Walkin in kalmar..

Ojojoj , måste jag liksom bara säga , lite stolt över mig själv faktiskt. För det är nämligen så att jag har precis varit och gjort en 40 minuters promenad around the neighbourhood, kände mig ganska lost ett tag men efter en stund så blev det ganska simpelt. Så nu är jag förhoppningsvis igång. Kändes skönt iaf , kanske jag blir extra nanig ikväll.
Nå det var allt jag hade att säga ;D

So long !

Burken för hela slanten idag !

Jo, jag kan nog hålla med om att ajg inte har varit världens roligaste personen att umgås med idag , men ibland så blir det så och när man tappat humöret på morgonen så är det ingen idé att försöka arbeta upp det , man liksom stör sig på allt då , så det är meningslöst.

Känner mig iallafall på lite bättre humör nu när jag är för mig själv, för då har jag ju bara mig själv att irritera, inget vidare roligt. Men har faktiskt hunnit käka (förvånansvärt tidigt idag ?) och sen tog jag tag i disken direkt , så allt sånt är klart ! Känner mig riktigt duktig nu ;D Ska strax ta och dammsuga lite för imorgon kommer ju emmsi på besök och stannar natten lång , så då måste det ju se fint ut , värre är det med maten :O ska ju hem på fredag så vill ju helst inte åka och handla , men får se om vi kan filura ut något smidigt ;D

Är sjukt sugen på något brownie liknande oxå , tyvärr, och sen har jag ju bara choklad i kylen :( men ett par kakor hade suttit fint ! Men får försöka hålla mig tills ikväll då jag ska trycka i mig tacochips och creme fraiche och kanske lite majs och ost på det, smask ili smaskens !♥

Well well, har ju massa missade tv-serier som jag måste hinna med och se ju , sen Grey's ikväll på 5:an , så kanske ska ta tag i dom på datan nu istället, för ikväll känner jag att jag måste lägga mig tidigt , var för trött idag på morgonen .. Inte bra ..

Mot dagens sysslor, först ut är: Dammsugning ..

Take Care !


Snabb tisdag ?

Sådär, nu börjar mitt liv ta fart ordentligt känner jag , för ja , jag har precis slängt i en maskin med tvätt som jag ska vänta på i 53 minuter , under tiden ska jag göra lite läxor och sen lite käk, förutom köttbullarna och de "nakna" mackaronerna som dom kallar det på Jenny så har jag bara slängt i mig en liten cola på donkan, så detta blir min måltid nu eller vad man ska kalla det , gröt blire iaf , enkelt smidigt och gott .Lite apelsinbitar i och sen kanel och socker och en skvätt mjölk, ja magen kurrar lite efter det nu .

Blev en sväng med stan med Lelle efter skolan , eftersom stackarn var tvungen att vara med på föräldra möte eller vad man kallar de så hann hon inte hem emellan , så då gjorde jag henne sälle på baronen lite , haha , eller donken mest , hon käka , jag drack min cola och sen snacka vi mest skit .. om alla som gick omkring .. haha , mycket underhållade, attans så speciellt folk det finns i kalmar alltså. Men det blev endel om folket hemma också, skönt att prata med någon som vet vem alla dom där hemma är, annars blire mest hon den där eller så orkar man inte ens berätta även om man vill, men det var riktigt roligt idag faktiskt :) Tiden gick fort och lite innan halv 7 var vi utanför Lelles skola och jag skulle hitta hem därifrån , men det gick ganska bra sen iaf ;) duktig som jag är (A)..

Jahopp, dags att slänga in den där goa gröten i micron kanske, så känner jag att engelskan ropar lite på mig .. ^^

Take Care People !

Too much känner jag bara ..

åh, har suttit här alldeles för länge nu känner jag , 2 timmar och 59 minuter för att gå efter mitt bredband , men jag har verkligen ingen ork till att göra något annat ..

Har funderat ett tag på om vad jag skulle berätta för er idag , om jag skulle berätta om min och henriks spännande kväll efter bion "the ugly truth" som vad ganska bra , men det var ju inte det spännande , det soännande var ju att när vi åkte där ifrån så såg vi ett par poliser arristera( eller vad fan man nu säger?)  en tjej runt min ålder kanske , äsch , jag tyckte det såg ut som en kille först , men såg att en hemifrån stog i närheten så var ju tvungen att höra med henne vad som hänt, och tydligen hade hon snattat inne på pressbyrån och spottat på dem som jobbar där , ja rätt åt henne iaf att polisen gav henne en omgång ;D

Annars var mitt andra val att berätta om skoldagen idag, vi bakade runt 51 limpor och säkert 300 frukostbullar som Hans tycker att det heter , frallor säger jag .. ..


