no sunny day but monday

sicken underbar dag! Började skolan vid 9 så tog en timmes mer sovmorgon här hemma och ska berätta att det satt riktigt fint !

Bakade mest dom hela 3 timmarna vi var där ;) Lite smörgåstårta, rulltårta och ciabatta och baguetter, fina grejer :) haha ! Sen tog jag halv 1 tåget hem och var hemma runt 2 tiden vilket är jävligt skönt ! :) Fick lite fint sälle av Karin med på tåget, satt ju inte helt fel liksom ?!

Om 2 timmar är det match, mot oskarshamn ubk ska de tydligen vara .. Ska iaf bli spänande och se hur de kommer gå för oss ^^ haha .. se om mina 1 och en halv träning gett något resultat ;) Eller kanske borde gå ut och latcha med bollen lite nu innan så man kommer in i de lite :) haha..

Take Care!

Brun med sol :)?

sicken underbar dag idag !! bästa söndagen på länge måste jag faktiskt säga :)

Eftersom solen sken hela dagen så har jag mest hållt mig utomhus, solat lite och försökt få lite färg i ansiktet. Så hoppas de blive någon skillnad iaf, haha :)

Blev en promenix med fanny med och sen så kollade vi in deras nya as söta lägenhet :)  Härligt o träffa dig igen sötan efter all denna tid som gått, lite illa att de var så länge sen ! :( Men de ska de bli ändring på :)

Take Care !


LP Madness

även för att berätta, bättre sent än aldrig ju ! Så var torsdagen en ganska meningslös dag men de hände en lite roligare sak i skolan på eftermiddagen , då det var dags för LP treorna att visa sina berömda boktårtor ! Satans så kul o se och längtar tills de är våran tur :)

Här är lite smakprov på hur några av dom såg ut :)













Allt är alltså vanliga tårtor med prinsessfyllning och marsipan runtom och de flesta även målade !
& allt åts upp av Jenny Nyströms eleverna ;)

sorry for delay !

okej, jag vet att det har vatt typ dött här.. men sånt händer när man har lite annat för sig :) Men nu äntligen va , färgar håret så det tar ju sin lilla tid så kan lika väl dra en update !


Onsdag-Torsdag blev det en sleepover med girlsen i Gabriellas 1:a ute i Rockneby, trevligt trevligt ! 6 goa brudar och lite skräckfilmer sen var kvällen så gott som gjord, morgonen var dock lite värre ^^ haha

Kom hem igår med, riktigt härligt ! Tog halv 1 tåget så var hemma redan klockan 2, så de var riktigt skönt! Drog en solning med mammsen, så nu sitter de lite fin brun färg på kroppen! Dock behövs de nog minst 1 gång till innan balen så man inte är allt för blek :O
Sen när man kom hem väntade de två roliga paket, ett från syster med en as najs tavla i och en iCurl locktång från mamma :) Alltid kul med ket :)

Dagen som varit har så har jag hunnit med en sväng till vimseby för att fynda en skjorta, lite mer mot jeansskjorta håller fast ändå inte ? haha .. Sen 2 täcken på jysk till lägenheten :) Så nu gott folk slipper ni frysa när ni ska sova över sen ^^
Har även hunnti med en sväng på 60års kalas med, träffa släkten o sånt :) Alltid mys !

Nu äre dags för ursköljning, vi hörs när vi hörs ! :)

Take Care !♥


(Värsta sött inslaget !)


(Muffins tavlan av syster ! Paket borde man få varje helg !:)

2 in 1


den här veckan får bi findus köttsoppa !!  
Se hela bilden



2 måltider för 1 person, första portionen blir dock oftast grönsakssoppa typ men andra blir en köttsoppa med för jävla mycket goa köttbitar :) Fint ska de va !
så jag antar att ni förstår vad jag precis tryckt i mig ;)


no fun?

känner mig lagom värdelös just nu och tycker synd om er som fått läsa all tråkig gammal skit i flera dar utan uppdateringar .. Har ju faktiskt gjort lite om dagarna, dock inte orkat blogga ? dooh !

