Tripple hair

Här är en timmes tid vid speglens resultat, dock blire finare imorgon när hela volymen lagt sig och de ser mer naturligt ut , sånt gillar vi :)

 
(Ser ut som ett troll, men så kan de va :)

Nu, Halv 8 hos mig med lite nybakta frallor :) ♥


happy birthdays !

Sitter och lyssnar på lite go musik som syster skickade för några dar sen , eller egentligen städar jag och lyssnar på musik, men just nu har jag tagit en break.. Lite sur är jag också.. Förbannad på dammsugarn och så finns de lite annat som jag bara går och retar upp mig ganska rejält på , tur att de är lov snart iaf , för den kommer välbehövligt, vet inte om jag hade pallat så många fler skoldagar till..

Ska iaf bli en härlig vecka, ska nog försöka se till att ingen mer ska förstöra mina dagar , syster fyller 20 så de firar vi med lite kalas på lördag och på fredag blire 30 års kalas för en släkting i jönköping, ska bli skoj :)

Sen står även lite annat kul på schemat, men får berätta de lite senare i veckan..  Ser iaf fram emot de sjukt mycket :)

Ska ta tag i städningen nu så jag kan ta tag i och trippla mitt hår lite, måste ju fixa lite ibland:) Dock tar de ju sånn jävla tid med denna kaluffs så bäst man börjar i go tid ;)

Take Care !

running man?

känner mig duktig, hyffsat iaf .. Blev en sväng till kurres för lite styrketräning med mami och dady och sen tog jag och mammsen en löparsväng hem istället för att åka bil, dock mådde jag för jävla dåligt efter alla våfflor och skit så trodde nästan dom skulle komma upp bakom någon buske eller i något hörn .. Men de gjorde dom icke, mår inte bättre än iaf ..

Jamasen är iaf påtagen nu, så är hyffsat redo för sängen och förberred för en tidig morgon då klockan ringer 05.10 , yeeay ! Måste plugga till prov med, rackarns alltså .. Första seriösa "läxan" vi haft sen jullove tror jag , haha , ska nog inte klaga :)

TC peeps !

Bättre sent än aldrig?

För alla er som är riktigt intresserade så har jag precis tryckt i mig en fet portion med kålpudding, fint satt de också :)

Om några timmar kommer mormor och morfar hit och då ska vi käka lite våfflor, ska bli mumma ! & eftersom jag inte hade chans att käka våfflor på våffeldagen så får vi helt enkelt ta de nu ju, bättre sent än aldrig, eller hur :)

Fixat och trixat litemed kameran och mobilen, så nu jävlar har jag hittat ett smidigt sätt att lägga in alla bilder, är säkert 1000 år senare än alla andra med de, men nu jävlar ;)

Take care!

(Vi hade lite påskbak i tisdags i skolan och då blev dessa kycklingar mitt reslutat, söta ju :)


Fynd med stort F !

ska nog göra detta till en veckovana, egen kategori får den också ..








En fin axelrems väska, perfekt för sommaren ! För endast 29 kronor, de är vad jag kallar fynd!

vad tycks ? :)

Myslördag :)

Att ha en oplanerad lördag uppskattas nog alldeles för sällan ..

Mammsingen och jag drog iaf in till Vimmerby idag runt halv 11 tin och fyndade loss, köpte bl.a. 2 väskor, 2 bh:ar, ett födelsedagspaket, en tröja och 2 nagellack.. & eftersom mina presentkort gjorde susen så la jag endast ut 58 spänn för allting, haha , de är så man ska fynda ! Jag börjar bli riktigt bra på det alltså.. Borde lägga ut ett veckans fynd .. Öjöjöj vad grejer de skulle hamna där ;)

Gårdagskvällen blev med mys, träffade pälsklingen och diskuterade lite om lägenheten, åt goo middag och marängswish till efterrätt( gott ju kimmsan ;)

Ha en fin lördag :)

Take Care !


Resursdag :)

En sköönonsdag är vad det är :)

Sovit ut och bara haft de skönt :) Hunnit med en del saker med, var uppe hos mormor och hälsade på en sväng , hämtade också det omtalade "kuponghäftet" ;) Haha ! Sen fick jag en liten knäpp och klippte av mina trasiga jeansleggins till shorts, ja va fan istället för att slänga dom kan jag la använda dom tills dom går riktigt sönder alltså ;)

Gårdagen var med extra trevlig :) Daddy och jag hade de massa trevligt och lägenheten var as najs, köket och badrummet var asfräscht sen var ju resten hyffsat , men ändå :) Hoppas att man kanske kan få den :)

Nu ska jag nog ta och dra fram mina gamla grusskor och benskydden, måste nog fan leta en stund men lika bra att ha dom framme för ikväll blire årets första grusträning för min del ! Way too late , men nu jävlar !! :)

Resursdagar is the shiet ibland alltså, så hoppas du har det trevligt i skolan Gabriella :) HAHA !