En till sak som jag hunnit störa mig på idag , det tog mig en och en halv timme idag och laga en förbannade måltid , som sedan tog mig typ 10 minuter att äta upp.. Jävla skit alltså, och shit vad det är grymt tråkigt att laga mat till sig själv, kan tänka mig att jag kommer bli en sån där som mot slutet av året kommer leva på snabbmat , kanske inte snabb snabb mat ^^ men mesta dels halvfabrikat , för att stå och dona och sedan få en massa disk börjar jag bli ruksigt trött på , och det har bara gått runt en månad.. ja ,¨ungefär så länge har jag varit gymnasie elev faktiskt .. ganska underligt hur tiden går så fort. även om jag önskade att tiden gick ännu fortare och vi hade sommarlov och att jag fick vara hemma i Silverdalen hela sommarn och sen så skulle jag och Henrik flytta ihop i lägenhet , ja för så är läget .. Jag har tröttnat ganska hårt på familjen ovanför.. Ungarna kommer med sina kompisar, knackar på fönstren, vill bara komma in för att bara vara typ , men jag orkar inte redigt med allt sånt , och jag som önskade ett småsyskon för några år sen , hur skulle det ha gått ?..
Men men , dom har ju tydligen fått en ny sparkcykel som dom ska åka som idioter runt huset och framför mina fönster , det låter allvarligt talat som att ett jävla flygplan är påväg mot huset när dom åker på stengången..

Åh , känner att det blev ganska mycket iallafall sen , skötn att skriva av sig lite ilska.. Får väl ta och hoppa in i dusch jävlen också¨snart för jag fryser ju som en jävla idiot här nere , och "ägarn" har ju tagit tillbaka sitt element , för han tyckte väl att det var nödvändigare till bilen än till stackars mig .. så nu får jag sitta här nere och huttra .. för väl aknske göra ett fotbat också , och lite te till kvällen , skulle vara skönt .. Undra om jag orkar sitta uppe till "svenska hollywood fruar" jag har liksom ingen ork , skulle vara mycket skönare att gå och lägga sig , kolla lite på Gossip Girl och One tree hill , lite Sally kanske , som jag lånat av min morbror .. Hans tvillign förresten ringde nyss , haha , min andra morbror , det blir visst kalas på fredag igen , var ju nyss på ett i lördags för min kusin , men denna gång för Andreas , så jag ska få konka hem på tårtor nu igen , 2 prinsess skulle de va , en blå och en grön .. ^^ får väl ta reda på av mamma hur gammal han blir så får jag väl slänga in en surprice på tårtan med hans namn och ålder ^^ ja för den får vi ju inte glömma..



Ojoj , inser att det blev riktigt mycket skrivet här nu , jaja för er som vill läsa, orkar eller har lust .. kanske se mina stav fel och helt ofattade meningar , ja men just nu orkar jag faktiskt inte bry mig om något.. inte heller om de då ju .. Ska se om jag finner ork till att byta tv-kanal.. Kanske skulle skriva på mitt svenska arbete nu när jag ändå är på hugget förresten , ja om jag hade ork alltså.. men någon sånn finner jag inte här nu ..

Back to the real life, disken väntar .. Nu måste jag verkligen sätta på någon bra musik , annars tar väl disken livet av mig .. Ska kolla igenom posten också , joo för även om jag bor i en källare har jag en egen adress och egen brevlåda, men tyvärr verkar det bara vara reklam som vill mig något , lite synd sådär ..
Påtal om annat ju så ska jag förmodligen få besöka någon läkare här för att få en remiss till sjukhuset , ska bara komma dit då jag orkar fixa tid , och till att gå själv.. Hallå , man vill ju inte växa upp på en gång , men tyvärr har jag inget val .. Men blir det som jag tror lär jag nog få operera bort mina halsmandlar .. Joja , men men , jag är ju inte där än , vi får väl se om ett par veckor ..

Åh , känner att jag gör allt för att komma undan disken , men tyvärr görs den ju inte av sig själv .. Så , dags att jag drar kanske ..

Aja , Take Care och ja , jag jobbar på mitt humör för dagen ..

Missa inte dom rutiga brallorna , dom gör liksom pricken över i:et ;)


Hey future picture ♥


Shopping in tha town..

Well, efter mycket om och men så har allt tillslut löst sig , förutom läxorna , dom gick det inte så där jätte bra med , men det får vi lösa någon annan gång ;) typ nästa vecka kanske , innan dom ska in iaf (A) haha .

