Hard work!

Ja vem har tid och sitta vid datorn när man jobbar 8 timmar av dygnet, sover 4 timmar innan det är arbetsdags vilket betyder att klockan ringer runt 03, imorgon blir det runt 02.. Äter lite på dygnet och sover ännu mer.. Sova lite här och sova lite där, mysigt! Trivs som fisken i vattnet på jobbet faktiskt, trotts den tidiga tiden på morgnarna så går tiden ganska fort, skönt och komma hem vid 12 Tin men som sagt gör jag inte mycket annat än att äta och sova.. Arbetskamraterna är pricken över iet, mycket härliga människor man vistas runt!:)
Två arbetsdagar kvar och en ledig söndag sen blir det nog fullt ös med jobb! Dagarna bara flyger förbi! Hela två veckor sen idag när vi tog studenten 14e juni.. Dagen vi längtat efter så mycket är längesen över.. På söndag har vi redan förbrukat det första halvåret på året, bara halva 2012 kvar.. Konstigt värre att tiden bara flyger förbi, snart är det jul! Haha!
Nähä, dags att gå till sängs snart, ta hand om er!!:)


More stuff'in

Håller på och fixar och donar med lägenheten, tänk att det inte behövs mer än 1 dag innan den ser ut som skit igen;) tagit en paus nu och kollar på vampire diaries, och en hemma gjord snickers på de, mycket godare än köpe! Och nyttigare!
Har ringt till livs fack idag om a-kassa och grejer, vilket styr och härj! Hoppas det löses smärtfritt!
Ledig idag och imorgon sen är det jobbdags igen, onsdag till och med lördag! Känns skönt! Så himla nöjd är jag med, härliga arbetskamrater och jobbet känns inte tungt heller, det ända tunga är att gå upp mellan 2-3 mitt i natten. Men lite mer rutin på det går det nog bättre snart!:)
Dags att fortsätta plocka , skulle kunna styra i en evighet! Men när det ändå regnar får man passa på!:) TC!


75 år!

Har precis slängt ihop 3 jordgubbatårtor till kvällens kalas för morfar som fyller 75:) skulle väl egentligen haft ett 150 års kalas för mormor och morfar men nu fick mormor inte chansen att bli 75.. Känns tungt, men livet måste ju gå vidare.. Känns fortfarande som att hon bara är iväg när man kommer hem till morfar ,man missar henne precis typ.. Tänk att det redan har gått över 5 månader sen vi sågs sist mormor, saknar dig!

Nä dags att göra sig klar! TC!


Glad midsommar!

Började denna ljuvliga morgon med jordgubbar och mjölk till frukost med min kära! Idag spenderas dagen hos mor och far med gott att grilla och allt vad det hör till, vi börjar givetvis med sill och pära till lunch!:)
Hoppas alla får en underbar dag! Trevlig midsommar på er! ❤


Mixem up!

Efter jobbet idag tog jag med mig morfar till affären för att handla, vilken cirkus! Både han och jag sa aldrig mer efter idag och lika sura på varandra var vi med.. Gubbe!
När jag kon hem tyckte jag att jag förtjänade mig en mumsig skål med jordgubbar och mjölk, synd att grannens jävla danska språk skulle förstöra halva njutningen med min goda skål.. Men slog på musiken på högsta volym, där kan dom ha för att sitta ute och gasta på varandra när jag bara vill ha en lugn stund i solen.. Drog ner till pappsen efteråt, han bjöd på pannkakor och så fixade vi poolen, han gjorde också årets premiärdopp, ja den som ska städa poolen får äran att doppa sig först med, inte tillräckligt varmt tyckte pappsen men snart så! Ska bli skönt och kunna bada snart!:)
Inväntar sambosen för lite snack, glada nyheter kan ske!:) myspys!! TC!


Jordgubbe!

Hittade årets första röda jordgubbe ute i landet! Åh så härligt att sommarn börjar bli på g nu!!:))


Fiskelycka!

Nyligen hemkommen från verkebäck! Pappsen och jag drog för att titta om fiskelyckan fanns kvar och det gjorde den! Roligt när man blir helt extas över att ha en firre på kroken, slog pappa med att fylla linan en gång med fisk medans hans bästa var 4! Höhö! Skönt att bara vara för en gångs skull och tiden drog iväg så 5 timmar senare var vi hemma!
En halv veckas sommarlov har gått! Har så mycket att skriva om från studenten och massa bilder! Men det får bli inom snar framtid!
Imorgon bitti vankas det jobb, skönt med lire pengar!!
TC❤


Pendelåret!

