FRIDAY BABY !

sitter i skolan för tillfället, letar också förgäves efter låtarna som vi hade på dansen igår, men tydligen så vill dom inte finnas på youtube.. buhu .. Ska iaf ta och berätta att jag har feeeeta blåmärken på knäna sen vi gled omkring och snurrade som ufon , nej inte skönt, lite uppbränt skinn med.. lite synd om mig ska jag säga, sen så har jag fått blåsor med, av min jackjävel :(

Aja, ska inte klaga , det är ju trots allt fredag och snart helg, en lektion kvar snart bara , sen ska jag heeeem ! ♥

U gotta love fridays !

Calmare dancing by .

sitter här igen nu , i kalmar alltså , tänt lite ljus och myst till att , sjukt kallt äre här iaf !

Smällt i mig en macka också , dagens middag ! wiiho , näe illa faktiskt, trodde nog pastasalladen jag gjorde för några dagar sen skulle smakat lite bättre idag men icke , sen så pallade jag inte riktigt köpa mat för en dag sådär , trodde kanske jag hade ngt mer i kylen , men ack vad det ekar där inne alltså.

Slutade dagen, tråkiga dagen för att påpeka, med dans , kul :) Näe denna dag blev det streetdance , varje torsdag nu och jazz på tisdagar :) Sjukt kul vare , dock har jag ruttet ont i mina mjukisbrallor, trodde faan dom skulle brännas hål i så mycket som vi snurrade och gled omkring, men det börjar likna lite mer dans nu än bara 4 yra små kycklingar ^^

Snart äre helg iaf , skööööönt :) Fast drar ju till Halmstad på lördag för att hjälpa syster med lite flytt ,ska bli ganska skoj, dock inte bilresan .. hatar åka bil, iaf så länge .

Ska nog ta och ta tag i dammsugandet nu kanske , u gotta do what u gotta do . Kanske ska gå upp och höra med husherren om han kan pumpa min cykel, får se om jag orkar .. Ska nog duscha också , blev ju lite varm av dansen ;) Sen tvätta med .. Fan im good !

hem hemma :)

ja för er knattar som inte riktigt hänger med här så kan jag berätta att jag är på hemmaplan , hem hemma som vi säger i skolan , och jag mår som en pärla. Eller inte riktigt då , lite tung i huvudet och så , och träningvärk också ! dock ser jag inte riktigt det som en sjukligsak ;) Men ont har jag ! Borde egentligen sitta vid skolbänken dock, så hoppas inte tomas och dom hittar hit (A) .. Men som jag har hört så var inte jag den enda, så det känns ju skönt ..

Kan ju berätta att gårdagen var också trevlig, invalet började, dans hade jag Jazz började vi med , street imorgon (?!), så om ni förstår så är det därifrån träningvärken kommer , otränad som bara satan är jag ! Fyndade lite på stan också, innan jag åkte hem alltså, en kjol och lite presenter , på rean då som ni förstår , sen hade jag ju någon 20% lapp också så de blev extra billigt (A) en finfin kjol till sommarn iaf , som kommer passa fint till min nya jeansjacka ;) iaf , den kostade mej bara 40 spänn, de kan de ju vara värt ..

Var ju med mammsen igår på herrarnas fotbollsträning, dock blev det boxercise för dom istället, och kom underfund med att fan vad jag saknas att svettas ? Kan man verkligen det ? Ni vet bara svetta aset av er och sen bara känna att fan vad duktig jag har varit nu ? Så funderade lite på att dra på fotbollsträningen ikväll, dock så känns det lite för sent för mig som ska upp vid 5 imorgon , så det får bli en annan gång , kanske ska ta tag i att när dom drar ut på grus och jag fått upp flåset lite bara .. Önskar verkligen att det var vår nu alltså , så man kan ge sig ut .. Men ska iaf ta tag i att och börja på friskis &svettis nu , ett par dagar i veckan några pass , sen jävla vad bra !:D

Nu ska nagelacket fräshas upp, lite vårkänsla på det så blir man ju lite gladare istället för att se all jävla snö som bara faller ner , till banken måste jag också .. Om jag vill ha körkort tydligen ;p haha ..

