Dreams do come true

Åh vad jag älskar och duka upp till långfrukost med mina hjärtan. Idag blev det plättar och massa gott bröd. Gör hela dagen när man får njuta och äta i lugn och ro!

Denna vecka har vi kört stenhårt på gymmet förövrigt, 4 km varje dag och vissa dagar har vi gymmat efteråt och andra simmat ett par kilometer. Gjorde min första utomhuslöpning på 5,2 km, inte illa men de kändes efteråt.. Höll på och dö ett par gånger med men nu sitter jag ju här idag!

Igår fick vi även världens besked, fått tag i Justin bieber biljetter till hans spelning i Globen.. Åh vad jag och Julia härjt om dessa biljetter och sjunge och blive halvt galna.. Och nu har vi dom! Helt otroligt att vi ska få se honom live. Vilket år! Först bieber sen sommar sen USA 3 veckor.. Åh vad jag längtar! Vår första uppgift to do i staterna var ju att hitta JB.. Nu får vi äntligen träffa honom innan.. Vad jag längtar!

Glad påsk på er alla!


Bästa med helg

Ja visst är det att få sova lite längre, men det är nog ändå brakfrukostarna! Redigt med pålägg, Goa yoghurtar och go müsli! Och för att inte prata om omelett.. Och bara sitta där och äta i lugn och ro! Tycker vi om!

Dagens lördag är helt tom, vet inte riktigt vad som ska hittas på! Sugen på att träna lite men vi får se! Borde ju passa på när man har suget!


Äntligen fredag!

Tog mig en runda till gymmet igår, brukar inte bli av på torsdagar men ibland så! Och jäklar så gött pass jag körde! 40 minuter på löpbandet och 40 i gymmet. Svetten bara rann och jag att jag bara ville och orkade mer och mer! Sånna pass är de bäste! De är då man känner att man verkligen gjort ett träningspass!

Var ju en sväng hos min frisör med, fick lite skäll om mina tovor som jag lyckats få i håret och sen återfuktade hon det ganska mycket så nu känns det friskt igen. Kapade 2 cm och så tunnade vi ur rejält och klippte upp "luggen" lite! Så nu känns det inte som de bara hänger längre!:) var ju så velig innan hur jag skulle ha de och hade väl inte hunnit funderat klart på frisyren men resultatet blev ju kanon, precis så som jag ville ha!

3 timmar kvar på jobbet sen tar jag helg, ska bli så jäkla gött med sovmorgon kan jag säga, att gå upp vid 4.15 tar på kroppen.. Behöver sova minst till 9 imorgon men lär väl vakna vid 7.. Dock lär jag ju somna ikväll som en stock innan halv 9 säkert. Smällar man får ta när man jobber!

Annars då? Trivs som fasen med jobbet. Visst går det upp och ner men ibland är jobbet bara kalas!

Trevlig helg på er !


Snöig torsdag i mars

Ja veckorna går undan, sliter och ligger i. Haft 4 special tårtor på jobbet, 3 nyckelpigor till kyrkans babyfest och 1 Hannah Montana tårta. Lite roligt med något nytt och kul och se hur glada de blir över tårtorna!

Senast jag skrev så hade vi ju fått åka in med våran älskling, men igår var vi på återbesök och hjärtats lilla öga var perfekt och läkt så nu är allt frid och fröjd. Inga jobbiga droppar och salvor längre! Så hon är nog nöjd!

Idag efter jobbet blir det en tripp till frissan, så jäkla gött! Synd att det är så dåligt väder och sjukt mycket snö! Hade gärna flashat min nya frippa i min skinnjacka än vinterskor och vinterjacka så här i slutet på mars!

Imorgon är det fredag igen, jag längtar!!


Första akutbesöket med thildy

Åh skäms för er stackare som inte fått läsa något nytt här på flera veckor men så är det när man jobbar, tränar och försöker ha ett socialt liv! Har hunnit bli 20 bastare nu och är inte längre tonåring, känns ju.. Som ingen större skillnad iaf!

Igår efter jobbet blev det en mer härjig dag än jag tänkt mig, vi skulle få främmat vid 5 och de räckte tyckte jag med att hinna laga mat och fixa sig. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag kommer hem och sambon berättar att mitt lilla hjärta är konstig i ögat. Mycket riktigt så kollade hon knappt på de och irriterades av de och de var precis grumligt och dåligt! Slängde mig över alla telefoner och började ringa runt, först till grannen sen till 700 veterinärer typ utan att någon svarade.. Fick tag på en till slut i Vimmerby så han tyckte att vi skulle åka direkt! Bara slänga sig in i bilen och vi var där på mindre än 20.. Han märkte att något inte stämde och kollade ögat och hällde i massa glurr. Ser då att lilla hjärtat har två stora revor i ögat. Så bara till Apoteket o hämta ut massa medicin och ge henne. 750 spänn på 10 minuter. Bra timlön dom där veterinärerna har! Men bara vårt hjärta blir bra igen så får de kosta vad de vill! Efteråt gick vi till djuraffären och så fick hon välja lite tröstgodis och äta på! Men allt verkade iaf inte så farligt och hon ser genast bättre ut i ögat idag!

Ja på tal om annat, sitter just nu i bilen påväg mot Ullared äntligen ! Har längtat att bara åka iväg och handla loss i flera veckor och nu är vi påväg! Glömde dock min väska hemma i hallen, haha, hur lyckas man? Inte ett öre med mig. Så idag får pojkvännen betala !


RSS 2.0