Nybliven LP-elev !

Antar att det är dags för ett inlägg här nu ? Ja som ni kanske förstår så har jag haft lite jobbigt och tufft den senaste veckan men tack vare klassen och linjen på gymnasiet så fungerar det faktiskt , jag har ju något att stanna för istället för att tänka jag vill hem , jag vill hem ..

Nä , har precis smällt i mig en väldigt sen middag iallafall , ja när man inte orkar blir det sen middag , men nu är jag mätt och belåten så sitter och kollar lite på Miami Ink och funderar på när jag ska ta hand om disken som jag lyckades få fram.

Ja som sagt, skolan går iallafall kanonens, idag blev det lite träning på olika bakgrejer , så idag blev det att baka frallor som vi fick med oss hem och sen fick vi öva på att göra marsipan rosor , inte världens lättaste grej , men jag är sjukt nöjd över mitt reslutat :)

Take Care ! ♥


( Inte så dumma va , den till höger blev den första och den till vänster var den andra , medfödd talang , tror ni inte det ? ;)


Snart match , nu dags för packning

Nu börjar sista helgen på mitt sommarlov gå mot sitt slut , men jag har faktiskt njutit så gott jag kan :)

Ikväll blir det match mot Åseda som ligger först i serien tror jag ^^ men men , vi får göra vårt bästa och hålla rummarna för att våra skott mot mål går in , om vi också kunde ha tur någon gång iaf ;)

På Tisdag drar mammsen och jag förövrigt ner till Kalmar för sen på torsdag börjar ju skolan , shit .. Men spännande ! Aja , får se om jag blir bättre på att slänga in inlägg, måste ju faktiskt packa ner allt det sista imorgon , för det kanske tar ett tag innan vi åker bil ner igen , men men ;)

Take Care !


Hjärnsläpp?

Just nu är det jag som står för matlagningen här hemma , som strax måste vara färdig då mamma kommer hem ^^ haha , ser vi vilka krav jag måste leva efter , stackars mig ju ;)

Har funderat mycket på att om vecka så börjar även jag skolan och jag är lita blandat fit for fight och ändå redigt nervös .. Men jag tror det kommer bli kanonens iallafall , shit vad jag kommer få baka ;) haha .

Ikväll blir det som planerat iallafall , så dte blir en tripp till virserum för att titta på derbyt mot Hebe och det blir mormor som kör (igen^^) eftersom mina päron själva inte vill kolla , men morfar ville ändå åka , men Marica ska nu också följa med , kan ju vara kul med lite ungdomligt sällskap ^^

Take Care !


Mys med mammsen :)

Kom nyss hem från Vimmerby efter har varit och gått där på stan en sväng med Henrik och Mamma , mycket trevligt :)

Nu sitter jag förövrigt och ser på Bones (eller just nu är det reklam men men) och sedan gör jag lite fotbad med sopa i vattnet , mycket behövligt efter alla blåsor som jag fick när jag och Henrik var i Kalmar och vandrade runt , sen fick jag en jäkel precis under foten , shit, den gör inte lite ont alltså, men nu är jag inne på andra dagen då fotbadets görs så snart ska dom nog vara fina igen ;)

Ikväll blir det mys med Mamma , så vi slår på stort med god middag och allt , alltid lika trevligt :) Får hoppas att Kim och Pappa har lika trevligt dom nere i Halmstad , men skulle gissa på att dom åt Donkan nyss så dom håller sig nog på det ^^

Ha en trevlig Onsdagskväll , för det ska jag iallafall ! ♥

Onsdag :)

Idag på morgonen begav jag ju mig till Hultsfred för att åka och klippa mig och eftersom alla andra jobbar nu så fick jag be min snälla mormor att köra , men hon hade själv lite ärenden att göra där , så vi slog två flugor i en smäll och var i lite affärer:)

Gårdagens match förresten gick prima fisken , då vi vann med 5-0 , fast egentligen borde det kanske blivit något mer mål , men 5-0 får duga bra :)

Förresten ja , idag har ju typ alla börjat skolan , till och med pojkvännen :( Så nu kommer jag få sitta själv hemma i en vecka och lulla lite , men jag har ju tv:n som gör mig sälle fram till klockan 1 varje dag iallafall ;) hihi .
Take Care !