See you when i see ya !

Take Care !

to much feelings ..

åh vad livet är knasigt ibland, känns lite fel att skriva ner sina känslor här nu , men tyvärr är det nog ett måste vid detta läge , få ur mig lite weird feelings liksom.

Kan ju börja med att berätta att jag saknar min mamma , jag längtar helt eneklt sjukt mycket hem .. SJUUUKT ! var likadant förra måndagen , dock trodde jag att det var en en gångs grej, hade ju trots allt varit hemma en månad och sen bara dra .. Men nu är det tillbaka , nästan värre .

Tänkt på mycket sjuka saker, ack vad en människa kan tänka ? Jag önskar att vi hade en värld utan tv , eller iaf hemma . Jag önskar att jag uppskattade livet hemma mer, vara runt folk som älskar en , kunna prata med vem du vill och ändå ha ett eget rum men ändå känna sig trygg.. Här känns livet skit nu .. Jag önskar att istället för att sitta vid tv:n hemma och datan , att bara vara med familjen , dock är det ju de enda folket nästan gör nu .. Tittar på tv . Men jag vill iaf titta på tv hemma !!!

Jag har gråtit ett par skvättar , önskar att mamma inte hade ringt faktiskt, då hade jag varit hård, stått emot dom , men icke.. Som en sjö.. Funderade starkt på att åka hem förut , dock så kändes det skit att stiga upp tidigt igen , åka tåg på morgonen och allt sånt strunt .. Så åker hem imorgon istället, hemma vid 6 , ska krama min mamma HÅRT ! och sedan så ska jag njuta av att ligga i våran soffa hemma , gosa med vovven och bara njuta av familje doften . Åka på onsdag vid 10 tin , blir kanon eftersom vi börjar vid 12 .. Sen bara två nätter här ..

Vet i fasen vart dessa känslor kommit ifrån , klarade mig ju så himla bra på höstterminen , men nu har det bara gått nerför .. Och mallan är inte heller här för att göra mig sälle på en promenix, nä för hon ligger hemma i hultan i familjens soffa .. :(

Nä usch , blir less på mig själv ibland , varför i helvete måste jag tänka så föbannat ? what the F !

Hade jag vatt mig själv idag hade jag redan käkat ? varit och handlat? dammsugit? och sen satt mig vid datan , sist ?! Men nu sitter jag här och allt är ogjort . borde ta tag i mitt liv , gå och handla och sen gå en promenad, med Mp3 , pallar inte mian egna tankar mer alltså. Dock blev det jävligt mörkt nyss ?

Nej , borde kanske äta , man blir tjock av att inte äta , visste ni de , det förklarade iaf um för mig .. tack sa jag bara , tack !

This is shit !

work out, get ready , beach 2010 !

ännu en lördag börjar gå mot sitt slut, och jag gör som vanligt på lördagar, ligger och jäser i soffan med päronen, och härligt skönt äre .. Vekrligen vad jag behövde efter en riktigt trälig vecka.

Har iaf tagit mgi till gymmet idag , efter mycket tjat på pappa så följde han med, har även vatt och kollat på en mobil som jag förmodligen ska få i födelsedags present.. på tiden va ;)
Har också vatt och cashat ut en hel del paket , mycket härliga och fina grejer :) Längatr bara mer och mer till våren nu alltså . GAH !

