when there is no time ?!

attans oxå att det nästan ska hinna gå en vecka innan jag slänger in ett nytt inlägg.. dock har jag flera orsaker och kommer vara borta ända till sönda med så sen får vi se hur de går :) kanske hinner slänga in några då och då :)

började iaf i måndas med att istället för att gå till skolan gå till kullzénska cafet som jag nu har APU på i 2 veckor :) Går kalasigt och trevlans är dom allihopa,härliga brudar ! :) Känns mer som att baka lite hemma istället för ett helt café men kul äre :) (okej, man bakar ju lite större satser än vad man gör hemma såå ) ..

 

Igår tog jag också en trevlig tur med Karin då vi skulle leta b-day present till mallis som blir gammal om några dagar ;) Så efter shoppandet drog vi till Zorbas o käkade bufé o grejer, lyxade till de rejält med andra ord ! satt i 3 heela timmar på zorbis och snackade lite skit och åt god mat och drack ett par omgångar kaffe ;) Eftersom resturangen stängde och ingen av oss var sugna på att dra hem tog vi en runda med våra cyklisar, tittade på lite fina hus o sånt , trevligt ! :)
Var även lite sugna på att dra på bio då vid 9, dock visade dom bara skit filmer så vi sket i att , hade dock vatt jäälvigt trevligt ^^ haha. En helkväll blev de med andra ord med mycket trevlig o mysig var den :)

Idag onsdag, jaa what to say .. Drog med Karin igen efter apun för att dra till bibblan o läsa lite vimmerby tidning :) kul o se alla balare som var med :) Lånade även 3 cd-böcker till vår roadtrip på lördag ;) Sen drog jag mig hemmåt.. Börjat packa och är långt ifrån färdig, måste ju bli färdig med allt ikväll.. Ska även hinna duscha o städa lite . Rackarns o så sitter jag här istället ? Ska ju iaf flytta ut på fredag o flytta hem :) Som jag längtat !
Nu bygger jag ju gångar i min lilla lägenhet eftersom de är fullt med fulla påsar av skit o lådor.. Attans med !

Imorgon ska iaf jag , karin o mallis försöka vinna biobiljetter till Sex and the City 2 och få goodiebags ! Vi hoppas på de iaf ! höhö. Näe vi ska även ta en liten avskedsfika och sen hänga på baronen, så kommer inte hem förens sen sent . Därav packandet idag !

 

På fredag blire hemflyttning, en sväng till IKEA med dady o mami !

Lördag åker vi ut på roadtrip jag, mami o dady !
mayde i'll tell you some day ! haha ..

näe fan , nu måste jag nog packa ! :(
Take Care !


bikerbrud !

sitter o nöter på ett "vad blir de för mat" avsnitt .. sicken typ han är den där moberg, finns inte ord ?!

varit med om en ganska så trevlig dag idag trots allt.. skolan kan ju diskuteras men vi visade upp vår dans för jessie iaf, så vi är ett steg närmare slutet.. bara 8 kvar ^^ höhö( alltså åttan ) 

drog en snabb visit hemmåt för att sedan göra Mallan och Karin lite sälle, mallan drog dock hem och sov , haha , så karin och jag fortsatte oss mot donken för att ta något sommarfeeling gött, blev en efterlängtad jordgubbsmilkshake för min del, satt jävligt fint. Dock tog jag en liten för stor så hade ju lagom ont i magen sen ;)

Cyklade vidare mot fredriksskans för att titta på lite fotboll med familjen Borgh, John och Sandra , mycket trevlans :) Sen drog vi en kvällsmat (?) på maxi, okej inte kvällsmat men några knäckebrödbitar som var smakprov åkte ner ;) inte första gången ! hahaha...

 

Imorgon blire NP i matte på morgonen, sen bär de av hemmåt.. ska bli sjukt skönt ! Börjar bli grymt trött på detta ställe.. lite skönt med helg med, för jag är grymt trött på allt nu fan ! haha. varit lite för irriterad på sistone..

nästa helg verkar vara så gott som jävligt planerat alltså.. flytta hem, åka till H-stad kanske och sen tyskland eller Ullared och sen börja pendla veckan därpå, FINT ?!

neej nog om detta , haha .. antar att de är dags o krypa ner !
Take care !

 


the silence

sitter på bibblan nu för tillfället, dom andra har gympa och jag har varit hos skolsyster och checkat upp lite med ryggen, inte färdig läkt än men snart :)

påtal om bananas så har jag en förbannad huvudvärk, börjde redan igår och håller sig kvar än .. Men jag ger fan inte upp, bara den dag och en lektion till imorgon sen kan jag nog åka hem o vila ut :) NP imorgon med i matte, får man ju inte missa liksom ? ska nog dra förbi donken en sväng inan jag åker hem med, lyxa till luchen lite om jag nu hinner.. NP:t slutar 10.30 och tåget går 10.35 ... illa där !

dagen i all ära så händer de nog fasen inte mer, ska nog bara hem o sova efter skolan .. 

