Barnbus och Göteborg

Vi gör inte annat än o dricker kaffe och leker med whiltons jämnåriga kompisar om dagarna .. älskar att de är så många som är mammalediga samtidigt som en själv! hade nog inte njutit så mycket av mammaledigheten annars .. men nu har vi så jul hemma! busar och stökar och pratar skit och lite annat smått och gott medans Henrik jobbar!

i helgen tog vi faktiskt en paus från verkligheten och åkte till Göteborg med våra vänner och var på Liseberg och bodde på hotell ! Skönt o få vila upp sig och vara 22 för ett par dagar istället för 32 😊 tänk vad energi man kan få av små saker! Whilton var hos mormor och morfar och sov över och njöt nog lika mycket han ! Skönt när man känner att sitt barn kan sova borta och har de bra! går ingen nöd på han inte !

nu ligger vi dock hemma med ischiasnerven i kläm och känner oss halvbra .. ungen är de full rulle på men sååå snäll mot sin mamma när hon har ont !








just de! kanske ska skryta över att vi åt frukost med damlandslaget och Pia sundhage som bodde på samma hotell och åkte hiss med dag-otto (vad han ni kan heta i verkligheten )som även han bodde på samma hotell.. haha tänk vad stort för små bönder som bor på landet ! 😂

8 månaders killen!

Åh tiden går alldeles för fort .. häromdagen blev W 8 hela jäkla månader!! 8 månader sen han bestämde sig att komma till världen. Min son. världens bästa och världens finaste ( tycker nog alla föräldrar om sitt eget barn! ) haha ofta jag och H kan stå o bara titta på honom o säga till varandra vad fin han är o tänk att han är vår o att vi gjorde den finaste killen i världen ! Min lilla älskling börjar bli stor !

W är en kille med mycket vilja nu.. kryper snabbare än blixten och ska provsmaka på allt o alla.. vild och vågad.. tycker bäst om att äta själv och bitar av vanlig mat .. älskar att klättra upp mot saker och riva i skåp och lådor .. är en kung på att stå ensam ett bra tag innan röva slår i marken .. har 4 nya tänder i överkäken påväg och sover som en påse skit .. vaknar varannan timme och hamnar ofta tillslut i mammas o pappas säng o trängs .. älskar att leka tittut och att busa.. favoritleksaken är tvdosor.. är kittlig precis överallt men mest under armarna .. älskar också att jaga vovven och dra lite i pälsen ..

De är min kille de! Min lilla älskling,
solstråle, största kärleken på jorden ❤ herregud vad du driver mig galen om nätterna men vad gör de när du har ett hjärta av guld på dagarna.. så mycket kärlek i en sån liten kropp.. så mycket vilja och så bråttom med livet att han snart går. snart flyttar han väl hemifrån med.. herregud vad fantastiskt de är att få vara din mamma! vara med om allt du lär dig o allt som händer i ditt liv. Man fattar liksom inte att du varit en liten nyfödd krabat nu när du är en sån stor kille ❤






RSS 2.0