4 års dag och 2 månader kvar !!

16 december idag vilket betyder att det är min och älsklingen 4års dag, förstår inte hur tiden kan gå så snabbt.. Dessa år med dig har varit det absolut underbaraste som hänt mig i hela livet :) jag älskar dig Henrik♥

Inte nog med att den 16 december 'är ett speciellt datum, exakt 2 månader kvar tills 18års dagen här med ju :) Shit pommfritt vad tiden går fort men nu är de bara bra saker som händer :) Körkort och allt efter det med hoppas jag .. Inte fel någonstans !

Hade verkligen velat fira vår lilla års dag idag men eftersom pojkvännen jobbar och skolan kallar så får de bli lite stan med Karin ikv, shoppa loss rejält nu innan jul ;) Eller lite kanske, borde ju kanske vänta på julrean ;)

Men resten av helgen blire mys, med bio, spa och massa good mat ! Mys all weekend ! ♥

iloveu4ever!

time flies by

sitter på esv:n och ruttnar bort, borde göra julkort men de går ju åt pipan förövrigt .. så ser på desperate housewives istället:)

Blev lite körning i mitten på skoldagen, gick ganska fint .. Var inne och klarade ett dataprov med så har 2 klarade, känns ganska fint nu innan jul:)

Snart jullov, klagar inte någonstans.. Den 15:e idag vilket innebär att imorgon har jag och mitt hjärta 4 års dag . Tiden bara flyger förbi !

Hela helgen blir de myspys i kalmar med hjärtat, fint !:)

Thats it !

julstök :)

helgen har vatt supermys som vanligt :) Blev lite jobb i lördas och sen lussebak med mammsen, och igår slog jag och hjärtat till på pepparkaksbak, inte helt fel liksom :)

Blev en dag hemma från skolan så har passat på och tagit det lugnt, slagit in julklappen till brudarna o våran julklappskväll på onsdag och sen ska jag straxt gå och fixa käk tills mammsen kommer hem, inte helt fel det heller.

2:a andvent igår, tiden går för snabbt fram och snart är det ta mej tusan julafton ! Ska bli skönt med lite lov och även spendera  mysig tid med familjen och släkten :)

it only gets better !♥

1:a deceber ?!

första december idag , mys !

Har haft fullt upp hela veckan men ändå hunnit ta det lite lugnt, bor ensam i lägenheten nu så känns som en lätt frihet !

Har hunnit med ett par svängar till körskolan ska även dit strax och köra en sväng, inget vidare kul i snön precis.. Men man får la gilla läget .. Gårdagen blev en välbehövlig dag på gymmet efter för långt uppehåll, fick även testa på Judo på gympan igår, finns jub lite delade meningar om det, men de var faktiskt helt okej skoj :)

Take Care !

RSS 2.0