baka hit baka dit !

what to do.. tycker synd om era stackare som tittar in och hittar absolut ingenting nytt.. dålig stil av mig !

Dagarna som sambo glider iväg bra och lägenheten blir bara mysigare och mysigare, snart äntligen klar nu med ! Så det var knappt man ville åka hem till lilla dalen idag eftersom man vant sig lite och sorgligt nog med och lämnat pojkännen, men så är livet !

Haft praktiskt prov i skolan dessa två dagar, alltså att man fått visa vad man går för inom bakningen osv. Helt ok, en genomglidare VG blev de.. Ingen i klassen fick mvg, så jag är nöjd ;)

Kommer hem till dalen till ett helt ensamt hus.. Inte vad man förväntar sig riktigt efter ha varit borta i en vecka, men så kan de gå. Drar snart bort till Fanny för lite fredagsmys med gottiligottgott på menyn. Sen är ju inte sällskapet fel heller för den delen !:)♥

Imorgon blire arbete, hoppas snart det trillar in en fin liten(fet) lön på kontot snart efter mitt slit som nattbagare, haha. Det kan vända på ens liv totalt !

På söndag börjar även praktiken, 17-01.30 .. Fina timmar, lagom fint med att man knappt hinner träffa folk förutom gubbarna på konsumbagarn. Blir en helvecka med jobb och slit iaf, får se om jag står ut ! Får ju iaf förmiddagarna på mig på körskolan, låter bra ! För nu jävlar ligger vi nära :)

Take Care ! ♥

shopping all day

Första veckan i kalmar och skolan är nu över .. 9 skolveckor kvar och 8 praktik sen jävlar äre sommarlov :)

Idag blire en tripp till Nybro, ÖB och Willys .. höhö:)

Om ett par timmar kommer mammsen och pappsen hit för en tripp till IKEA m.m .. En ganska dyr sväng dit blire idag för mycket ska inhandlas men fint kommer de bli här:) cant wait !:)

Take Care peeeps !

done my list ..

3 dagar kvar av detta jullov, sad but true..
Har hunnit med lite fix idag för att kunna njuta lite extra av att vara hemma imorgon eftersom det blir kalmar på tisdag :)

Blev lite storstädning som var välbehövligt, packning och sedan fixade jag klart lite läxa som vi fått med oss hem över lovet ..

Om någon timme ska jag bege mig ner till tilda för att dra iväg på Zumba, känns som de kanske borde bli dax o ta tag i den där träningen nu ;p

Take Care ! 

The year has finally passed bye ..

Efter ett par veckors tysthet har vi äntligen klivit in på 2011 som jag själv ska göra ett förbannat bra år utav !:)

Julen var underbar , stora feta släkten tog sig hit och klappar till dess like, 6 olika säsonger av favoritserier, kan ju även tacka syster för att alla OC säsonger är mina.. Fick även världens finaste smycken, digital fotoram och en början på ett resekonto som planerna nu är ska fortsättas sparas och resan till New York kanske blir på riktigt trots allt! I framtiden iaf !

Nyårsaftonen var också kanon , blev ett litet gäng men ack lika trevligt för det . Synd nog är att man är urusel på att ta kort så det blev inte ett enda ?! wtf.. håret som blev såååå bra efter 1,5 timmes lockning .. Får satsa på en repris ! Jobbade ju även hela natten till nyårsdagen så klart man var lite sliten men ändå pigg ..

Jullovet drar snart iaf mot sitt slut, dags och börja packa igen för på Tisdag blire nya tag i Kalmar och denna gång är man inte ensam, förmodligen lär jag nog aldrig bli det igen eftersom hjärtat följer med denna gång för att stanna, så nu är det sambolivet som gäller ! Underbart !

Är iaf glad att 2010 har gjort sitt, var ett hyffsat år med bra saker, balen och en del bra sommar och en riktigt rutten del. Men blev kvar i Svergie hela 2010 så nu jävlar är en sak bestämd och detta år ska jag någongång flyga till värmen ! Kanske lite till, om planerna går som de ska kanske de blir England ett par veckor med :)

Ikväll blire sista natten på bageriet som bagare iaf för att par veckor framöver . 23.00 ska det bakas tårtor tills morgonen är min och sen blire sovdags mitt på dan .

Kanske dags och börja packa inför flytten, se om man får med sig allt som behövs och om vår "lilla" 2:a får rum med allt .. Time will tell !

Take Care ya'll!


(Balen som blev ett minne för livet !)


(opererade ryggen vilket gav ett sjukt fult ärr och fortfarande inte är färdigtläkt? kanske en rond 2 för den?)


(Hjärtat tog studenten och 3 ¨studentmössor tårtor bakades hemma i köket !)


(Drog till boda borg med fia och gänget !)


(Åkte till GBG för att vara "modell för en dag ")


(Klippte lugg och gillade de i 1 vecka typ?)


(Bakade en tårta till lilla kusin Meya som kom till världen mellan jul och nyår !)

RSS 2.0