Hade ju dock tänkt lägga in bilder på min lilla lya jag bor i nu för er hemma som är intrsserade, får se om jag orkar med att ikväll ;) Kan ju vara kul ! höhö ..

Take care !

we gonna dance with those liars ..

sitter i skolan och har engelska nu .. 2 lektioner kvar av denna termin i engelska, 1 i matte och så fortästter de .. känns ganska gutt. Hoppas att sista veckorna kommer bli slappa:)

Ska ner till stan om cirkus en halvitmme , shoppa på mig lite nytt och fynda lite hoppas jag med på :) We'll see !

bäst jag fortästter med arbetet så man blir färdig någongång i år ..

never stop fighting !

efter en lång joggingtur med mammsen och kiti(vovven) så slog mami på stort och gjorde grillat till kvällsmat, en måndag? Hur lyxigt är inte det liksom ? :) Känns precis som att de är sommar nu .. dock måste jag vänta en exakt en månad och en dag till innan jag kan fira sommarlovet ! Körde ganska hårt efter turen och gjorde lite behövliga knäböj o shit .. vilket reulterade något jag aldrig kännt innan men ont har jag iaf^^ kanske borde träna den musklen mer .. höhö ! Känner mig nyttig iaf , dock kändes de som jag drog på lite väl för mycket emot vad jag egentligen får i och med ryggen .. men snart jävlar är jag fit for fight igen !

Blev även att vi planerade in lite annat som ska ske innan sommarn förhoppningsvis. Så Kim snart kommer vi nog hela familjen och crashar hos dig en hel helg, för då ska vi slå på stort med både ullared och tyskland ! haha ..

Har även bestämt mig för att dra en sväng förbi BikBok nu i veckan , hittat lite ruskigt söta sommarkläder där som jag måste testa ! :)

Take Care peeps!




Nu lagom till halv 8 hos mig ;)

mondays plans !

jag undrar om de finns något mer härligare än att vara ledig så här lite då och då från skolan? iof så slår ju inget sommarlovet men de gör lite härlig känsla med lite ledigt iaf :) Önskade bara att de var bättre väder och att solen sken så man kunde legat ute och pressat lite, ist sitter jag ju inne i full mundering av mjusikbrallor och munktröja ..

Varit duktig och storstädat rummet idag med, garderoben fick med sig en omgång :) Sen blev det att laga lite mat och just nu sitter jag och väntar på mammsen bara , vi ska dra en springrunda sen ist för pilatesen eftersom den blev inställd. Lite tråkigt men då får man göra annat ist .. Borde gå och öva på våran dans som ska redovisas denna vecka. Fasen så skönt de ska bli o slippa skolan i 2 veckor nu , bara denna vecka kvar sen APU:n.. ruskigt skönt !

Take Care !


en lång fredag och en historisk bilbana !

okej, nu har jag väl helt ärligt hunnit samla mig efter en riktigt lång dag i fredags, som var väldigt trevlig efter en stund :) Även umgåts med boyfrienden och sånt där helgmys :)

för en stund sedan tog mammsen o jag en riktigt skogspromenad, sånt där som man inte riktigt kan göra i kalmar.. Får passa på när man är hemma helt enkelt :)
Väl när vi passerade fotbollsplan vare visst match, min förra halvkusin" spelade, haha .. Lite skumt de där med halvkusiner ?! Aja, stor hade han blive iaf , fick visst reda på att han bara var 1 år yngre än mig med så kanske därför han tydligen blive stor ? höhö.. han såg mycket mindre ut förr iaf ;)

Snart blire mys med mammsen, go mat o sånt :) Frukt till efterätt ! Imorgon är vi ju lediga med så de är riktigt skönt ! Bara 2 veckor kvar i kalmar sedan jävlar flyttar jag äntligen ifrån rucklet och hem igen :) Men imorgon står de förhoppningsvis lite pilates på schemat, måste fan komma igång efter mitt uppehåll på 3 veckor (ryggen) dock är de inte så bra när de inte är färdigläkt , men snart kryper jag ur skinnet på mig själv när man typ inte kunna gjort ngt .. haha ..

Take Care !

Här kommer iaf bilder från fredags :)


(Körde på en svart/vit outfit ;)


(Fia & jag mekade ihop en biltårta till Robin i födelsedagspresent , mycket slit o skratt gav den iaf ;p haha . Fin blev den iaf , innehöll bilfluff med, så lite annan smak :)


(Bilbanan som vi snyggt fixade ihop & en fin historia höll sig om den , haha)


(Efter en stund hos lindell så drog vi ner till Konsum, fia fick låna sin pappas cykel som var lite väl blöt om sadlen, vilket resulterade detta !)


(Tilda joinade oss också :)


Grannen blir 18 !

