roligt!:)) då känner mig sig extra nöjd och sträcker på sig lite mer faktiskt!:)
Så har förmodligen fått lite mer extraknäck sådär på andra ställen, kul!:) absolut bäst gick snickersen, julfudge, vaniljfudge och pepparkaksskorpor! :)

Var så roligt och mysigt på marken, härlig stämning och det såldes allt från fårskinn, till glögg och saffran, loovikka vantar och knäckebröd och även vyrkort och givetvis mitt godis!:)
Rolig lördag helt enkelt!


Mot Kalmar!

Dags att sätta sig i bilen och åka till Kalmar för att köpa nya möbler till lägenheten, wiiiiiiie! :) följer med päronen som ska betala sitt nya kök med:) trevlig söndag på er!


Ingebo hagar adventsmarken

Sitter vid ingebo hagar café nu och redo för marken där mammsen och jag ska sälja julgodis och tomtar och vantar/strumpor i loovikka garn! Hoppas på mycket folk så vi blir av med allt, höhö! Så här spenderar jag min lördag iaf!


Workin gal

Jobbar både hemma och på jobbet.. Bakat och kokat karameller till marken på lördag så haft fullt upp plus att mina händer har blivit skit nu med.. Ibland är livet hårt! Vi hörs när jag fått tillbaka mitt eget liv...


Fullbokad

Kan idag bocka av mitt telefonsamtal med arbetsterapi Eva! Så efter 20 minuter blev jag inte mycket klokare mer än att jag ska lägga av helt med min stödhandske, bokat tid hos en sjukgymnast och bokat fram min telefon tid med min läkare! Himlans mycket att ha koll på nu.. Mycket möten hit och dit.. Sedan lite jobb på de.. Dock tyckte min arbetsterapeut att jag skulle sjukskriva mig en vecka, men vi får se! Nähä nu är det promenadsdags ute i kylan, skönt och prata av sig med Julia och sen har vi ju en hel Twilight film att diskutera! Haha!


Lusse premiär

På radhusvägen idag kommer det lukta mums!! Jag och hjärtat har bakat lussekatter och en riktigt god middag med kyckling och basilika står i ugnen! Härligt när hela huset luktar möms!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50a8e77d9606ee20bab4a660.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50a8e77d9606ee20bab4a660.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50a8e787e087c368e51a7942.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1111960/images/2012/pic_50a8e795e087c3690c2cbb3c.jpg" class="image">


the ending of twilight

bion i fredags var helt undebar, ville bara ha mer när filmen var slut... så det var ett fint slut på denna twilight saga.. var ju väldigt besviken på breaking dawn part 1, så trodde inte att 2an skulle vara såhär bra fast jag läst boken.
vart dock lite hårt att åka till jobbet efteråt typ, hann sova 2 timmar max innan det var dags att bege sig. Gick dock förvånansvärt lätt och fort fast det var så mycket så var hemma innan halv 8. Lite tidigare än vanligt vilket var skönt.
 
Men idag är det söndag och jag sov bort mestadels av lördagen genom att sova till 14 och sen middag och kvällsmys hos mina päron.
Söndag innebär ju lite söndagsångest och en ny arbetsvecka imorgon. Nästa vecka kommer bli hektiskt! ska koka fudge och göra karameller hela veckan känns det som eftersom det är marken på lördag nu!
 
 

6 månaders tjejen

Åh tiden bara flyger ju förbi! Kan inte fatta att våran lilla bäse blivit så stor! Åh man blir ju helt sjuk genom och kolla på bilderna när vi hämtade hem thildy! Kan inte fatta att hon var så liten och hon är ändå fortfarande valp! Lilla snutte!


twilight & helgjobb

så trött i min lilla kropp idag.. Hunnit med och äta lite middag nyss, revben och pastasallad! mums.. Ska straxt ta och åka iväg med lilla snuttan till hennes barnvakt för kvällen för ikväll är det dags för bio, sista twilight filmen ska ääntligen ses! spänd som attan då alla säger att den ska vara så bra! efter det är de bara att skynda hem i sängen för att hinna med och få så mycket sömn som möjligt, jobbar nämligen helg och vi har svinmycket att göra på jobbet så måste börja vid 2.. man blir så lycklig när klockan ringer.. fördelen är väl att det är lördag imorgon, jag får gå hem runt 8 när vi är klara och sova bort hela dagen för att sedan sova ut på söndag. Sen är det ny vecka , igen.
 
Trevlig fredag på er alla! sov lite åt mig med inatt era festprissar! ni skulle bara veta hur det är att jobba natt, satan vad man uppskattar sömn nu!
 

Fudge kokning!

