Kalmar shopping

Kalmar visade en bättre sida av sig idag och jag har bränt ett par tusenlappar.. Det mesta på rean vilket är givet, men inte mycket skit idag! Gjorde några bra fynd, la lite mer pengar på finare och bättre saker.. Så åker hem med nya klädesplagg, skor, morgonrock och massa ljus( Ikea var ett givet stopp som alltid för ljuspåfyllning).. 10 timmar har vi varit iväg, och vi var absolut inte ensamma om att göra Kalmar besök idag. Proppfullt överallt! Och inte en julklapp fick jag med mig hem.. Får bli nätshopping istället. Där får mAn iaf leta i lugn och ro! Nu ska vi hämta våran bebis.. Gör ont i mammahjärtat att mAn måste lämna bort henne.. Men jobba måste man ju och ibland åka iväg.. Ta hand om er! 


Homeparty

Äntligen helg och just nu är vi påväg till Kalmar för lite shopping med mamma och pappa , och julbordet på Ikea! Måste verkligen ta tag i att köpa julklappar, brukar vara färdig långt innan jul men iår har jag inte hunnit köpa en enda julklapp... Verkligen dags att ta tag i det men har inte ens någon julkänsla än även att vi julpyntar igår och första snön föll.. Men får hoppas den kommer snart!

I onsdags hade jag mitt första homeparty hemma hos oss. Det lilla extra som företaget heter kom hem till oss och visade upp inredningsprylar för mig och 18 andra vänner:)  blev lite shopping då hon sålde ut sina visningsexemplar för 20% så de flesta handlade upp hennes "demo" saker. Riktigt fynd! Det gillar vi! Efter en timmes kikande fikade vi loss på mina hemgjorda chokladtryfflar och mjukpepparkaka med lingon och vitchoklad frosting, pepparkaksdrömmmar och lite frallor med pålägg. Mina gäster gick iallafall hem mätta och nöjda! Härligt att det gick bra. Men vilket pyssel med dessa partyn. Hon tömde hela lägenheten för att få plats med sina grejer. Så fick verkligen leta för att hitta mina egna saker sen! Haha!  

Trevlig lördag på er! 
 





Pepparkakscupcakes


Härom dan på jobbet slängde jag ihop lite pepparkakscupcake med vitchoklad och lingonfrosting! Om de uppskattades! Smakade verkligen jul vilket gjorde att det bara är snön som fattas, regnrusket har gjort sitt. Dock är jag absolut ingen vintertjej, men vore mys och få lite julkänsla snart! 

Påtal om cupcakesen hur som haver , har jag verkligen fördelen att hitta på nya saker på jobbet och baka lite vad jag känner för! Kul att komma på egna och nya grejer, lite roligare än att göra samma sak varje dag!  

Ni får säga till om ni vill ha receptet! Trevlig helg på er! 

Fredag morgon i november

Vi är fortfarande utan internet här hemma, fram till mitten av nästa vecka förmodligen. Usch vad handikappad man känner sig!

Igår blev en riktigt röjar dag här hemma, först storhandling sen städ och tvätt i flera timmar så nu glänser hemmet igen! Älskar när det är nystädat här hemma! 

Snart dags att bege sig mot jobbet, jobbar kväll , en fredag, känns sådär.. Men så hårt är livet! Tur det bara är varannan vecka! Sen blir det helg all in.. Jäkla tur att veckorna går snabbt men tyvärr gör ju helgen också det! Hade varit trevligt med lite längre helg. Men drömma kan man ju också! 

Nätad

Efter 4 dagar utan internet på hemmaplan känner man sig genast lite mänskligare här hemma med internet igen, enligt Telia hade en mast blåst ber, men nästan bara vi verkade drabbade.. Tafatt man känner sig när man är utan nät.. Höll på att bryta ihop i söndags, blev ett riktigt stressmoment när jag inte hade internet någonstans ..hade tänkt lägga upp nästa inlägg om USA men utan internet så får det vänta till nästa lediga stund över. 