Sitter på min allra sista tågresa mot Kalmar för skoltidens skull iaf! Tänk att det fanns ett slut på den med! Det trodde man ju fan inte när man i augusti började pendla och efter alla förseningar med tåg, buss för att tåget gått sönder, suttit på tåget i flera timmar då allt möjligt lyckas gå sönder på 1,5 timme( är det inte växellådan är det motorn) efter den dagen då vi krockade med en traktor och hamnade mitt ute i skogen i vintern, ja jäklar vilka stunder. Hade aldrig vatt fel med en pendelkompis, hade ju en ett par månader men som svek för en kalmarflytt;) nä tänk att man orkat med det här jäkla tåget i nästan ett år. Ibland såg man inget ljus i tunneln för det kändes inte som man gjorde annat än att åkte tåg, men idag, är dagen inne! Lycka till mig folket, för att pendla är fan Inge kul!!
Om ett par timmar är det dags att pimpa vårt flak, jädrans så skoj!
TC!


What a week

Vilken vecka! Helt sjukt! Om 22 timmar börjar vi med hotellfrukosten och påbörjar våran studentdag! Om 28 timmar har jag sjukt nog tagit studenten! Vilken sjukt känsla! Tänk att man längtar tills man är fri, men så skumt ändå! Dags och packa och se till att man får med allt tills imorgon. Ikväll ska det pimpas flak och allt möjligt! TC!


Rosendals trädgård

Stockholms resan började bra igår och har snart gått mot sitt slut!
Gårdagen börjades igår i Sthlm med ett besök på rosendals trädgård som är ett stenugnsbageri och som man fikar ute på trädgården bland växter och växthus! Dyrt och stort, precis som resten av Sthlm! Det var mysigt och solen sken , perfekt! Efter fikat fick vi kika lite inne i bageriet och prata lite, ganska intressant att se hur det drivs och att det drivs som en stiftelse som inte ska gå med vinst utan bara runt. Lite kul faktiskt!
Nu ska vi checka ut och åka ner mot stan för shopping! Se om man kan hitta något roligt!
TC!


Studentbalen 6 juni 2012!!

Vilken jäkla gårdag det var alltså! Studentbalen 2012 för Jenny Nyström på Kalmar slott! Så jäkla underbar alltså! Började dagen med ett frissa och make-up besök hos Sandra och åt och drack gott! Mycket trevligt besök som varade i hela 2,5 timme! Vi drog oss in mot Kalmar vid 13.00 eftersom restiden är på 1,5 timme så ville vi hinna och checka in och allt innan.
Klockan 15.00 checkade vi in på ett supermys hotell precis vid slottet så hade mycket nära hem på kvällen vilket var jädrans skönt! Bytte om och begav oss iväg för att möta upp stiliga klassen som allihopa klätt upp sig till tänderna! Tog en massaaaa foton med min personliga fotograf;) haha! Hade kusinen med som skulle agera fotograf och hon skötte sig mycket bra! Så tack Frida!:)
Vid 18.00 hugget serverade dem välkomstdrinken som var champagne och efter det gick vi in på slottet och åt och hade det gott!
Det bjöds på laxtoast , typ, till förrätt. Kycklingfilé med vinsky och potatisgratäng till varmrätt och chokladtriologi till efterrätt!
Bjöds på många trevliga tal och några dryga under kvällen. Mot kvällen begav vi oss till byttan och partajade innan kvällen hade gått till sitt slut och det var dags att gå hem..
Vissa var fullare än andra. Och vissa var mer roligare än vissa andra!
Helt sjukt att våran, min egen , Studentbal är över.. Gått och oroat sig i veckor , styrt och fixat med klänning och på en ynka dag är allt över. Hade lätt gjort om kvällen igen men får bli någon annan kväll framöver som får bli minst lika rolig!
Galet vad tiden går fort!
Som hela dagen idag har redan passerat? Vaknade upp i Kalmar, åt hotellfrukost innan vi checkade ut och drog mot hansa för att kika i affärer. Hem och packa om och hem till mor och far och äta lite och sitter redan på tåget mot blomstermåla för en natt hos Linnsan! Imorgon blir det Sthlm med tuppen, åker vid 06 så lite jobbigt. Känner att jag skulle behöva sova bara men får göra det i helgen.
Snart är liksom veckan över och vi går in på studentveckan? Sinnes!
Nähä nu vet ni lite om hur det gick på balen och grejer iaf! Fler bilder kommer så fort jag fått dom från Frida!:)
TC!!