 

Kan ju berätta smått om helgen, blev en sväng igen till vimmerby med mor o far , trevlans ! Mammsingens och mitt lördagsnöje o vi ska även dit nästa helg med för er som veeerkligen vill veta ^^ Blev o hämta min och Henriks soffa och även köpa en fräsig lampa som jag hoppas han kommer gilla då han inte sett den än ;) höhö ! Grön o fin ären iaf, mosaik med, fräsigt värre :)

Söndagen blev en mysdag med lite sälle av OTH ♥ :)

 

för den som undrar vad denna vecka har o erbjuda så står de lite nationella i engelska på schemat och liten sleepover med girlsen :) & sen tror jag även de var bokdagen med på torsdag kanske ? då jävlar ska de firas med boktårta iaf :)

 

Take Care !


nätshopping

haha jaa årsmötet var ju kul i skolan, lite fight från båda sidorna :)

Nu sitter jag hemma i dalen iaf, äntligen helg säger jag bara ! :D

För den som undrar har jag även klickat hem något fräsigt till balen, trodde aldrig jag ens skulle klicka mig in på en sånn sida, men om några dagar ligger ett paket i brevlådan :) Så 8:e maj får ni se :) Hoppas på de bästa bara ;)

 

Ha en trevlig helg ! :)

Take Care!


vote !

sitter i skolan på datakunskapen , gjort färdigt mitt svenskaarbete så om en timma drygt ska vi ner till aulan och rösta fram ngt , ny president tror jag ;p haha , näe men nya elevkåren tror jag de var :) lite trevligt, giltig frånvaro med , de sitter fint ;)

Äntligen fredag efter en riktigt skum vecka måste jag erkänna, men skönt !! Är så förbannat schleten så ska bli skönt o bara komma hem och umgås och hare gött :) Hoppas på att få trycka i mig lite grillat med*hoppas,hoppas,hoppas*  skulle iaf sitta förjävla fint i min mage :)

Imorgon blire ännu en sväng mot vimseby för att hämta upp vår nya soffa, och då menar jag inte familjens utan min och henriks :) Snajs ! :) Bara vänta tills vi får lägenheten i juli sen jävlar ska det sittas :) Detta påminner mig också att jag är skyldig pappsen 300 spänn .. får fixa de , har ju lite annat som måstes köpas nu med, till balen och allt .. Illa illa..


make it or brake it !

blev en runda på stan efter skolan och det resulterade en 200 kronor fattigare Mimmi ^^ Ska inte klaga faktiskt för fick med mig förbannat mycket skit hem för 200 spänn . 1 par träningsbrallor och sen 2 par strumpbyxor eller tights kanske de va ^^ och sen 6 par trosor och 3 par öronhängen :) De ni !

Nu ska de pluggas på lite lmk, Ägg ?! jaa tydligen finns de läxor om de också ..


(en liten kyckling på lmk pappret)


(En schleten Mimmi på morgonens tåg )


(lite fynd trosor, haha , priset var ju riktigt dyrt, 5 spänn styck ! :D )


no music no work !

sitter i skolan och blir lagom förbannad på att youtube inte funkar , dock borde jag ju göra engelska arbetet men vem kan arbeta utan musik ? haha ..

gårdagen var iaf .. intressant ? joo men visst .. åkte hem en sväng och hann träna en halvtimme kanske, mjoo de vare nog typ .. Inte riktigt värt de kanske, men de var ju trevligt :)

fått lite press på oss nu med, med alla saker i skolan , typ 100 NP i engelska saker och sen våran jävla dans och sen  NP i matte o skit .. no fun ! Sen ut på apu 2 veckor snart med ? ska bli spännande ..

Take care !

shopping with mami !

ifall mina planer som konditor eller något annat skulle gå snett så skulle jag iaf bli en utmärkt städare, en väggdammsugare ! för idag har väggarna dammsugits som aldrig förr och jag hoppas att alla rötna spindlar som hunnit komma hit under lovet åkte ner i dammsugarpåsen !

Första skoldagen sen lovet idag iaf , kändes sådär, var mest lite less på att vara tillbaka i kalmar, vara ensam i min jävla källare o mest glo .. någon som förstår att jag längtar till maj då jag får flytta hem igen ?! :D eller till juli då vi får en egen RIKTIG lägenhet :)

Mammsingen var ju iaf med o fick vara med o baka och styrt, lite wienerbrödsdeg och bullar och längder fick hon göra och hon var nog mer än överlycklig att få vara där och tror hon var kalas nöjd :) Kan nog förbereda mina klasskamrater på att hon lär nog komma varje termin nu ;p haha

Blev en runda på stan med mami också, och en lååång middagstur på Zorbas, tror vi rullade ut därifrån alltså, hade iaf ruskigt ont i magen :( eller kanske de var mättnaden som spökade ;) Sen efter att vi var lite besvikna då vi inte hittat något på stan så drog vi av alla ställen till kappahl och fyndade loss, köpte mig 3 par trosor och ett linne för 70 spänn ;p haha .. fint ska de va !

