it all pass by

dagen har vatt skit, behöver man säga mer?

buss till skolan, riskettan i 4 fiiina långa timmar?!, hem .. Tvättat 3 maskiner, hängt upp julen som verkligen inte ville sammarbeta.. fuck allt ! Nee ska inte klaga, snart är vi i december, sen jul sen nyår.. Sen ett helt nytt fiiiiiint år !
 

Imorgon ska vi ringa till ENGLAND ?! vi, då menar jag ju jag egentligen eller vad säger du GABRIELLA ! hoppas hon har  lagt upp ett fint manus så jag inte skämmer ut mig.. ska berätta för er hur de gick sen ;)

Ska även bli pepparkakshus bak imorgon med pojkvän och hans lillasyster, ska bli skoj och mys :)♥

Nu dags och bädda rent!

TC !

The studio !

Förra måndagen drog ju familjen till göteborg för att gå på en photoshoot, eller vara modell för en dag ( borde ju kanske heta 4 timmar, eftersom de var så länge vi var där;) Blev sminkade av stylister osv :) Här är resultaten :)










one month to go !

1 månad kvar till jul, weehoo !

njuter som aldrig förr av min andra lediga dag, eller eftersom de var så längesen man inte hade absolut någontong och göra( förutom läxorna som jag skjuter på hela tiden) så blir man fan lätt rastlös av och sitta hemma egentligen .. Men ska inte klaga , snart äre full rulle igen och då ångrar man väl sig för att man gjorde annat.

Fick en ganska bra nyhet igår med.. Det blir bara bättre och bättre allt, förutom den jävla snön som öser ner. Den kan komma 1 vecka innan jul och försvinna efter nyår. Då vore allt pefekt !

Take Care peeps!

leeedig !

sitter hemma och tar det lugnt, hem hemma nu då alltså ! Fint ska de va .. Ledig dom här två dagarna , så de blir mest o ta det lugnt eftersom man jobbar hela helgen sen .. Men pengar är alltid bra !

Väntar på mitt gull med, blire lite träning snart.. Kunde ju tagit tag i det bättre, men nästa vecka ska de bli mer eftersom allt med körkortsteori lektioner o allt vad de heter är över .. Nu är de bara körningen o de kvar :)

Hunnit slå in en drööös med julklappar idag med, övningskört och vatt o handlat . Även skickat efter lite på cdon, 1300 går man ju lätt snabbt upp till. Men som tur är så är nästan alla julklappar, dom flesta till mig ;) höhö !

Take Care ya'll !

second time.

börjar gå bra nu .. Hade andar körlektionen idag , går ju kanon faktiskt ! Hoppas bara det vill gå lika bra hela vägen så ska nog det där sablarns körkortet bli mitt i Februari:)

4 timmar kvar i skolan, lite bageri och skit. Ska fodra formar och göra mazariner och sånt där roligt, NOT ! Men det får gå .. Efter det blir det 2 timmars körskola.. Sista teorilektionen, nästa torsdag riskettan sen jävlar är det bara körningen kvar , SKÖNT !

Ska hem ikväll med, eftersom tåget går halv 7 och körskolan slutar vid 7 får det bli att man tar 21.15 tåget hem , skapligt kul och vara hemma 22.50 .. Men det får funka! Helgen lär bli roligare iaf , eller för den delen blir jobb sen ska jag nog mest sova .. fan så skönt ! sömn!

Take Care !

rolling down the road!

första körlektionen idag, gick ju över förväntan ! absolut inga kärringstopp här inte ;)

Skola i ett par tyimmar till sen blire körskolan en sväng till, efter det blir det stan ! Sen heem , ta det så lugnt de bara går! Koka soppa :) & mysa till grey's ikväll ! yes ni hörde rätt.. Äntligen funkar alla dessa jävla kanaler ! Känner mig hel igen med dom ;)

Take CAre !





lite höstbilder, snart december fan !

fight this town !

ska strax hoppa på cyklen och dra iväg till Sandra! För ikväll står det julbord på schemat med jobbet, ska bli riktigt mums och kul !

