Hälsningar från USA

1 vecka i USA är över och vi har bara 12 dagar kvar här i staterna! 6 dagar i californien, LA/Hollywood bara sprang förbi! Får berätta närmare en annan gång om allt vi hittat på här borta för det krävs ett riktigt tangentbord att skriva ner allt kan jag lova! Vi har iaf hunnit med beachen, Walk of fame, hollywood skylten, universals studios, förlovat oss och en road trip på 300 miles. Gårdagen gick åt till att sitta i bilen i 6 timmar då vi bilade till san fransisco från la!

Så idag har vi levt loppan i SF , försökt hittat och köpt hop on hop off kort och tagit oss runt till golden gatebron och sett alcatraz ön!

På tisdag checkar vi in på hotellet i las vegas, så snart väntar en road trip på 400 miles. Älskar bara att åka bil, eller inte. Men det går ganska bra här i usa, är ju lite annat och titta på än bara allt hemma som man känner till!

Ska iaf säga att jag trivdes som bara den i LA, vädret passar mig bra och bara alla amerikanare, så trevliga! Sen gjorde det ju inget att vi hade lyxrum på hotellet heller. Saknar faktiskt LA. SF är inte riktigt min stil.

Saknar er alla där hemma, även om jag njuter av mitt lilla amerikanska liv än så länge! Ta hand om er!


Med sorg och glädje i hjärtat

Sitter i detta läge och intar min sista frukost denna månad på jobbet.. Tänka sig att jag går på semester idag kl :13.00 .. Då ska jag försöka finna ro i mig och inte bara sorg och faktiskt försöka njuta av denna semester.. Sorgen i det hela är att jag imorgon kväll ska pussa och krama familjen och min älskade bäbis hejdå för 3 veckor. 3 långa och känslosamma veckor.. Höll på att bryta ihop idag i bilen till jobbet av bara tanken att sista natten med mitt hjärta är ikväll.. Man märker riktigt på henne att hon förstår att något ska ske, stackars älsklings nutte.. Men vet att hon kommer trivas som fisken i vattnet hemma hos mamma och pappa och det känns tryggt!:) får väl skypea lite med henne med och se om hon känner igen oss på rösten! Haha..

Som sagt tiden går fort. 200 dagar sen vi beställde resan och 2 dagar tills vi åker.. Så om 3 dagar befinner vi oss just nu i LA. Vilken dröm .. Tänk att flera års drömmar ska bli sann, inte bara 1 också utan flera! Känns så härligt och komma iväg på denna semester även om det gör ont i hjärtat. Ska bli så häftigt att besöka alla ställen och få uppleva livet. Åh vi har så mycket planer! Hoppas bara att vi hinner med allt, tiden lär ju flyga förbi där borta! Och det här med bloggandet så får vi se om det blir något inlägg "over there".. Annars får ni följa med på Facebook och instagram : engstrommimmi!

Ta hand om er! P&K


102 kräftors öde

Började dagen tidigt idag med att åka och hämta upp kräftburarna vi la i sjön igår, och efter det åkte vi till Henriks farmor och farfar på frukost , mycket trevligt!

Tur att solen håller sig undan idag, för nu är det mycket på schemat, vi ska packa, städa, tvätta , stryka, koka kräftor, rensa i landet, härja, och dona. Finns en hel del och styra med.. Så lika bra jag börjar.. Tiden är knapp. Haha. Känslan att vi om 1 vecka precis sitter på planet till USA just nu är galet!


Att tänka på allt

När man längtar till något räknar man verkligen ner.. Tänker om 1 dygn är jag där, 1 vecka kvar, vid den här tiden då är vi där. Just nu längtar jag. Jag har 4 arbetsdagar kvar till semester , det är 8 dagar kvar tills vi åker till USA, det är 9 dagar kvar tills vi faktiskt kommer befinna oss i USA , det är 1 månad kvar tills semestern är slut, om 1 månad kommer det vara höst i Sverige när vi kommer hem. Det finns så mycket att hinna tänka på ibland, vilket i sig gjorde att jag bara sov 3 timmar innan det var dags att gå upp vid 4 imorse för lite jobb. Härom dagen gjorde det här med USA mig nervös, bara tanken att lämna min lilla bäbis (vovven) i 3 veckor gjorde mig ledsen. Men alltså tänk, tänk vilken resa vi kommer att göra. Att vi tar möjligheten att åka iväg. Att vi faktiskt kommer att komma iväg. Att vi kommer få uppleva allt det där i hollywood, vegas och san fransisco .. Åh det gör mig nervös.. Haha! Vilken känslosam månad det kommer bli. Tårarna lär väl flöda som aldrig förr. Först när vi lämnar mina föräldrar och nutte, sen när vi lämnar Julias föräldrar vid flygplatsen, sen när vi lämnar Sverige, när vi landar i LA, när vi upplever allt, när vi sedan lämnar allt, när vi landar, när vi kommer hem.. Åh känner redan nu vad jag kommer tjuta under den här tiden. Hade varit bra om man inte varit så jäkla blödig bara!
Det var morgonens tankar!


Kusinträff 2013

2 månader sen ett blogginlägg.. Jag har jobbat, solat, ätit grillat och badat. Härlig sommar! Endast 2 arbetsveckor kvar sen är det äntligen semester! 3 veckor i staterna! Väskan hålls på att packas och nervositeten smyger in! Haha.

Igår hur som haver var det kusinträff hemma på lillåvägen! Mormors sida Thilly kom för ett besök och cirkus 50 personer lyckades vi bli! Härliga släkt! Vart har ni varit hela livet? Så lika allihopa! Sånt röj och glädje i ett! Blev verkligen en lyckad kväll med några kvällsdopp i poolen för några i gänget! Men så nöjda efter en härlig lördag! Samlades vid 15 tiden och 01 idag på morgonen rullade vi hem bilen igen för ett par timmars sömn. Men det är med släkten är värst, nä alltså våran släkt är underbar! Pratglada härliga människor! 1 år tills vi ses igen! Med mer glädje!


RSS 2.0