Sen blev de att vinka av mammsen, gå och handla vilket var ruskigt trist och fick bara med mig skit hem typ , o då menar jag inte dåliga saker utan lök, bröd och mjölk typ ? skit .. Sen hann jag även att bestämma mig för att jag ska dra hem imorgon på en liten fotbollsträning, hinner dock bara vara med en timme eftersom tåget inte kommer in förens 6 :( men men , tar iaf tag i saken , sen får jag ju komma hem också, extra plus i kanten :)

Nu borde jag verkligen krypa ner, varit en full dag verkligen och sovit en timme typ hela natten , illa.. Så jag kommer nog sova ruskigt skönt inatt ;)

Take Care and sleep tight ! :)


haha, bara för att ni ska förstå liksom ;)


HIS/MAIS- HFK/Sk Lojal  1-6
2010-04-09 22:38

"Storseger" med B-laget
-
-
Alla gjorde en jättebra insats. Extra plus dock på mv Mirell, 3-måls skytten Karin , Mimmis tuffa jobb och Matildas slit och många snygga pass.



känns fiiiint !

workout # 5

en helt okej skön söndag antar jag att denna dag blir ..

drog en sväng till kurres idag på morgonen och styrketränade lite, dock så har/hade jag träningsvärk till tuuusen .. haha, vet i fan vart de riktigt kommer ifrån för så jävla mycket ansträngde jag mig la inte på fotbollen men tydligen vare väl muskler som inte fått röra på sig som kom i kläm ^^ Men dom är nästan borttränade nu , pretty good :) Sprang hem med, eller aah , haha så mycket som benen orkade och knäna höll med, men de blev lite iaf :)

Kanske dags att börja packa inför morgondagen , usch, vill verkligen inte tillbaka till kalmar faktiskt,  man har ju blive ganska van att va hemma med alla nu efter typ 2 veckor och nu ska jag va själv igen :( Fast mamma ska faktiskt med till skolan imorgon och baka och ha sig :) Sen ska vi dra en shoppingrunda och käka på zorbas förhoppningsvis, får se hur mycket vi hinner med innan hon åker med halv 7 tåget .. :/

Klockan ringer iaf 05.10 .. my good !

Take Care !

grönt är sköönt

har suttit här allt för länge nu och letat efter en förbannade jävla låt från OTH and finally , i found it ! haha, dock var den inte lika bra som jag tyckte igår kväll ^^

har iaf kikat på lite annat till vårt lilla näste som gardiner o sånt skit, tråkigt men jag antar ju inte att henrik fixar de ;) så mamma hjälper mig lite :) Kommer bli kalas najs tror jag :) Känner på mig att de kommer bli sjuuuukt mycket lägenhets snack från mig på den här bloggen några månader frammåt .. :)

nu ska jag mysa te att med mamsen o dady :)
Take Care !


it felt sooo good !

yes people, im alive ! haha

näe men matchen igår gick över förväntningarna och jag har nog faktiskt inte gjort min sista fotbollsmatch, kändes gött o vara med i spelet igen så kanske ska ta tag i att och träna och lite när jag kan , ganska skönt med :) Vann iaf med 6-1 ganska gött, även karinho som gjorde 3 hela jävla mål och inte tränat , jag är doo imponerad !  ;D

Dagens planer blev en tidig sväng till vimseby för att köpa den där rackarns soffan, så om några veckor står den fint i mormor och morfars källare för att lite snällt få vänta på att bli upppackad i juli:) blev även en sväng i lite andra affärer och en fika på café erik ^^ haha ! Very najsligt :)

Nu ska jag ta och packa en lite väska och dra in till hultfsfred och sedan dar och sola med mammsen, för nu är ju balen faktiskt riktigt nära och jag kan ju inte se blek ut heller ? nej , mot solariet var de !

Talk to ya later !
take care !

lite soffa lite fotboll?

ja här är de ganska dött som ni märker, händer lite annat fast egentligen ingenting.. Dagarna går dock för fort för de , och idag är ju lovet sista dag , nästa lov är iaf sommarlov !! :)

Gårdagen blev en sväng till jysk för att titta på en soffa till lägenheten, ja när man inte är rik får man planera sånt och köpa lite i taget, som tur är får vi ju lägenheten i juli fast flyttar inte riktigt in förens i augusti skulle jag tro så då har man ju lite tid på sig :) Kan ju inte heller slänga ut en förmögenhet på en soffa som man egentligen vill ha så man får vara smart :) Vi ska dock fundera ett par dagar till innan vi slår på stort även om jag tror att vi köper den ;)

Blev en sväng till ingatorp idag med, haha, mera sofftittande, bara de att den fina soffan till ett hyffsat pris var såld :( sen ville inte henrik ha den heller.. bajs ! haha..

Ikväll eller näe om 5 timmar rättare sagt står jag nog på en fotbollplan och gör premiär för min första och sista match skulle jag tro denna säsong, gräs med. lite fint iaf .. dock känner jag på mig att jag kommer bli ruskigt skadad eller spela sjukt dåligt.. hoppas på inget av dem men så äre ju alltid..

