GOTT NYTT ÅR FOLKET !

And its all im gonna say , årets sista inlägg ! Gott Nytt År ! :)


FARVÄL ÅR 2009 OCH VÄLKOMMEN ÅR 2010 !

ja då vare sista dagen på år 2009 faktiskt här, vet inte om jag ska skratta eller gråta eller vad jag ska ta mig till . Ska iaf se till att jag får en sjukt bra kväll, det är en sak som är säker.

Tänkte ju dock göra en sånn där års resumé, men minnet är ju ganska taskigt , så får se om jag kommer ihåg allt. Men bilder är det dåligt med , så ni får helt enkelt bara läsa vad jag hunnit med detta år !

Fyllt 16 och påbörjat min övningskörning .
Slutat 9:an och därmed lämnat Hultsfred för gott .
Varit i egypten för första gången i mitt liv.
Hultsfred 09 har hunnits med.
Snorklat och därmed gjort det häftigaste någonsin i hela mitt liv ! Ett gott minne för livet !

Sommarjobbat med Sofie 3 veckor på vandrarhemmet
Kunnat bocka för fler ställen på min karta som jag besökt här i landet.
Liseberg med familjen
Flyttat till Kalmar och därmed tagit det största steget i mitt liv.
Träffat helt underbara personer som alltid kommer finnas varmt om mitt hjärta nu.
Åkt sjukt mycket tåg , gratis oxå .. Hoppas på mer sånt nästa år (A) !
Firat mitt tredje år med Henrik♥

Ja det var lite av det som jag hunnit med detta år , men hoppas på mer 2010 för då blire mycket nya grejer !


GOTT NYTT ÅR FOLKET !

(Egypten 2009 !♥)


cv... hultsfred .. when ?

sitter och försöker jobba på mitt CV till sommarjobben, kan ju berätta att det inte går något vidare faktiskt. Glömsk är man också.

Kom på en sak, alla dessa år man jobbat på festivalen och metro kommer nog fan ätnligen till nytta, inte bara gratis inträde utan också så har man visat att man kan ngt , tackar och bockar till ulla och bea :D !

Inser också att man borde skrivit upp bättre , i sin kalender och grejer, för det här med datum är inte heller min grej ..

Nä, ska se om man kan bli färdig idag så jag har de gjort :)
Ikväll kommer sötnosen också, längesen nu faktiskt ! saknar honom massa ♥

& imorgon blire nyår med mina flicks ! :D gash , i can't wait !:D ♥

 

Take Care !

ps.. kan ju också berätta att den där blondinen som jag skulle blive, blev mer gul.. men ska jobba på de ! får la typ låta mitt hår äta upp mammas silvershampoo sen (A)..


Blondinen wants to come back !

Jao dagarna bara flyger iväg ju !

Gårdagen hos sofie var kanon ! Supertrevlig och massa god mat och mycket skratt :) Fina paket fick vi också :) Så sånt får vi hålla kvar och göra till en tradition tycker jag :)

Sitter iaf fortfarande i pyjamasen , inte så bra dock, fast jag har en ursäkt (A) , färgar håret till nyår iaf , eller "slingar " mammsingen fick stå ett bra tag och två förpackningar med hårfärg gick åt ! Så ni förstår hur tjockt mitt hår är , och nu bara slingade vi de ! Satsar iaf på en blondare look, ska försöka få tillbaka min gamla hårfärg , tycker nog att håret fått vila tillräckligt nu från färgning och nu saknar jag den , vill ha tillbaka den till sommar helst ! Så får se vad momy kan göra ;D

Har också skickat efter lite goa vårkläder från H&M , massa fina fanns de ju ! & mamma som är så¨snäll och betalar (A) thihi :) då får man passa på ^^♥

Nej, dags att skölja ur färgen strax och hoppas på ett bra resultat !

Idag har jag förövrigt en hel del planer :) Först blire vimseby med daddy , sen nyårs handla med brudarna och ikv ska vi fröska dra ner och träna , de som pullan och jag blev sugna på klockan halv 12 igår kväll ;) haha ! Ja men vi har ju faktiskt lov :)

Nyår snart ju med ! Fatta vad jag längtar , kommer bli kanon !:)

Take Care !


mys hos fie:)

jepp, då var det snart dags att dra sig bort mot sandgatan skulle jag tro , om jag nu har rätt ^^ minnet är ju som de är .. Är iaf iordning gjord för en hel sjuk rolig kväll hos fisan :D .. sett fram emot den i flera dagar nu :) Kan ju dock berätta att julmaten har satt sina spår, tyckte inte alls att det var kul att göra sin fin förut, för jag känner mig verkligen allt annat än fin .. Fick ett emss från Ove oxå, träning , njae, vet faktiskt inte om jag orkar eller vill.. knas jag är , här klagar jag över de ena och samtidigt över de andra . Men efter nyår blir det andra bullar , familjen engström har gjort en deal ! fram till juni då gäller de !

