thursday freeday

sicken härlig torsdag, ledig från jobbet och 2 dagar kvar sen är sommarjobbet över, eller fortsätter jobbar men sommarschemat är över .. tänkt vad 10 veckor går fort.

Dagen har varit härlig än så länge, sov till 8 vilket är 5 timmar längre än jag brukar få sova nu när jag jobbar, så inga klagomål här inte. Tog en rundan med vår lilla snutta ute i skogen och hittade lite svamp, så nu har vi plockat till mammsen och pappsen som förmodligen ligger på playan i Turkiet, åh vad jag längtar tills vi åker 22:e September, en hel vecka med bara ledigt och sol och bad!!

Håller på och bakar bullar nu, som om jag inte kunde hålla mig borta från jobbsaker.. haha! Nä men trevligt och ha lite och bjuda på när man får besök, testade på lite annan variant med kokos i , och vaniljsås! Mumsie!

klockan är bara 2 så får väl se vad som återstår att göra idag, sugen på och plocka mer svamp men vet inte om de finns så mycket mer här i närheten..  i eftermiddag blir det ,matshopping, kylen ekar verkligen tomt har inte en enda form utav smör varken stek eller smörgås.. illa här!

Spänd på imorgon, då kommer förhoppningsvis feting lönen, spännande och se vad man får ut efter 1 månad!!:)
TC !

påtal om bananas, måste fan klippa mig.. frågan är hur, såå förbenat trött på detta hår som bara hamnar i knut. Alla förlsag är välkomna!


Lugg var ju trevligt när den samarbetade vilket var 1/7 dagar..

är det nu vi borde vara deprimerade

skolveckan har officellt börjat för de som går i skolan, vid det här laget borde jag sitta på tåget som nästan rullar in mot Hultsfred station, men icke i år och aldrig mer förmodligen.. det är så här det känns att vara student. Igår borde ha varit den värsta dagen i hela mitt liv med ångest till 1000 inför skolstarten idag och känna hur jag inte spenderat mitt sommarlov väl.. det har jag ju iochförsig inte gjort för den delen heller, men nu har jag ju ingen skolångest och behöva vara orolig för! Nu är det bara jöbba jöbba jöbba och tjäna pengar som gäller.. förstår att den 25:e är den månaden alla längtar till nu.. innan brydde man sig inte, nu kämpar man igenom alla dagar och bara längtar till lönen kommer .. haha!

Nähä nu vet ni, ingen skolångest här inte.. lite sorgligt dock och inte träffa alla godingar, men trivs bra att komma hem efter jobbet och bara vara :)

TAKE CARE PEEPS!


Bakning från skolan, cupcaakes !

bilder från händelser summer2012

 

















sommaren är kort, det mesta regnar bort..

här har det varit så otroligt dött, är dock för att blogg.se inte vill fungera på min app så sitter så sällan vi datorn att det inte blir några inlägg.. tråkigt värre !

Börjar dock gå in mot sista arbetsveckorna, bara 2 kvar sen har hela denna sommaren gått.. fruktansvärt vad tiden försvinner.. Även vår lilla råtta Thildy börjar bli större och störra och mer bråkigare, höhö, hon är så underbar hur som helst!

har inte sysslat med speciellt så mycket mer än fotrsatt äte, sove och jobbat.. sånt är arbetslivet!

håller på att beställa lite fotografier sen studenten, balen och hela sommaren. gud vad fort det gått.. 2 hela månader sen man såg klassen sista dagen typ.. hemskt vad tiden springer iväg..

RSS 2.0