Straxt dags att göra sig klar inför kvällens DanZy.. Härligt att åka och träna ett gäng tillsammans och någon som pushar en i passet, gillar gym med men skönt med variation ibland! 

Trevlig tisdag på er! 

söndags prat

åh älskar att jag skrivit ihop ett helt inlägg och bara klickar ner rutan.. bööööö... bockar iaf en 2 timmars promenad idag med min faster som jag stötte på utanför konsum här hemma. En lång prommis i skogen och mycket prat gjorde susen denna söndagmorgon! Har bockat av bakeriet till farsdag så ska strax bara gå och duka iordning inför fikabesöket som kommer om en stund. Allstå min familj! Är sååå sugen på att handla, bara kliar i mina fingrar efter nya grejer. Har ju egentligen inte alls tid med nya saker, hinner ju inte ens läsa färdigt tidningar jag får i brevlådan innan det kommer en ny.. Hinner bara lägga dom i min "att läsa hög" men kommer inte så mycket längre med dom. Då är man upptagen.. Är så sugen på en ny kamera, en systemis. Med bra megapixel. Frågan är bara vad man ska ha för någon, är ju ingen höjdare på det här med kameror. Sen är jag sugen på en ny bil, åååg tänkt att mana glida fram i en suv, svart eller vit och bara känna mig kung. fan vilken skön känsla. Pratat med henrik men han tycker vi ska spara våra pengar till hus. & hus, fan vad jag vill hitta vårat hus.. tär på mig att bo i denna lägenhet.. vill ha eget, tänk och bara glida upp på vår egna garageinfart i våran nya suv.. eller Range Rover, hade jag varit gjord av pengar hade jag fan köpt mig en vit Range.. Åh den drömmen! och nya kläder, och skor.. och inredning för den delen. Tänk och bara glida omkring och shoppa vad tusan man vill.. så är inte fallet för mimmi snållänning. usch ! Men pengar på banken finns det ju iaf. Åh ... FAN att man inte är gjord av pengar.

Regning Lördag

Hela lördagen har det regnat här hemma, vilket har gjort att jag fortfarande sitter i pyjamasen.. Har hunnit titta färdigt på alla awkward avsnitten jag fick tag i på nätet och kikat runt lite på kläder och hus. Älskar dessa lugna lördagar. Precis vad man behöver, en oplanderas helg och till det bättre dåligt väder, så då gör det inget om man kurar ihop sig med filt och massa ljus! Ska snart ta tag i Farsdag baket här hemma, tänkt bjuda upp familjen på farsdagfika. Får se vad det blir, lutar mot en ubergod chokladtårta och en pepparkakskaka kanske. Så längesen, och sååå gott ! Chokladtårtan är tillomed glutenfri, lite lchf stuk! Trevlig helg på er ! Puss Här kommer ett lite blandregn .. Goa pappsen och mina härliga fiskardagar, lilla snuttan som bara växer ifrån oss och en bild på den mäktigaste chokladigaste chokladtårtan !

love fridays

Här sitter jag, för ovanligehetensskull vid datorn.. trycker i mig dom röda bitarna från en gott och blandat påse. ja de är mitt fredagsgodis idag. har jag sagt att jag älskar fredagar? fredag är den bästa dagen på hela veckan, man har slutat jobbat , gått på helg, första sovmorgonen imorgon och bara se fram emot lördagen. På lördagar känner jag av lite utav söndagsångesten. Därför är fredagar bäst! Hur som haver så har jag kikat runt på våra usa filmer.. så¨glad att vi filmade. Minnena finns ju där men extra kul och se det på film. SÅ VÄRT! åh jag kommer tjata sönder er om usaresan. älskar drömmarnas land!
åh älskar universal studios. får bli ett helt eget inlägg om det sen. verkligen toppen på hela resan. det mäktigaste jag någonsin varit på!

