30 maj

Dagen har bara rasslat förbi och vet inte om jag tycker att det är måndag, onsdag eller fredag. Var så sjukt mycket på jobbet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så skönt när man väl får gå hem men när man lämnar det i all stress kan man inte riktigt koppla av därifrån. Hjälper ju inte heller att jag ska dit tidigt imorgon bitti heller, men sen ÄNTLIGEN är bröllopshelgen över för min del.
 
Även om tiden bara rusar förbi vill jag så gärna att juni måndag kommer svischa förbi illa kvickt med. Har så mycket roligt planerat men ändå längtar jag till Juli. Vet ju att dagarna bara kommer springa när det är så mycket runtomkring som studenter och midsommar m.m.
 
Ikväll blir det hederlig Tacofredag. Med en film. Perfekt fredagkväll med andra ord. 

Ledig torsdag

Det här med betalda lediga dagar, varför finns det inte fler röda dagar i kalendern? LOVE THEM!!
 
Känns så gött att man kan få sova ut till halv 10 , ta en långpromme och bara njuta av solen såhär en torsdag. Har verkligen gjort så lite som möjligt idag och tagit till vara på lite ledighet. Jobbar ju på lördag så skönt med en ledig dag. Ska bli spännande med min första största bröllopstårta helt ensam. wish me luck!
 
Nu ska vi njuta utav lite hemmagjorda burgare framför en film. Kommer ta emot att åka och jobba imorgonbitti när mina två hjärtan är långlediga. Så är livet . Får vara glad för det lilla lediga jag får, snart är det trots allt semester !!
 
Gose, älskar när vi cyklar och dina öron flyger och du njuter av vinden i håret. Älskade snutt <3

Rösträtt eller Röstarätt?

Igår gjorde jag mitt val och lade en röst. Kändes både bra och dumt på samma gång. Är inte så jätte insatt i vad som är bäst att rösta på och därför kändes det liksom fel, samtidigt som det var ett jäkla tjat om att man ska rösta när man har rösträtt. Men om man inte har koll då? Röstade iallafall inte på SD, så då kan vi väl vara nöjda för den skulle iaf. 
 
Dagarna rasar i ett jäkla tempo. Hinner liksom inte med så mycket mer än jobba känns det som. Umgås med mina hjärtan. Sen är det ny dag igen. Älskar verkligen vädret just nu, så mycket energi av den där lilla gula solen. Om pappsen ändå fixat poolen hemma hade jag legat och stekt vid den just nu. Men lite tidigt än kanske. Längtar verkligen till sol och bad dagar. Lite besviken på att våra höstplaner blev lite skrotade av flera olika anlediningar.  Hade så mycket att se fram emot att resa iväg men nu får nöja mig med bara en av resorna. Får se om vi bara kör en weekend eller en vecka. Pengarna rullar liksom iväg ändå.. 2 veckor till texas är iallafall planerna!
 
Här är en liten bild från kvällen i stallet med Pullan. 
 
 
 

Sommardag i skogen

Alltså ljuva sommardag. Dom ger så mycket extra energi. Denna härliga kväll har jag verkligen känt mig som en liten tös på landet.. Spenderade nämligen kvällen med Julia i stallet, så red hon ut i skogen och jag cyklade med. Knäppte lite fina kort vid sjön och solen som sken bakom. Då mår man. Där snackar vi livskvalite. Imorgon är det äntligen fredag och det gör mig ingenting att veckorna flyger förbi! Då närmare vi oss med stormsteg till semestern, längtar som en gnu! Första riktiga semestern i Svergie. Betald semester. FYFAN så gött!!
 
Nu ska jag plocka in tvätten som hängt ute, åh ljuva sommar.. Varför är du här i så kort tid?
 
