ladda om för äventyr!

torsdag och ännu en chubbyondag har passerat!

blev en liten hemtripp idag för att ladda om batterierna inför morgondagen som blir en tidigmorrn med en najs tripp till Ullared! fint ska de va ! hoppas bara fina pengar har hunnit trillat in på kontot annars blir det väldigt tamt handlat med 293 spänn. undrar vart dom små rackarna försvinner egentligen?!

Resten av helgen spenderas i Halmstad hos syster, med hela familjen då förståss eftersom hon snart fyller 21, tänkte skriva 20.. fan vad tiden går fort?! Aja, 5 pers i en 1:a blir spännande..

Veckans onsdag:

(Vanlig(vanilj) cremé brulee med björnbärskompott)


(Pistage glass med choklad& hallonsås och ett kex till)


chubbytjej

hemma in tha walley, back in the days..

jobbade lite idag, cirkus 9 timmar för o vara exakt. känns ganska gutt faktiskt, hoppas de kommer kännas goare på kontot som ekar tomt och jag ska klippa mig och färga håret på måndag, bra planering Mimmi!!

Annars blire mest lugnt, njuter för fulla munnar av att få maten serverad av mammsen och bara kunna ligga i soffan o pääsa efteråt, inte varje dag man gör så längre :(

njuter av körkortet som aldrig förr med, blev en liten raggarunda med minkusinen på 3 år.. Kändes vuxet ! Solen sken och brillorna var på och hon härjer i baksätet om att solen är stark. Fan vilken go känsla. Älskar de lilla pyret och att solen är påväg med förövrigt!

Två knubbiga onsdagar har passerat även, borde kanske sluta gå på onsdagar om man vill komma i beach 2011 som jag lär förskjuta till 2050 typ. goodie...

nu käk, fläskfilé med rösti och home made rödvinsås. Fint ska de va !!

på dessa 2 onsdagar har jag hunnit tryckt i mig..


(Hallon sorbet med vaniljparfai och kaffesås till! MUMS!)


(Kardemumma brulée)


(Hallonglass med vit & mörkchokladsås!)


(Hallonspicy bakelse)


(Lakrits brulée)


(Vaniljglass med en havreflarnkorg)


Illa!!




sjuuuuuk..

sitter hemma i vår lilla soffa i ensamheten.. 4:e dagen som sjuk och de börjar gå mot sitt slut med denna jävla bakterie.. skulle ju blivit en lite mer mys och ledig helg i kalmar vilket ändrades till en halvt döende Mimmi i lördags kväll, skoj sällskap!

skulle haft sexualkunskap i skolan idag, hade ju faktiskt vatt ganska kul och gå på men måste helt enkelt bli helfrisk för har inte tid med mer sjukhet på bra många veckor nu, fullt upp.. skoj!

på torsdag har lilla mimmsan även en inbokad intervju med guldfågel arena, kanske lite extra jobb på KFF's hemmamatcher, vore najs :)

thats it!
TAKE CARE !

restaurangkonditor!

i onsdags började vi med den omtalade restaurangkonditorn i skolan, vilket menas med att vi ska lära oss och laga massa efterrätter som vi sedan ska få smaka av och så:) Allt är både på gott och ont, efterrätterna är gudomligt goda och efteråt så har man lyckats få sjukt ont i magen och bara vill gå o dö en stund eftersom man åt alldeles för mycket, ja ungefär så kommer varje onsdag i skolan de ut den är terminen!

helgen har varit lugn, beståt av lite jobb igår och sen mest bilåkande eftersom jag var tvungen att inviga körkortet i fredas, och vilken härlig känsla må jag säga att sitta där ensam.. Fattas bara lite bra musik som snart är fixat och sen är jag mer än lycklig!

Tillbaks till calmaret idag, men åka hem imorgon igen då det vankas jobb imorgon kväll från 23 till någon gång på tisdag förmiddag.. kommer bli en trevlig lön i mars månad hoppas jag ! Även hämta ut körkortet på tisdag, gosh vilken känsla ! så freaking gut !:)

Take Care peeps!


(Jordgubbsparfai med ananas sorbet imitten :)


(Brulée med julsmak och likörmarinerade apelsiner!)


(Väääärldens godaste kokosglass med rostade hasselnötter till och sen en sås!)

synd att vi får rulla ut när man avslutat denna linje..

KÖÖRKOORT!

vilken uuuuuunderbaaaaar dag! det är då inte vilken 1 mars som helst utan självaste dagen då Mimmsan har gått och blivet med KÖÖÖÖRKORT ! vilken jäävla underbar känsla, så de finns inte ! aldrig mer ska jag plocka upp den där boken och aldrig mer behöva ta tid till körskola, nu är jag klar! :D

vilken känsla!




synd att man måste vänta till fredag bara innan man kan ge sig ut och köra;)

RSS 2.0