Take Care !


Tisdag

blir en ganska härlig dag idag trots allt.. Lite stan efter skolan med pappsen och sedan IKEA en sväng :) Sen vid hlav 8 tin ska vi dra och kolla på lägenheten, ska bli spännande .. Hoppas allt löser sig bara och baby ändrar sig ..

Borde verkligen skriva på mitt svenska arbete nu, haha lite Paris Hilton får man väl aldrig nog av ;) Näe men simplast så :) Fast vi har ju några gånger till på oss , så.. Ja ni förstår ^^

Blir en god middag idag med, antingen Donkan antar jag eller smörgåstårta, ganska najs ändå :D ! haha


Studiedag imorgon , rackarns så najs !

Happy days!

sicken härlig dag måste jag säga alltså ! Länge sen jag bara kände mig så här glad och hyffsat lycklig ..

 

I skolan var det mest lugnt iaf, kom lite franskor (haha säger man så?) nej men en fransk klass var och hälsade på och skulle tävla i matlagning med HR tror jag .. Hos oss var dom och härjde lite med iaf ?

 

Sen blev det 1,5 timmes drog prat i aulan med någon göteborgare, dock var de min andra gång .. precis samma sak var jag på förra året så här runt våras , lite tråkigt .. Men de var faktiskt lika intressant denna gång med!

 

Efter skolan drog emmsi med mig till stan , riktigt härligt vare ändå :) Blev lite inköp och en hel del fynd :) Först blev det två födelsedagspresenter från Kompaniet och sen blev det lite fynd på Gina för endast 36 spänn , eller okej jag hade ju ett par rabbatkuponger på 300 , men för mig kostade de ju bara 36 , JÄVLIGT billigt och bra :D



(Basic Linne)




(As söt sommarlinne )


En till sak folket , jag och sötan har kanske fått lägenhet , man kan ju alltid hoppas att den blir vår iaf ♥


Take Care !


sweet sunday

så här härliga borde alla söndagar vara faktiskt !

Började med att sova ut rejält länge ( så de ska va ju !), sen käkar man en härlig frukost med en massa gott pålägg eftersom jag levt de ganska taskigt i kalmar nu och inte pallat köpa en massa pålägg så har jag endast haft smör på mackorna ^^ haha .. Men hemma får man lyxa till de lite rejält ;)
Sen drog jag och pappsen och tränade i någon timme och efter så tog jag tag i att och solade lite, rackars så fint de satt! För längesen man kände värme sådär, kunde ju bara önskat och hoppas på att solen är lite närmare nu .. Men den kommer väl så småningom :)

Lite senare idag blir det nog även en liten familjepromenix runt faggemåla, kan nog bli riktigt najs, skönt att röra på sig iaf :)

Nu längtar jag bara , 10 grader till så är de svenskt sommarväder !

Take Care !

u suck !

näe för idag är jag inte pepp på någonting nu .. från att ha gått ifrån en bra morgon till en riktigt skit eftermiddag , det tackar jag alla och ingen för !

Det som skulle varit en bra lördag blev till skit , men nu ska jag göra de bästa utav de och jag tackar för att jag har de bra egentligen .. tack för att ni kommer ihåg att jag finns , not ? äh.. ska sluta vara barnslig, jag har de bra ! :)

 nu tar jag dagens andra promenix med mammsen ! ♥


Sockerphoto ?

känns lite fel att sitta uppe, påklädd och sminkad innan klockan ens är halv 11 en lördag?.. Haha , men så kan de va !

Blev iaf att stiga upp tidigt , halv 8 för att vara exakt eftersom klockan 9 skulle de va fotografering i hfk-stugan .. Hoppas på att bilderna inte blev allt för jaevliga , men de får vi la se helt enkelt. Dock kan jag ju säga redan nu att det enskilda blev rackarns fult , men så är de ju jämt ?

Skönt med lördag iaf .. Ska nog ta med mig vovven ut på en liten härlig promenad, de är ju trots allt 10+ ute och även om inte solen skiner så är de ganska najs alltså :) Snart kanske snön försvinner här hemma med !

Ikväll så tar vi och gör årets första grillning här hemma, pappa fick lov och skotta fram grillen nu i veckan så vi kan bräsa på rejält , så fint ska de va ! :D & sen ringde även mormor och ville bjuda upp oss på lite kräftor och gött, men de får bli nästa helg ist :)

Trevligt Lördag allesammans !
Take care !


(Grillat är tamejfaaan bääst ! )

spring-love

igår kom en snäll liten kompis till mig, nämligen H&M's vårkatalog ! Maj GAD !! satt och bläddrade igenom den 4 gånger tror jag , haha illa där !

