pååsklov?whut?

Torsdag och nästan bara 1 dag kvar av påsklovet, och jag började mitt idag :( Har alltså jobbat och tjänat lite kosing men ledsen blir man ju när lovet nästan är slut ändå ?

Idag blir de en lugn förmiddag för att sedan ladda om batterierna och dra iväg till kalmar runt 5 tiden, blir ett besök till lägenheten för att se hur det står till där och sedan ett längre stopp vid kalmarsalen, för ikväll spelar mannen himself Tomas DiLeva där och jag och mitt lilla hjärta ska gå och se :) 2 trevliga biljetter i mitt lilla påskägg:) hoho..

Har inte hunnit med allt för mycket detta lov, som vanligt. Tänkte dra en sväng på en fotbollsträning men har alltid varit för trött nu för tiden?
Jobbade ju 14 timmar i Tisdags så antar att jag vet vart tröttheten kommer ifrån.

Njuter också av alla djävulska myggbett jag fått, och ett skoskav och ett inflammerat öga . GÖTT !! nu är våren här iaf, den saken är säker!

Pusspåer !


(Kanske man ska ha långklänning idag ? höhö)

sun is life

härlig söndag !

jobbade igår och har ju haft praktik hela veckan och börjat vid 3 på morgonen så har varit lagom slutkörd!

idag blev de långsovning, en stoor fet löptur *känner mig otroligt duktig:)* , lite påskmat på de och snart en tur till hultsfred för att kolla fotboll:)

Härligt väder idag med, så hoppas på att färgen har satt sig lite iaf :)

Imorgon/ inatt blire fortsättning på praktik, dock hemma den här gången. Men samma tid iaf , får se om jag överlever till maj ;)

Take Care !

one way or the other

ännu en vecka i skolan har passerat, sista veckan på 5 veckor! sen 1 månad kvar sen sommarlov.. fan så gött! praktik på strömssons, börjar klockan 03:00, mindre gött...

Mammsen fyllde år i torsdags:) Så igår blev det lite bowling och avslutning med kinan, satt fint med planka! Sen blev de lite paketöppning och fika på tårta som jag fixa med mig hem från skolan:) Mango och kokosmousse blev de , riktigt gott och fräsht !:)

Lugn helg, länge sen .. Blev ett stopp i hagadal med lillkusinen och riktigt mys vart de :) Ett par timmar där iaf, ikväll blire grillat ! Fan så fint! Nu äre vår liksom..

Take Care!♥

Vi avslutade en av nästan alla onsdagar med:


(Lakritsglass, citronsås och kattunga(spiralen i mitten)


(Pecan och cola parfai med en hallonsorbet på kanten, MUMS )


(Chokladbrulée med körbärskompott!)

Världens finaste man!

Idag fyller världens finaste Älskling år! Hela 20 år gammal, inte klokt vad tiden går fort.. Nästan 5 år har gått sen vi sågs och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går !:)♥ Hoppas du fick en fin födelsedag älskling ♥


Dagen i övrigt har varit lugn, tittade färdigt på Ondskan i skolan och sen har vi gjort massa praliner till påskbutiken:) Blev en baileys tryffel för min grupps del och sen nougatbräck:) Fint ska de va !

Nu blire sängen, natti natt !


Grattiiis finaste ♥

Fredagslyx!

Finally freeedaa!!

Laddar inför att brudarna ska komma hit om en halvtimme, alltså silverdalsflicksen:) Ikväll står de födelsedagsfirande på schemat, dags o fira min 18 års dag kanske? bättre sent än aldrig iaf :) Ska bli mys och ses också, ett bra tag sen :(

Imorgon vaknas jobb, lite födelsedagsfirande för mitt hjärta och hans mor som fyller år. Tänka sig vad min skrutt blir gammal !hoho :)

Nä dags och fixa allt klart, mata hunden också ! Jo för efter 9 år så gör vi fortfarande de !Mys time iaf :)

Take Care !


RSS 2.0