Nä, ska försöka hinna bläddra lite i H&Ms nya vårkatalog innan jag drar.. För gosh vad jag längtar till våren nu alltså ! eller sommar rättare sagt , sommarlov, sola ,bada ,grillat ! you name it ! Fy satans så härligt ! Men innan de så ska ju annat göras ! En termin till på jenny ska bli avklarad .. men det kommer gå fort !

Take Care !♥


(Min julklapp är faktiskt något liknande, dock lite mindre och sen är den ju inte till Andreas denna gång ;D )

Julen 2009 is over..

ja tiden har iaf gått fort nu runt jul, julafton är över och smällt i mig god julmat har jag också hunnit med , och länsa några (") chokladbitar i aladdin asken .. men har faktiskt hunnit träna de här två dagarna nere hos kurre också, så jag tycker gott och väl jag gjort mitt:)

 

Julaftonen var ju kanoners iaf ! och ack vilken snäll flicka jag måste vatt i år, paket i mängder med mitt lilla namn på ! så det tycktes absoluts om! dock inte sista paketet i julkalendern, dasspapper, inte vad jag hade hoppats på riktigt, men som mamma sa , det skulle ju mest vara välbehövliga grejer i , och de var de absolut, allt från konservöppnare till ansiktservetter och sen de där dasspapprena .. Hade ju hoppas på något toligare faktiskt, eftersom paketet var så jävla stort.. Men de roligare kom sen under granen ! Är iaf sjukt nöjd ! Öppnat paket i flera dagar känns det som , torsdagen innan jul med flickorna, julafton (döh) , igår med min käraste  och sen imorgon med brudarna här hemma :) Ja fint ska de va !

 

Har dock inte så mycket mer att berätta, har ju inte hänt så mycket mer när man slappat framför soffan, men synd att dagarna går så jävla fort bara .. Snart börjar ju skolan liksom , fast först blire ett nytt år och sen idre ! I cant wait !

 

kan ju iaf berätta vad som innehöll klapparna under årets gran;
-One tree hill boxarna säsong 2-5
-ett smyckesträd
-muggar& te grejer (A)
-burkar
-tekanna
-muffinsformar i mängder & pepparkaksformar
-film
-presentkort
-übersött halsband med en muffins av syster :)
-skålar & sånt
-ljuslykta från orrefors
-andra ljusgrejer:)

det var kanske inte allt, men det mesta iaf skulle jag tro :) Nöjd som fasen är jag iaf !♥

Take Care!


(Kiti fick agera tomte denna jul ;)


(Morfar var ju stolt över sitt lotta engberg paket som innehöll hennes julskiva , haha, då han hatar henne tyckte vi det var ett skoj skämt, men han tyckte dock skivan var bra sen, erkännde han ;)


(De sjukt fina burkarna jag fick av mamma och pappa , gosh , im in love ! )



(Haha berget med muffinsformar , har nog så det räcker i flera år !)



(Den überfina tekannan som jag fick av hjärtat och sen de andra fina burkarna :)


2009 x-mas!



Finally done ! Nu bär det av till mormor och morfar för att fira julafton och olivers födelsedag :) GOD JUL ALLIHOPA !


God Jul allesammans !

ja som ni märkt så har jag nog tagit lite julledigt här ifrån med också antar jag . skönt och bara släppa allt och göra ingenting, dagarna lyckas ju springa iväg iallafall ?!

Har iallafall gjort något nyttigt idag , var på en lång promenad med pullan , för längesen , men det är det ju med allt här hemma .. Gick iallafall upp till mormor och morfar efteråt och blev kvar där ett par timmar, inte planerat, men var ju tvungen och hjälpa mormor lite med julmaten och fixa och dona :) Blir ju julafton där imorgon , så klockan 1 äter vi vårat härliga julbord !