Nu har jag iallafall fått in en hel del bilder på datan, mycket som jag tänkt lägga ut , men kan inte ta allt på en gång ^^

Här kommer endel av fynden som jag och Emma fick med oss hem igår iallafall , och några är sedan innan, nu när det händer att man gör stan här lite oftare ;)


(Nå jag slog till på ett riktigt kap iallafall, från 450 kr till 50 , tycker jag var riktigt bra gjort iaf , fast får väl ha den nästa sommar antar jag )


(BikBok runt hundralappen, skönt till hösten iaf )


(H&M , 149 kr , i think)


(Gina, 149 kr )


(H&M, 249 kr)

That's it for now !


man måste liksom tänka till lite ibland ..



Hey , man tager vad man haver när man ska göra kyckling fylld med ost och vilken tonåring har tandpetare i sitt hem ? Men en caketester och gaffel gick utmärkt!

time please run ..

Kom hem från skolan för en stund sen , fixat och donat lite som jag ställde till med på morgonen , tur att vi slutade tidigt så man har tid med sånt ;) Och annat oxå ^^

Hade Livsmedelskunskap A som sista lektion och då fick vi smaka på massa olika sallader och kåler, och allt var ju defenitift inte smaskens , det var nog bara typ 2 grejor av 20 som var goda , så , vi fick se en  hel del roligare miner iaf och mycket gåshud vare ^^ haha.

Funderar på vad jag ska göra nu , lite tidigt att laga käk och eftersom jag inte är så hungrig än känns det onödigt , och tvätta skulle jag ju inte göra förens klockan 6 så jag får väl kanske kolla lite GG på nätet eller nya 90210 avsnitt , tur att nätet är med uppdaterade än tv:n och snabbare .. Gosh ! Fast sen har jag lite plugg med, kanske bäst att få det överstökat så jag är klar sen , skulle ju kännas riktigt skönt ..

Sen slänger jag nog in lite av fynden som jag gjorde igår :) Men det får vänta lite ;P


Sitter och smaskar på mitt jenka i bibblan med Emma ;)

Oj oj oj , längesen här nu känner jag .. Men men , har haft lite att styra med och sen haft bloggtorka antar jag , har inte haft något sug iaf .. Men men , sitter i datasalen med Emma nu ju , very najs , Linn och Ronja har slutat och dragit till stan så tyvärr är det bara vi två in tha gang kvar , men vad gör det , en lektion kvar sen drar man hem , så riktigt skön dag idag , 3,5 timmars skoldag då ungefär 1 timme består av raster och lunch, det är så de ska va :)

Var hemma på APU förra veckan oxå ju , riktigt riktigt skönt att vara hemma , men now im back :)

Var även på stan med ems igår, fyndade riktigt mycket saker, lite födelsedagspaket och en julklapp ( yes ni läste rätt , en JULKLAPP !) haha , men jag anser att det är bra att vara ute i god tid , så nu är ju pappas klapp klar iaf :) bara 100 kvar typ :p
Men men , det var rikttigt härligt att vara ute med fröken och göra stan lite , och inte bara sitta hemma i källarn liksom , man börjar tröttna lite :p haha .

Men men , ska hinna kolla runt lite innan dom som bokat datorn kommer , så får slänga in ett inlägg lite senare när jag är hemma :) Lägger nog även ut fynden jag gjorde igår , endel riktiga kap ;)

Take Care !


Skor , skor , skor! Man kan liksom aldrig få för många :)

Okej , eftersom jag inte hittade min kamerasladd till datan förens igår så har jag ju inte kunnat visa vad jag köpt lite när man gjort stan i kalmar ;) Men ska slänga in lite bilder när jag får tid och är i Kalmar , alltså om 2 veckor typ :/ Men hallå, jag får ju vara lyxigt hemma en vecka nu ju :)

Aja , mamma har iallafall varit super snäll och beställt ett par as snygga skor till mig som passar perfa nu till hösten , tänk liksom ett par jeanstights till och sen jäklar ..  Egentligen är dom inte redigt sånna skor sm jag brukar använda , men dom var så jäkla snygga ju !♥


(Snart är jag alltså redigt redo för hösten , väntar bara på dessa med posten ! )


Bring It On !

Åh , typ världens bästa film sänds på 5:an nu . Alltså Bring it on , för er som inte visste ;) 
Nää, nu ska jag kika vidare , ville bara informera er ju ;)


(En film som aldrig blir tråkig ju !;)



Förresten, är det bara jag som har hunnit bli riktigt irriterad på att blogg.se muckar hyffsat mycket gräl... Får väl hoppas att det blir bättre snart , annars blir jag riktigt ledsen.. ;)


Home sweet home finally ..

