Ännu en ny vecka ..

Denna dag har verkligen varit riktigt varm , efter 6 timmars jobb på vandrarhemmet idag så drog jag hemåt med Sofie, och väl hemma möttes jag upp av två intressanta brev från linköping och vimmerby , eller dom var hyffsat intressanta , hoppas verkligen på att brevet från Kalmar kommer imorgon och att det står i att jag är antagen till deras skola, nå vi får se vad som händer. Tog ett förvånansvärts långt dopp i poolen sen faktiskt och flöt runt lite på madrassen, efter det blev det en lång stunds läsning medans kroppen soltorkade ;)

I lördags förresten så var det ju kalas för Emma som fyllde 25 år :) Och det var något enormt så kul jag hade och jag trodde för ett tag att jag aldrig skulle kunna få luft då vi körde någon "hello harry, hi harry, tell harry" grejs och pullan ofta blev psycho , och Emmas absolut roliga lekar i lag då vårat lag hamnade på delad första plats, men vi var nog bättre skulle jag tro ;) Bilder från kalaset kommer nog senare , när vädret börjar bli dåligt med andra ord ;)

nu känner jag faktiskt för att hjälpa mor med maten , ikväll blir det hemmagjorda tunnbrödsrullar,MUMS

Take Care !


( Ett ynka år sen , Jag älskar dig ♥ :)

POPKUNGEN ÄR DÖD?!

Inte för att ni har missat , för det har absolut ingen gjort kan jag tänka mig eftersom allt här runt omkring bara pratas om the one and only Michael Jackson , men man blir lite fundersam om att hur han bara dog , och död vid 50 års ålder, och han som nyss skulle gjort en avskedskonsert , men tyvärr kom ju avskedet tidigare .
Vi får väl se hur det mesta skvallret runt omrking blir nu under veckorna, men nu äntligen kanske hans barn kan leva ett normalt liv ?


HÅLL I HATTEN !

Idag tro det eller ej tog jag årets första dopp, men hallå jag är nog inte ensam och att vara sen eftersom vädret varit piss och inte alls kul.
Jo , eftersom jag var ledig idag från jobbet så började jag och Lindell med en tidig tennismatch runt halv elva snåret , efter matchen blev det självklart en sväng till Konsum för att köpa glass :) Sen har jag ägnat i stort sett all tid åt solen, OCH jag har även börjat läsa en av alla böcker jag ska bli färdig med ;) Nej det var full rulle en sväng då vi har vatt ungefär 10 pers som faktiskt slängde oss i poolen på vår baksida så det har avrit en hälig dag , typ nu känns det iallafall att det är sommar :D & tyvärr så syns det också , för idag har jag brännt typ halva kroppen , men va fan det är ju inte varje gång , så jag är glad för de ! :D
Nej, go to go !
Take Care all tanned people i hope ;)

Måndag .

Dåligt med uppdatering här tycker jag , men det känns lite trist att sitta inne vid datan och häcka när man kan vara ute i den fina solen som har kommit nu ju :)
Sen har jag mycket som går runt i huvudet på mig med Kalmar och allt, så jag känner att jag vill bara ta dagarna som dom kommer och umgås med alla runt omkring, man får ju passa på liksom , för är det inte jobbet som kallar så är det oftast något annat man har att styra med , så som sagt , man måste ju passa på nu :)
Nej , strax ska jag ut på promenix med pullan , men innan det ska jag se om jag hittar mig en rosa dator som kanske kan få följa med på mitt äventyr ;)

Take Care , XO' M

Glad Midsommar !

Glad Midsommar allihopa ! :)

Kom nyss hem från vandrarhemmet så har vatt där och jobbat i två timmar ungefär, eller jobbat i en och hållt Matilda sällskap i den andra ;)
Idag blir det kalas och midsommarfirande hos mormor och morfar för min del eftersom gubben där fyller år , så det blir ett blandat stök med grillat och sill och pära och en massa efterrätt och fika, sånt är mormor bra på att göra alldeles för mycket .. Men ska inte klaga för mycket , hon lagar ju helt underbar mat :)
Vädret också hörrni , det är sol och lite värme faktiskt, vilken tur vi har alltså ! Får hoppas att det håller i sig hela dan bara så vi kan sitta ute och ha det trevligt :)
Nej , nu är det nog bäst man går och gör sig midsommar fin , så idag blir det en blå och vitrandig klänning från H&M som får hänga med på kalaset ;)