Tänkte iallafall mest hälsa God Jul och så :) För det blir nog inget mer inlägg imorgon iaf.. Får se när jag kommer igång igen ..

Nu ska vi bege oss ner till karlssons i backen för att ge deras julklapp ! hoppas dom blir glada :) Lite hemmagjort julgodis och praliner :)

Take Care & Merry X-mas ! ♥


(haha, skillad tomeluva jag vet , men Go Jul på er! :D )

Bildregn ..

ja som ni har märkt själva har har det varit ganska stor bloggtorka här , men har hunnit med ganska mycket annat faktiskt, dock inte orkat skriva om de .. Men inte mycket att göra åt , ska slänga in ett litet bild regn istället på vad som här hänt .. Har iallafall Jullov nu ju , det uppskattas! Och kan ju berätta att jag nästan tycker fejjan är roligare än bloggen nu .. Ja sånt som går upp och ned .. Vi får se !

Take Care!


(Vi hann med en go liten tur till Ullared & Halmstad)


(Påbörjat inslagningen av alla dessa julklappar, detta året kör vi old style ! )


(Hunnit baka fudge..


(..& ett par jävligt goda brända mandlar om jag får säga det själv !)


(Även haft jultema i skolan , då fick vi baka ett pepparkakshus var , ganska nöjd med ett VG+)


(Även hunnit slå in ett riktigt roligt paket till Morfar ! Lotta är verkligen inte hans idol ;D )


(Vi har också hunnit få upp och pyntat granen )


(Även hunnit med en sväng till Mariannelunds karamellkokeri för lite julklappsköp !)


( & påbörjat våran paketkalender !)


(Sedan hann jag ju med en tidigt julafton med mina flickor som jag sent ska glömma !)

Thats it !

mini x-mas day !

firar lilla julafton med mina flickor här , sista kvällen tillsammans nu på länge oxå , kommer sakna dom massa ju ! Har iaf fått lite julklappar, fick en sovmask av emmsi och lite body lotion och sånt där mys :) Medans ronja fick en didlo och en porrfilm XD haha , roligt har vi haft iaf ;) var mest tvungen att berätta lite snabbt, får berätta mer någon annan dag :)
Kan ju dock berätta att emmas dildo luktar jävligt mycket brännt, så hon får nog gå tillbaka med den någon dag XD haha !!


(so much fun have !! )

Tack flickor för en helt underbar kväll ! <3

three years is a very long time <3

Lite dålig update, jo jag vet .. Vare lite mycket nu ju , sista veckan i skolan , två prov .. Och så min och henriks 3 års dag idag ♥ Känns riktigt härligt faktiskt, att vi stått ut med varandra så jäkla länge ;)

Började iaf skoldagen med sovmorgon , sen prov och sen kom det där jävla brandlarmet , som dock var hyffsat riktigt den här gången , eller LP07 lekte visst för mycket där nere sa tomas, såå , ja vi fick stå där ute i den jävla blöta jobbiga snön .. Förstår ni nu då vilket helvete jag hade de till skolan idag ? Halt som fan ! och blött och jobbigt .. buhu ..

Henrik kommer hit ikväll iaf , då blire lite god mat , kina kanske :) Sen en bio och lite annat mys  :) Sånt tycker vi om, massa !:D

Sen måste jag ju packa också , eftersom jag ska vara hemma en hel månad sen så måste jag ju ta med mig hela garderoben hem också och all skit som jag dratt med mig , all onödigt ! Men ser fram emot att , vara hemma bara ! :)

Nej , dags mot verkligeheten .. Slutar vid 4 tin idag , sen ska jag hemmåt för att göra det mys ! :D ♥

TAke CAre !

Tredje Advent !

Jao vi började iaf denna tredje advent med lite god frukost som vörtbröd med gott pålägg och lite snö som föll ner utanför fönstret och lite lucia på tv.. riktigt mysigt faktiskt..
Mammsingen hade nog också en liten frisörsalong här idag , både och jag min syster tog oss en klippning , mest gå igenom och toppa faktiskt, då det verkligen behövs ju ! Sen kom kusinerna som även de var långhåriga för en liten klippning.. Sen vart det lite god lussefika och sånt :) Ja dom stackarna har legat hemma och vare sjuka hela veckan , så nästan alihopa hade tappat rösten .. lite skoj sådär, fast ändå tråkigt för dom ju ;)