Förlovning i drömmarnas land <3

Så mycket kärlek och känslor man kan känna på andra sidan jorden är konstigt !                                              20/8-13 fick jag äntligen ett ring på mitt finger, efter 6 år av kärlek och kamp tillsammans och för varandra så fick vi ännu ett till datum att lägga på minnet. <3 Tänk vilken fin kille jag skaffat mig, så länge vi hållt ihop och så vi upplevt och delat tillsammans. Vad vi vuxit upp tillsammans, Skulle aldrig kunna klara mig utan denna fina kille, här är ett inlägg till dig älskade Henrik. Tack för att du finns och för du vill vara min. Jag Älskar Dig! <3<3
 
 
 
 
jag tyckte dock vi skulle köra en kort förlovning med ett giftemål i Vegas efter 6 dagar, henrik höll inte riktigt med.. haha <3
 
 
 
 
 
 

USA del 1, ÄNTLIGEN!!

Äntligen efter mycket om och men kommer första bilderna från USA. Vi har så sjukt mycket fina bilder och mindre fina bilder och mycket bilder på hus.. Jag vet ungefär 4 vilka alla hus är utav säkert miljoner kort på olika hus, galet vad vi knäppt och knäppt bild efter bild och filmat men är så¨sjukt glad att man har med sig så mycket hem. Önskar att vi hade mer och att vi hade hunnit med att göra mer, önskar även att jag hade stannat längre. Blir definitivt en resa tillbaka, utan tvekan! 
 
Första bilden vi börjar med är iaf Sunset Strip, knäppte en bild hann aldrig gå dit faktiskt.. Första dagen i Hollywood tog vi en kändistur i en liten cab/buss haha. Så vi startar allt med mest husbilder. Åh välkomna till våran semester 2013. efterlängtade usa<3
 
 
Vi åkte förbi ROXY vilket är ett vädligt kännt partyställe i usa.
 
I Detta "lilla" huset har stjärnornas stjärnor och min och julias IDOL en lägenhet som han bor i när han är hemma i hollywood, välkomna hem till Justin BIEBER!
 
 
Tänka sig så äkta. Beverly Hills Sign.
 
Marilyn Monroes hem. Rosa givetvis!
 
Vi hamnade nere på Rodeo Drive för en paus och mitt i allt på shoppinggatan så kör dom en filminspelning. Hur mäktigt? En film med Robert Pattinson och Julia Moore. Två filminspelningar hann vi med på resan och 1 ganska mäktigt avslut på natten innan vi begav oss hem.. När dom stängde av hela gatan i hollywood för att filma en åkande bil som var på släpkärra. galna hollywood.
 
Två turister! SÅÅÅ nöjda!
 
 
Utanför ett hotell innan Beverly Hills satt ett gäng ungdomar och väntade på inte vilken stjärna som helst, utan LADY GAGA herself. Det sägs att hon skulle komma ut varrannan timme för att signera autografer. Vem vet. Hade det varit bieber hade julia och jag suttit längst fram!
 
En balkong och en grind. Kan ni tänka er att det var här Michael Jackson tog bland sina sista andetag. Välkomna hem till Michael Jacksons sista boende.
 
Christina Aguileras hem!
 
THE VIPER ROOM!
 
 
Hollywood har bjudit på så sjukt mycket fint. Man kan inte tro att husen verkligen finns och dom är inte lite mäktiga heller, samtidigt som man blev paff över hur små och alldagliga endel var. Vi hann se allt från Bruno Mars hus på en topp, Tom Cruises skorsten och Madonna och Playboy Mansion häcken. Vissa har verkligen råd att gömma in sitt hus. Grymt iallafall. Vi får ta i en del omgångar, här var kändishus turen !

när tid inte räcker till

vilken dag. började jobba klockan 4.45 idag så har hunnit med relativt mycket denna långa torsdag, gillar egentligen inte torsdagar..Vi har oftast städdag hemma då vilket är skönt på fredagar att komma hem från jobbet med helg och ett rent hem men att städa är inte min favoritsyssla. Lyckades hitta två bortglömda räkningar i städningen, ena var skatten på min lilla pärla som skulle varit inne sista oktober, oupsi. och en annan på en liten mindre summa och inte så värdslig. men bilen alltså. VAD ÄR PROBLEMET? blir så trött på mig själv att jag inte håller någon ordning och att det är kaos i min hjärna. väljer annat framför viktiga saker. har nu kört olagligt med bilen i en vecka fick jag reda på då.. men nu är skatten betald och hoppas inte polisen är i farten dom närmaste dagarna. 
 