Take Care ! ♥

Efter en hård arbetsdag

Efter en hård arbetsdag idag på mitt sommarjobb känns det som dom där 90 timmarna aldrig kommer att ta slut. Fie och jag kom fram till att vi ungefär kommer jobba 18 timmar på 3 dagar , men hallå, det är ju ingenting, vi kommer få jobba hela sommaren där för att få ut den lilla pissiga summan på 4050 kronor.. Aja gårdagen började inte speciellt bra iallafall, då våra arbetsledare är extremt petig på allt som ska göras och vi rensade ogräs ungefär hela dagen och blev inte ens färdiga på hälften, men ändå lyckades jag få 2 stickor och hitta masa annat irriterande runtomkring mig när vi höll på , nej tacka jag vet jag att när jag blir vuxen ska någon annan få fixa den skiten , eller att man håller efter och inte låter det växa igen på ett helt år bara för att vi sommarjobbare ska ha något att göra..

Nej, för att vara lite uppmuntrande så hade faktiskt jag och Henrik våran 2 år och ett halv års- dag igår , haha , inte för att vi firar så noga, men vi myste lite och kollade på film och åt hemma gjorde tunnbrödsrullar som var helt kanonens gott :) Så det var en absolut mysig kväll :)

Nu ska jag vila, kanske käka lite glass och simsa, var träning idag egentligen men jag stannar hemma och vårdar om mitt knä med omsorg och kärlek istället, och efter två tuffa dagar så är jag värd det :)


Take Care !


(Min asbolut favorit bild på oss, känner ni kärleken ? ♥ )

Äntligen underbara sol

Äntligen har ju solen tittat fram extra mycket idag och jag har faktiskt nu passat på att gett mig ut och solat, eftersom det inte alls är att lita på när den kommer tillbaka.
Skulle ju egentligen börja första dagen på sommarjobbet men han vi ska vara hos hade varit sjuk under helgen och undrade om det gick bra att vi bytte till imorgon , vilket passade perfekt för mig då jag igår under fotbollsmatchen vi spelade fick en hård smäll mot mitt knä som har gjort att det är väldigt svullet och ömmar idag , stackars mig ju .. Men därför passade det ju utmärkt att byta dag tills imorgon och det har ju också gjort att jag har kunnat vila knät och passat på att sola och läsa tidningar :)
Fast steg faktiskt upp extra tidigt idag för att baka lite då det började bli väldigt tomt i våran frys, så nu finns det mumsiga hallonmuffins och hallongrottor , smaskens ♥

Nej, håller vädret i sig nu kanske jag kan ta och läsa alla böcker jag fått och köpt.. Så hoppas på det !

Take Care !



(Hallongrottorna blev ett expriment då äggen var slut ;)


(Mumsiga Hallonmuffins.)


Dessa söndagar

Söndag söndag söndag..
Gatufesten igår blev verkligen en succé alla hade trevligt och lekarna var verkligen underhållande och hela gatan liksom umgicks tillsammans ! :) Vi började ju först med brännboll då vi alltid kör föräldrarna mot barnen och tyvärr så loosade vi barn ganska mycket , men va fan skoj hade vi ju :)

Match idag klockan 6, ska inte säga att jag är redigt på topp för det , steg upp vid halv 12 (?!) vilket är väääldigt ovanligt för mig, runt 10 iallafall, hur sent det än blir, men inte idag .. Så det fick jag ju för det iallafall nu när hela jag är seg som jag vet inte vad.. Nej dags och bara ta det ännu mer lugnt, måste ju börja ladda så jag är på G om 4 timmar iallafall..

Take Care ! ♥

God Morgon ! :)

Tänkte att jag skulle stiga upp med tuppen idag men lustigt nog var det mycket varmare och skönare att ligga kvar i sängen? Undra varför.. Hade även stora planeringar på att jag skulle gett mig ut och sprungit efter jag gått upp så tidigt, men eftersom jag varken kom upp tidigt och så regnar det hyffsat mycket här så blev mina planer helt förstörda..

Men ikväll finns det en plan som inte kommer bli förstörd, ikväll på Lillåvägen är det anordnat Gatufest , eller jag och Matilda har fixat ;) Men då jäklar ska det bli skoj ! Årlig tradtion, och vem bryter sånna ?