Blev en ganska skön lördag trots allt igår, vart lucia firande i folkets hus då man var med i kören och sjöng, och sedan så blve det lite fotbolls strul.. Och sen på kvällen bestämde sig mamma och jag för att baka julgodis, så det blev knäck, fudge, rocky road, brända mandlar och snickers ! Ska nog erkänna att vi trodde först att brända mandlarna blev skit, dom gjorde inte alls som vi ville, men till slut så blev dom så kanon bra ! Smakar faktiskt nästan som köpta ! Och dom är ju mumma ! :D

Senare blir det nog lite träning och kanske en sväng till bastun , my god så härligt ! lite hårinpacking och sånt gött också :)

Imorgon blire ännu en tidig dag till kalmar , men dock den sista på länge nu ! För på fredag tar vi jullov ! :D♥


trevlig datakunskap :)

sitter på datakunskapen nu och gör inget speciellt vettigt .. höll på med photoshop en stund, men läraren stack och jag fattade nada , så blev mest iriiterad och var tvungen att lägga av ;)

Åker hem idag , najs säger jag vara ! :) Ska kolla skolkatalogen det första jag gör, gud som vi har väntat ska gudarna veta ! Den har ju inte vatt snabb iaf ..

Blir lite mys med hjärtat också, och en sväng till mariannelund ..
Mer hade jag nog inte att berätta ;)

Take Care !

Kan ju slänga in bilder och visa hur najs vi har det på datakunskapen ;)

(Emmsan och Gellan )






(Gellan)


(Emmsan)

Så här trevligt hade vi :D ! ♥


Just isn't my thing..

jag vene vad jag tycker om det här med att bo i "lägenhet" och grejer.. Har nog alltid och kommer alltid vara en sånn där tjej som ska ha eget hus .. där du bestämmer själv vilket oljud du för och vad du styr med.. ville bara säga att det är ett jävla liv där uppe med sing star och grejer , och jag har skapligt ont i huvudet .. pluggat lite idag med , längesen faktiskt, säkert 2 veckor sen , så ska inte klaga , men träligt och ha 2 prov sista veckan innan jullovet .. men smällar man får ta ju ..
Skulle tagit en löparrunda här i kvarteret var det bestämt med, bara för vi slutar tidigt på torsdagar så kände jag att jag måste ta tag i de .. men planerna ändrades , det blev en runda på stan istället med gellan , bränna lite pengar , fynda lite saker och köpa den allra sista julklappen i guess, till pappa var den med , svårast av dom alla har jag kommit underfund med.

Aja, försöker dränka min huvuvärk i min egen musik på spotify, vene hur det går .. Men ska iaf plugga lite till så jag blir färdig med skiten och kan ta helg sen .. för några läxor tänker jag inte dra med mig hem till silveralen inte .. allt sånt tråkigt får stanna här ..

Nu ska jag fortsätta med mitt fotbad och ta hand om mig själv lite , får varva med att måla naglarna och skriva lite på datan .. mihi :)

Take Care !

Jätte spännande dag .. men härlig pralinfrossning iaf :)

En av dom jobbigaste skoldagarna är absolut onsdagar , börjar vid 8 och går till 16 enligt schemat , och bara det känns alltid lika jobbigt , man får masa sig upp tidigt och kommer hem ganska sent med. Men inte idag . Idag har vart en riktigt chill i dill dag :)
Började dagen med lite film mys på svenskan- what happens in vegas :) Efter det så hade vi LMK och gick igenom inför nästa veckas prov .. Engelskan såg vi också på film- love actually.. Sedan vare lunch .. Och efter det gick vi i klassen till skolans LP butik och frossade loss med lite pralinshopping, halva priset is the shit ;) Så det blev lite julklappar och sen lite praliner som ska med hem och smakas :) sen så slutade vi 50 minuter tidigare också på sista lektionen, så var hemma runt 10 över 3 :) Så fin ska de va :)

Nej , nu ska jag krypa ner i sängen en stund , längtat hela dagen efter det , titta på lite film och kanske nana lite med :) Väl behövligt ska jag säga iaf !
Men först disken, orkar inte ta hand om berget sen ...

Take Care !

Sleep tight !

Dags att släcka kanske, snart iaaf , har ju redan krypit ner så det är ju ett plus i kanten, känns som om jag borde vara mer tröttare kanske , gick ju faktiskt upp rejält tidigt idag , 05.15.. Inte för att jag ska klaga , Lelle kliver visst upp 04.40 varenda vardag ? Stackarn .. Vid sånna lägen är jag glad att jag bor här nere i kalmar faktiskt.