I och med att jag mådde piss, gör fortfarande ? Men det var trevligt att få lite annat och tänka på.. Sen så är de ju himla mycke goare att sitta hemma och välja ut kläder och fundera ett tag istället för att gå och vara irriterad i en affär, och de är kö till kassan osv.. En fördel med att gå i affärerna är ju kanske att man provar och ser hur de sitter och sånt, men goast tycker jag de är och beställa ur en katalog iaf :)


Idag har de iaf varit en hyffsad dag , skolan gick fort , maten blev sådär och städat har jag med hunnit med.. För er som verkligen undrar ^^


(slänger in en fin lite bild som jag fick av min syster nu)


best friend for the day !


Say hello to my little friend !

say whot ?

ibland är inte världen rättvis.. Men idag tycker jag faktiskt synd om mig själv .. Hemma från skolan, andra dagen med.. Skulle ju tänkas vara gött men faktiskt inte, saknar mina babes och sen är de förbaskat tråkigt och bara ligga hemma på soffan.. Dock orkar jag inte med något annat heller, så antar att jag inte har mycket till val ?

Hoppas de går över snart iaf, huvudvärk till tusen typ och sen känner jag mig halft handikappad, eller ah .. Bakom flötet idag iaf .. haha! Men ska iaf vila ut mig rejält så jag kan åka och orka med dom sista skoldagarna eftersom de inte är mycket kvar nu innan påsklovet, och innan de har vi ju studiedag nästa onsdag och lite sådant, ganska chill .. :)

Idag blir de att göra lite sånn där sjuk mat, soppa ! De är fint de , haha, även om jag möjligtvis äter de 1 gång i veckan även om jag inte är sjuk.. Men gött äre ! :)

Now u know !
Take Care peeps !


just like stone ?

efter gårdagens kväll och ett riktigt tungt huvud begav jag mig ändå hem ganska tidigt, somnade runt 1 tiden på natten ? Men är ändå riktigt seg i huvudet idag med.. Trött som fasen med även om man sovit 11 timmar ? How is that possible ?

 Nå, idag så blire nog inget mer än bara soffhäng .. Men för att säga att jag gjort något duktigt idag har jag slösat lite pengar på cdon.com, mest födelsedagspresenter , så inget man direkt kan visa här.. Men några hundralappar fattigare är man . Fast så kan de va :)

Take Care peeps !


Hebes årsfest (y)

ja egentligen har jag inte bättre för mig nu, inte haft heller innan, bara de att lusten att skriva utan att slänga in några bilder suger.. Erkänner själv att de är ruskigt tråk !

Idag blev det iaf en sväng till Vimseby runt 11 tin, övningskörde och de gick ju galant :)

Nu väntar jag mest in att tiden ska gå lite fortare, dock inte för fort.. Så kanske borde gå och fixa håret och lite nu, eftersom de tar sin lilla tid ju.. Ikväll är det iaf årsfest för hebe/lojal , ska bli sjukt kul :)

That's it !
Take Care !

no more winter !!

okej, funderar starkt på en löparrunda.. en sväng bara .. undrar om jag har med mig min mp3 hem, säkert inte .. och då är de kört, för vem springer utan musik? nix.

har iaf lagt min jacka i tvätten, min feta vinterjacka ! För nu drar jag fram skinnjackan och mina tygskor , nu har vintern gjort sitt och jag hjälper den lite på traven bara att försvinna ..

Ove and out !




(Lite sol, bad och kubb hade aldrig suttit helt fel nu ! )

beredd för allt och alla ?

Sicken härlig måndag , även om den mer känns som söndag eftersom jag egentligen borde vara i skolan nu.. Men det är ju de som är härligt med studiedagar, önskar att de vore fler av dom, dock är detta nog den sista på denna termin .. buhu !

Har iaf hjälpt till lite här hemma idag, agerat oljare till vår skinnsoffa som börjar gå mot slutet ;p Sen varit ute och njutit av vårsolen med vovven och mest önskat att de vore gräs istället för ett berg av snö på gården .. Också fått ett riktigt lååångt klösmärke på låret eftersom grannens hund är med vild än tam.. svider lite grannar för er som undrar ^^

Har iaf diskuterat de här med balen med mammsen, nu eftersom Svergie är ett crapy land och man aldrig kan lita på vädret känns de som att man borde vara beredd på alltingen .. Så har kikat efter ett fräsigt paraply och eftersom min klädsel kommer gå en stuk i svart hitta jag ett genomskinligt med svart spets på , lite fräsigt tyckte jag :) inte farligt dyrt heller.. Borde kanske hållt de för mig själv.. Men de var coolt iaf , men får se :) Hoppas på sol i mängder iaf !