Take Care !

Going CRAZY ?!

Gah, jag blir bara helt förälskad av att sitta och klicka runt här på nätet, har hittat den perfekta mobilen, massa underbara skor och en sådan übersnygg bil och massa fina kläder, tänk om bara ekonomin tillät det nu .. Buhu, i want to be a rich bitch today ! ;)
Nej, jag får absolut ge mig ut och shoppa någon dag.. Nästa veckas planering !

En sväng till Vimmerby

Kom hem från Vimmerby för en liten stund sen då syster och jag åkte dit en snabbis efter vi hade varit och styrketränat. Fick faktiskt med mig lite smått och gott hem och sen hittade vi även lite paket till en viss person som snart ska ha födelsedagskalas, guess who ;)
Nå, kanske ska fortsätta hålla koll på maten som jag varit snäll och lagat tills mamma kommer hem nu till 4, så till middag idag blire kycklingfilé med paprikasås och ris ;D yummi !

Take Care !♥

( Några av dagens fynd blev lite sommarläsning, fast en bok ska jag ge bort ;)


(Det blev även två väskor som syster och jag ska dela på:)


(Och sist men inte minst, dagens absoluta fynd , ett bälte,19:- )

Skolavslutning årskurs 9..

Nu till skolavslutningen 2009 och vi slutar 9:an .. Här är alla bilder under dagens gång iallafall !


( Avslutningskläderna)


( Det blev sång i kyrkan framfört av oss, kören ;)


(Sen blev det klassfoto, blomutdelning och massa kramar )


( Och sen en bild på oss tjejor)


(Sen en yes bild, VI HAR SLUTAT NIAN !)


(Sen kom hjärtat med massa fina blommor, en puss fick han för det ♥ :)


(Sen stal jag Marris för ett underbart kompis foto)


(Sen tog jag och brudarna en bild innan middagen som bestog av kycklingfilé och kulpotatis ifall någon ville veta ;)


(Och vi minglade en heldel och fotograferade i massor )


(Under middagen höll Jimmy ett tal och efter det var Julia självklart tvungen att toppa honom , så hon skrev bra tal men som Carro fick framföra, på stolen också ;)


(Med Carro och Julia bredvid mig blev det Anton och Elin som hamnade framför)


(Och jag gav Elin en "seriös" bild)


(Här har vi 2 stolta klassföreståndare från 9D (vi) som nog tyckte att det äntligen skulle bli skönt att bli av med oss ;)


(Det blev en liten prisutdelining till dom som hade bäst betyg i klassen)


(Och även till dom som hade höjt sina betyg mest från 8:an)


(Sen sjöng lärarna två riktigt goa sånger om att vi slutade 9:an)


(Sen blev det en sista samling i klassrummet för att få våra betyg och lite annat smått och gott från lärarna)


(Sista bilden blev på flickorna som alltid stått på min sida, mina sista bänkkamrater och efter detta så brast jag och Carro i tårar..)


Nu är bilderna slut, men det var en riktigt underbar dag måste jag säga.. Men jag vill heller inte göra om den, den var riktigt jobbig också ju , men om tre år händer väl samma sak igen.. Men efter betygen som jag blev riktigt nöjd över 5 MVG och jag som trodde att jag bara höjt mig i 2-3 kanske, så det kändes skönt.. Efter det så blev det kramar, en hel del kramar .. Nå, vi allesammans lär ju säkert ses igen , fast aldrig mer på samma vis ..
LOTS OF LOVE♥ /M

Bildspel ..

Jag har ju lovat en massa bilder liksom , och nu har jag äntligen kommit till pappas data och lagt in dem allihopa ;) Så här är typ hela min vecka i bilder ..

Kimsan tog ju studenten:


Vi hade ju båsutsmyckning på albäck:

(9A hade smurfland)


(9B hade Hultsfredfestival)


(9C hade Hawaii tema, och här får Becca äran att vara med på bild ;)


(Vi , 9D hade pensionärshem)

( Här är ugliest me, jag jobbar på att hitta en ful och rolig bild på hur jag såg ut egentligen)

Så nyss gjorde jag en förbaskat god efterrättt som vi åt efter middagen , MUMS på den !