Sov morgon imorgon med, så kan ju stanna uppe ett tag till iaf , se lite scrubs och weeds kanske, vem vet .. Fast går ju rejält länge med så vet inte om sovmorgonen jämnar ut sig , har gympa sista lektionen, så då blir det kalmars äventyrsbad med kanan och klätterväggen och bubbelpoolen , så lite i vågmaskinenn också när den är på ;d flickorna och jag ska buusa till det rejält :) Bastu på de med ! Håinpackningen och skrubbet till ansiktet är med , och en apelsin också, så det ska bli kanonen ! Ser fram emot det rejält  :)

Nej som jag sa , släcka ja .. Sov gott :) ♥
 

schooly ..

Böjrar lektionen snart igen, så sitter här på min lunch för er som inte förstår ^^

Har stått bak åp schemat idag , eller för min del har det varit för mycket röror, smörgåstårtor och mer än 100 lussakatter har gjorts :) Men det gillas :)

Blir att plugga rejält ikväll, missade ju två dagar förra veckan och sen åker jag ju bort när jullovet slutat typ, så måste plugga på .. Ska även handla också , för det är fööör tomt i mitt kylskåp nu ..

Ullared ikväll oxå ! Me laaajki :D

Take Care !

från ullared till julkabaré :)

ja helgen har rullat på som vanligt här hemma och snart är det dags ännu en gång att fara ner till kalmar, dock inte förens imorgon klockan 06.18, så jag ska försöka njuta så gott det går här hemma nu..

Ja för att berätta vad som hänt under min helg kan jag ju börja med att i fredags blev det en heel lång dag i ullared, fyndade massor och även lite julklappar åkte med hem , men kan ju även berätta att herravdelningen var kanon där, massa fräscha tishor med snygga tryck och en hel del fina skjortor som även dom fick åka med hem :)

Igår blev det jobb på metropol då det var julbord där, tiden gick ganska fort faktiskt även om det mest var panshisar där, men vi fick ju lite lagom go julmat ( hemma gjord är ju absolut godast ) men denna gång fick det duga , mat vare iaf :) Och godis så man fick riktigt ont i magen , dock bara en grillad jultomte vilket jag tyckte var lite dåligt , man förknippar väl inte mintkulor med julen ? skumtomtar till max ska de va !
Fick även stänga tidigare eftersom det var typ fem pers kvar vid kvart i 1 och vi stängde egentligen vid 2 , men skönt var de , komma hem lite tidigare iaf :) Sen sov jag även hos hjärtat mitt inatt, vilket var riktigt mys :)♥

 

Idag blire dagen superlugn, ska försöka göra så lite som möjligt :D Kanske följa med på mammas sista spinningpass, vene, lovade ju faktiskt, men vet inte riktigt om det lockar med att jag kommer ha sjukt ont i röven imorgon , så vi får se helt enkelt. Nu blir det soffan för lite pääs :D

 

Take Care!

(fint ska de va ! )


Ledig och duktig ändå !

Ja idag vart det ingen skola för mig eftersom vi var och hämtade min lilla vovvsing på läckeby djursjukhus igår eftermiddag och då bestämde jag mig för att följa med hem och ta hand om den lilla stakarn ..

Har tagit det riktigt riktigt lugnt idag , en sånn där gerj som behövs ibland .. Tittat på days of our lives, haha , man får passa på när man är hemma , men ändå om man inte hinner se alla avsnitt så fattar man allt som hänt iaf , så sega är dom på att hitta på nytt.

Blev ett långt bad förut, lite ansiktsmask och hårinpackning på de , kändes jäkligt skönt efter denna kalla dag , och för att ändå berätta att innan badet gav jag mig ut på en spring tur , i skogen hade jag tänkt, dock var det för jävla mörkt för att ens se en stor jävla sten , så fick ge mig ut på gatan , bättre var inte de då det var halt som fan ! Fick ta det riktigt lugnt , men fick iaf powerwalka till eljusspåret och sen ta en runda.

Frida kom nyss också, hon ska ta och nana här inatt för imorgon drar vi familjen till Ullared för att shoppa loss ju , hoppas på att hitta lite nya grejer, några klappar ska ner i vagnen iaf :)

Nu är det nog dags att kila, Halv 8 hos mig ju ! :D
Take Care !



