Last day this year

Sista dagen på året, borde väl göra summering men kommer liksom inte på allt som hänt. Tiden detta år har gått så sjukt fort. De enda viktiga är väl att jag tog mitt körkort, sommarjobbat, flyttade från Kalmar o blev sambo i hultan o sen börjat på sista året i gymnasiet!

Idag väntas mamma o pappa in på besök då de bjuds på middag o efterrätt ! Ikväll blir det en nyår med henkes släkt, trevligt trevligt!

Gott nytt år på er allihopa!


Kalmar med momy

Blidde en riktig fulldag med mammsen i Kalmar. Några hundringar fattigare o många fynd rikare:) var även o köpte studentpresenten till mig medans lite tillbehör ingick så i juni är man även en kitchen aid rikare:))))

Tc!


Workyy

Idag har jag jobbat för sista gången iår:) dock mår varken jag eller min stackars sambo som har feber ,så bra så har värmt upp soffan ganska bra;)
Imorgon ska mammsen o jag till Kalmar, oj så mys:))


Cash in cash out

Precis vatt i handlat, inget roligt men absolut nödvändigt ,mat! Oj vad kul de är o spendera massa pengar på mat eller inte. Inte billigt heller,ho! Äntligen ledig själv idag så nu blire soffan o om ett tag ska ja möta upp mammsen:)


Life is to short

En helvetisk dag i Jönköping ,kommer hem i inser att jag förmodligen har slängt mitt presentkort från mammsen på 500 spänn eftersom jag inte hittar det... Men vad fan är lite pengar när ens bästa vän ringer o berättar att hans mamma dött. En trött o arg Mimmi förvandlas till ledsen o i chock. Kvinnan har bott på gatan o man har träffat henne hela livet o inte trodde jag att förra var den sista! Ta hand om varandra , livet är för kort! Jag finns alltid där för dig vännen!


Long time no see

Länge sen uppdateringen skett nu men förhoppningsvis blir det bättre när jag ska försöka mobilblogga lite ;) julen är över o snart nyår med, i veckan blire lite reashopping se om man kan göra lite storfynd:)

Detta blev allt julgodis som syster o jag bjöd på under jul:)


RSS 2.0