Måndag- slutet

Idag måndag den 4e förbaskade juni är Mimmi klar med allt i skolan! 10 dagar kvar till studenten, en Stockholmsresa med klassen på torsdag och sedan resten ledigt innan vi på torsdag nästa vecka lämnar studietider och skollivet till alla yngre människor och siktar mot en framtid utan läxor och skit på kvällen! Vilken härlig tanke! Känslan att känna att jag förmodligen aldrig mer kommer behöva plugga på saker jag känner är meningslöst är härlig men konstig, tänk efter 12 år i skolan så är den tiden över. Så idag har jag skrivit mitt sista läxförhör, fått reda på att jag är godkänd och klar med alla ämnen. Rensat ur mitt skåp och lämnat in nyckeln, tänka sig att man lyckades hålla koll på den lilla jävlen i 3 år utan att slarva bort den och även orka trängas med alla böcker och kläder och har även bråkat färdigt med mina skåpsgrannar Sofia och Daniel, tack för den tiden guys! Ett slut på detta stora kapitlet i livsboken!
Imorgon är baldagen äntligen inne, ska klä upp mig till tänderna och äntligen få använda min härliga klänning, bara vara fin och känna mig bekymmerslös, inget mer att oroa mig över, bara lyckan över att det finns ett slut på denna tiden!
Tänka sig, vem kunde tro att dagarna snart var komna? Inte jag för 3 år sen iaf!


Lördags chill!

Hunnit med mycket idag utöver våran morhonpromenix! Blev lite solning efter promenaden, måste ju vara fräsch till balen på tisdag, även hunnit med att vara ute och plocka och styra i trädgården och lackat våran nya trappa som pappsen byggt:) nu är jag hemma hos mamma och pappa och har blivit bjuden på mat och myst med vovven! Ibland är det rätt gött och bara vara! Trevlig lördag folket!


Morgonpromenix!

Börjar dagen med en promenad med finaste vännerna! Bra väder med så lite bättre humör blir man allt på! Nähä dags att göra sig klar och gå ut och njuta av solen! TC!


Växer inte på träd

Tänk att man är lycklig skattad med så underbara vänner! Sånna finns det inte gott om och jag har lyckats norpat åt mig dom bästaste! Dags att krypa ner efter en härlig kväll!
Good night!


Grillmeister

Idag har jag varit ledig vilket aldrig är fel! Ikväll kommer mina brudar hit och vi ska grilla och bara äta gott och ha oss! De måste man göra:) så har förberett hela förmiddan eftersom vi ska äta lite tidigare, men här hemma har det donats med att marinera kött, göra pastasallad & hemmagjord potatissallad! Håller även på att baka bröd som är på jäsning och snart ska skjutsas i ugnen, till efterrätt har jag pysslat ihop en vanilj crème brulee som ska serveras med rabarberkompott, får se om jag lyckats!:)
TC!!


Grillfest hos mentorn!

Idag har det varit en ljuvlig dag trots lite skvättar regn och några få stunder med gassande sol! Började vid 9 idag i skolan.. I vanliga fall just nu brukar jag ligga till sängs men dagar som den här sitter jag just nu på tåget hem och är inte hemma förens 23 ikväll. Sånna smällar man får ta när man ska umgås med klassen och bor en bit ifrån skolan!
Började iaf dagen med att fixa allt som vi skulle ha till vårat grilleri ute his Tomas på eftermiddagen, en ganska chill morgon helt enkelt:) vid 13 åkte vi mot Tomas fast först hem till Hasse en sväng för att hämta lite grejs och hälsa på katten;)
Mot Tomas och det bjöds på en hel trevlig kväll!! Klassen är i sitt esse och vi har svinkul! 5kamp , fotbollsmatch och tipsrunda om fåglar och fisk.. Haha! Linn och jag som är kungar på sånt lyckades ju skrapa in första platsen( hoho, kan möjligtvis hända att vi fick liiiite hjälp, annars är vi kungar på fisk och fågel!;) vi var inte snåla och ansåg att alla var vinnare och delar givetvis med oss av ahlgrens bilar och dubbeldäckarna direkt från Englands gator! Haha!
Mot kvällen så friterade vi lite kvälls snacks bestående av chickennuggets och Sweet Sour sås, och här fick man inte dubbeldippa, fast på slutet tror jag det blev mer okej;) mentorn bjöd på mojito och alla är lyckliga! Åkte med Bella och gänget i dunkbilen hem, lite deeptalk vid stationen. Ibland är man fan lycklig!
Sorgligt och veta att vi nästa går på näst sista veckan i skolan.. Tänk att det tar 3 år att komma ihop rätt i klassen och veta att allt stämmer. Varför ska allt bli så härligt på slutet och alla ska komma varandra så nära? Är det inte det man borde bli från början? Nej för det är nu när vi ska skiljas åt för resten av livet, ja de är då man helt plötsligt ska bli så jävla nöjd.. Tänk att man aldrig blir nöjd! Nej nu hoppas jag ni hängde med på dagens resa!
Nighty nighty! TC!


RSS 2.0