Ullared!

Äntligen var det dags igen, en tripp till världens bästa varuhus! Har väl ungefär 1 timme kvar innan vi är där så är där lite efter öppningsdags.. Har längtat efter Ullared sen innan USA resan , dock är shoppinglistan inte så lång som tur är, eftersom det är löning och fredag. Kommer nog vara galet mycket folk men när både mamma och jag var lediga får man passa på. Bara härligt att shoppa lite:)

Innan jag for hem igår och tog välförtjänt helg så åkte jag till frissan igen. Klippte ju lugg för en vecka sen och färgade lite, dock syndes inte färgerna så mycket så var och fixade iordning det igår, så nu är inte håret helblondt längre utan ett inslag utav bruna slingor , fint äre iaf! 



Inbrott på jobbet

long time no see..
 
jag jobbar och sliter, tränar lite, försöker vara social med mina vänner och lilla familjen och sen rulla veckorna på..
 
tänkte dock bara kika in, säga hej och att jag lever.. & berätta om något mindre kul som fortfarande gjort mig skärrad och nervös på morgon och kvällskvisten..
 
i fredags morse traskade jag som vanligt från bilen till konditoriets dörr .. inser ganska fort att vi haft inbrott över natten vilket är 2:a gången denna vecka.. inbrottstjuven stal lite pengar i tisdags men hittade inga i fredags och gick därifrån tomhänt. Dock så smällde han en utav våra glaslampor i dörren vilket gjorde att ytterdörren stod på glänt när jag kom in i fredags.. Gick dock in bakvägen med en utav grabbarna som kikade så¨allt var under kontroll och ingen tjuv i sikte.. Ringde polisen vid kvart över 6 på morgonen och anmälde inbrottet. första gången jag slog de där 11414 och hamnade i kö. var först i kö i säkert 15 minuter. Tråkigt att det ska ta sådan tid när man väl vill prata med en polis men häromdagen for dom bara omkring i sin lilla polisbil och kollade läget mitt på dagen. Vi fick även ringa tillbaka eftersom ingen ringde oss på 1 timme. 2 timmar senare dyker dom upp och säger att det inte finns så mycket att göra. Jag fick berätta allt som hänt och det kändes som ett litet förhör. haha. Men mådde inte katigt efter den morgonen. Tänk att en människa kan sätta den skräcken i en. Nu dubbelkollar vi här hemma så allt är låst och på tisdag gör jag min första morgon ensam igen. känns sådär just nu ska jag säga er.
 
Jobbade iaf min första helg på nästan 1 år igår. Så 6 dagar på raken men det firar vi med tidig helg nästa vecka då jag går av på torsdag kl 14 och tar helg. Och på fredag väntar då en resa till paradisets varuhus, Ullared! Längtat sen innan vi for till staterna. Och på tal om staterna, ojojoj vad vi saknar tillbaka. Går inte en dag. Skulle verkligen kunna åka tillbaka närsom och fick man flytta dit hade nog jag och henrik redan varit påväg. vi båda blev som förälskade.   
 
hoppas det inte dröjer för länge till nästa uppdatering. 
kram på er allesammans och ta hand om er, och lås dörrarna !

RSS 2.0