Sitter hemma i Silverdalen nu faktiskt, känns ganska skönt .

Hade ju klassens dag igår så vi började dagen vid 10 med att köra lasergame , som var skit kul ! :) Vårat lag vann med typ 800 medans dom andra bara fick typ 200 , känns ju ganska gutt ;) Efter lasergamet gick jag , linn och emma hem till mig för att fräscha upp oss lite , men sen så bestämde jag mig för att inte gå till skolan mer på dagen eftersom jag har mått dåligt hela veckan typ med massa ont i huvudet och grejer , så då åkte jag hem till Silverdalen .

Kollar på våra bästa år nu , haha , längesen man såg men ändå så känns det inte som att man missat något , sedan ringde Tomas nyss oxå , våran mentor , och berättade att mina kläder som hade kommit hem hur jag skulle möjligen kunna få hem dom till APUn nästa vecka , men vi får väl se om vi löser det, annars får jag ha min fula LP tröja och förklädet med ett par jeans bara .

Ska strax bege mig upp till Mormor och Morfar och hämta Kiti :) Har fasen inte träffat dom på typ hur länge som helst känns det som , det var iaf nästan 3 veckor sen , lite knas si så där , men idag så får jag gå upp och prata lite med dom och höra hur deras utlandsresa var :)

Nehe , dags att klä på sig och fixa iordning sig .. Även om jag skulle kunna sitta i pyjamasen hela dan känns det som , men icke .. :/

Take Care!


Tacos och en jävla fet godispåse , på en ONSDAG ?

Ja då sitter jag här med flickorna ;)
Har kökat massa tacos och godis idag och vi fyller faktiskt fortfarande på magarna trots att vi suttit här i 4 timmar nu , så det känns som att snart är det stopp ;P

Skolan gick ganska segt frammåt men på lunch rasten så tog vi en liten promenad mot Maxi där vi alla fyra inhandlade Sveriges fetaste godispåse , mums, haha , så det är det vi käkar på nu iaf , och massa annat bös ;D

Nä , har inte mycket mer på hjärtat nu, linn pratar förövrigt i telefonen nu så jag får väl joina dom andra i att se på Bröllopsduellen  :)

Take Care!


Jag är nästan en äkta housewife ;)

okej , nu har jag varit så förbannat duktig att jag fått igång en maskin tvätt, men vi får väl se hur det går för den mot slutet om allt är rosa eller för litet ^^ i sånna fall älskling så har du ett par rosa strumpor, men det ska väl inte göra något ;)
Nehe , nu är det ju Andra Avenyn , så dags att titta kanske ;) sen ska jag torktumla , wish me luck !

Natti Natti ♥

Skinksås till en hel armé? Why ?

Fan alltså, att jag inte kan lära mig att uppskatta mat mer , håller precis på att lagar lite skinksås till 3-4 pers kanske , och det är för fan bara jag som ska äta ?:O it's sick ! Varför ? jag kommer bli smällmätt sen alltså , och sen har jag hela kylen full med massa färsk varor som jag måste äta upp på 2 dagar typ  ? varför är jag så dum att handla på mig massa sånt ? Gah , blir knäpp på det här . Jag lär väl säkert få gå med en kasse full med käk på tåget när jag åker hem och fylla mammas och pappas kylskåp med , åh så irriterad man kan bli på sig själv ..

Aja , Andra Avenyn börjar ju ikväll igen , enda pluset hitills ..

Vetelängd , bröd och tvätt ?

Sitter här och slöglor lite på top model som går på 3:an , ganska gammalt faktiskt typ säsong 4 tror jag , men lite sällskap är det iallafall när man sitter här själv ;)

Var precis nyss uppe hos husets ägare och lämnade av en vetelängd som vi fick med oss hem från skolan idag som vi bakade igår , eller jag fick med mig lite mer typ lite bröd och en vetelängd till , men lite vill man ju ha i sin egen frys (även om min var smockfull märkte jag när jag inte fick in den ena brödleven) men men , så kan det gå ibland . Kom även på att jag mitt pucko skulle frågat Börje ( så heter han som äger huset ^^) om jag kunde låna tvättmaskinen sen , men självklart glömde jag de , så jag måste springa upp en gång till , bajs ! men så kan det gå antar jag .

Skolan idag har faktiiskt varit ganska okej , skulle slutat vid halv 5 men gick hem vid kvart i 4 istället för vi skulle visst inte börja med gympan denna vecka , och stackars jag som drog med mig alla jävla gympakläder och allt, men så kan de gå .

