Tredje Advent !

Jao vi började iaf denna tredje advent med lite god frukost som vörtbröd med gott pålägg och lite snö som föll ner utanför fönstret och lite lucia på tv.. riktigt mysigt faktiskt..
Mammsingen hade nog också en liten frisörsalong här idag , både och jag min syster tog oss en klippning , mest gå igenom och toppa faktiskt, då det verkligen behövs ju ! Sen kom kusinerna som även de var långhåriga för en liten klippning.. Sen vart det lite god lussefika och sånt :) Ja dom stackarna har legat hemma och vare sjuka hela veckan , så nästan alihopa hade tappat rösten .. lite skoj sådär, fast ändå tråkigt för dom ju ;)

Blev en ganska skön lördag trots allt igår, vart lucia firande i folkets hus då man var med i kören och sjöng, och sedan så blve det lite fotbolls strul.. Och sen på kvällen bestämde sig mamma och jag för att baka julgodis, så det blev knäck, fudge, rocky road, brända mandlar och snickers ! Ska nog erkänna att vi trodde först att brända mandlarna blev skit, dom gjorde inte alls som vi ville, men till slut så blev dom så kanon bra ! Smakar faktiskt nästan som köpta ! Och dom är ju mumma ! :D

Senare blir det nog lite träning och kanske en sväng till bastun , my god så härligt ! lite hårinpacking och sånt gött också :)

Imorgon blire ännu en tidig dag till kalmar , men dock den sista på länge nu ! För på fredag tar vi jullov ! :D♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0