2 sjukhusbesök på 3 dagar

hård onsdag. åh längtar tills det blir fredag och helg nu!
 
haft en lång och dålig natt då lilla odjuret velat snuffsa 1 gång i timmen och härja och ingen sömn efter jobbet eftersom vi begav oss direkt till vimseby för att rönka mina händer, 5 ynka minuter där typ. tur vi slapp och fara till västervik för det där lilla, så nu väntar jag bara på att få åka och hämta mina stödskenor och se hur livet som handikappad är i 2 månader eftersom jag förmodligen inte kommer kunna göra ett skit! förbenade läkare..
 
dags att stoppa lite mat i magen , inte bra att vara hungrig för länge.. önskar dock att jag slapp laga maten själv idag, åh så trött!
 

Sjukhusvistelse

Heldag i Västervik nästan.. Hunnit med ett besök på sjukhuset och liten sväng på stan! Vilket härj om dessa händer alltså, blir så trött på att ingenting händer förens efter veckor.. Ska ha stödskena i 2 månader nu, men då blir chefen nöjd att jag kan jobba iaf.. Blir de inte bättre blir det operation.. Nu får vi bara vänta och se!


Julkänslor

Underbart och vakna och inse att vi fick tillbaka en timme inatt! Inte fel någonstans säger jag bara!

Har blivit mycket bak här hemma på sistone! Både en gammaldags sockerkaka med rårivna äpplen och choklad muffins med en gömma av nutella och banan! Hojta till om ni vill ha recept!

Är så himla sugen på och baka något juligt nu när man är ledig! Kanske pepparkaks skorpor eller hallongrottor med pepparkakssmak! Skulle behöva baka skorporna och se hur dom blir eftersom det är en grej utav alla som jag ska sälja under ingebo hagar julmarken!


Antons dop

Sitter i bilen påväg till Antons lille dop:) fick äran att göra tårtorna också ju så gjorde dom inatt på jobbet, smidigt och bra!


Planering planering

Planering är verkligen a & o när man ska göra större saker och vill hinna med mer den dagen! Nu är alla dopfigurer mm klara till lördag, vilket pill! Har nog sutte minst 3 timmar och pillat plus att jag har en nyfiken vovve som velat vara med överallt! Hon har varit extra mammig idag , mys! Hann och slänga ihop en smörgåstårta som vi ska äta imorgon också! Det var inte mycket till ledigt här inte! En plåt med bullar hann vi också med!


ledig men ändå inte?

åh ännu en ledig dag men ändå så mycket arbete att göra? måste göra klart alla figurer m.m till dopet på lördag och sen ska det lagas mat och först  ska de handlas mat.. måste städa också och baka lite.. åh skulle bara vilja lega på soffan och glo på serier och tv med min lilla snutte.
 
aja, här ska vi inte förlora mer tid, dags att ta tag i dagen!

Färgglad promenad

Gick en promenad hem och lille vovvsingen fick prova sin nya tröja hon fick av min moster för ett par veckor sen! Sicken sötnos!


Vakna utav skräck

Idag vaknade jag inte med sorg i hjärtat utan mer skräck.. Drömde att jag var i 9e månaden och magen var suuper liten! Väl på sjukhuset hittade dom cancer i kroppen på mig och tussarna från håret föll direkt och jag var flint.. Hallå? Vill kunna sova en skön nattsömn inatt iaf.. Sov Max 3 timmar innan jobbet med, trodde jag skulle behöva åka hem därifrån ett tag men efter lite mat i magen så mådde jag mycket bättre. Men de här med drömmarna börjar ju bli knäppt! Drömmer nästan aldrig nu för tiden och nu har det ju bara varit sjuka drömmar med!
Nähä dags för middag nu, haha, köttbullar och mackisar! De kommer sambon bli glad av iaf:)


planering doptårta

har en beställning på doptårta som ska göras på lördag, kusinbarnet Anton ska döpas och jag fick äran att göra tårtorna vilket är kul. Har nu sutte på nätet och letat och spanat runt på andras doptårtor och sidor där man kan beställa massa saker som underlättar och piffar upp baket, så himla skoj. finns så mycket fina saker och göra som man inte tänkt på , så absolut fler ideer här!
 
här kommer lite tårtor och bakverk jag gjort under mina dar hemma!
 
 
Chokladelefant gjord i dekorchoklad!
 
 
 
 
 

saknad

 
vaknade med sorgen i hjärtat idag, fattar inte att det gåttt hela 7 månader sen jag såg min älskade mormor sist.. att tiden bara flyget förbi och att sorgen inte försvinner men den blir lättare att gå med, att jag aldrig mer kommer att få träffa henne.
 
efter hjärtat gått till jobbet idag så somnade jag och lilla snuttan om eftersom jag haft lyxen att vara ledig idag, men ack vilken kämpig känsla att vakna upp med efter det.
 
drömde att min lilla mormor levde och njöt av livet, iställer var det morfar som hade lämnat oss.. mormor hade köpt ett nytt mindre hus som hon renoverade och styrde med, en fantastisk balkong på framsidan och eldade upp värmen i huset. Hon hade fortfarade kvar sitt och morfars hus och det andra huset låg bara 3 hus ifrån, i backen uppför deras gata. Hon njöt av livet och tyckte det var skönt att få göra som hon själv ville för en gångs skull, hon skulle även ha vänner över och bjuda på middag. det var nästan lite som hon mer umgicks med sina vänner än med oss familjen nu. men hon njöt, och bakade för fulla muggar. hon var sånn. kärleksfull. åh vad jag saknar dig! frågan är bara vad du vill säga med detta? vill du bara visa för mig att du har det bra just nu?att du trivs ändå även att du lämnade oss.. dessa frågor och sorgen som kommer. jag tror iaf du vill berätta att allt är bra nu. men det var länge sen jag hade dessa drömmar nu..
 
kämpigt inlägg men skönt att kunna skriva av sig med alla känslor. fint att ha till minne.. lilla evy<3
 
sista julen med mormor, tänk att vi inte hade en susning om det då och snart är första julen utan dig här..<3

Blondie

Vatt hos mammsen och fikat och fått lite finare färg i hårbotten än den fula mörka! Så nu är jag helblond igen, skönt!