(För alla chokladälskare , verkligen ! )

Jag fick ju också lite paket för att jag gått ut grundskolan :)


(En vit ask med rosor på, sen en ring med en krona på och sen ett armband med olika berlocker på, det var peacemärket, ett fyrklöver och en "converse"sko , allt från mamma :) all love to mami ! ♥ )


(Sen ett par sjukt roliga muffinsformar från min faster Gunilla, dom får följa med till Kalmar , kanske blir det premiärbaket i min lägenhet i dom ?)

Nu är det skolavslutningbilderna kvar , men dom kommer för sig , så speciella är dom ! ♥

It's so over now ?

Skolavslutningen och efter alla år i grundskolan som man tyckt varit jobbiga är nu faktiskt helt slut.. Lite sorgligt måste jag nog ändå säga.
I kyrkan var allt typ helt perfekt, även om prästen tog lite lång tid på sig så överlevde vi alla eftersom vi fått höra jennifers fina sång som hon sjöng som fortfarande sitter på minnet liksom ? Men hallå, hur fint var det inte ?!
Ja, för att sammanfatta hela var det helt underbart att sluta även om jag tjöt en hel del, och mer än de flesta tror jag, det var nog bara jag och Carro som tjöt som jag vet inte vad, men det hör väl till liksom ?

Ska gå ner och fixa lite efterrätt till familjen eftersom pappa håller på och grillar och har sig, tradition nu efter alla år, synd att vädret inte är bättre bara k, men det kommer ju inget regn iallafall. Men jag slänger nog in bilderna efter maten så får ni ser hur denna dag varit :)


on the way ..

strax skolavslutning, tänkte slänga in och berätta att jag vet inte om jag ska skratta eller gråta idag, förmodligen både och lär ju hända, men jag är ganska förberred ;) Nej, hemma har jag rört till det ordentligen med bröte överallt , men det får jag ta sen :) Got to go, sista dagen man träffar endel, that sucks ! :O

Båsutsmyckning utan bilder .. `?

Hade båsutsmycknintg idag i skolan, liksom sista dagen med klassen i skolan och imorgon är det avslutningsdag för allt liksom? No more Albäck .. Aja, tillbaka till båsena då, vårat blev faktiskt ganska lyckat tillslut men det var mycket som inte stämde först, men det fixade vi och vårat bås skulle föreställa ett pesionärshem, albäcks pensionärhem ;) Det var faktiskt en hel kanon skoj dag , och efter ett tag levde jag mig in i den gamla tanten som jag var utklädd till, men fan vad skoj jag hade, och det tyckte tydligen dom andra också att jag var då jag blev framröstad till bäst utklädd, haha känn på den ;) Danne blev framröstad till bästutklädd bland killarna då han var bebis smurf, eftersom deras klass 9A hade smurfland, och 9C vann bland båsen då dom hade Hawaii tema, men sand och barnpooler och ett jävla dunkmusik som tyvärr överröstade våran elvismusik, lite synd, men vi hade ju liksom kul iallafall. Och eftersom jag hela tiden kände mig tvungen att mingla kunde jag liksom inte gå runt och ta kort eftersom hur många tanter har sånna moderna grejer nu för tin, men jag ska försöka få tag i lite bilder så ska jag slänga upp dom här någon dag :)

Prövade ju skolavslutningskläderna förut med, bara det hade jag hade liksom inga skor till, och bra att jag kommer på det såhär dagen innan, shit alltså, men jag får ta ett par röda klackskor så får det bli som det blir, men så jävla typiskt, det brukar liksom aldrig hända mig eftersom jag alltid planerar allt hundra år framöver, men bara för att , så gick jag jag in på skopunkten och hittade massa skor jag kunde haft till, gah, blir lite smått iriiterad. Men det får bli som det blir !

Dagens låt : Sex on fire- Kings of leon, som förövrigt också kommer till Hulstfredfestivalen i år , HALLELUJAH !

Take Care !


update !

guess what, jag slet mig ifrån datan och tog tag i att storstäda mitt rum, duktigt ju :)
kom på att när jag ändå är igång ska jag pyssla med lite annat också, tex fixa en ram till lite bilder och sen så ska jag nog plocka undan lite bröte till kalmar..  nå, jag känner mig duktig iallafall, tänkte baka lite hallonmuffins med om jag hittar något bra recept bara , vi får se .. Nej, tillbaka till städningen.