(Gjorde så gott jag kunde , men skulle visa de fina lockarna som Maria gjorde på mig , men de syns visst inge vidare , så ni får helt enkelt föreställa er dem ;) haha )

Mixed up feelings

Sitter här och ska erkänna att jag är lite ledsen , den här veckan (helt utan förvarning) har Wildfire försvunnit från min morgontv grejs och nu istället har dom satt in alla möjliga program , igår var det nått skräp och idag är det Grey's Anatomy, fast i och för sig är inte Grey's så dåligt , men har redan sett alla programmen , så tycker det är lite dålig stil att dom tog bort Wildfire :(

Aja , jag överlever väl så vill säga , snart får jag ge upp alla tv-serier som går på morgonen då jag antar att jag själv sitter vid skolbänken vid den tiden .
Idag har jag inte för mycket för mig annars , ikväll ska jag spela match mot Västervik i Vena och sen så finns det faktiskt inte mer planerat .

Imorgon finns det både lite roliga och tråkiga saker , ska klippa mig på morgonen (vilket är det roliga) och sen drar systeryster till Halmstad för att börja plugga , vilket är kul för henne , men inte så kul fär mamma och pappa kanske ;) haha nää , nu var jag dum , men jag kommer ju själv inte heller vara hemma på vardagarna och då lär vi ju ses på helgerna när vi båda två kommer hem , så egentligen är det ju faktiskt inte så illa som jag tänkt först :p

Nähe , snart börjar Sjunde Himlen så bäst jag bänkar mig vid tv:n ;)
Take Care !

Måndagkväll

Just nu gör jag en förbjuden vana vilket är att jag har dragit med mig datorn till sängen , och det är något jag inte borde göra eftersom sist så lossnade knappen från min dator här , men nu är ju fanskapet redan borta, så jag antar att det inte gör någonting då..

Försöker hitta lite saker på Jenny Nyströms hemsida då jag känner att det kanske vore bra om jag kanske var väl förberred , men sidan är i stort sett skit för det finns inga Scheman om när var hur alt som står är aulan 8.00 den 27 , ja det är väl bara att ge sig dit .

Nu ska jag ta och fortsätta kolla på Gossip Girl och sedan njuta lite extra av att jag som fortfarande har sommarlov får sovmorgon imorgon då de flesta av folket i min ålder börjar skolan här , usch vad sommarlovet har gått snabbt faktiskt , riktigt snabbt . Men nu är det väl bara att gilla läget .
Sov gott , Take Care !

FÖRBANNAT !

ÅÅÅH ! Knapp jävlen lossnade från tangentbordet IGEN ?! Förbannade jävla skit dator ! Varför i helvetes VARFÖR?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Borta bra men hemma bäst !

Hemma efter en sisådär härlig helg i Kalmar , kan väl säga att den var lite var lite till och från , men sällskapet var trevligt :)

Idag blir det mest lugnt faktiskt, lite tv tittande eller så blir det nog några filmer på nätet eftersom jag hittat en perfa hemsida där du kan kolla på allt gratis , massa nya filmer finns det också , så det blir nog kanske Boy A och The Proposal ikväll :)
Ha en trevlig Söndag !
Take Care !

Nu blir det tv och ikväll blir det Kalmar

Kom precis hem från golf rundan med Kim och Pappa . Mycket trevligt var det måste jag säga , även om jag började med att mest skjuta grästuvor så gick det ganska bra sen mot slutet , så skoj var det iallafall. Måste ju också berätta att jag faktiskt orkade stiga upp 6.00 , oh yes, 6.00 för att åka ut och spela golf, ja ibland är man allt lustig och orkar mer än andra dagar men man har väl sovit på sig massa timmar nu under sommarlovet så det var faktiskt inte så farligt .