älggryta till söndagsmiddag

ska straxt äta söndagsmiddag här hemma, jag och lilla älsklingen! Idag står det älggryta på spisen av köttet som vi fick av henriks farfar igår, mumsigt!
 
åh igår var en härlig dag, haha, var uppe till 2 idag på morgonen, inte riktigt min stil längre då jag vabligtvis brukar ha klockan på ringning den tiden på vardagar, men de var helmys. Alex var här på kvällen och vi bara pratade bort flera timmar och åt massa gottit, alltid trevligt när tiden flyger iväg och man inte märker av de, då trivs man verkligen i sällskapet! Var hennes BF dag också så nu väntar dom bara in bebisen sen får den också vara med på alla härliga prat och mysstunder!
 
trevlig söndag på er!

Lördagsmorgon!

Frukosten är intagen och jag bläddrar igenom ikeakatalogen och dricker en kopp go te! Bara såå sugen på massa nya möbler just nu!


TGIF!!

Äntligen fredag idag som börjar ticka mot sitt slut den med! Jobbade som vanligt idag och blev bjudna på middag hemma hos päronen, rotmos! Inte dumt någonstans!

Just nu ligger vi i soffan och päser framför lite CSI! Snutte har kört fullt ut med sina tuggben men ligger däckad nu. Lilla hjärtat!


20 hour of something

Igår, sicken dag! Hann med mer än man borde på 24 timmar men eftersom jag bara sov 4 timmar söndag till måndag så hinner man ganska mycket på 20 timmar vaken tid!
Hann med att jobba 8 timmar, åka och handla mat , träna 1,5 timme, åka till frissan och färga ögonfransarna och sedan en kvällsfika hos grannen! Så mys och bara sitta och prata och så kollade vi till i barnrummet och allt som hör till. Dom väntar nämligen smått när som!

Idag har jag dessvärre tagit igen på all förlorad sömn igår och promenerat med vovven! Och jobbat förstås! Åh imorgon är jag ledig! Underbart! Dock ska vi till Vetrinären med snutte, hoppas hon slipper sövas men förmodligen inte.

Ta hand om er!


Smaken mot jul

Lite middag hos mamms och papps såhär en söndagskväll. Caesar sallad till förrätt och grillat till varmrätt och så lite glögg och pepparkakor såhär efteråt framför tvn och brasan. För jäkla fint med brasa, ska jag också ha i mitt hus!

Dags att ladda om till jobb snart...,


pigg söndagmorgon!

då var de söndag igen, tycker veckrona bara flyger förbi.. imorgon vankas förmodligen en veckas jobb, lite klirr i kassan skadar aldrig..
 
hunnit med att dammsuga och byta lakan och plockat undan tvätt innan klockan 11 idag, känns skönt och ha det gjort. funderar på att slänga ihop en sats snickers i brist på annat att göra, har även lite små slattar i burkar som skulle bli skönt och bli av med i skafferiet.
 
mot köket för bak i guess!
TC
 
 

Money cant buy Love

Sitter i bilen påväg mot Kalmar för lite shopping och mamms och papps ska kolla på nytt kök till huset! Måste ju vara med och påverka så mycket man kan!

Ledig idag och några fler dagar denna vecka! Så skönt med lite mer tid för mig och snutte och bara njuta av de lilla livet som springer förbi! Inte en dag för tidigt iaf då det varit mer än heltidsjobb dessa månader sen skolan slutade. Dock kommer ju lönen inte bli lika fet som innan eftersom det också ligger en vecka som vi spenderade i Turkiet ist för på jobbet. Men pengar är ju inte allt!

Trevlig måndag på er!


kärleksmums!

kanelbullens dag idag för alla som missat, och jag är ledig! dock slapp jag inte undan bullarna eftersom vi bakade 1000 igår för att förbereda på jobbet! Har varit en absolut kanon ledig dag, sovit länge, myst med hunden, slappat , städat och plockat undan i lägenheten efter allt kaos sen semestern. Ja semestern var kanon för den delen, mycket sol och bad eftersom vi hade fint väder hela veckan! hel del shopping med och sen mycket böcker plöjdes igenom. perfekt semester, bara lugnt och skönt med mitt lilla hjärta.
 
istället för att baka bullar idag så gjorde jag kärleksmums, tänk att man inte kan hålla sig undan från sånt jag arbetar med på sin lediga dag. testade ett nytt recpet med mycket choklad, precis i min stil! mumsigt.. hade egentligen vatt mer sugen på bullar men orkar inte med att vänta och härja på degen, så det fick gå alleldes utmräkt med en mumsig kaka!
 
tog mig till gymmet igår med för första gången sen jag flyttade hit tror jag .. herregud så illa att väntat så länge. men sen jag började jobba har jag inte haft tid eller ork, illa från att gått och tränat minst 4 gånger i veckan till 0,. men nu ska de bli andra bullar! idag väntar även ett besök på hagadal igen för relaxsim. kommer kännas efter gårdagens träningsvärk!
 
nu vet ni hur det ligger till! imorgon vankas jobb  och grill med familjen och lördag vankas det också jobb och kalas för henriks mormor som fyller 80. tänk vad tiden går fort! Take Care!
 

RSS 2.0