You can call me cheif now

Men Gud, sen sist ja.. Har hunnit jobba aset av mig, 6 tidiga jobbardagar i rad, 1 bröllopstårta, 1 resa till Ullared , vår lilla bäbis har hunnit blivit 1 år och nu är snart maj slut.. Tiden bara springer förbi och jag sover, jobbar och äter lite emellanåt .. Hinner inte med så mycket mer!

18 maj var det 1 år sen Thildy kom till världen och vi firade loss med paket och smörgåstårta för nutte only! Smörgås och leverpastej täckt med korv. Vilken lyx! Jag jobbade dock den dagen heldag och gjorde en bröllopstårta och sprang på bästis bal i Vimmerby så vi fick fira hjärtat dagen efter. Så blir det ibland!

På jobbet flyter det på , ni kan numera kalla mig Mimmi , chefen! Haha 20 år och boss, känns stabilt. Yngst på jobbet med. Jäklar vilket ansvar man har att driva runt ett ställe. Chefen har dragit iväg på festivaler och jobbar så jag fick bli sommarchef! Men det är kul, lite härjigt ibland men jag gillar och vara boss. Passar mig att driva runt och bossa på! Men man har mycket ansvar. Kommer aldrig mer kunna se ett jobb som ett jobb. Nu har man koll på allt !

Imorgon är första vardagen som jag börjar efter 5.. Börjar bli lite trött i systemet nu efter alla tidiga morgnar! Men imorgon jobbar jag kväll, inte jätte kul att spendera hela dagen på jobbet mellan 11-19.. Men skönt med en slö morgon och sova på sig ett par timmar!

Ta hand om er!


Blivit med Peugeot 206cc cab

Redan tisdag och snart lite ledigt igen, sånt gillar vi!

De sista dagarna nu har ju bjudit på strålande underbart väder! Njute som aldrig förr och solat och bara varit ute och lekt med skrutten. Även tagit några rundor i nya bilen som pappsen och jag var och köpte i fredags. Min bil alltså! Haha. Tänk att man har gått och blivit bilägare, det var det som blev utökningen.. Nu har vi lite mer och ta hand om och en bil till och tvätta och städa. Men det är det värt! För lilla pärlan är så fin.

Blir dock en dyr månad det här med nytt bilköp, Justin bieber och sen Ullared i slutet på månaden. Pengar in pengar ut.. Men pengar är ju till för att spenderas var det någon som sa. Men det är också goare att köpa en bil kontant än på lån. Därför gillar jag att spara!


Dags att utöka familjen?

Tiden har flugit förbi och min Justin bieber ångest har gått över, haha! Tänk att det redan är över 1 vecka sedan vi var i Sthlm, galet! Saknar dock att jag inte njöt mer av konserten för vi härjade så dant om kort och bilder, men saknar även fler filmer och bilder av konserten! Härligt dilemma! Bäst skulle varit att gått i 2 dagar, 1 för att bara njuta och 1 för att filma ! Haha !

Äntligen helg igen snart iaf! Blir att traska hem lite tidigare från jobbet då vi kanske ska åka och kika på en ny familjemedlem. I vad för form får ni se när vi bestämt oss hur det blir. Trevlig helg på er alla!


RSS 2.0