 

Thildy 2år <3

Idag fyller världens finaste och det underbaraste vi har, 2 år. Lilla snuttan, stora tjejen som inte längre är en valpis. Så vuxen och duktig och ganska lydig. Så fin! Tänk att det gått nästan 2 år sen vi åkte och hämtade hem skruttan. Hon var knappt större än tvdosan här hemma och nu är det verkligen stora tjejen. Vi väckte henne iallafall med skönsång och lite godis i sängen. Idag kommer mormor och morfar hit på lite födelsedagsfika och snuttan ska få sin årliga födelsedagstårta (kalvsylta och leverpastej med annat gott!) och lite nya leksaker. Ja bara för att man är vovve är det väl ingen ursäkt att inte fira? Våra bebis ska också firas på födelsedagen! Grattis Älsklings Thildy <3 Mamma älskar dig <3
 
 
Från första dagen vi hämtade henne, sedan hennes första födelsedag och sedan julafton. Mammas bäse <3
 

svårt för nya grejer

Här ligger jag, denna vecka har träningen gått käpp rätt åt pipan, har tyvärr spenderat mer tid i soffan.. Men nästa vecka är det nya tag!! Idag trillade äntligen min nya telefon in.. Dock ligger den fortfarande i kartongen, har sån seprationsångest över att lämna bort gamla saker.. Hatar också ny elektronik, kan man inte bara få gå in i en affär, köpa mobilen där, färdigladdad och klar för anvädning? Måste jag få den i 25 miljoner olika delar, gör si gör så.......  Var är min syster när man behöver henne, det här var ju grejer hon fixade åt mig. Ja svårt och få hjälp när hon är på andra sidan jordklotet.  Får ta tag i telefonen till helgen, är det lite långt kanske? Men orkar inte fixa och pula nu..
 
Tänk att en glädjande sak kan ge så mycket ångest. Ångest på annat med... Idag skulle jag behöva få öppna mig och lätta på hjärtat, men tydligen inte.  Det här med få vänner men nära. Ja inte så nära när 2 utav dom åker till Polen och en som inte har tid. Skulle verkligen behöva fler promenad vänner.. Hojta den som är nyfiken, skulle kunna få mycket skvaller om man vill ;) höhö!
 
Fick iallafall ett skype samtal med min syster idag, inte igår vi pratade precis. Tänk att hon befinner sig så långt bort. Tiden går dock så jäkla fort vilket är tur! Men det känns som hon åkte igår..  Men skönt och se att hon trivs, då mår man bättre !
 
inställning är allt i livet..

Slutet på 5:2

Ja efter några månader med 5:2 har jag nu lagt av. Ett jätte bra sätt egentligen att faktiskt hålla sig någorlunda nyttig och hälsosam. Men nu under sommaren funkar det liksom inte, för mycket göttigöttgött och för mycket stress på jobbet, vill ju inte dö där pågrund av hunger. Få röra på mig mer istället, nöjd över att jag tagit mig ut på så många långrundor som jag gjort! Men några kilo smalare och lite hälsosammare blev jag ! Får forstätta i höst när jag samlat på mig dessa kilon jag gått upp och köra ett nytt race. Svårt att köra själv när mamma också kastat in handduken. Men vi kommer igen! 
 
Snart äntligen är det helg igen! Nästa vecka väntar ett spännande möte, ska bli riktigt intressant att se vad dom har att säga ! Om veckorna bara kunde snabba på lite till min semester, skulle verkligen inte vara dumt någonstans! Tänk känslan att vara ledig i 2 veckor. GÖTT !
 
XX
M

En söndag i April

 
För två vecka sen åkte vi ut och njöt utav världens finaste väder ute i stugan. Köpte med oss lite fika och rodde ut i båten och fikade på sjön. Vad man njuter av att se och få umgås med sina två största kärlekar i livet och se hur mycket dom njuter av lugnet och friheten att vi gör någonting roligt och myset tillsammans. Solen stekte rejält och det kändes som sommaren var här för att stanna, tyvärr smet solen ett par dagar senare men man får vara glad för dom få vi fick. All energi och glädje solen medför.
Såhärt spenderade vi iallafall en söndag i April! MYS<3

Dåligt väder och onödigt mycket kläder

Ännu en regning dag.. Vi har äntligen bockat lite garderobs städning och rensning vilket var mer än välbehövligt! Inser mest att jag längtar så mycket till en walk in closet, absolut ett krav vid husköpet på min sida . hoho. Nä men tråkigt när man har miljoner med klädesplagg och använder dom 10 längst fram.. Vet ju knappt vad jag har där inne.. Tråkigt när man safear med sköna kläder istället för snygga med.. Speciellt när man bara åker fram och tillbaka till jobbet.. Sen är det oftast softisar eller träningskläder som sviras om direkt när man kommer hem. Har så mycket onödiga kläder egentligen, mycket fina "fest"kläder... Jag som gjort slut med mina festdagar.. Åh de här med kläder alltså. 
 