Hemmet är iallafall HELSTÄDAT! fyfan vad jag har gnott, från de ena till de andra så blev både duschen och spisen ren och allt som man kan tänka sig. dammade och gnodde i 1,5 timme.. Henrik åkte på golven med moppning och dammsugning så nu är det såååå rent och fint. Finns inget underbarare än ett rent hem. om jag bara kände för att städa så här noga oftare. Hur i hela friden ska jag orka ha hus när jag inte hinner med min lägenhet på 3 rum och kök?
 
Ja , vi söker fortfarande... Synd att man bara inte kan åka till det huset man vill ha och säga, ursäkta, men nu har ni bott färdigt här så nu är det tyvärr dax för er att flytta för nu vill vi bo här. hoho. Åh då hade vi nog flyttat för flera månader sen. Tänk när det rätta huset dyker upp. Undra vart man kommer hamna i framtiden. 
 
Vilket drygt inlägg , om städning och räkningar. Men det får ni ta ! Nu ska jag fasan njuta på soffan en stund innan sängen kallar, ett arbetspass kvar till helg. Åh vad jag älskar helg !
 
Turist?Javisst! Åh älskade hollywood<3
 
 

Söndagsmys & allahelgon middag

Det bästa med söndagar är en lugn dag, tända ljus, myskläderna på och en film i soffa med gofika! Precis så har vi avnjutit denna regniga och tråkiga söndag. Bara tagit det lugnt. Har lyckas åka på en dänga av snorig näsa och slö i kroppen , så en sån här söndag passade perfekt!

Igår blev vi bjudna på allahelgon middag hos mammsen och pappa. Det bjöds på Janssons, lax och andra godheter. Jag bjöd på efterrätten. Pumkin Pie, pumpa paj med pepparkakssmak. Aldrig ätit pumpapaj innan så vart spännande. Ganska mäktigt men gott. Fast jag gillar ju mest choklad! Haha! Men skulle absolut äta det igen, inte alls dumt. Får ni testa! 




Lördagskväll

Det har idag gått exakt 77 dagar sen vi satte oss på flyget från Göteborg mot stjärnornas land Hollywood L.A.. Går inte en dag att jag inte tänker tillbaka, även om det varje dag känns som vi inte ens varit där.. Dagarna går alldeles för fort och tiden flyger iväg. Och jag har inte ens delat med mig med er utav det största äventyret jag har gjort. Henrik och jag pratar redan om att åka tillbaka. Julia kommer också göra det någon gång i framtiden, det vet jag. Tänk att ett land kan ge ett sånt intryck! Åh vad jag älskar USA.

Nu bjuder jag på en början av äventyret. Vi får dela upp det i olika delar, annars tröttnar ni nog fort.

HAHA ÅÅÅÅH.. har laddat massa bilder i över 2 timmar och en liten sketen bild har kommit upp.. Vad är problemet? Vill ju visa er massa bilder men ingenting verkar vilja samarbeta nu. Antar att vi får ta igen detta någon annan gång nu när jag någonsin ska få tid nästa gång. Har så mycket bilder och så mycket känslor från denna resa. frustrerad man blir..

 

Nu tar jag kväller iaf. Här har ni 1 jäkla ynka bild. Första bilden på kameran. Våran första frukost i staterna, på plasttallrik med plastbestick i en liten inklämd lokal. Ägg och bacon och stekt potatis. en klassiker i staterna. Här efter börjar äventyret!

 

RSS 2.0