Ledig idag, så sov rejält, åt en god frukost och varit på morgonpromenad med vovven!
Just nu håller jag till i köket för att koka glöggfudge och chokladfugde! Måste ju kika till så recepten är bra till marken nästa vecka då det ska säljas!


Praliner från SOS barnbyar

Tänk om alla fick praliner av sitt jobb.. I fredags kom hjärtat hem med ett paket från jobbet, praliner som stödjer SOS barnbyar! Mycket bra och god present tycker jag! Tack hartwigs!


Nov. 11, 2012

Då var denna helgen med slut..... Idag har jag hunnit packa upp gekås påsarna och pysslat upp det nya och packat om! Även nyss kommit hem från Västervik efter ett besök hos morfar som ligger inne efter en operation! Hoppas snart han kommer hem! Eftersom vi inte visste att han fick äta hade vi ju med fika men han fick mat genom någon sorts påse så morfar fick snällt lukta och titta på, haha stackarn! Ska bli skönt när han kommer hem snart!
Inte firat så mycket fars dag, pappsen firade vi igår eftersom vi var hos syster och Henrik fick ett litet paket från snutte, höhö! Vi är ju faktiskt också föräldrar, inte husse och matte. Thildy är ju våran bebis faktiskt!


Gekås helg slut

Lyckades bränna en tusenlapp till inne på gekås! Hittade så mycket grejer till marknaden vi ska jobba på om ett par helger, fina burkar att sälja mitt godis i! Nu sitter vi i en överfull bil hemmåt, lyckas alltid bli lite för fullt när vi åker! Är såå sugen på att komma hem och sätta upp min nya inredning och allt jag köpt! Så nöjd!
Skönt att det bara är lördag så jag hinner sova ut imorgon och vakna upp i lugn och ro bredvid mitt hjärta och hjärtegull! Finns inget bättre på helgerna! Imorgon blir det ett sjukhusbesök också!


Rond 2 at gekås

Kör straxt andra ronden på gekås eftersom det ändå är så dåligt väder! Stannade natten hos syster så smidigt att bara ha en halvtimme dit! Gjorde bra med trevliga fynd igår men blev lite stressigt eftersom vi var där vid halv 5 och det stängde vid 8! Så vi var bland dom sista som gick så måste ju åka och se så vi inte missade något igår! Haha!


kämpar med stödet

kämpar för fulla muggar med min stödskena här hemma, halvt invalid känns det som fast ändå inte eftersom jag gör precis lika mycket som innan, dock så har min ork i armar och händer lagt ner totalt, är en riktig klenfis nu. Skäms nästan på jobbet med då jag inte har samma kraft läängre att använda nävarna. så den här skenan kan ta sig någonstans. inte min grej men tänker väl ge det ett tag till och se om de hjälper något alls.
 
Torsdag idag ju vilket betyder att det äntligen snart är helg, kämpat mig igenom första fulltids veckan på länge, åh den har gått trögt fram men nu är det äntligen bara en ynka dag kvar. sen blir det fulltids arbete ett par veckor framöver, jobbet för kroppen trevligt för kontot. älskar när lönen kommer alltså, haha, gör ju ens dag !
 
Hunnit med en liten prommis på kvällen nu med grannen, packat och ätit lite middag. Imorgon efter jobbet drar vi direkt till Ullared och sedan Varberg för en natt hos syster. Trevligt! Men mest ser jag fram emot att slösa cash på ullaredet, listan är lång och kontot påfyllt!
 
Trevlig kväll på er!

Vimmerby sjukhus

Måndag och avslutar kvällen med ett sjukhus besök. Gått på arbetsterapi, känns kul, 19 och redan gå på sånt! Fick med mig ett par stödskenor nu som jag ska ha och ge ett försök för att se om de blir bättre, himla knöligt med allt just nu!


Födelsedagsfirande!

Igår så firade vi två underbara vänner som fyllt 18&21! Tänk att minstingen i gänget blivit stor flicka nu och att vi alla är vuxna och inga små skitar längre! Blev bjudna på 3 rätter vilket bestod av skaldjurssoppa, plankstek och fruktbomb med marängtäcke till efterrätt! Mumsigt! Mysigt och ses med, händer så sällan att vi alla hinner ses nu eftersom alla är så upptagna och en har flytt sin kos till Göteborg!


Lördagsfika

Straxt kommer bäste grannen hit för lite mys och lördagsfika! Sista dagen jag förmodligen kommer se henne ensam för imorgon är det nog dags för bebis om hon har tur! Och är det lördags fika så är de, då åker go grejerna fram!


Låst bikini?:)

Sånn här rolig syn kan man få se efter en stressad gårdakväll när jag egentligen bara skulle hänga upp bikinin efter kvällsimmet!


RSS 2.0