Måste bara tacka mina 3 fina flickor i klassen som har gjort att skolgången är så himla mycket lättare än vad jag någonsin skulle tro , dom kommer ju även hit imorgon och ska sova över eftersom vi har klassens dag på torsdag med lite lasergame och grillning på schemat , vilket komemr bli skoj ! :) Tack Babes ♥

Nej förtusan , dags att ge sig in i duschen eftersom vi har den där hemska skolfotograferingen imorgon, inget jag kan säga att jag ser fram emot iallafall, men men inget att göra åt nu tyvärr ju , sen måste jag ju också laga mat , så det kan ju ta lite tid ^^


Take Care !


(Om ändå vårat klassfoto fick bli såhär snyggt istället för dom gamla tråkiga orginalen , lite spice på det hela, det enda är väl att Thomas (vår mentor) isånnafall fick stå i mitten ,haha , och sen skulle vi behöva klämma in våra 3 killar , eftersom det inte finns några på bilden , men det hade varit grymt kul ;D )


Snart grillat , sen hoppas jag på att lura på far min en omgång alfapet ;)

Sitter äntligen hemma här i Silverdalen nu framför min gamla dator och snokar omkring lite, sånt som måste göras helt enkelt ibland ju ;)

Hade kalas här hemma igår också för pappsen ju, så jag var den som fick konka runt på tårtorna som skulle ätas vilket inte var fullt så kul eftersom det blåste så förbannat nere i Kalmar, men ganska goda var dom iallafall, är inte så värst mycket för prinsess tårtor helst ska det ju vara choklad ;) men fina var dom iallafall, så det var ju ett stort plus ( och billiga ;) haha !

Åkte med mammsen till Vimmerby idag en sväng för hon skulle köpa ett par byxor på Cubus, och där hade dom typ en surprice rea typ, näe men dom hade 30 procent på alla kläder i butiken , så fick med mig endel hem , 2 par jeansleggins för en ganska billig peng , vilket för gött, men för mammas del steg summan över det lite högre än vad hennes byxor egentligen kostade när det var lite mer som åkte ner i shoppingpåsen , men det är så här man får passa på lite ;)
Funderar även på att klicka hem ett par skor och lite från H&M , ett par riktigt härlig höstskor, men men vi får se hur det blir med den saken !

Ikväll blir det iallafall att äta grillat och massa annat gott med familjen, för imorgon eftermiddag åker jag ju till Kalmar igen, men Henrik ska följa med , så känns mysigt sådär, åka och "familje handla " och sånt ;) Ja för mat måste man ju ha iallafall. ;)

Nä, dags att umgås med La Familia innan man beger sig igen , det blir ett jävla ravlande , men vecka 38 har vi APU och då ska jag vara på hemmaplan , känns bra !

Take Care !♥


Nu står kastrullen på spisen iallafall !

Ja nu sitter jag här igen , med datan och framför tv:n , vilket liv va ;)
Näe, håller faktiskt på att laga lite mat så jag fick ta allt det sista ur kylen typ så idag blir det potatis och purjolökssoppa, MUMS !:D perfekt för min onda hals också , sicken tur ju .

Skoldagen idag blev väldigt kort, började vid 10 och slutade vi tjugo i 2 typ, aja skönt vare iallafall, men osis var ju att det jävla regnet kom och när jag skulle cyklat hem skulle jag egentligen stannat på Netto och inhandlat lite , men var så jävla blöt, skorna och kläderna var helt dygnsura , så fick åka hem och byta lite kläder först , sen fick jag ge mig iväg igen, fast denna gång med jacka och grejer !

Pappi fyllde ju år igår faktiskt , tänk när han fyller 50 fyller jag 18 , perfekt va , då bjuder ju han på en resa förhoppningsvis ;) haha . Nä Grattis till dig Daddy ! ♥  

Men jag åkte ju iallafall hem igår för att spela match med laget mot hfk, vilket kanske inte gick så bra för våran del då vi förlorade med 4-1 , men det var skoj och spela och det gick ju ganska bra , förutom att jag mådde lite dåligt första halvlek , jag tror inte donkan är någon vidare bra mat innan match och sen en jäkla åktur med sammtidigt för att hinna hem , men men , kul vare och komma hem iallafall och träffa alla och sen sova i sin egen säng ! ÅH GUD, ni fattar inte hur underbart det var, längtar redan tills imorgon ! ;)

Men men , det blev ju ingen sovmorgon för mig idag iallafall eftersom jag var tvungen att ta tåget ner hit vid tjugo över 7, men det gick ju bra iallafall, då är jag ju lagom trött ikväll;)

Nä , nu måste jag gå och steka lite bacon till soppan ! YUMMI ! ;)

Take Care !


RSS 2.0