På fredag ska vi kika på ett nytt hus. Undrar om det kan vara huset för oss.. Ska bli spännande och se iallafall! Längtar så ini tills vi hittar vårat hus!!
 
 

Vilse på vägen

Ibland är jag rädd att gå miste om ett liv jag inte har. Att fortfarande inte veta hur livet kommer bli skrämmer mig som mest. Att fortfarande bara gå på ett paus tecken inför någonting jag inte vet nått om. Jag vet inte om jag tycker synd om mig själv mest besviken på all skit jag fått ta i mitt liv och kommer få leva med resten av mitt liv också. Att ingenting kommer kunna hjälpa mig och att jag själv inte kan hjälpa mig gör mig ganska ledsen, arg, trött ? Jag känner ginsta och kärlek i vissa saker med skräms ändå att få känna att jag kommer gå miste om en enda stor del av mitt liv. Att alltid komma väga ett par kilo plus mer än alla andra för att jag är sjuk. Att alltid måste se efter vad jag äter för att det inte ska springa iväg. Det gör mig ledsen. Att andra alltid kommer infinna kommentarer om ens vikt och utseende för någonting jag inte kan hjälpa. Jag blir besviken på att jag tar åt mig. Jag vill vara en starkare människa. Att ge mig själv en inre styrka. Finna ro att vara en ensam individ. Att finna mig själv. Att vara 21 år och veta vad det ska bli av mig. 
 
idag skulle jag behöva en dag på Zorbas.
saknar dig Linn.

Lördagsregn

Äntligen är det lördag igen. Vi sov länge och njöt av en go frukost och en kortare regnig promenad ute och nu tar vi det bara lilla lugna. Mysig lördag !
 
I torsdags blev det ju äntligen ett sängköpe, längtar så ini tills den kommer hem och jag äntligen får piffa upp sovrummet så som jag vill ha det. En lugn oas. Ska bli så skönt att kasta ut både säng och sängmöblerna och få in nya lampor och sängbord. Nu är bara nästa dilemma att hitta de sist nämnda sådana som jag vill ha. Tur jag har ett par veckor (bara 6-7) på mig att hitta resternade för då hoppas jag verkligen att sängen kommit hem! Och då kan ni äntligen få se sängvalet som blev .. Hoppas vi gjorde rätt val bara ! 
 
Hoppas solen skiner mer hos er än den gör här! Trevlig lördag på er!

...sleeping beauty

åh idag är äntligen dagen D här för vi ska köpa ny säng!! Ni förstår nog inte hur stort mitt dilemma har varit över den här sängen, och inte nog med det ska de bli så riktigt skönt med en NY och HEL säng. Då lyckligtvis min sida gått sönder i våran säng, ja sambon klagar ju inte eftersom han inte störs av det. Lite tråkigt att leveranstiden är på 4-6 veckor och att jag ändå efter allt slit och letande inte riktigt får den säng jag vill. Har lite svårt att bestämma mig om vi ska gå efter storlek eller utseende. Gavlen jag vill ha finns bara till 180 säng, vilket egentligen räcker, men nu när vi tittade i affären hittade vi en säng på 2,10. Fatta känslan i en så stor säng! Hade de när vi bodde på hotellet i Hollywood, fyfan, aldrig sovit så skönt i hela mitt liv innan.. Såå de är frågan, 1,80 räcker ju egentligen, meeeeeen 2,10 skulle ju vara gööött.. Får lite beslutsångest nu när det handlar om mycket pengar med, vi ska fan sova i den här sängen i mååånga år när man lägger runt 15 laxare på den.. Men man sover ju 1/3 del av sitt liv, och då ska man sova SKÖNT ! 
 
Ja där har ni dagens dilemma.. Efter sängköpet ska vi kika på hus.. ÅH vad jag längtar efter hus.. 
 