Nu sitter jag iallafall och gör mitt förmiddagsnöje, TV fram till klockan 1, men har man inget annat för sig så är det ju lite tidsfördriv iallafall, fast ska hinna med och packa ner lite saker som ska med till Kalmar ikväll och sen så har jag lite och
städa, så lite finns det ju iallafall för mig att dra ut på tiden med.
Får se om det blir något bloggande i helgen , om jag har tid och om internet funkar kanske jag slänger in något inlägg , det blir en överrasking helt enkelt ;)
Take Care så länge , ha en bra helg ! :)♥

Torsdagstennis och lite löpning

Idag känner jag att jag har varit ganska duktig faktiskt eftersom jag har skippat tv:n ganska mycket , eller visst blev det alla mina morgonprogram men sen så ggav jag mig ut med Lindell och spelade tennis i 2 timmar ungefär och efter det tog jag en runda runt elljuspåret, rundan runt spåret får stå för kvällens träning då jag missar den när jag ska på något veteran grejs med pappa och sen kolla på hjärtat när han spelar fotboll, eller vi får se hur långvarit det blir eftersom det regnar just nu , men det är ju ett par timmar kvar till matchen.

Imorgon lutar det också mot att det blir en golf runda med pappa vid 7 snåret på morgonen, och ja ni läste rätt, 7 på morgonen ! Sen mot 5 tiden tar jag och Henrik tåget ner mot Kalmar för att stanna till Tisdag kanske, så vi får se om det blir något bloggande i kalmar eftersom jag inte vet om internet är fixat , vi får se helt enkelt.
Take Care !

Trädgårdsnissa :)

HA , jag har precis varit och gjort något duktigt ! De ni !
haha nä , jag kan tänka mig att ni är precis lika chockade som mig , men ärligt talat , jag har bara varit ute och plockat lite vinbär med mormor :) Tänka sig, ni som trodde det var något stort ju ;) Mormor hade mycket att säga och lätta på hjärtat , så det blev en trevlig pratstund och massa vinbär . Så nu blire gelé på allt mitt arbete ♥ yummi !


(Haha , ser ni mina dränkta vinbär , det ösregnade ju !)

Tv:n är ett vardagsnöje

Allergin börjar soöka lite med mig nu , and i'm not happy about it !
Idag förörvrigt kommer bli en lugn dag , ska vara med hjärtat lite och umgås för sen ses vi inte förens på fredag (yeah , i know, massa dagar emellan ju ;) hihi ) men men , på fredag blir det iallafall Kalmar för oss och då ska vi bo in min lägenhet lite , jag ser faktiskt fram emot det :)

Nej , om jag ska fortsätta mitt vardagsnöje framför tv , och ni ska bara veta hur många program jag ser om dagen ;) Det är liksom som ett litet schema, och det passar perfekt ihop, för alla program slutar/börjar ganska nära varandra , good huh :)
Nu blir det iallafall mer Tori & Dean : Inn Love och sen blir det Living Lohan , måste nog också erkänna att Ali's låt är faktiskt ganska bra för en fjortonåring, men men , har man pengar så kan man nog trolla fram allt skulle jag kunna tro , eller trolla och trolla , betala för det menar jag ..

Imorgon blir det iallafall som alla andra dagar först ut är Rachel Ray följt av Våra bästa år sedan blire Wildfire och efter det Sjunde Himlen , haha nu vet ni  ;)

It's a halelujah moment

Igår fixade datanissen Micke i Hultsfred min dator och för 100 spänn  så är den hel igen och tacka honom för det istället för att vi skulle behövt slänga ut 800 spänn , känns lite knas, men nu är den hel och fin igen :)

Var ju kanske ett tag en jag bloggade med ju , fy skäms för mig , men sommarlovet är ju snart slut så man får passa på att sova, lata sig och bara göra massa oplanerat , för sen funkar det ju absolut inte ^^ haha . Nej , men bloggningen blir nog snart bättre , när jag lär ha hela eftermiddagarna för mig själv så blir nog det här en av sysselsättningarna ;D
Take Care !