Förresten, ska försöka med allt sånt där "dagens låt" "hiss & diss" kanske, men jag kan iallafall rekomendera en mycket bra låt från en hultsfredbo :) Chris Wigren- My old friend. Lyssna på den :) !

Jordgubbar och mjölk, nu fattas bara solen

hey, dåligt med uppdatering nu känner jag , men så är det väl när man har annat att göra och känner för att ta det lilla lugna och pyssla om sig själv.
Blev en mycket kort skoldag idag, som i torsdags typ, fast idag hade vi bara 1,5 timmas ja inte lektion redigt, men vi var med alla klasser till Hammarsjön och efter 5 kampen fick vi åka hem eftersom det började regna, vilket det gör mycket nu för tin ? Men iallafall, vi började vid 9 typ och slutade vid halv 11, tänk om alla dagar vore så ;)
Igår ja, vi spelade ju match mot Högsby då vi vann med 6-0 och jag åkte på ett gult kort, jag säger då bara det att jag varken förtjänade det eller att det jag gjorde var värt det, men dom tyckte jag var "livsfarlig" på plan, och allt jag kunde göra var att skratta åt dom, jag spelade fotboll och vad nu dom styrde med vet jag inte, men det var fan ingen hundutställning iallfall, lite hårt måste det ju ändå vara..
Studenten var jag också i helgen, jag får ta och slänga in lite bilder så fort jag är på pappas dator eftersom jag inte orkar lägga in dom på min egen, men ni står väl ut med att vänta? ;)  Men det var skoj iallafall och jag tror att min syster hade ännu roligare men det är ju så det ska vara , och alla tyckte även om min och mammas tårtor, dom flesta trodde att de var köpta, sånt känns lite kul att höra faktiskt.
Men nu ska jag nog ta och fixa lite lunch och simsa lite kanske, märkte att Kenza har fått tag i sims 3 nu, något att satsa på nu kanske tills jag flyttar, jag menar man kanske lätt blir ensam och då kan det ju vara skönt och ha något tidsfördriv. :p
Nej, mot jordgubbarna och mjölken, det är vad min lunch kommer bestå av, första gången i år också, MUMS ! :) ♥

Take Care !

Studentstök i högvarv ..

Har precis käkat lite lunch och tagit en paus från student stöket här hemma, nästan allt är fixat och klart så det är de sista små detaljerna kvar bara och sen får vi åka och hämta våran lyckliga student ;)
Tänkte att när jag ändå fått lite tid över så ska jag ta och slänga in bilderna på studenttårtorna jag bakat, så som lovat, här är dom :


(Vi använde oss av chokladbottnar som mamma bakat lite innan och sen hade vi lite grädde och gojs mellan tårtorna )


(Är den inte vacker ? Är själv mycket stolt över att jag gjort den iallafall! )


(På ena sidan står det Kim och på andra sidan HP06, erkänn att dom inte är så pjåkiga iallafall;)

Nej, nu borde jag gå och fixa håret och styra med lite annat för om ett par timmar måste vi åka, och synd nog så regnar det ju fortfarande ute, men hoppas på att vädret blir bättre snart !

Take Care ! & Grattis alla Studenter!

Mix it up !

Idag har det varit fullrulle hemma på lillåvägen då syster tar studenten imorgon. Jo eftersom jag dumt nog lovade att jag skulle stå för tårtorna och riktigt mycket sett fram emot att göra dem var det basolut inget lätt arbete, endel saker ville liksom inte så som jag ville och använda våld i dom lägena hjälper liksom inte för då pajjar hela skiten, äh det var ett finurligt projekt och nu äntligen är jag färdig , varje tårta tog ungefär 1 timme var, och tänk att jag bakade då 3 stycken?! Jag är sjukt nöjd över att jag ens slutförde allt själv.
Bilder på tårtorna kommer imorgon om jag hinner med, det är mycket att styra med och allt som händer runt omkring, därför var jag snäll nog och tog ledigt från skolan för att hjälpa mamma, och tur nog var nog det, annars hade hon nog aldrig hunnit. ;)