Fan, lite cred to my self ! Har varit sjukt duktig att träna detta lov, förhoppningsvis kommit igång rejält ! Sprungit, styrketränat, step-up, simmat och ikv match och imorgon ska de tränas lite till ;) Najs najs !

Näe bäst jag går och förbereder mig mentalt inför matchen.. Ligga på soffan och fokusera, ajaj ! haha!

Take Care !


(Lite fin ändå va :)

congratz mami and some new info .

Började denna dag med att gå upp skapligt tidigt för att sjunga för mammsen som fyller år idag :) (isf fyller alla år typ nu i den här familjen^^) hihi, men grattis mammsen:)  ♥

 

Annars har det inte hänt så mycket, städat och rensat ur min garderob, och som innan har jag hemsk seperationsångest ,haha, så det var bara en tischa som åkte i soporna ^^ Sen tog jag tag i mitt rum med, det behövdes ju städas om ngt, och nu är det gjort också :)

 

Gårdagen var great, var med mitt hjärtegull en stund och på kvällen så drog jag med tilla på lite step-up som har resulterat att jag har riktigt ont i armarna? och mitt knä.. Men gött vare, ingenting slår känslan mot en riktigt hårt träningspass :)

 

Sen så fick vi reda på en annan nyhet, lägenheten som vi var och kollade på blir våran :) Så 1 Juli blir jag sambo ;) Eller mer augusti men vi får lägenheten i juli, så det ska bli mys :) Lite kul när man tänker efter, 17 år och sambo.. Medans sina kompisar fortfarande bor hemma hos päronen, känns faktiskt gött att man tagit det stora steget ;p

Now u know !

Take Care !


(Äntligen får jag ett riktigt kök o va i :)


Congratz Baby !

Idag fyller min kärlek hela 19år och de kommer vi fira med lite fika och presenter senare :)

Grattis på dig älskling :) ♥♥♥





Om cirkus en timme ska jag och syster iaf dra iväg och träna lite, behövs efter allt gött man tryckt i sig , så den här gången ska vi satsa på allt, styrketräning, simning och sen basta lite, sköönt :) Sedan blir de att vara med mitt gull resten av dagen ♥

Påskmiddag !

För att göra alla lite mer intresserade av min mathelg så kan jag ju berätta att jag snart ska dra upp till murmur och murfar för lite påskmiddag , men hela släkten som jag ändå har träffat på alla kalasen nu ^^ Men ska bli trevligt ändå:)

Pratade lite med grannen nyss som ska fixa mig till balen ( Jaa för jädrans vad de börjar närma sig) de kommer nog bli riktigt najs iaf, ska beställa hem lite löshår till frippan med, så den blir lång och fin :)

 

Smider även lite planer med mallan mot sommarn, dock handlar de mest om min cykel, men lika trevligt för de :)

 

Take Care peeps !


Veckans Fynd .



Biknin från Ullared för ynka 40 spänn är veckans fynd ! :)


Too much goodie food this week ..

1 timma kvar tills andra kalaset börjar denna helg så tänkte slänga in lite av de jag har och berätta nu när jag ändå har tid :)

I tisdags så var det ju en liten överraskningsdag för syster som fyllde 20 i onsdags, mammsen &daddy och jag drog upp till Halmstad för att fira henne lite och överraska, vi gick ut och åt middag och hon fick öppna lite paket och vi smällde i oss en tårta jag hade med mig från skolan :)

Onsdagen drog vi vidare till Ullared för att fynda järnet ! Och oj vad dyrt de blev , haha , spenderade mer än vad som var planerat men kom också hem med en halvt ny garderob( vilket betdyer att jag verkligen måste rensa ur min nu för att få rum med all ny skit), även 3 bikinisar fick jag med mig, och en kostade bara ynka 40 spänn, de är ett riktigt kap alltså :)

 

Igår vart det kalas i Jönköping för mammas kusin som fyllde 30 år :) Även där tryckte vi i oss tårta och massa med smörgåstårta, ja fint ska de vara när man är på kalas :)

 

Och om en timma lär jag nog trycka i mig ännu mer mat, potatissallad och kyckling och massa gott står på menyn :) Även en chokladtårta och några taskigt gjorda chokladmuffins gjorde av mig ^^ haha , illa för att gå LP så fula dom blev ^^


(Kimsans 20års tårta :)


(Ruskigt dålig mobilbild, men finklänningen var på när de var 30års kalas)


(Dagens 20 års kalas outfit bild )




(Chokladmuffins med chokladpudding på typ :)


RSS 2.0