Saturday baby !

Igår kväll stog det en fotbollsmatch på mitt schema som jag själv inte var så värst förtjust i , det kan lagkamraterna själva instämma. Men men , jag tog det med en nypa salt och matchen gick ganska bra , vi vann iallfall med 3-1 mot Gullringen, vilket kändes skönt , men jag vet att jag kunde gjort ett bättre jobb , därför så har jag nu bestämt mig för att gå på träningarna , eller iallfall de flesta av dem ;)

Idag så är det ju faktiskt inte lika mycket sol som det var igår , men just idag har vi iallafall tagit bort pooltäcket från poolen så det blir nog ett och annat dopp mot eftermiddagen :) Härligt och svalka av sig lite , och sen måste jag nog tyvärr säga att det blir nog årets sista utomhusdopp i poolen iallafall, hoppas på mer sol nästa sommar ! ♥

Ikväll blir det mys och film och massa gott med pojkvännen , me like :) ♥
Take Care !

Philip is out ?!

Åhh , igår innan jag gick och lade  mig hann jag bli grymt besviken på dommarna i "so you think you can dance" dom liksom röstade ut Philip? Han gjorde typ mer än hälften av programmet , han var ju skit frän ju , och nu är det bara lika dana personer kvar ? Nej , fel bestlut tycker jag , absolut fel !!!


(Hey , i'm sure gonna miss u !)

Oh , sunny day ..

God morgon allesammans.
Egentligen har jag faktiskt inte så mycket att säga , men det var ju ett tag sen jag gjorde ett inlägg så tänkte slänga in ett innan jag går ut och lägger mig i det fina vädret .
Skickar också förhoppningsvis iväg min dator idag så den blir hel igen , köpte den ju den 13:e Juli , tänka sig ju , inte ens en månad och den är redan paj , men idag så åker den nog iväg och då blir jag ännu mer osocial, nej men ska göra mitt bästa .

Nej , dags att bege sig mot solen , den typ kallar på mig ;) haha .
Take Care !

Flyttlasset

Flyttlasset går om någon timme bara mot Kalmar ! :) Ska käka lite lunch innan och lasta in allt i bilen bara , sen are we ready to go !  Och eftersom datorn lämnas nog in idag får vi se när vi hörs , imorgon kväll aknske eller på tisdag , who know ;)?
Take Care !


(Snart drar jag ;)

well ..

Att det man någonsin ber för faktiskt händer , är inte allt för van vid det faktiskt , men vädret har varit utmärkt idag och vi har haft soligt och inte en enda regndroppe , thanx u up there ! :)
Packningen är i stort sätt klar , har till och med hunnit och bakat lite chokladmuffins och varit ute och plockat lite blåbär och svamp med mammsen ! ♥

Ikväll blir det nog några gamla klassiker på tv eftersom pappa har installerat våran gamla VHS , så får se vad vi har för gamla godingar bland damtussarna ;)
Take Care !


  

Hoppas på en solig lördag ...

Igår blev det tyvärr regn igen och hur kul börjar det bli nu ? Liksom nu är det sista veckorna på sommarlovet och allt vi får är regn ? Nej , usch för svensk sommar , den är inte alls rolig längre . Men som tur var hade vi lite uppehåll så när jag agerade grillmeister så klarade jag mig undan regnet iallafall :)  Till maten igår hade min käraste även varit och hyrt en film , så till mumset så kollade vi på "Vi hade iallafall tur med vädret igen" . Jag har nog aldrig varit ett riktigt fan av svenska filmer, men vissa stunder var den faktiskt ganska bra trots allt.

Idag är det ännu en lördag som kommer sakta gå förbi , fast lite har jag ändå och styra med , ska packa ihop allt det sista som ska med till Kalmar imorgon och sen så ska jag bara ta det lugnt, sånt som behövs ibland :)
Nej , nu ska jag gå och fixa mig och börja med mitt plock och pill :)

Ha en bra lördag allesammans :)
Take Care !


RSS 2.0