The future comes next

Ännu en skoldag förbi och om en kvart är jag hemma ungefär, så skönt:)
Blir en runda till hagadal idag för att simma lite och snacka skräp med mammsen;) innan de ska jag hinna med mat och fixa lite hemma:)

På tåget har jag 'forskat' haha säger man ens så? Ne men kollat upp lite inför den framtida resa till Los Angeles:) spännande värre.. Lånade enbok från skolan , dock verkar den gammal som gatan så får nog ta och gå o köpa mig en nyare variant:)
Take care guys!


Some day we'll meet again

Long time no see!
Hunnit bli vår sen jag uppdaterade sist vilket är skönt! Sitter på tåget hem o pluggar, dock sitter vi fast just nu så pausa lite jag med, kan behövas!:)
Sen sist har det vatt en kämpig eller ett par kämpiga veckor, min finaste mormor har lämnat oss på denna jord o vakar snällt över oss alla nu istället. Jag har också hunnit fira min 19års dag, som sorgligt nog spenderades bara på sjukhuset och nån timme på Västerviks gator.. Även hunnit med ett sportlov med jobb, jobbig situation o se gamla tanter och lite födelsedagskalas, eller 2 rättare sagt, ett för mig med mina fina brudar:) och nu har skolan dragit igång igen, lite tuffare än vad de borde vara eftersom allt inte vill koppla längre, men ca 100 dagar kvar o sen är slutet här, vet inte om man ska vara lycklig eller ledsen..
Now u know guys, talk to ya'll later!

Under kommer bilder på bl.a en hästtårta som min kusin fick på sin 10 års dag:)


Love!

Mammsen var här en sväng igår med en tidig alla hjärtans dag present till mig o lite tidig födelsedags present!
Precis vad jag ville ha med!!:)))


Planering

Idag är det full rulle som gäller, ingen skola blir det eftersom vi bara hade 1 lektion och jag sitter hos läkarn nu o väntar på att få komma in... Efter läkarn blir det en sväng mot affären o sedan ett par timmar på gymmet.. Efter det blir det att pyssla iordning de mesta till helgens kalas, de ska bakas o lagas mat! Planering är det bästa för dessa dagar! Ska även hinna laga en liten mysigare middag till mitt hjärta tills han kommer hem, inte vilken dag som helst ju, så något måste de ju bli! Kan inte heller förstå att det är 2 dagar kvar på mitt liv som 18åring, tiden går fööör fort!

Happy valentines day everyone!<3


Weekend

Helgen har varit härlig, lite småjobb o bandy o mys hjos


Kärlek

Det här är kärlek


Lycka!

Idag var lyckan kommen, ett steg närmare frihet och arbetslöshet! Under 200 dagar kvar o sen är 12 år skolan gjorda!


On the bus

Eftersom det typ är förjävla kallt ute och tåget idag på morgonen till o med nästan frusit igen, gött när man sätter sig o fryser arslet av sig o får ha vantar på fötterna o dom bara gassar ut med kall luft.. Då är man lycklig.. Sitter för tillfället på bussen hem, första stoppet o vi är redan 10 min försenade.. Får väl se om man hinner hem idag, får vara glad att man är ledig imorgon helt enkelt! En sak är säker, hade inte haft något emot o vara född i ett land som aldrig har vinter! Ingenting jag hade saknat precis ..


Cupcakes

Ännu en söndag o jag har slite hela helgen, så eftersom de nu är förjävla kallt ute tänker jag bara vara inne o mysa hela dagen!:)
I fredags i skolan pysslade vår grupp till det lite extra med sött på våra kladdkakemuffins, lite hallonfrosting på o några marsipan blommor och så blev det genast ursöta cupcakes!:)


Zakiti 10 år

Idag blir världens finaste lilla tjej 10! Tänk att det var nästan 10 år sedan jag fann dig och du blidde en stor del av familjen! En liten lillasyster är vad du är! Vad vore livet utan dig? All kärlek till dig livet ut! <3<3<3


RSS 2.0