Lite annat som hände idag var ju faktiskt att vi har varit i gnöttlen med klassen och bara haft det trevligt och umgåts, lekte även ett par roliga lekar, och jag kan ju även säga att jag kommer nog faktiskt sakna de flesta sjukt mycket, det har faktiskt varit en härlig klass trots allt, även om det har hänt mycket under de tre åren. Jag fick åka lite tidigare från gnöttlen då vi hade avslutning med elevrådet så det var sista gången vi "sågs" tillsammans och då drog vi och käkade pizza och hade det trevligt, så tacka måste man ju göra för de härliga tre åren . Efter pizzan var det iallafall match mot lärarna för oss 9:or som ville vara med, roligt var det men lik förbannat fick vi stryk med 5-3, ni vill inte ens veta hur det kom sig, men på något höger eller vänster lyckades dom faktiskt vara bättre än oss ?! Aja skoj hade vi ju iallafall, det är väl det som räknas ! :)  ♥
 
Så för att summera hela dagen har den faktiskt varit hel go och ganska rolig, men det är väl något som var en bra sak eftersom vi skiljs om bara några dagar ..
Thats it , over and out !

Resten av dagen har bara gått utför ..

Ända sen jag kommit hem från skolan idag har allt gått utför..
Det började lite lätt med att det inte fanns något knäckebröd till maten, och inte heller kan jag äta gryta utan knäckebröd, det funkar ju liksom inte ?! Sen efter det så var det inplanerad träning, men eftersom vädret skulle bli ganska kasst diskuterade jag och Marris att stanna hemma och då tänkte jag kanske ut och springa runt elljusspåret eller göra lite pilates kanske, eller så diskuterade vi också om att vi saknat våra datorer så det kanske blev dom som vi skulle ta och "umgås" lite med.. Aja, nog efter det så tänkte jag ändå åka och träna, men då så fanns det ingen skjuts, och då blir man ju lite lätt irriterad när ingen heller säger till i tid och då tycker jag verkligen att tränaren ska fixat skjuts så vi kan ta oss in, för alla kan ju faktiskt inte fixa skjuts på en kvart? Men men, när jag kommit över det fick jag ett till meddelande, TRÄNINGEN var INSTÄLLD ?! Här hade jag liksom gått och funderat på hur jag skulle göra och 30 minuter innan träningen drar igång så blir den inställd, nej mysko det där alltså. Men jag sen tänkte jag efter och tyckte att jag liksom tränat ganska mycket ändå så jag skiter i det idag och bara kopplar av och tar det lugnt istället. Så då skulle det bli en avkopplande dusch och då tänkte jag faktiskt att eftersom jag hade tid på mig så kunde jag ju testa att vaxa benen, äsch säger jag bara, vilken skit. Det gjorde förbannat ont, jag brände mig och sen så försvann ju förhelvete inget hår även om det typ var tillräckligt långt, nej jag blev så förbannad att jag sket i det och bara tog en vanlig dusch istället! Så för att lugna ner mig nu har jag tagit tag i att baka lite bröd nu till kvällen så ikväll står jag för kvällsmaten och då blir det nybakat bröd med kanske lite o'boy till, kunde inte bli bättre faktiskt ! ♥
Får hoppas på en bättre dag imorgon istället, är det fint väder så blir det brännbollsdag i skolan, regnar det blir vi lediga. Låter ganska perfa, eller hur ?!
So Long !


(Igår hade vi underbart väder, eller hur ?)

Matte med Cacka , sista mattelektionen förövrigt..

Känns somatt dagen kommer att gå riktigt sakta framåt då vi är inne på vår andra lektion i skolan och vi har fortfarande inte gjort någonting typ. Får vänta tills efter lunch, då blir det dagens sista gympalektion och sen ska jag och åke redovisa våran tyskaintervju, blir spännande !
Träning idag också, så när man äntligen inte har så mycket att göra hemma så blir vädret dåligt, inte alltför kul faktiskt, hoppas det vackra vädret kommer tillbaka snart bara !:)

Take Care !


Vindarna är varma då..

Idag är det ju faktiskt den första juni och dagen har varit helt kanon varm ju !
Har inte hunnit med så mycket idag men har fixat lite med våran gatufest som ska vara den 13:e Juni och sen så har jag
ju även varit och klippt mitt hår och färgat ögonfransarna i svart färg, så nu behövs inte så mycket smink eller rättare sagt mascara till sommaren eftersom dom nu är riktigt svarta, behövs mest bara böjas till lite sen blir det perfekt:)


(Nyklippt och håret doftar underbart, visst är det härligt att gå till frisörer som pysslar om en lite :)

RSS 2.0