Nästa vecka blir riktigt spännande, nytt schema & ska även börja dansa. Ta tag i mitt liv med andra ord :O Haha . Ska köpa träningskort på friskis och svettis med ;) Så nu jävlar blire andra bullar ! Hurtiga Mimmi ska fan komma igång ! Har räknat ut på en sisådär att det blir en hel del timmar åt träning, 3 timmars dans, 2 timmars gympa och sen ett par pass på FS ;) Kanske hinner bli färdig till beach 2010 ! ;) Ska iaf ta tag i mitt liv , inte bara ligga på soffan och päsa som jag har gjort sen lucia helgen typ . FY SKÄMS !!! på mig själv , får slå en linjal på fingarna !

smidit lite planer med icka också om balen , gah , jag längtar nästan ! :) vi ska bli ett riktigt snajsigt par jag och min älskling :) ♥

some thoughts bara :)

Take Care !


john blund har varit och besökt..

okej, jag har sjukt tråkigt , det kan jag erkänna . är fortfarande sjukt trött också.. försöker få i mig lite gröt , ni vet korvgröten .. hade halva kvar och kändes inte fräscht och lämna den kvar över helgen , så den ska ätas upp. Ska duscha också , och då hoppas jag verkligen inte att jag vaknar till för sen ska jag sova .. Är DÖÖÖÖÖÖDs trött. Så nu ska jag göra färdigt allt det där och sen nana, läänge , till halv 7 imorgon iaf . Sen jävlar ska jag dra hem efter skolan , hem hem .. ÄNTLIGEN !!!

City walk !

jaha hörrni , ni märker att ajg hänger ofta här va, flera inlägg om dagen ju .. or not. Ganska dött här, på bloggen alltså, annars äre full rulle. Mycket som ska göras nu när man missat en vecka i skolan och sen vill ju mitt word inte fungera heller så det blir lite arbete att fixa i helgen , dock bara översätta och pima ett recept på engelska ;)

har varit en ganska cool lugn skoldag , dock var jag trött redan när jag steg upp så det har inte varit värdelns roligatse dag , huvudvärken har dunkat hela dan sen ska jag ju inte säga att mina flickor gjort de bättre ;) Slutade iaf runt kvart över 11 , så käkade lite och drog ner till stan sen och gjorde en härlig runda där med Gabriella och Emma, kändes ganska skönt, och som jag sa till Karin så skulle jag inte köpa något över hundralappen , och det höll jag kan jag lova , dock blev det ju lite alltsammans.. Men de kan de vara värt, köpta iaf massa födlesedags presenter, en till min  syster till och med , som fyller i Mars, haha, de 31 oxå för er som verkligen vill veta , så ni ska veta att jag är ute i god tid ! Kan nog nästan tänka mig att hon inte ens köpt något till mig än och jag fyller om mindre än en månad ..

Skönt att åka hem imorgon iaf , vatt en pretty damn tuff vecka , måndagen var ju helt knas ! Så tackar verkligen alla mina fina vänner som fanns där och icka som gjorde mig sällskap även trots mitt dåliga och gråtiga humör.

 

Nä , nu har ni fått reda på lite vad som hänt :) Ska ta och kika på mina nya fynd och ta bort alla röda lappar ;) Sen ska jag nog krypa ner och läsa en bok , 14 år till salu , den sägs vara bra så ska påbörja den :)

 

Take Care !


only dreams.

första skoldagen på ett tag , och ni ska bara veta hur mina ben värker efter att stått upp hela jävla dan och sen gått hem .. pallar inte så mycket mer nu faktiskt, har vatt en ganska sketen dag min mina pinglor vare iaf härligt att träffa !♥

 

Kan ju iallafall berätta att allt jag längtar är just nu att bara kunna dra på mig mina gladiatorskor min fina rosa klänning och min nya jeansjacka som jag fyndade härom dagen, bara känna värmen slå mot en när man går ut och bara njuta . Ja där vill jag vara nu ist för här bland allt slask och snö..

 


(Ja detta vore solklart härligt .. dock inte dom rätta gladiatorskorna ^^ )


one month to go ..

jag var ungefär nyss precis nära på att bli av med cirkus tusen spänn från kontot då jag skulle nätshoppa lite vare tänkt, lite fynd och lite annat strunt .. Men då sidjäklen och allt annat muckade lite gräl så gav jag faktiskt upp .. lite putt på att blev jag efter en timme sisådär.. Så får helt eneklt bege mig ner till stan nästa vecka och bränna lite pengar .