Nu ska de bli ragger !! Gaah ! Mumma ska ni veta ! för hos mig resten av veckan blire kanske , sallad ? haha

Take Care !

Paraply, Svart spets

Proomqueen !

Idag har det varit en sånn där bra söndag , en helig söndag .. Ja en slappsöndag så som dom ska vara ! Fast ändå har jag fått lite gjort :)

Började med att vi drog till O-hamn för att göra sista fittingen på min balklänning, och nu sitter den som en smäck vill jag lova ! Hade även tydligen gått ner lite i midjan och runt brösten för nu slipper jag ha korset i ryggen utan nu är den hel öppen bara ! Gaaah vad jag längtar tills den ska användas .. Så nästan gång ska vi dit och hämta den bara och sen så äre nära iaf :)

Sen när vi kom hem så slog jag och henrik på stort, så vi bakade brownies och nötklickar? haha..  Dom där nötklickarna såg mer ut som ett mini tefat med en nöt på ^^ Iaf så gjorde vi upp nötterna sen julas .. Ett under att dom inte hade ruttnat, men dom var faktiskt helt normala :)

Nu ska jag joina min sjuka mamma och ta hand om henne lite, kanske sörva henne med tacopaj ikväll, eller så får hon helt enkelt vara med och göra den .. tacopaj ska de bli iaf !

Take Care peeps ! & en till sak , imorgon har vi ju studiedag , satans vad jag ska nana !!! :D

Fredagsmys igen !

snart kommer mitt efterlängtade gull hit, men hoppas jag ska hinna slänge in ett snabbt inlägg ;)

Fick hem mina skor från Nelly igår, satt som en smäck och kommer se riktigt najs ut i sommar ska jag säga er ;) För 100 spänn också så är de ju perfa ! ett riktigt fynd ! påtal om fynd så fynda jag även en väska och en födelsedagspresent med, eftersom min väska börja gå mer och mer sönder så haade jag nog ändå varit tvungen att köpa en ny snart, lika bra och fynda en då ju ;)

Sen igårkväll blev det lite härligt fredagsmys med min bruttor här hemma, riktigt härligt vare .. Sånt man borde ta sig mer tid till ! Blev lite filmer och gott och mycket skitsnack med, precis så som de ska va ! Längtar bara te sommarn då vi kan vara ute nätterna långa och bara umgås , spela kubb och grilla .. Då är livet perfekt !
Men igår fick de allt duga att vara inne, lika mysigt de med lite filtar och sånt :)

Har även hunnit klicka hem lite från H&M idag , dom hade riktigt söta klänningar för runt 100 lappen som kan vara kul och ha i sommar ju , man får ju liksom förbereda sig redan nu, så man har lite på lager sen ;) Men de blev ett par plagg där med , så sånt tycker vi om ! :)
Även ett par riktigt najsiga jeansshorts med för 100 spänn, hoppas verkligen dom sitter bra med, annars blir jag nog lite ledsen .. Dock kommer dom inte förens i maj , lite sent tycker jag !



no comments.

Back in reality, & ny månad med för den delen, mars.. Jaa fasen inne i 3:e månaden på detta året och snön faller fortfarande .. Lite grannar iaf , här har de ju mest regnat idag så det tackar jag för !

Skolan var ju helt okdok. Tårtgruppenn vare denna vecka, Jenny och jag fick fint med beröm för våra höga anslag (tårtbotten) dock när våra passionmousse tårtor var klara och redo att åka iväg så får vi slänga dom båda pga för gammal grädde .. haha jaa bara 4 dagar gammal också , fast de visste vi egentligen . Men vi skyller på att vi inte visste , idag bara ?! Aja . Efter de gav jag mest upp .. traskade hemmåt med en förbannat tung väska och såg ut som en slickad katt i håret efter allt regn som öste ner.

Så nu ja är jag ganska trött.. Men har ju varit iväg till affären med och fullt upp kylen med, för det ekade ganska mycket där inne.. Så där blev man även snuvad på en 5:a.. Lite lessen man blir när dom inte kan göra rätt när det är erbjudanden, dock är ju inte en femma så mycket , men de kan bli mycket i mängden :)
Städat har jag ju med gjort för den delen.. eftersom de såg ut som någon borrat på mitt golv här inne så hade jag ju inget val .. dock undrar jag fasen vad alla jävla smulorna egentligen kommer ifrån ..

Nu ska jag göra mig lite redo för Måndagsmys ! & lite halv 8 hos mig om cirkus en timme :)
Take Care !


(2 sura passions tårtor! )


(Min frukthängmatta är nu väl fylld :)


(Nya ljusfatet som jag fick i födelsedagspresent satte pricken över i:et till mitt måndagsmys !)

RSS 2.0