Drömmen om

Midsommarfton igår spenderade vi hemma hos mina föräldrar med sillunch och lite kubb och crocket och på kvällen beercanchicken och vanlig grillat ! Så skön och lugnt dag att jag klagar inte.. Skrattade så dant när vi spelade crocket för våran lilla tös skulle också vara med och spela när vi spelade iväg bollarna så jagade hon och hade sig ! Skrattade så mycket. Åh då känner man så mycket kärlek. Lilla djur. Vad vore vårat liv utan dig?
 
Klockan börjar bli 6 här hemma och jag går fortfarande i pyjamas. Ibland får man. Skönt med rediga slappar dagar och vädret har inte heller varit på topp så då får man ligga inne när det regnar. Önskar jag hade fixat iordning med här hemma men idag tog jag en rejäl paus i livet.
 
När man man börjar bli lite rastlös undgår man ju inte att drömma om allt som komma skall. Åh vad jag önskar att vi hade ett hus. När vi letat så länge kan jag nästan ångra att vi inte köpt vissa hus vi tittat på. Även om det varit något som inte stämt med dom så hade allt varit bättre än radhusen. Åh vad jag vill ha mitt stora lantkök och stora rum. Finns bara få hus här i Silverdalen som är drömmen. Antingen minus på kontot och drömhuset eller Plus på kontot och ett Svensson hus. Tåls att tänka på.
 
 
 
 
Drömma går ju. Alla bilder är lånade från Google.
Tänk att vi tackade nej till vårat drömhus för det låg för långt bort... ångeest.

Längtan till ett varmt grekland.

just nu längtar jag efter varmare breddgrader.. Njuta av lugnet vid poolen, äta världens största frukostbuffé med ägg och mackor med nutella.. Njuta av värmen och att i lugn och ro läsa bra böcker.. Ta ett svalkande dopp och börja om.  Äta ute på goda restauranger på kvällarna och bara vi och mysa. Åh vad jag önskar att vi kunde boka en resa till Grekland för i sommar. Bara äta god fetaost och gott bröd med goda röror. Tyvärr räcker inte semestern till. Får se fram emot när vi bokar resan till Syster till Texas. Roligt med upplevelseresor som vi gjorde till USA men tacka gud för dessa sol och badsemestrar. GuldVÄRDA !
 
Idag gick vi på långledigt. Så skönt och kunna sova längre än till 3. Och bara gå hemma i min pyjamas hur länge jag vill. Älskar ledigt! Helgen blir lugn för våran del, har så mycket uppbokat nästa vecka och full rulle, men jag längtar, samtidigt som det känns lite stressigt! Hoppas innerligt att det blir ett hustitt i veckan som kommer. måste verkligen här ifrån, nu, känns det som. helst igår. Älskar inte våra nya alkis grannar om man säger så. Dansken var en sak, men nu. Saknar tanta!
 
Åh undra när man ska orka träna till sig den där formen igen.. måste.bara.komma.iväg.till.gymmet.först...
Vad jag ÄLSKAR dig. the love of my life <3 du är så fin älskling !

Make money while i sleep.

jag har så mycket att berätta att tiden inte räcker till. Dagarna flyger och jag försöker att njuta av dom få timmarna som man får över efter arbetet. Har skaffat oss ett par nya kompisar här hemma, ett par i 60+ åldern. Åh dom är så härliga! Deras granne ska sälja sitt hus och dom är verkligen super inställda på att vi ska köpa så vi kan bli grannar! Haha. Goa dom är alltså! 
 
För den som räknar gjorde jag mitt andra besök i ullared detta i år i lördags. Vad hände med en gång i månaden? haha. Var så mycket smidigare när man åkte och hälsade på syster som bodde i Halmstad/ Varberg och tog en runda förbi på hemvägen. Nu blir det dit och hem samma dag. Men man överlever. Bränner skattepengar också.. Dom går åt.. Har också fått för mig att jag ska sälja min pärla. Gör lite ont i hjärtat att jag bara haft bilen ett år. Men orkar inte lägga mer pengar på att fixa skrället så säljer den och får köpa en året runt bil. Men nöjd med min första bil! Synd att bilar inte är några spargrisar precis. Ska även sälja av lite små bröte som ligger och skräpar här hemma. Fan vad bråte man har som man inte använder. Känns som jag skulle kunna packa ihop hela lägenheten och bara vänta på ett hus.. Sorgligt nog. Vi får väl se när det rätta dyker upp ! 
 
Idag känner jag lite som Ace Wilder. Dont want to work work work i wanna make money while i sleep. Rena drömmen ju.

Ölandsbesök

herregud vad dagarna flyger och känns som man hinner med allt och ingenting. 
 
Tog verkligen en superpaus från verkligheten och stack till öland i torsdags. Så jäkla skönt. Bara lulla omkring i stugan, vara lite på stranden och se snutte njuta av lite öländsk luft. Hade kunnat stanna ett par dagar till tyvärr så vankades det student igår för Henriks kusin och idag har vi bara fixat omkring här hemma. Även att vi varit lediga känns det inte mer som om vi sovit hemma här dagarna efter öland. Usch. Får lite panik när man bara kommer hem och stupar i säng och upp och iväg på morgonen dagen efter, hemmet blir verkligen kaos. Visst att det är roligt att hitta saker när man är ledig men ibland blir det liksom lite för mycket. Men imorgon är det verklighet igen.
 
I veckan blir det mycket jobb, tidigt på fredag eftersom det är student i Hultsfred. Även ett roligt möte väntas i veckan, spänd spänd! Men längtar redan till nästa helg! Varför är dom så korta för ??

1:a Juni

Jag har ju sagt att jag längtar tills juni är över för juni kommer vara en sån händelserik månad men fasiken alltså, är den redan här? Är vi redan i sommarmånaden Juni?? Vart tog dom 6 första månaderna vägen på året? Månaderna och veckorna springer förbi verkligen.
 
Vi startade denna ljuva lediga söndag med en promenad i solen, njöt rejält av värmen som försvann efter en stund men då hade vi redan hunnit hem. Har ätit lite söndagsmiddag med hjärtat och om en stund kommer mina päron hit på en fika. Ska bjuda på hallon och rabarberpaj med knäckigt täcke. Mums! Haha det är mest det knäckiga täcket och vaniljsåsen jag är ute efter, är verkligen inget paj-fan egentligen. Varm frukt och jag är ingenting som går ihop. Helst ska det vara choklad när det gäller fika. Eller bulle med vanilj i olika former.
 
Igår var ju mitt största projekt på länge , bröllopstårtan, och den blev kanon. I mitt tycke! Har ju inte hunnit prata med brudparet än men en av gästerna på bröllopet hade sagt att alla tyckte den var kalas och fin. Då släpper en liten sten.. haha. Smaken är verkligen fräscha sommarsmak med vanilj, jordgubb och lime. Ska försöka slänga in lite bilder, blev lite knappt om bilder när man hållt på med den i 2,5 timme och ska in i kylen. Ingen höjdare med dessa stortårtor på sommaren. Man vill ju inte att tårtan ska smälta precis.. Men såklart att alla vill gifta sig på sommaren ;) 
 
trevlig första juni på er! 
Kram

RSS 2.0