Insåg också när jag logga in på blogg.se att det är den 16:e idag , har totalt glömt bort allt med datum och vad det heter , men kan ju iaf berätta att idag äre exakt en månad kvar till fröken här blir 17 :) Sounds najs ! Jag längtar till paketen iaf ;)

Ha en fab lördag kväll ! Take Care !♥

back in town

Nå här har det varit ganska dött på sistone märker jag ;) dock finns det ju en orsak , semestern i idre har varit data fri och det har varit skiiiit sköönt :D !

Hemma nu iaf , känns ju ganska hårt , var skönt att vara ute i friska luften flera timmar och bara glida omkring, njuta av solen, bästa på kvällarna med god mat och låtsas att alla dagar var lördagar , men nu är det slut på de .. Nu är vi tillbaka till verkligheten , dock så har jag ju en hel helg och förbereda mig för innan man ska tillbaka till skolan igen och fortsätta att bo på resande fot känns de som ..

Snart dags för lite bandy iaf , den årliga bandyn som är sjukt kul att kolla på , gubbar som möter ungdomarna , fulla gubbar för att vara exakt.. haha ^^ Näe men ska la dra dit om cirkus en timma med lite sälle från tilla och sen följer kiti självklart med :)

Borde dock gå och fixa iordning mig nu , bott i mjukisbyxor hela veckan så kommer kännas skumt att ta på sig normala kläder ^^
kan ju dock också berätta att bilder från idre kommer in när jag är tillbaka i Kalmar och är sysslolös där ;D thihi .

Take Care ! & trevlig fredag allesammans !

Bland dom sista dagarna på albäck..

har tänkt lite på när vi gick i 9:an på albäck, man saknar det lite grann faktiskt. Ett par roliga minnen finns det allt där, fina vänner också.

Tror aldrig jag la upp bilder från våran båsutsmyckning faktiskt, pratade nog bara om att .. Men har iaf hittat lite bilder nu så tänkte visa :) Lite kul att bli påminnd om de också ju :)


( Klass 9D .. Men den dagen vare ålderdomshem .. )


( En jävla kärring så vill säga .. Haha , näe vann faktiskt bäst utklädd .. Chockade ^^? )

time passing by.

yeah im back , again.. På bättre humör nu dock , vilket är en sak som är säker, kan ju säga att jag var ganska trött på mycket i förra inlägget så det fick ta lite stryk .. men känslor är känslor, ibland måste man få ut dom bara .

Kollar förövrigt let's dance, inget och hurra över faktiskt, men i pauserna letar jag en ny mobil som kanske vore på tiden , eller kanske , haha jag vet ! Ska iaf ta och ringa min lille kusin som har en likadan som jag antagligen vill ha , ska bara se vad ha tycker om den :) Dock hade jag helst velat haft en Grå, men det får nog kanske bli en Röd :) Fint ska de va iaf ! Vitt hade ju varit bäst , men mobilen finns tyvärr inte i den färgen :p

Snart smäller det då den 10 timmar bilresan till Idre drar igång, längtar lite faktiskt :) Dock inte till dom där 35 minusen som ska bli och att sitta fast i en sitt lift i 1 och en halv timme.. men hoppas på det bästa :)

Take Care :)

010110

ja det var en ganska rolig sista dag på året igår , kunde varit lite bättre men den kunde ju vfaktiskt vara värre, så ska inte klaga .. Är iaf lagom trött idag så här lär det inte hända mycket. Tänkte bara dock berätta att jag lever .

Se ya later !

Last night ..


(Vi började med en liten drink först iaf)


(Godis i määängder)


(Lite singstar på de oxå ;)


( Ost och kex hann vi oxå med utöver all annan mat , men gott vare eller hur fannie ;)


(En liten pull & en Mimmi fanns där oxå )


(Sen begav vi oss till vena , där mottot var typ fullt ös medvetslös? Fann iallafall en full pojkvän och hans nya ovänn cigarren .. )


( En lycklig Adam får avsluta kvällen !)


RSS 2.0