Hunnit med 2 timmar på körskolan med.. Kort dag i skolan så jag klagar inte :)

Imorgon blire första körlektionen här i kalmar, gissa om jag är nervös!! Wish me luck ! haha ..

gårdagen var ju en sväng till GBG med, eller hela dan så att säga .. Modell för en dag med mammsen, kimmy och mammas 2 jobbarkompisar! Var ganska skoj, dyra men ganska snygga kort .. Ska försöka slänga in resultaten !:)

Take Care !

take control!

kan bli enormt förbannad på dagens samhälle vi lever i .. vissa rånar en bank, dödar och snor viktiga saker.. och jag får inte ens hämta ut min box till tv:n ?! ta tag i dom seriösa sakerna istället!

får snart finbesök, så ska inte klaga !:) Helgen kommer bli helt underbar !

to impress !

vem vill klaga men jag vill hem ! haha..

har ju varit svinduktig idag ändå.. hunnit städa hela lägenheten.. till och med moppat och dammat.. varit på körskolan i 2 timmar och fixat lite, känns skönt och varit där iaf . Hunnit traskat jävligt mycket med eftersom jag inte kan cykla längre .. Sen även skulle jag varit och hämtat ut min box till tv:n som kommit, vet dock inte riktigt vilket okq8 jag ska till ^^ testar ett imorgon och ser om de är rätt ;)

straxt blire en varm dusch ! hade tänkt badat istället men hade nog inte orkat så länge eftersom jag blev såå jäkla varm av o städa, men en dusch fåre bli iaf ! sen blire bädden !

Nighty Naghty !

körkortsteori och punka!

sitter i skolan och tare lugnt.. ruggby idag för dom som ska gå och vi andra slutar vid 2 eftersom allt är schemabrytande då. Klagar inte precis :)

Veckan har bara sprungit förbi, vatt på körskolan 2 dagar denna vecka.. ska idag och imorgon också. Duktigt nog ! Första körlektionen på onsdag nästa vecka, shit pom frit !
Fick ju även med mig boxen till kalmar, med alla bra tvkanaler.. som lyckades vara trasig ?! what the f! Inte okej tele2! ska iaf få en ny snart, kanske bra och vatt utan tv denna vecka egentligen så man fått lite gjort ;d

Även lyckats dratt på mig en punka.. Igår efter körskolan .. Så någon har tydligen inte bättre saker för sig än att punka mitt däck. Som att inte alla fattar att jag vill ha körkort ändå, näe men de var ju bara att traska hemmåt med cyklen bredvid. KUL!

Straxt lektionen sen hem .. storstädning idag .. får ju finbesök i helgen .. Och när mammsen kommer äre bäst man verkligen städar ordentligt ! Hon borde fan komma oftare, för då städas de iaf ! ;)

Take Care!

Höstlovets sluuut..

jag klagar verkligen inte, höstlovet var precis vad jag behövde och lite till, synd bara att tiden går för fort.. Men har iaf NÄSTAN hunnit sova ut , för det var nog det mest som behövdes, och ta de lite lugnt :)

Sista dagen kvar på lovet och jag fortsätter med de lilla lugna, drar en sväng till vimmerby med hjärtat för och se om man kan göra några fynd där:)

resten av November kommer bli hektisk, nästan varenda minut är planerad och jag undrar ganska stort när jag ska hinna med och sova och ta de lugnt ;p Dock är det mycket roligt som är inplanerat, just wait and see :)

Take Care !

HÖSTLOV !

höööstlov, jag klagar verkligen inte, inte nånstans faktiskt !

en underbar måndag utan plugg och utan kalmar, hunnit med och känna allt för mycket höst och skogsluft , att andas ren luft rensar fan hjärnan bra !


Blev en tidig morgonpromenix till mammsen jobb för lite frulle, sen blev det en vända (dock mest prat) på gymmet, efter de blev de lite aaasgooo massage på rygg och nacke som var välbehövligt, hela kroppen snurrade fan efter åt av bara avkoppling.. Efter åt blev de hem en runda, rensa garderoben där hyffsat mycket skit åkte ut, sen en vända till i skogen med tilla o vovvarna och mycket snack, gott snack helt enkelt! För en timme sen färga jag håret med, behöver jag berätta för er hur chockad jag själv är över hur mycket jag hunnit med ?! skönt med lov då menar jag!

Helgens bravader skulle blive rookie, dock blev det att jag avstod drog lite filmmys med mitt hjärtegull och en bio på lördan i ohamn, första o sista gången antar jag ^^ Men "the social networker" var ju inte superkass iaf .. dock inte bio film..

now u know !

och bara för att, den gamla stationära datan la av idag, bara liite tur att jag tog alla bilder därifrån förra helgen.. och tur var att den bärbara funkar här hemma, annars hade de blivet ett datorlöst loov..

c ya when i c ya !



RSS 2.0