When time goes to an end

Idag packar vi, som aldrig förr.. Endast 2 dagar kvar till flytt nu så nu finns det ingen återvändo.. Skönt;) höhö! Lite orolig vart alla mina kläder ska bo bara, garderoben är absolut det jag kommer sakna mest här.. Så ett måste när man köper hus är en walking closet!
Förövrigt så kan jag fan tro att jag har sovproblem.. Vaknar alldeles för tidigt, men är väl stressen runt omkring med flytten.. Men allt löser sig, flytta ska vi ju iaf! TC!


Boktårta

Idag blev boktårtan klar, bättre än skit men ändå inte helt nöjd med resultatet. Men övning ger färdighet!


Marsipanmålning

Imorgon ska vi göra boktårtor i skolan. Så hela dagen nästan har vi pysslat med våra målningar som ska pryda tårtan. Min ska bli en bamsetårta:))


No rest only stress

Denna vecka har det rullat på med träningen medans allt annat har gått sakta framåt.. I tisdags hann jag och fia med 40 minuter på gymmet och sen drog vi ut och cyklade en mil.. Kändes tungt dit och jävligt lätt hem.. Igår blev det en runda på gymmet och en i plurret. Och idag blir det simning med Fanny. Mycket välbehövligt efter denna vecka.. Ett par dagar kvar till flytt bara, hoppas de blir på måndag, bryter lätt ihop om de blir på onsdag iAf..

TC!


Lördags mys

Lördagen började mamma och jag med frukost på sängen med vovven också! Lite rostat och sånt gott sitter aldrig fel:) sedan drog vi in till Vimmerby för lite shopping och hämtade upp dom sista dynorna till utemöblerna och sen tog vi en fika på Bakfickan:) på eftermiddagen skulle vi ju på spa i Målilla så då började vi med att träffa en spådam somberättatde lite om en själv från några kort och sen så fick vi rygg och ansikts massage:) sist av allt så fick vi en fotbehandling genom att bada fötterna med fiskar som åt på dem och efter det lite fotmassage:)) så himla mys och bara vara med mammsen för en gångs skull:) borde man verkligen göra oftare:)


Moving along

Helgen har varit hur mys som helst! Mest Mimmi och mamma mys! Ska berätta en annan dag vad vi hittade på!

Idag har jag gjort ärenden som aldrig förr! Adressändrat, första gången till 4e flytten;) sen beställt hem massa foton och även plockat ner nästan allt i garderoben , nu finns kläder för lite mer än 1 vecka! För nästa måndag är dagen d här! Så skönt men ändå så jobbigt! Life is à mess! Borde städa men har mest legat på soffan nu.. Söndag ju!!

TC!


När ansiktet behöver en god mask

Slutprovet i bageriet börjar snart dra igång och vi har fått börja med våra egna projekt! Mitt börjar äntligen ta form och vem gillar inte choklad och guld?!


När saknaden blir för svår

Ikväll blir det 2 hela snabba månader sedan du, älskade mormor lämnade jorden... Lämnade en snurrig gubbe, alldeles för många ledsna barnbarn och lämnade alla dina barn moderlösa.. Att tiden bara flyger förbi och det går inte en dag utan att jag tänker på dig antingen på sjukhuset när du låg där hjälplös eller när man kommer hem till dig och morfar och du står i köket och det doftar ljuvlig middag! Minnet av dig mest kommer alltid att vara när du springer runt och styr i trädgården och pysslar i din bikini och shorts, brunare än alla andra och morfar är för lat för att hjälpa till utan bara sitter vid sin bänk.. Saknaden är såå stor efter sig.. Önskar bara att man skulle fått krama och säga att jag älskar dig lite extra innan jag visste att dagen vid bandybanan skulle bli mitt sista möte med dig.. Livet går faktiskt vidare, hade bara önskat att du varit här och upplevt allt med mig.. Studenten, bal, vår flytt.. Meningen var att du skulle vara där! När vi sköt upp lycktorna efter din begravning hemma hos dig och morfar, det var så fint! Du hade varit glad för alla som var där på begravningen och så mycket fina blommor. En människa som du skulle alla vara, världens snällaste! Ville bara säga att jag saknar dig, kommer alltid att göra, finaste mormor! Varför lämnade du oss nu?? <3<3<3<3


Whats next?

Den här veckan/ mitt sista lov någonsin har jag hunnit med flertal möten, en jobbarnatt, målat på utemöblerna 3 ggr som snart börjar bli klara, hunnit bli arbetslös, packat ner halva vårt liv i kartonger och så har jag väl hunnit ätit lite gott med.. Visst fasen, hunnit skriva studentinbjudan nu är det bara att få iväg dem som bråkas.. Annars då, jo jag lever!


Mardröm

När man drömt i 3 dagar I rad att man ska dö antingen av en skolmassak eller någon självmordsbenägen typ så är det ganska skönt och vakna upp och veta att man fortfarande lever..
Idag ska jag försöka skaffa mig ett liv, 2 möten i Vimmerby och sen hem och fixa på utmöblerna som ska slipas och målas. Himla styr med allt innan flytt!


Påsk!

Gårdagen var mysig med släkt och god mat! Smörgåstårtor med olika smaker och chokladiga tårtor till efterrätt!:) fick även ett Thomas Sabo armband av morbror och bidrag till nya lägenheten för lite möbler av resten av släkten:) nu åker vi till mammsen igen för att äta påskmat! De är ju ett måste vid påsken!:)
TC!!


Kalas!

Idag blir det kalas för hela släkten! Smörgåstårtan blev ihoplagd igår och ska bara garneras snart sen beger vi oss till mammsen och gratulerar henne på sin stora dag:) eftersom kalaset inte är förens vid 3 så ska jag väl klura ut vad jag ska ha på mig och kanske börja rensa garderoben och packa ner det mesta i lådor:) ska bli så skönt och flytta hemåt! :)
Glad Påsk på er!!


21 års kalas

Igår fyllde min käraste 21 ! Ja tänk att vi fortfarande håller ihop, haha! Sjukt vad gamla alla börjar bli;) Blidde litet kalas med tårta och gottit! Vilar idag upp mig för kalaset imorgon, då ska vi fira alla som fyllt år under den senaste tiden och även fira finaste mammsen som fyller imorgon:)


RSS 2.0