(Hoppas på lite folk nu bara .. !)


English the future of something.

Sitter på engelskan nu , lite uttråkad och lyssnar på en väldigt gammal Rihanna låt, unfaithful, haha men den är lika bra för de .. Lite knas att se henne i långt hår bara , eftersom vi måste youtuba här i skolan ju , men bättre de än ingen musik alls :o

Blir nog inte hela skoldagen idag , eller missar endast 2 lektioner skulle jag tro , 100 minuters matte och kft, i think, eftersom det nog bär av till sjukan för att hämta min lilla vovvsing med mamma och pappa .. så ska följa med dem hem och ta väl hand om min vovve.. Så sista skoldagen idag , gösigt ! Hade ju ändå bara gått imorgon också eftersom jag drar till julklappshimlen Ullared , eller först till Halmstad för att käka frulle och spana in systers lägenhet och nya place ;d Men najs ska det blir, inte träffa henne sen typ 1800-talet , näe men 1 månad sen iaf .. Börjar ta ut alla mina agritioner på dom i klassen nu så dom har nog lite svårt att stå ut med mig , så måste bråka av mig lite med kimsan ;D haha. Näe får vara snäll nu ett tag kanske .Äh vi får se helt enkelt.
Ullared ska ju bli najs iaf , synd att jag nästan är färdig med alla mina julklappar , men skulle inte tro att jag kommer undan där ifrån billigare faktiskt, hittar ju alltid något ..

Näe fan , nu borde jag göra samma gellan här bredvid . öva på lite engelska och sen dunka lite mer musik så emma får något att störa sig på :D !

Take Care !

Fröken Konstapel och mitt dåliga humör .

ja den lilla tvätten jag fick ihop är nu upphängd iaf .. haha . glömd berätta en sak förut , en sak som  adrlig hade hänt i lilla silverdalen .. Näe för idag fick Mimmi ta ett snabbt litet snack med fröken konstapel .. haha . Hon stod en bit ifrån där jag bor för att kolla lite saker , och när jag skulle svänga över gatan så drog hon till med en snabb liten kommentar om att mitt cykellyse funka bra . Ja men absolut tyckte jag och drog där i från snabbt som fan , fast med lyset på denna gång .. Ja, mycket trevlig sak , or not .. Tycker dom kan vara lite snällare faktiskt, hon behövde liksom inte prata med en elak attityd .. usch .. Men mallan sa att bötern låg på 600 , får la tacka och ta emot att hon bara sa till eller att min cykel är snabb som fan , kan inte riktigt bestämma mig, men berömmen får nog räcern ^^

Dagens låt får faktiskt bli- 18 and life , Erik Grönwall.. Riktigt bra ska jag säga er ! :)

missad dag ?

Ja det blev ju inte världens bästa kväll igår , och dagen som hade gått så bra , så får man ett litet chocksamtal och sen ett besök av mor och far min , satt inte helt fel att dom kom på besök en sväng , men önskade ändå inte att dom kom pga orsakerna som dom var tvunga att åka hit för.

Dagen var iaf lite bättre nu ,var en lång dag fast den gick ganska fort ändå. Blev att stå i butiken i skolan och sälja våra mästerverk, alla fina grejor vi gjort , vilket gick kanon , vart ju mest gamlingar men dom är så himla härliga och trevliga så inte alls något emot att dom kommer och verkligen shoppar loss hos oss ;p Sen vart det en timmes svenska med lite filmmys och sen på gympan drog vi till Kalmars äventyrsbad som var ganska skoj, brudarna och jag hade iaf trevligt, så det blir en favorit i repris till nästa vecka :)

Fick även reda på att det var första december idag, hade totalt missat att dagen var början på någonting nära .. Det blev ju som sagt lite mycket igår.. Men julkalendern i år missade jag ju med att se , haha, brukar faktiskt inte se men ändå , fast det är ju inget som slår dom förra julkalenderna, ni vet Pelle Svanslös, Mysteriet på Greveholm och dom , they was the shit ! :)

Aja, 23 dagar kvar till julafton och bara 15 dagar kvar tills jag och min käraste har 3 års dag . Ja , tiden går jäkligt fort alltså .. Sjukt , riktigt sjukt ! Men kunde inte spenderat dom här tre åren med någon finare än han ♥

 

Nu ska tvätten iaf hängas !
Take Care !


(Synd att dom inte var lika bra som förr !)


RSS 2.0