 

söndagstankar

vissa dagar tänker jag inte alls på att jag har fått min stämpel och är stämplad hela livet. Ibland som idag, undgår inte tanken mig. Undra hur livet för mig kommer se ut i framtiden, hur mitt liv kommer bli och om drömmar kommer slå in. Att jag som 20åring blev stämplad, för att få kämpa för en framtid jag vill ha i mitt liv. Det är svårt att inte undra ibland, ofta, om allt blir som man tänkt sig. Att hur mycket jag än kan kämpa med mitt liv, kanske det ändå inte lönar sig? Att jag kan få slita som ett djur för ingenting? Att det kanske inte är lika lätt för alla andra men ändå så hemligt. Aldrig någonting man pratar om. Att min stämpel har en ålder vid hjälp. Måste det finnas en viss ålder innan man kan få drömma och längta om en framtid. Jag blir så riktigt trött på sjukvården. Efter allt jag fått kämpa till att komma till ett svar och ändå hamna på ett paus, Pausa hela livet. För en dröm. Ibland sköljer livet över en, jag skulle kunna fälla en tår, att hålla huvudet högt, leva med glädje, känna glädje över hur vissa har det så lätt med drömmar och framtid. Här är jag, och jag är stämplad. Vissa dagar gäller det bara att ta sig i kragen och sen inte fundera så mycket, googla eller ställa sig själv dessa frågor. Men var är min hjälp? Behöver jag ens hjälp? Finns det ens hjälp som hjälper mig? dessa frågetecken. ibland blir jag så trött. Man ska vara tacksam för det man har. Men om jag vill ha mer då ? 
 

SHOPAHOLIC halva priset

Maj är äntligen här!! Denna månad så fyller våran lilla snuttis två hela år! ÅH vart tog tiden vägen när vi fick bära omkring på en liten liten hårig boll.. Min kusin fyller även de stora 18 och jag har en bröllopstårta på schemat för ett par vänner. Lite skapligt nervös ! Blir ju lite extra nervöst när det är nära folk man känner. Men de ska nog bli kalas! Längtar tills dagen är över bara !;) haha!
 
De senaste dagarna har flygit förbi, jag tog tag i en liten jobbig "måstegöra" igår och städade min LILLA garderob, helt otroligt så mycket bråte man kan få in på liten space, visste knappt vad som befann sig där men när man städat så hittade jag massa grejer som jag var i behov av att köpa snarast ( typiskt mig att bunkra upp) och massa nya kläder och skor. SKÄMS av att jag har så mycket nytt med prislappar och grejer som jag knappt vet om. Som jag aldrig andvänt. Och ändå handlar jag med.? Det är redan fullt i mina garderober och ändå har jag ingenting och ha på mig eller så har man samma gamla vanliga.. Hittade även en påse med nya solbrillor som jag köpte när vi åkte på semester till Turkiet jag och Henrik. HALLÅ 2 år sen? Och ouppackade påsar som jag slängt in efter vi kom hem från USA. inte riktigt okej. Men nu kan jag gå in där och känna en lättnad. haha . Det är äntligen rent och man kommer fram på golvet. Vi får väl se hur länge det håller sig..
 
Häromdagen så ringde mitt Skype här hemma, har inte skypeat sen vi var i USA, kändes riktigt knas att sitta hemma i sin egen soffa och skypea. Var ju en vanesak att ringa där i USA, men nu var det så länge sen. Hur som haver fick vi äntligen prata med min syster, se att hon var okej och hade det bra! Kändes skönt! Inte nog med det fick hon skryta lite över de hon hade schemalagt för dagen medans vi satt här hemma i Silverdalen. Nämligen sightseeing i New York City .. Inte alls avis, nej verkligen inte ! Ska bli spännande och se vad hon tyckte om det ! Idag väntar ännu ett skype, denna gången från Austin, Texas. Äntligen är hon på plats ! Kanske får vässa min egna engelska här hemma i söffa nu när Kim ska leva Amerikanst i 1 år! 
 
PUSS&KRAM ,
Hon med shoppingproblem.
Helst halva priset. Gärna 75%. haha..
 
 
 Vart tog den här lilla snuttan vägen? 2 stora år snart..Blir nästan ledsen i mammaögat <3
 
 

RSS 2.0