Morning morning :)

Blir en heldag idag trots att man är ledig och hare skönt :)

Fia ska dyka in här om cirkus 5 minuter och då blire lite pyssel för födelsedagsbarnet Lindell som fyller 18 idag :) Så lite senare blir "kalas" :) höhö !

Så bäst jag börjar plocka fram till vårt lilla pyssel, antar att ett inlägg om vad de blev kommer senare idag eller en annan dag ^^

Take Care !

Grattis Robin :)


bättre sent än aldrig ?

okej, jag är faktiskt skyldig en liten ursäkt för jag vet inte ens om man kalla det här en blogg just nu ? Men får slänga in ett inlägg och berätta att jag faktiskt lever, tro det eller ej !

Varit lite väl stressad runt allt och har väl även tappat lite bloggintresse, men kan ju berätta att jag var på bal i lördags iaf :) Kul som fasen och trevlans med :) Fina bilder blev de och dom flesta var riktigt riktigt fina i sina stora klänningar :) Själv körde jag på en lite mer, rak? Siden kanske.. haha. Röd varen iaf :)

Ska fortsätta i min städning och plockning här omkring. Åker ju hem imorgon och är hemma till hela tisdag morgon :) Riktigt fint :) Skönt med lite ledigt, snart sommarlov med ju så det är ju liksom inte helt fel :) Bara nationella i engelska imorgon med, så är hemma riktigt tidigt , 12 tin typ :) Tror inte ens dom hemma i hultan slutat då ;) haha . Då äre fint :)

Nej , bäst jag fortsätter, snart dags för flytt ju .. Ska bli skönt och flytta hem :)

Take care !


(okej en sneak peak, bilden vill inte sammarbeta och orkar inte fixa mer, så de får bli en sneis !)

cut me wide open

usch o fy , får verkligen skämmas själv över att de har varit dåligt med inlägg.. Har dock haft lite o skylla på och i och med att jag varit halft handikappad sen i Onsdags så hoppas jag ni inte blir allt för sura ;)

Veckan i stora drag har varit ganska softa , haha, I onsdags hade vi NP i engelska, vilket gick ganska bra i think :) Slutade efter de och drog med mig halva gänger för att leta efter kronans läkarhus, där gellis fick följa med mig som stöd för att göra ett kirurgiskt ingrepp( finare ord för uppskärning typ? haha) i ryggen iaf, och därav kommer de halft handikappade eftersom mitt sår ska läka underifrån så har jag ett öppet sår i ryggen typ med lite bandage och annan skit i kört .. haha .. Kan ju dock tala om att de börjar lugna ner sig nu, första dagarna var hemska ! Så nu är jag mer åt det levande hållet iaf :)

 

Torsdags blev en halv dag eftersom våran engelska lärare var sjuk, drog hem till dalen eftersom jag hade atgit ledigt på fredagen och var hemma redan klockan 2 ist för 6, de tyckte jag var fint :)

 

Började Valborg igår med en lång sovmorgon, ett besök hos brandtvig för lite allergi spruta, därav ledigheten.. Fick ju även bli min 4:e spruta på en o samma vecka.. Så nu hoppas jag att jag slipper dom på ett tag :p

På kvällen blev de lite grill hos Marica med kicki&ida , trevlans ! Vi tog även en trip down memorylane och kollade på en gammal dvd som vi fick när vi var på skolresan i 6:an , exakt 4 år sen i maj såg vi också, lite kul .. Vi grät och skrattade iaf.. haha !
Sen drog vi iaf vidare på fest där halva Silverdalen tagits sig, stötte även på gamla klasskompisar, mycket trevligt och ses hörrni :)

That was this week !
Talk to ya later !


(Bjöd dom jag bor hos på tårta för att gratulera till lilltjejen, Isabell som har kommit till världen !)


(Knåpade även ihop en liten marsipan bebis som skulle liknat flickan lite halft, såg mer ut som en bebis elvis dock ?!)


(Levde på skolans smörgåstårta och baguetter som vi fick med oss hem ist för att laga riktig mat, hade ju dock ingen ork och laga mat heller då jag mest låg i sängen hela Onsdagen, så detta passade ju perfekt !)


(Ett litet ingrepp som tydligen kräver jävligt stor omplåstring? Vill man vara fin får man lida pin?jaa tydligen !)


(Valborg närmade sig iaf, jag offrade min sjuka rygg och lockade håret i över en timme, resultatet blev, ingenting ? Håret är ju tydligen förjävla tungt och lockarna ville inte hålla sig kvar , så såg mer ut som att jag struntat i och plattat håret :/ )

Ja hörrni, för att påminna er om 1 vecka så är jag nog påväg till Hultsfred just nu , i dressad min balklänning och redo för Bal för första gången :) Klänningen hämtar vi även imorgon, ska bli kul :)


RSS 2.0