Stora killen

I fredags växte min lilla kille big times! Stack ut en snabbis i köket för att hämta frukost och lämnade lilla W på golvet i babygymet på mage, kommer tillbaka och den lilla rackarn låg på rygg !! Sen vände han sig hela tiden när jag la honom på mage, lilla killen! Vi ska inte längre ligga heller utan bara sitta och stå och sitter redan stadigt i matstolen dom få stunder han suttit, och den uppskattas! Så kul och äntligen vara i höjd med alla andra och inte ligga på golvet .. Och inte ens 3 månader än.. 1 April alltså på onsdag blir världens finaste 3 månader och sprutan ska tas , uppskattar mammsen inte med hoppas de går bra. Tänk vad 3 månader gått fort, det har varit dom bästa mest händelserikaste och tuffaste 3 månaderna i mitt liv, men jag älskart! Vi pratar, skrattar och myser dag in och dag ut. Lilla älskade pojke. Tänk att du är min son, som lever under mina vingar och som jag ska fostra till en man . Tiden går alldeles för fort..

Mammas önskelista till dop

Snart är det dags för lilla W's dop! Tänk vad tiden springer iväg alltså.. Här kommer de mammas önskar till lilla W. Finns såklart så mycket mer man skulle vilja ha men här kommer ett litet urval ..
Ska ju såklart stå Whilton på pallen!

Underbara vårväder!

idag njuter vi lika mycket som vi gjorde igår av det här fina vädret! Började dagen tidigt med frukost för att ge oss ut på promenad redan vid halv 10.. Vilket underbart väder! Efter promenaden tog vi oss lite lunch i solen medans lillen fortsatte att sova i sin vagn. Man får sådan energi! Och tv:n tittar vi knappt på nu när vi bara är ute och styr.. Igår dammade jag av pärlan och startade upp så nu äntligen kan jag åka cab! Får ju dock bli alla ensam resor eftersom junior inte kan åka med än.. Men så jag längtar och kunna dra ner taket och njuta av vädret och dunka hög musik! Sommarkänslor delux! Igår tog vi verkligen oss i kragen av all energi så nu ska vi snart fixa altanen så vi kan städa av och börja vara där! Ska byggas soffa och fixas iordning.. Åh längtar efter alla frukostar vi kommer äta där hela sommaren.. Underbara vår! Hoppas du är här för att stanna! För ack vad vi har längtat efter dig! Nu hoppas jag bara du gör så mitt gräs sätter fart och växa så min trädgård kan börja se normal ut! Tack på förhand!

Lilla Baby W 2 månader

Igår blev min lilla pojke 2 hela månader. Vem kan förstå att jag för två månader sen klämde ut en liten bebispojke och hela mitt liv förändrades. 6 dagar för tidigt vilket jag inte riktigt var beredd på.. Man vill ju liksom aldrig gå över men trodde inte heller han skulle komma så tidigt. Tiden går så himla fort här hemma och jag njuter varje dag samtidigt som det känns som jag inte hinner med mer än att gå upp och gå och lägga mig för kvällen igen.. Förra veckan var verkligen en stor vecka för lilla baby W. Det hände verkligen såå mycket här hemma som att han började le, skratta och prata!:) Nu när vi busar till det här hemma skrattar han verkligen och tycker mamma är såå rolig ;) Förstår inte vart min lilla bebis försvann.. Nästa vecka ska han tillomed börja på babysim och sen efter det är vi inne i "aktivitet" spåret haha.. Nu längtar vi till våren och solen ska titta fram. Så vi får gå på långpromenader i vårkläder och få energi av solens strålar.. Börja pyssla med vår trädgård och allt där till så vi hinner få iordning det lite till sommaren. Och att vi kan busa med snutte och mysa i gräset jag och skrutten. Och alla klämdagar, det kommer bli underbart att få njuta tillsammans med pappa Henrik här hemma.. Men innan det väntas det dop!

RSS 2.0