Grillfest hos mentorn!

Idag har det varit en ljuvlig dag trots lite skvättar regn och några få stunder med gassande sol! Började vid 9 idag i skolan.. I vanliga fall just nu brukar jag ligga till sängs men dagar som den här sitter jag just nu på tåget hem och är inte hemma förens 23 ikväll. Sånna smällar man får ta när man ska umgås med klassen och bor en bit ifrån skolan!
Började iaf dagen med att fixa allt som vi skulle ha till vårat grilleri ute his Tomas på eftermiddagen, en ganska chill morgon helt enkelt:) vid 13 åkte vi mot Tomas fast först hem till Hasse en sväng för att hämta lite grejs och hälsa på katten;)
Mot Tomas och det bjöds på en hel trevlig kväll!! Klassen är i sitt esse och vi har svinkul! 5kamp , fotbollsmatch och tipsrunda om fåglar och fisk.. Haha! Linn och jag som är kungar på sånt lyckades ju skrapa in första platsen( hoho, kan möjligtvis hända att vi fick liiiite hjälp, annars är vi kungar på fisk och fågel!;) vi var inte snåla och ansåg att alla var vinnare och delar givetvis med oss av ahlgrens bilar och dubbeldäckarna direkt från Englands gator! Haha!
Mot kvällen så friterade vi lite kvälls snacks bestående av chickennuggets och Sweet Sour sås, och här fick man inte dubbeldippa, fast på slutet tror jag det blev mer okej;) mentorn bjöd på mojito och alla är lyckliga! Åkte med Bella och gänget i dunkbilen hem, lite deeptalk vid stationen. Ibland är man fan lycklig!
Sorgligt och veta att vi nästa går på näst sista veckan i skolan.. Tänk att det tar 3 år att komma ihop rätt i klassen och veta att allt stämmer. Varför ska allt bli så härligt på slutet och alla ska komma varandra så nära? Är det inte det man borde bli från början? Nej för det är nu när vi ska skiljas åt för resten av livet, ja de är då man helt plötsligt ska bli så jävla nöjd.. Tänk att man aldrig blir nöjd! Nej nu hoppas jag ni hängde med på dagens resa!
Nighty nighty! TC!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0